Autumn Season 2010

2010-09-30 @ 22:00:50
Tidningen har under veckan bara legat och skräpat i min fotölj, men nu ikväll drog jag fingret ur och bläddrade mig igenom den. Jag måste säga att jag hittade en hel del godbitar! Gillar speciellt den längre tröjan, eller tunikan, med volanger, smaskens!!

Har varit inne i en dusch och vänt, bläddrat mig igenom historian tills i morgon, och nu återstår det att se om något av skiten fastnat... Jag har haft just det problemet på sistone, men har nu kommit på ett lite smartare sätt att plugga in saker! - Jag är fullkomligt inne i att göra anteckningar för allt! Läran om att lära, man får prova sig fram - metagognintion.
Nu väntar sängen och ytterligare lite historia för att vara säker i morgon!

Ett öga rött!!

2010-09-30 @ 20:07:28
Nåt sånt här ser mitt öga ut, och det känns inte så himla bra... Fråga mig dock inte vad som hänt. Nu kan jag passa på att bevisa till alla er som tror att jag har bruna ögon vissa dagar, att så är det inte alls! Jag har green eyes, två av de få kroppsdelar jag faktiskt tycker är riktigt fina!

Dagens fråga får bli - brunett eller blondin?

2010-09-30 @ 19:59:03
Måste säga att brännan satt fint där på de första två bilderna...

my monday ended up really expensive

2010-09-28 @ 22:10:01
Japp. Måndagen slutade riktigt för dyr. Kanske lite väl... Allt jag under den kommande månaden får spendera är slut. Kaputt, borta! Eftersom att vi ska ut och resa så ska jag spara massa + att jag låg inne med en liten skuld till broren. Känns lite sådär måste jag säga.
Hur som helst så är jag hemma, nysduschad och nyäten. Ska nu sjunka ner i sängen med lite homework innan jag taggar spikmatta och en riktigt fin sömn. I morgon blir det teater, ÄNTLIGEN!

Like a pyramid

2010-09-28 @ 17:16:51
Och snälla ta mig tillbaka till värmen och brunheten!! Jag blir fullkomligt galen på den här blåsten, det är så man ramlar av cykeln, och nej jag överdriver inte!
Jolina har en dålig dag, utan teater, som var bestämt, så nu ska hon äta och sen bege sig ner för ytterligare en danslektion.
Hörs ppl!

Just gonna take a minute and let it breeze

2010-09-27 @ 22:12:35
Klar med krönikan och ska nu ner och dricka the! Hörs i morgon gubbs♥

Ett litet rosa knyte...

2010-09-27 @ 20:16:49
.. fullt med kärlek, följde ikväll med mig hem från mormor och morfar, som idag kom hem från Turkiet. Gulligt värre! Jag som använder ringar de flesta dagar får heller aldrig nog av dem, så detta var en riktigt bra present!

Jag taggade, efter mycket om och men, träning nere på Atlet. Tyckte att det var lite onödigt av mig att köpa kort idag, om jag ändå inte skulle träna just idag, så det blev ett litet pass i alla fall. Nu är jag allt annat än intenöjd! Jag ska nu ta mig en dusch, och sen börja med min svenska krönika. Den får nog handla om dagens samhälle och folk som kanske inte mår toppen. Det känns som ett bra ämne, eftersom vi ska skriva efter en bok vi läst - jag har läst I Taket Lyser Stjärnorna. Ska även kolla in SO:n lite också, och även matten om jag hinner. Känns som om jag kommer ha ovanligt lite att göra den här veckan... Eller vad tycker ni? ;)

Vissa hade försprång, det hade inte jag

2010-09-27 @ 15:17:54

15:17  27 september  2010
Hemma sen några timmar och har som ni kanske sett tryckt i mig lite pankisar. Det har blivit mycket sånt på sista tiden.. Men det kan ju inte skada så länge man tycker om det! Innan jag åkte hem efter skolan, gjorde jag lite ärenden runt i stan. Ett av dem var träningskort på Atlet. Känns ytterst bra! Nu kan jag träna när jag vill under den närmaste månaden, vi får se om jag hinner idag. Först ska jag bara gräva mig upp ur högen med plugg som lärarna så fint packade på oss idag, tack...

Ska försöka komma ut på en fotosväng senare, om vädret nu tillåter!

Banana Pancakes

2010-09-27 @ 15:12:26
Till Stella:

I can feel my body rise

2010-09-26 @ 21:56:36
Att vara lycklig
Att jag ska vara, och är lycklig
Känns just nu overkligt
Men ibland kan det vara så bra att det overkliga är det verkliga
Jag är lycklig


Efter en dag med tusen liter höst, hade mamma gjort, vad jag kallar höstmat med illorange morötter och gröna bönor till. Mums mums!
Efter lite mat och desperata mammor söker karl, med chokladmosse, tog jag mig en dusch med hårinpackning, och nu sitter jag här med mina kanske alldeles för rosa tå och- fingernaglar... Ska försöka hålla dem så nu också tänkte jag - rosarosarosa!
I morgon är det måndag och jag längtar redan till nästa helg, då jag har fullt upp, återigen. Jag ska även fixa träningskort i veckan, betala min lilla återstående summa till min bror och sen ska jag spara resten. Tro det eller ej!
Nej nu ska jag varva ner lite och se om John Blund flyger hit med lite sömn kanske? :)

Standin' where you left me

2010-09-26 @ 13:15:06
Sitter och väntar, efter att ha varit vaken någon timma, på att mamma ska skjutsa mig till snyggingen ovan. Vi får se vad vi hittar på denna söndag, med vädret lite halvt på vår sida eftersom vi planerat film! Det blir nog hur bra som helst hur eller hur!
Hörs senare!

Lördag 25/9 2010

2010-09-26 @ 13:09:55
Några bilder från min fina gårdag, som spenderades med fint folk och god mat på Pad Thai!

The girl from above

2010-09-26 @ 00:32:11
Ungefär såhär har jag spenderat min lördagkväll, tillsammans med mamma. Åkte ner och hyrde filmer, Flickan från ovan, Fish Tank och Änglavakt, sen satt vi och fördrev tiden med dem. Vi har än så länge hunnit se Flickan från ovan, och ungefär halva Fish Tank, vilket verkar vara en helknas film...
Är i alla fall hyfsat nöjd med kvällen. Natti!

I goin' away

2010-09-24 @ 14:07:51
Drar mig till atlet med Hanna och Stella.
Hörs senare!

Hits the ground

2010-09-22 @ 23:14:29
Jag behöver sova.
I morgon har vi idrottsdag.
Jag kommer dö.
Jag mår inte bra.
Jag har ont i huvudet.

In my dreams

2010-09-22 @ 09:04:40
Dunderskönt med en liten sovmorgon, men nu är det dags att ta tag i skiten igen!
Hörs senare!

Marabou - daim

2010-09-21 @ 22:17:36
Ungefär såhär spenderar jag min kväll - Hur många rutor gör dig glad? Det fick bli det bästa av situationen eftersom att mannen min inte hann hänga med hem. Så nu efter en stunds telefonsnack med lilleman så känns det jäkligt bra!
Men två helknasiga knän, efter dagens danslektion sitter jag nu här och funderar på att skaffa mig lite rejält med sömn, för en gångs skull... Vet förövrigt inte om jag har sovmorgon i morgon eller inte. Känns lite lagom jobbigt!! Så jag får väl pallra mig upp till sju och ringa och kolla för säkerhetens skull.
MEN nu först innan sängen ska jag slänga ihop lite packning, för i morgon drar jag mig upp till pappa för att spendera slutet av skolveckan + helgen där!
Puss på er!

Godmorgon!

2010-09-21 @ 07:18:04
Bild från i lördags 18/9 -10.

Startar morgonen med scones och kaffe. Får sen se om jag piggnar till lite, skulle behövas. Jag är nämligen sjukt trött efter gårdagen, som innehöll både jobb och skola, men sen även en massa bra saker! Kanske är det som tar kol på mig? :)
Hur eller hur så ska jag hälla i mig en kopp och fixa i ordning väskan till skolan.
Ha en bra dag ppl!

Who I wanna be

2010-09-20 @ 23:26:42
Efter en kväll med tusen gånger mys, säger jag nu hejdå och lämnar er för min sköna säng!
Godnatt♥

Ett litet svar

2010-09-20 @ 22:26:29
haha det handlar ju inte om att det inte är ett solidariskt samhälle. Det är ju bara fler partier som står på den blåa sidan. man kan ju inte bara sätta in ett till parti hos dom röd gröna för att det ska vara ett solidariskt samhälle?
Svar:
Jo det förstår även jag, men hallå ändå. Tycker det är orättvist, och som ni kanske redan sett så står jag starkt för den rödgröna sidan. Inte konstigt att jag reagerar? :)

14:27 a go-go girl

2010-09-20 @ 14:27:37
Sitter nu här och känner att livet inte är alldeles för hårt. Ett stort svenskaprov, om hela sverieges språkhistoria, är flyttat två dagar och det gör ju inte saken direkt sämre. Bara mer tid för bättre resultat!!
Eftersom jag slutar tidigt på måndagar så ska jag också försöka hinna städa i ordning här innan jag färdas vidare till jobbet, på cykeln idag. Stella hänger också med på en liten "jobbintervju", haha vad gulligt det där lät då..
Men nu till damsugningen ja!

I'm worried

2010-09-19 @ 21:17:12
Kom hem från en helt enastående film och har även kollat slutet på desperata mammor söker, checkade även in valvakan lite, vilken gör mig ytterst orolig. Det är ju orättvist vafan?! Rödgröna har tre partier att förlita sig på och få in röster på, medan den blå (och dåliga) sidan har typ fem?! HALLÅ VART FÖRSVANN DET HÄR MED DET SOLIDARISKA SAMHÄLLET - alla är lika mycket värda. Då tycker jag banne mig också att man ska kunna ha chansen att få de röster man förtjänar också. Vad tänker svenska folket med? Btw så har jag aldrig i hela mitt varit såhär insatt i politiken. Jag kunde sitta för en månad sen och höra någon säga politik, och jag bah; öööööh(??)

Jag måste även slänga in att jag tycker att det är ruuuskit sexigt med smashade myggor på datorskärmen ;)
Åter kommer om ett tag med bilder från gårdagen, efter duschen!

I wouldn't change a thing, right now

2010-09-18 @ 11:46:41
Vaknade för ett tag, och ska nu utföra dagens planer. Först - mot Johan.

Loco

2010-09-17 @ 17:35:32
Musiken går på högvarv och jag är mer än pepp! LOCO LOCO :D
Kom hem från en liten tur på gymmet, med hanna, för en stund sen. Dock bara genomgång av alla maskiner idag + att mannen där nere ska skriva i ordning ett schema till mig. Sååååå på fredag ska vi köra igenom det ordentligt och han ska kolla runt lite.

Nu ska jag bege mig ner i en dusch, och fixa mina små vääääldigt håriga ben, sen beger jag mig vidare till Hannis och fixar i ordning mig där inför denna härligt fina fredagskväll! Vad hittar ni på idag?

I'm goin' away!

2010-09-17 @ 14:58:06
Åker till atlet med Hannis, skriver när jag är hemma igen!

I can make your dreams come true

2010-09-16 @ 20:38:50
Tjenare bananer! Eftersom dagen gått i ett så har jag inte hunnit höra av mig. Då kan jag ju börja med att berätta att jag haft en relativt chill dag i skolan, dock lite mycket som skulle in i mitt lilla huvud, den där sista lektionen. Röstat har jag också, men jag säger dock inte här vad jag står för. Det är upp till var och en liksom, även om en del redan vet... ;) Men jag råder i alla fall alla till att inte rösta på sverigedemokraterna! Fy vad jag hatar dom.
Jag tappade även mobilen så att batteriet flög ur, slog in fel pin-kod tre gånger och åkte ner till Telia för att få puk-koden. Självklart behövde jag ID så jag fick åka hem och leta reda på den där förbannade saken! Jag måste säga att cykel + 8-9cm klackar är verry verry hutt!

Kvällen har jag spenderat med lille Tittit. Riktig nostalgikväll det där alltså!! Nu har hon precis åkt för att möta upp pojken sin, och jag har kört en omgång till Alors On Dance, och ska nu bege mig ner i en dusch. Sen ska jag säga hejdå till momo och mofa som flyger sin kos i morgon.

På tal om nostalgi - här har ni två av alla våra finfina minnen tillsammans!

Och med dessa ord säger jag godnatt på er♥

Where are you goin' now, friend?

2010-09-15 @ 22:48:40
Ingen blogglust, såååååååååååå jag hör av mig i morgon!

I don't want no scrub

2010-09-15 @ 17:30:20
Och med det får ni här dagens påhäng - Vitt linne, Gina Tricot • Hög kjol svart, Hannas garderob • Blommiga leggings, LindeX.
Nu lite äten, återigen, och ska alldeles strax försöka få bort den där äckliga disken nere i köket. Sen ska jag träffa Hanna, mitt lilla hallon! Vi får la se vad som sker, nåt blir det nog. På tal om bananer och sånt så skrev jag kemiprovet idag. Jag måste påstå att det inte alls var så svårt, det gick helt prima förutom ett litet "och vart?". Lite dålig på att läsa frågorna.. Inte okej.

Hanna plingar snart på och då ska jag inte sitta här och dega!
Hörs

VÄNNARDAN!

2010-09-15 @ 16:20:07

I'm no no Broken-Hearted girl

2010-09-14 @ 22:45:25
Under har ni bilderna på mina nya snyggingar, som kommer användas flitigt när det verkligen blir tillfälle! I love them! Dock ganska hög klack, så det blir inte direkt dom jag tar i första hand, varje dag, till skolan.. Jag vill ju kunna gå efter en dag liksom. Dock så är jag j*vligt sugen på att bära dom i morgon, vi får se..

Dansen gick i alla fall awesome och höften är intakt! Ligger på golvet och kravlar som ett djur, men ingen annan är gladare än jag över just det. Tror dock jag behöver införskaffa mig ett par knäskydd..? Min lilla mamma hämtade mig, så att inte höften fick arbeta fullt ut, och nu sitter jag här nytränad, nyduschad, nypluggad och väldigt *ny*trött(?)
Jag beger mig, här har ni föresten dagens (bästa, skönaste, underbaraste, fantastiska, awesome... skulle kunna hålla på i timmar..) låt!

Newin - från igår och idag

2010-09-14 @ 22:38:01

16:45 I'm still talking to the moon,

2010-09-14 @ 16:53:41

Fick en fråga om vad för färg- hårinpackning jag använde igår, och here it is! Kommer från Maria Nila och heter Colour Masgue - en inpackning med brun färg i. Jag behöver den pga att jag färgade håret med ljusa slingor, då färgen inte håller lika bra. På bilden har ni också oljan jag använder till håret. En olja med tre olika oljor i - endast för håret, håret blir skiiiitlent!

Hemma från en lite lagom jobbig skoldag. Började med teater för dom nya sjuorna, ang KS:arna. Gick väl sådär, höhö. Försökte fixa lite till SO:n, men som vanligt så ville inte elektroniken (heter det så?) som jag ville. Jag fick klara mig utan bilder i färg.
Åt med spritt främmande snubbar, från typ Gamleby och drack sen en lite kaffe känns det som.. Men det var det inte. Hade matte som gick lite sisådär, min hjärna är tragiskt inte igång efter sommaren, känns det som. Får jobba på det där! En gymnastiklektion gick åt att plugga till kemiprovet i morgon, och klackskosnack på högnivå! Jag ska försöka hämta mina älsklingar i morgon!!
Nu har jag precis varit nere på mejeriet och börjat med dans till elevens val nu på torsdag. Nog för att det inte är dom snyggaste danserna, men sen är det ju vi elever som har i uppgift att skapa dem också.. ;) Min höft har fungerat prima idag föressten, så jag får se om jag kanske är med på dansen ikväll, på ett litet hörn. Ska bara få i mig lite mat och så, sen ska jag försöka komma ner till stan innan det stänger!

07:45 Weakness

2010-09-14 @ 07:49:24
Vaknade för en stund sen, har stoppat i mig dagens tabletter, idag även Ibumetin. Tummen upp för den! Känner att det börjar bli lite bättre i höften idag, men fortfarande ont... Så idag får jag hoppa över allt som har med rörelsen att göra.
Men nu till det lilla jag spenderade gårkvällen med - lång dusch, färg- hårinpackning, hudlotion i mängder, mysmusik och spikmatta på slutet. Jag rekommenderar det!! Far åt skogen vad skönt det var, även om jag inte kom i säng just den tiden jag skulle. Jag tror jag ska bilda partnerskap med spikmattan från- ochmed nu..
Nej, nu ska jag bege mig ner till dojjorna och sen till school med min lilla lapp!

Peach Blossom

2010-09-13 @ 21:38:21
Sitter redo och beredd att bege mig ner mot duschen! Efter det ska jag packa in håret med färg, dra på en ansiktsmask och sen lägga mig en stund på spinkmattan, förra årets julklapp, denna kväll betyder l y c k a för mig, med nystädat rum och en renbäddad härlig säng, att sen vila ut mig i under natten.
Hörs i morgon!

Gone in september

2010-09-13 @ 19:12:27


En bild från skidsemester i Gesunda för några år sen.

Precis hemkommen från en skoldag plus ett helfint häng på Mc, ungefär hela eftermiddagen. Vi har helt klart funnit västerviks läskigaste snubbe, jag tror han slog huvudet i bordet runt 20 gånger alltså! Lite kul det där... Så efter det begav vi oss till H&M och chekade lite grejor, innan vi gick till dinsko, där jag även funnit min höst- och vinteromans!♥
Jag ska senare kutta av mig vänstra höft, som bara varit jobbig och eländig hela, hela dagen! I hate it, and I know, det är hårda ord, men vafan?! Ska man inte kunna ta ett steg utan att man ska sträcka sönder hela höften?Nästan lite tantvarning här känner jag... Hoppas det blir bättre till morgondagen i alla fall, vilket jag inte tror att jag har så stora framgångar med.

Ska nu läsa lite till kemin, vänta på mamma och hämta grejer hos papi. Sen ska jag duscha, duscha, duscha och sen duscha. Det behövs efter en sån här dag! Ska även ha i min hårinpackning med färg också, min hårfärg börjar gå ur!!

P.S!!!! JAG HATAR MYGG!

Sunday night

2010-09-12 @ 22:18:11

Helknas kväll, tillsammans med dom bästa av dom bästa! Inget kan få ner oss liksom, haha. Har nog aldrig skrattat så mycket åt Idol som jag gjort ikväll. Hoppas ni alla har sett "Jag blev full på min coca cola..."? Han är nämligen den skönaste killen jag sett, någonsin!
Hur som så blir klockan mycket nu ser jag, och jag behöver lite rejält med sömn känner jag!
Natti ppl!

Resten av svaren från frågestunden

2010-09-12 @ 17:44:28
Vad har du tänkt att välja på gymnasiet? Jag har inte bestämt mig eller någonting, men självklart så har jag tänk en hel del på det. Innan jag började på Ludvigsborgsskolan hade jag nästan bestämt mig för estetlinjen, inriktning dans. Just nu går det för det mesta runt runt runt, men jag är ganska sugen på skönhet, hälsa.
Något som betyder väldigt mycket för dig? Då kan jag säga att det är inte bara något. Det är mina vänner och familj som betyder mest! Men något annat för att få ett uppriktigt svar på frågan får bli att musiken betyder väldigt mycket för mig!
Beskriv din personlighet med tre ord: Sprallig, beslutsam men även ganska osäker.
Om du fick välja ett ställe att åka till, vart skulle det vara då? Det var en svår fråga det där! Eftersom att min kära mor precis har bokat en resa till Lanzarote, så skulle jag ju vilja komma dit så fort som möjligt, men jag vill väldigt gärna åka till USA.
Tre bloggar du följer? Jag följer mina små pinglors bloggar, så det får bli deras - www.eliinstyle.blogg.se, www.stroberrii.blogg.se och www.stellaam.blogg.se
Går du mycket efter mode? Ja det gör jag, men jag går inte efter modet direkt. Jag tycker ofta att nytt mode är riktigt fult till en början, så jag är en liten eftersläntrare. Jag kommer igen när det kommer ännu nyare mode.
Vet du vad du vill bli/satsa på när du blir äldre? Jag har ingen aning om vad jag vill satsa på, men jag vet att jag vill jobba upp mig, bokstavligt jobba arslet av mig, innan jag skaffar familj så att jag sen kan bli lycklig och kunna vistas mycket med min familj!
Vart bor du om tio år? Jag har faktiskt ingen aning, förhoppningsvis så sitter jag i en riktigt fin lägenhet i någon större stad, med en bra utbildning och en karriär som går uppåt!
Plagg du använder mest? Jag använder just nu mycket jeansleggings och tröjor på det, helst en mysigare en! ;)
Något du kommer att införskaffa dig till hösten? Ja, jag ska försöka införskaffa mig ett par kilklackar! Det skulle användas flitigt!
Vad för bil skulle du vilja ha när du blir stor? Jättesvårt! Jag skulle vilja ha en stadsjeep när jag skaffar familj, men innan det en lite mindre smidigare Volvo, kanske en cab? ;)
Kommer du någonsin att bli kaffeälskare? Det är inte alls omöjligt!
London eller Paris? Pariis!
Balder eller flummride? Balder lätt!
Hipster eller string? hihi :$ String.
Vad skulle du helst vilja vara, kobent eller hjulbent? Hjulbent får det bli då tror jag!
Någon sport du kan tänka dig att börja i? Jag skulle vilja börja med gymnastiken igen faktiskt!
Vackraste platsen i Västervik, enligt dig? Det får nog bli nere i hamnen, en varm sommarkväll!
Något jobb du INTE kan tänka dig att ha? Jag skulle aldrig kunna bli tandläkare!
Har du några favoriter när det gäller smycken? Jag har kört fast på stora ringar och korta halsband med små gulliga berlocker på!
Hetaste kändisen? (kille) Chad Michael Murray!
Har du ett tryggt ställe där du kan luta dig tillbaka och bara känna tig trygg? Hmm... Det får nog bli hos mina kära vänner, ingen speciell plats tror jag. Sen om man nu skulle ha pojkvän så skulle det nog också vara den platsen.
Bästa tjutfilmen? The Last Song.
Hoppas ni är nöjda med mina svar! :)

Crash and burn

2010-09-12 @ 16:46:37
Har precis skapat den här fina röran. Jag antar att det bara är att dra fram damsugaren och gilla läget..

I d o l - O l l e

2010-09-12 @ 13:41:25
SHIET! Lyssna och njut säger jag bara.

Flashlights

2010-09-12 @ 13:09:22
Har nu vaknat hos min lilla pingla, vi har tryckt i oss lite frukost, och nu ska jag alldeles strax bege mig hemåt. Dagen kommer jag spendera med näsan i skolböckerna, så vi får se hur mycket uppdatering det blir här.
Anyways, have a nice sunday!

Girls they like to dance

2010-09-12 @ 13:02:56
Kvällen spenderades till stor del ute, och efter ett litet snack nere i hamnen tillsammans med Hanna och Stella, begav vi oss hem för tonfisksallad.

BYE hörs i morgon - dagens

2010-09-11 @ 17:46:44
försöker knäppa lite bilder ikväll ;)

Saturday

2010-09-11 @ 16:53:59
Ska alldeles strax ta tag i mitt lilla utseende, innan jag beger mig bort till Stella, som jag troligtvis spenderar kvällen och natten tillsammans med. Känner mig väääldigt överpepp just nu, med tanke på allt snack om varmare land större delen av dagen! Jag ser fram emot det såhäääär mycket och jag fysinnes vad brännan ska sitta fint!
Ser fram emot en nice kväll tillsammans med mycket fint folk!
Have a nice evening ppl!

A smile om ny face

2010-09-11 @ 15:38:57
Nu är det bestämt! Det blir en vecka på Lanzarote, utanför Afrikas kust, den 25 november! Gissa om jag är glad! Efter typ fyra år av tjat så ska vi äntligen iväg!!

Good morning people!

2010-09-11 @ 11:55:24
Gårkvällen spenderades nere på mejeriet tillsammans med ett gäng sköna grabbar. Det bjöds på allt ifrån kroppsmålningar till fika. Riktigt kul var det! Kom hem och gick vidare in till grannen där vi sjöng Sing Star tills vi storknade! Gick hem lite tidigare och somnade framför OTH.
Nu ska jag och broren strax bege oss ner till mamma för att planera vår nästa ****! ;) EXITING

Lite fler svar på frågorna

2010-09-11 @ 11:21:49
Beskriv dig själv med tre ord: Hmm... det blir svår, tyvärr så måste jag säga att jag är osäker, snäll hoppas jag, haha och generös.
Vad innebär mode för dig? Mode för mig är det som folk bär under en sesong. Mode är inte för mig när spinkiga små modeller går runt på en catwalk, jag vet inte riktigt vad jag ska kalla det. Detta var en svår fråga! Jag kan säga att jag gillar absolut inte allt mode!
Vilka är dina favoritaffärer/butiker? Det måste nog vara Gina Tricot och H&M.
Vad är din favorit i höst? Jag måste erkänna att jag heeelt snöat in på skor inför höst! Jag bara älskar dom!! Tyvärr så har just det paret som jag vill ha tagit slut, så jag får se vilka det blir för mig. Men höstfavoriten inför höst är nog skorna!
Hur mycket shoppar du för i månaden? Det varierar jättemycket. Ibland köper jag till och med utanför mina tillgångar, men andra månader stannar jag på kanske några hundralappar, och eftersom att jag nu lovat mig själv att spara och inte ta från det kontot, så blir det inte mer än kanske en femhundring i månaden.
Tror du att du kommer att shoppa lika mycket om 10 år, som du gör idag? Jag har absolut ingen aning! Men jag kan ju alltid hoppas på att det blir mer.. ;)
Brukar du trötsshoppa? Haha, nej det är nog annat jag gör när jag behöver tröstas.. t.ex det där som gör att man inte vill shoppa ;) haha
Högklackat eller lågklackat? Jag använder inte klack mycket alls, det beror nog mest på att jag tycker att det är bekvämare att gå runt i mina converse, men visst. Jag tycker det är mycket snyggare med hög klack! Ska jag ha ett par klackskor så köper jag naturligtvis ett par rejäla!
Vilket blir ditt nästa köp? Jag hoppas innerligt på att det blir mina drömskor till hösten! Men vi får se, jag är inte alltid lika bra på att endast få med mig det som ska med hem..
Favoritplagg just nu? Den där frågan är nog den svåraste tror jag! Grejen är att jag har endel kläder jag tycker om mer än dom andra, men just när jag inte är där upp vid klädpåsen så är det riktigt svårt! Jag får nog säga i den här frågan att det är just nu mina nya jeans, från Crocker! (Jag vet att jag tidigare svarade min svarta tröja, men jag har två ;))
Favoritaccessoarer? Nu säger jag inte smycken eller sånt som är mitt, utan sånt jag gillar. Jag gillar nog mycket smycken och accessoarer, men favorit blir nog ringar tror jag! Sen tycker jag ju om korta halsband, örhängen, väskor och allt sånt också!
Oskuld? Nej jag är inte oskuld.
Är du kär? Nej det är jag inte heller just nu.
Varför tog det slut mellan dig och Johan? Som jag sa tidigare så fungerade inte vi så bra ihop. Vi var alldeles för olika tror jag.
Var du riktigt kär i honom? Jag var riktigt kär i honom.
Tre saker du alltid har med dig? Mobil, nycklar och plånboken tror jag.
Tre saker du inte förstår dig på? Haha, fysik blir nog det första, sen blir det nog hur människor kan tycka om att förstöra en annans liv, och till sist förstår jag mig inte på det manliga könet lika bra som mitt egna ;)
Tre saker du vill göra innan du dör? Jag vill växa upp, skaffa familj och ha ett toppenliv, med mycket resor, överraskningar och skoj!
Tre saker jag kan: Jag kan väl dansa hyffsat bra, jag kan skälla ut någon ganska rejält, haha och jag kan lyssna riktigt bra!

How cute!

2010-09-10 @ 19:31:01
Drar mig bort till den här snyggingen ikväll, vi får se vart vi sen tar vägen :)
P U S S

Några svar på frågorna

2010-09-10 @ 17:17:57
Varför tog det slut mellan Johan och dig? Det fungerade inte mellan oss, vi var nog också alldeles för olika tror jag.

Är ni vänner nu? Nej vi är inte vänner just nu.
Varför heter du Jolina? Haha, antagligen för att mina föräldrar tyckte om namnet.
Hur kommer det sig att du är så vacker? Fin kropp har du också! Tränar du ofta? ;o Åh! Då får jag börja med att tack sen här lilla anonyma vännen så himla mycket! Sen kan jag också meddela att jag tränar inte alls mycket, men däremot så ska jag börja nu till hösten!
Vad tycker du om Sveriges kung Amar? Han är heeelt okej ;) Fast jag är lite bättre i alla fall!

Favoritfärg? Den var svår! Jag gillar nästan alla färger faktiskt. Jag gillar stilrent, vilket för mig ofta innebär vitt och svart, men även det kan bli tråkigt i längden... Jag måste säga att jag gillar det mesta!

Byxor eller kjol? Det beror sig helt på vilket humör jag är på, vilken årstid (konstigt nog) och vad jag ska hitta på! På sommaren älskar jag kjolar, även om jag inte använder det ofta alls! Jag föredrar byxor i alla längder även på sommaren, och nu på hösten, vintern gillar jag mest byxor!

Hur länge har du dansat? Jag har dansat sen jag gick i femman, så jag var alltså 11.

Vart vill du helst åka? Jag skulle jättegärna åka till Thailand och Turkiet en gång till!

Hur många gånger har du varit utomlands? Jag har varit utomlands två gånger. En gång i Turkiet och en gång på Cyppern, jag har också varit i Danmark och i Finland, men konstigt nog så räknar jag inte det som utomlands... :)
Närmaste vännerna? Mina närmaste vänner är Stella, Elin och Hanna.
Favoritlåt, vad lyssnar du på för musik? Just nu lyssnar jag på mycket musik, ni har min lista! Jag har just nu ingen favorit, men generen jag gillar mest är nog pop, techno och mycket annat blandat, haha!
Hur många gånger har du varit kär? Jag har varit kär på riktigt två gånger.
Kär nu? Nej just nu är jag inte kär.

Favoritplagg? Mitt favoritplagg måste nog bli nåt riktigt mysigt! Tights kanske... Eller någon mysig tjock tröja, som jag egentligen inte äger... Jag behöver shoppa! Men mitt favoritplagg som jag faktiskt äger måste nog vara min svarta tröja, ganska stor och riktigt skön!

fields of gold

2010-09-10 @ 15:04:48
Hej jag heter Jolina och jag är en liten speciell figur, jag.

Hemma från en lite lagom jobbig skoldag, men teater, väldigt jobbig matte, vilket jag inte kunde få in i mitt lilla obebodda huvud, och sist men inte minst en liten fysiklektion, på en timma. Måste säga att det är riktigt skönt med känslan av helg! Så fri, men ändå inte... Lite skoljobb som ska vara klart på måndag, plus ett kemiprov på onsdag.
Nu ska jag checka in Göta Kanal 2, och sen får jag se vart kvällen tar mig :)
Glöm inte

I'll work it!

2010-09-09 @ 21:50:55
Jag saknar min Hanna och känner att jag måste få träffa henne i helgen! Vet inte, men jag fick en ryck nu och kände hur mycket jag saknar flickan! Puss på dig min pärla♥
Har nyss varit inne i en dusch och vänt, haft i två liter värmespray i håret och ska alldeles strax lägga mig i sängen framför någon film.
Natti!

Bröllopsfotografen

2010-09-09 @ 19:26:22
Har just tagit mig igenom Bröllopsfotografen, vilken jag känner att jag hade alldeles för höga förväntningar på. Tyckte inte att den var speciellt kul, var inte beredd på dödsfall och deprimerade skådespelare, som fick hugg i ryggen av alla sina "vänner". Jag trodde det skulle vara en bra film, om bröllop. Den handlade inte om bröllop. Den handlade mest om svek, om jag får säga det så. Ingen film som jag rekommenderar faktiskt.

Peyton Sawyer VS Katy Perry

2010-09-09 @ 16:22:42
Är det bara jag som får sköna inslag av att det egentligen är Peyton Sawyer, som hon heter i One Tree Hill, som står där och är sångerska istället för Katy Perry? På något sätt känns det som om dessa två, båda väldigt vackar, och sköna brudarna liknar varann? Någon annan som kan se det jag ser, jag kanske helt är ute och cyklar?..

Today's

2010-09-09 @ 16:14:02
Jeans, Jc • vitt linne, Jc • tubhalsduk, H&M
Kunde ju fått till en lite bättre bild, men hade inte tiden till det. Tyckte själv att den blev lite smådreapy...

Let's light it up

2010-09-09 @ 15:02:01
Nyss hemkommen från en ganska chill dag i skolan - sovmorgon till halv elva, vilket satt ytterst fint, och efter det två lektioner, efter gymnastiken. Kommit en bra bit på so-arbetet och fattar mycket mer inom kemin. Låter det najs eller? ;)
Jag vet inte riktigt va jag ska hitta på nu under tiden som Stella är hemma och äter, och spelar piano nere på Mejeriet.. Kanske ska se filmen jag somnade ifrån igår? Ikväll åker vi i alla fall bort till Atlet och kollar träningskort och priser. Nu ska det onödiga bort!! Haha, hur många gånger har man inte sagt det då?

glöm inte

NewIn

2010-09-08 @ 22:35:15
Tubhalsduk döper vi det till, mörkblå, köpt på H&M, 69.50:-

Kvällsfika med hjärtat

2010-09-08 @ 21:51:18
Tog en cykeltur bort till min kära vän, för en fika nere i stan. Vi hamnade på Mc där vi spenderade mesta delen av kvällen, men förutom det, förenades vi även med vår kära Jan Björklund aka gluggN!
Lite creapy fingrar där...

Nu ska jag dra på Bröllopsfotografen, som jag släpade hem idag. Har inte hunnit se den än. Någon som sett den och har någon åsikt?
Natti!

Dance until we die

2010-09-08 @ 17:06:19
Eftersom att kameran idag fick åka på utflykt, till skolan, så knäpptes det en helt del.. Här har ni i alla fall ett fåtal av allihop.

Sitter nu med massa paj i magen, efter en idag väldigt lyckad hemkunskapslektion, då vi bara var tre! Känner inte direkt för en middag till, med pappa, just nu. Känner mer för att bara sova sova sova tills i morgon, då jag har en väldigt behövlig sovmorgon, fram till halv elva. Börjar med gympa då, så det känns inte så hemskt jobbigt att gå dit.
Nu ska jag se vad min lilla far vill, och sen får jag se vart kvällen för mig, känner starkt för att hitta på något med mina fina vänner. Får se om någon har tid..
Måste ju påminna er om frågestunden! Har fått ett gäng, men det är ju alltid kul med fler!

I wanna run, and smash into you

2010-09-07 @ 21:24:19
Efter en lagom jobbig danslektion så sitter jag här nu, nyduschad, nyäten och väldigt övertrött. Ont i huvudet har jag också, powernapen jag försökte få ihop förut, fungerade ungefär tills jag kom utanför dörren, då min nivå av pepp sjönk till minus fem, eller nåt...
Jag har dansat mig igenom en timma och tjugo minuter. Inte för att det är tråkigt eller så, men visst, jobbigare är det och det är mycker, mycket, mycket, mycket, behöver jag säga det igen? mycket, mer att tänka på! Men visst, man får köra på att varje lektion fram tills dansen är klart blir en enda röra. Seeeeen kan man börja finslipa, och överhuvud taget försöka få in något i sin lilla efterblivna skalle.
Hur som helst så tycker jag även att ni är lite dåliga på det där med frågorna! KOM IGEN NU VAF*N!? Nej, jag är inte arg.. Jag har ont i huvudet.


Nu ska jag checka teven lite innan sängen väntar, jag spår en ganska bra dag i morgon!♥

Vi kör en...

2010-09-07 @ 17:31:02
Svarar på precis allt! Eftersom jag nu ser att statistiken ökat under sen senaste veckan hoppas jag nu på att få se lite resultat! Jag litar på er, haha! ;)
Vad vill just du veta om mig? Svaren kommer någon gång i helgen tror jag.

One two three

2010-09-07 @ 15:37:21
Dagens pose och outfit • "converse" svarta • Jeans från Jc, crocker • Skärp från mammas garderob • Vitt linne från Gina.

Är nu hemma från en skoldag, med hela tre fotograferingar! En gruppbild med klassen, en enskild och sist med inte minst en bild med Ks:arna. Helt okej dag, om ni frågar mig.

Har inte hört av mig på några/ någon dag, och det beror på jobb, men även lite andra grejer som hände igår kväll, som drog musten ur mig. Jag ska aldrig slösa en tår på en sån där. Men nu ska vi inte hålla på med sånt där!

Då kan jag ju passa på att jag köpte mina första jeans på hela två år igår! Jag trivs faktiskt inte i jeans, men nu bara ska jag lära mig!! Jag är riktigt nöjd med dom, och jag fick dom till ett riktigt bra pris, dock med pappas pengar... Haha, som sitter skönt och det är mycket stretch i, men dom töjer sig i alla fall inte, som andra jeans kan vara riktigt bra på... Jag har burit dom hela dagen och de har töjt sig ytterst lite :)

Just nu väntar jag på några avsnitt One Tree Hill ska blir klara, och sen tar jag det helt chill fram tills det bär av mot mejeriet runt halv sju. Ni ska även få smaka på cplåt- Rusko – Woo Boost

Like a shooting star

2010-09-05 @ 23:58:40
Efter en hel dag inomhus, tillsammans med en Stella och massa musik, så begav vi oss ikväll ut, för ett möte med två sköna typer. Det hanns inte med mycke mer, än ett cornerhäng, vilket aldrig sitter fel dock! By the way så fråga inte varför jag inte hört av mig idag, jag vet inte svaret själv..
Nu har jag kollat klart på Remember Me, vilket var en riktigt bra film, med ett riktigt uselt slut! Man blev ju ledsen där! Hur som helst så taggar jag nu sängen och Year One!
Sweet dreams och vila ut er nu inför mådagen som är här om ca en minut typ!

It isn't to hard to see

2010-09-04 @ 17:16:34
Sitter här med två pinglor, som har fullt upp med pictures. Vi får se om det kanske dyker upp någon här ;) Inte fullt så troligt skulle jag gissa på, dom brukar vara rätt blyga när det gäller fulingar...
Jag klev så fint upp ur soffan för ovanlighetens skull, klockan nio redan, för att klä på mig och bege mig mot stan tillsammans med Stella som slingade håret. Riktigt fint blev det, med det blir wätt drygt att bara sitta och kolla på. Om jag fick bestämma så skulle det ju antingen vara jag som fick sitta i schampooneringen eller blir färgad och klippt, det är ju så mysigt! Idag blev det dock inget av dem, jag fick sitta där och vara nöjd med min kopp choklad.
Vi gjorde stan osäker, efter varsin happy meal - med leksak. Snälla som vi är så gav vi bort leksakerna till en pojke bredvid, som blev helt paff! Hittat de ultimata höstkängorna har jag också gjort, and I'm in love!
Vi drog oss hemåt runt halv tre och nu sitter jag här med båda Hanna och Stella. Ska snart slänga i oss lite tacos, sen får vi se vart det bär av.
P U S S och ha en grym kväll

Farmor 81

2010-09-04 @ 17:00:06

Right back at you!

2010-09-03 @ 19:13:31
Nu ska jag gå ut och ha en riktigt fet kväll med mina systrar och bröder! P U S S

Såhär går jag klädd ikväll

2010-09-03 @ 16:29:19
Svart tröja, H&M | Jeansleggings, Vila | Smycken från övriga ställen, bl.a från konfirmationen.

Ska alldeles straxt bege mig till min lilla grandma' tillsammans med mummi. Stannar nog inte där så värst länge, för senare ikväll ska jag hitta på något! Träffar antagligen Stellish, men sen får vi se vart vinden tar oss.

Dagen var på tok för lång, och sista lektionen blev inte mycket annat än massa massa fnitter, misstolkningar och magneter. Ändå ganska kul om ni frågar mig, fast jag känner ju även att det kanske skulle vara på sin plats att lyssna nu, lite innan vi får reda på om det blir nationellt prov i fysik, eller inte. Det hade ju varit lite tråkigt om det blev fysik, eftersom att det är det svåraste ämnet på jorden om ni frågar mig. Inte kul :( Hur som helst så gick i alla fall mattelektionen riktigt bra, detta är bara till lilla Annika ;) Till skillnad från typ alla andra dagar - sitt kvar och håll käften, eller gå ut och snacka... typ.

Måste bara tillägga att jag trivs riktigt bra i brunt, lite mörkare hår! Syns det på bilderna? HAHA
Nu åter till görat - mamma roopaaaar!

Och såhär fint har jag gjort!

2010-09-03 @ 16:14:06

Like a dynamite!

2010-09-03 @ 14:57:15
Nu ska jag ta tag i den här röran, + lite damsugning i hallen. Hörs sen!

Good morning sweethearts!

2010-09-03 @ 07:18:45
Har just snoozat mig igenom ytterligare en morgon, och känner mig ungefär inte pigg någonstans. Tur att det är fredag och att det ikväll förhoppningsvis finns något att se fram emot!
Idag är ändå en väldigt speciell dag. Den bästa kvinnan på jorden fyller idag 81. Min älskade farmor, som alltid funnits där, som jag spenderat mer eller mindre hela min barndom med. Den vackra och underbara farmorn fyller år, och jag önskar henne allt gott i hela världen! Grattis famoo♥

Nu undrar ni säkert varför den här stjärnan kommer upp, men det är inte svårare än att även han fyller år idag! Grattis Shihade♥

Nej nu måste jag göra mig i ordning så jag hinner till skolan. Have a nice day folks!

H O M E W O R K

2010-09-02 @ 22:06:20
Efter en kväll, fylld med plugg, så känns det nu ganska lockande med ett tidigt insomnande. Huvudet håller på att ramla av tror jag, och jag ska försöka att aldrig mer göra ett engelska arbete hemma. Det går bara åt helvete med ett temperament som mitt! Som endel här kanske redan förstått så är inte engelska precis mitt ämne, lika väl som alla andra främmande språk, förutom svenskan, vilket iochförsig är väldigt främmande det också, om man heter Jolina..

Jag har i alla fall bosatt mig i boken, eller ja, urklippen ur Gudfadern. Vilket jag till en början tyckte var väldigt intressant, men med tiden alla uppgifter dök upp, svalnade intresset för att läsa på engelska. Jag antar att det är mig det är fel på. Dessutom så har jag absolut inget tålamod med skoljobb hemma, ask my mother! ;)

Nej, nu ska jag göra ett sista ryck i samhällskunskapen, och sen bege mig mot sängen! S w e e t ♥
JAG VILL HA MASSAGE!.. typ

English

2010-09-02 @ 21:15:09
Jag ska personligen avskaffa det engelska språket!
Hejdå.

The last song

2010-09-02 @ 18:44:48
Jag har spenderat min eftermiddag framför en helt otroligt bra film! Ingen annan är The Last Song. Gissa om jag grät, haha! Lika som igårkväll då jag förgyllde kvällen med The Notebook, och även där en hel del tårar... Jag tror att jag påverkas duktigt mycket av film, eller vad tycker ni? Fast detta är faktiskt två tjutasönderfilmer, så jag har rätt att gråta! :)
Jag ska nu vänta på att min lilla mor kommer upp efter ett styrelsemöte nere i källarn. Om jag ska få någon ordning på det här med engelskan, vill det nog till att jag har lite sällskap tror ja. Sen har vi ju det här med SO:n också. Såklart så hade jag glömt det (och även alla andra i klassen, tror jag), så jag fick springa omkring och leta efter Ös överallt, innan jag fick sätta mig på cykeln och tillsammans med Hanna trampa hemåt, efter en dag med mycket mycket skratt.
Jag har förövrigt fullständigt gått och förälskat mig i en av låtarna i filmen - When I look at you.

I am here to stay

2010-09-02 @ 15:27:47
Bild från 1/9

Hello folks! Nyss hemkommen ungefär, och har tryckt i mig en macka. Sitter och lyssnar på lite mysmusik, och har precis hittat låten som vi använder i dansen. Ska alldeles straxt ta tag i lite samhällskunskap inför val och prov. Föresten, vad ska man rösta för? Dum fråga att fråga här kanske, men ändå. Det är ju riktigt svårt faktiskt!

Smash into you

2010-09-01 @ 22:06:22
Bild från lysingsbadet förut idag.

Nu är det höst. Jag hittade till och med några röda/orange löv, förut på min lilla utflykt! På ett sätt saknar jag sommaren som bara den! Kanske inte så svårt att förstå. Alla minnen, som aldrig kommer komma tillbaka. I varje fall inte med samma person eller personer. Just allt det, kommer jag sakna.
Men sen till det som inte ens jag förstår. Hur kan Jolina Gurli Marie Fältsjö tycka om hösten?! Detta har aldrig hänt förut, i alla fall inte för mig. Jag antar att det är alla mysiga kläder, fina färger på löv och växter som vissnar. Hur det nu kan vara mysigt. Men känslan av att knäppa helt underbara perfekta bilder, den är otrolig. Så proffsig känner man sig, eller i varje fall jag... Haha! Men färgerna på hösten är det i alla fall mest som lockar mig i år. Jag ska verkligen ta vara på de få dagar som löven verkligen är fina och röda!
Jag måste också säga en sak som får mig upp i taket av glädje idag! Ni besökare bara ökar och ökar för varje dag! En brant uppförsbacke barre!! Jag är längst upp i taket och springer omkring... Men nu till något ni verkligen måste ändra på! Ni har ju inga åsikter?! Ni måste ju visa att ni finns på något annat sätt än att bara kolla hallå! Jag älskar kommentarer och svarar hur gärna som helst på alla era frågor! Så kom igen nu då!! Nu vill jag se annat än en hög invalida daggmaskar här va!

Nu åker någon film på. Skulle gissa på att det blir den jag tillsammans med Stella påbörjade i morse, innan skolan!
Puss och tänk på vad jag sagt♥

Höstdesignen

2010-09-01 @ 21:35:57
Under kvällen har jag både läst, fotat bilder till bloggen (bl.a. headern) och satt ihop denna lilla godbiten, som jag faktiskt är riiiktigt nöjd med! Den lär få stanna ett tag ;)

I wanna live a teenage dream

2010-09-01 @ 18:28:47
Svenska/ engelska-läraren har laddat upp fullt och skickat hem massor som ska göras och vara klart senast på fredag, och just idag, bara för att det är 1:a september så känns det inte okej alls. Hur som helst så ska jag gå igenom svenskan en gång, inför morgonsdagens lektion, med satser, prepositioner, interjektioner och konjunktioner. Ett plus är ju i alla fall att jag förstår vad jag ska stå där framme och snacka om!
Efter detta funderar jag på att ta mig en liten fotosväng. Till lysingsbadet kanske? Jag blir nog ensam, men det blir skönt det med!
Om jag nu skulle ha en frågestund. Skulle du då fråga saker? Det är ju liksom en liten förutsättning för att skiten ska fungera liksom ;)

You Are A Weirdo

2010-09-01 @ 17:46:46
And so am I
Funderar på en frågestund... Vad tycker ni? Det vill ju till att ni frågar alltså!

I HAD A BEAUTIFUL NIGHTMARE

2010-09-01 @ 16:15:36
Någon som vill höra världens skönaste låt eller? Tänkte väl det, så här har ni den ;)

Efter en extremt lång dag i skolan, men den avslutande, hemsk hemkunskapslektion, så är ju nu hemma efter en fin liten cykeltur hem, tillsammans med Gabbe. Måste säga att det ändå känns ganska skönt, med lite hallonpaj i magen och smärta efter gårdagens danslektion, vilken resulterade i träningsvärk. Tecken på att det går framåt?
Dagens "jagskaaldrigmer" blir - Jag ska aldrig mer i hela mitt liv kopiera med skolans kopiator. Han har damp och problem med fastnande papper lite närsom. Pinsamt att få dra in två främmande lärare för att få ut lite kopior på två olika papper! Jag tror att vi hittade sju papper, på sju olika ställen i hela kopiatorn... Både fram och bak.
Nu ska jag hämta upp lite arbete till morgondagen. Ska förklara för en hel tonårsklass, om satser och satsdelar. Gissa om det blir kul!
RSS 2.0