Små bokstäver i en rad

2011-02-28 @ 22:40:10
Tänkte bara slänga in ett litet godnatt här bland skidutrustning, täcken och kuddar - Så puss på er och sov så gott! Imorgon får ni se upp i backen, för där kommer Hanna och jag flygandes så småningom!
. D

Hos Hannis

2011-02-28 @ 20:23:23
En av tusen bilder från vår konfirmation 15:e augusti förra sommaren. Såg bilden på Hannas skrivbord och fick en sån längtan tillbaka till den tiden. Även om jag inte mådde som bäst så var det ändå en härlig tid och jag lärde känna en väldig betydelsefull person som just nu finns med mig i min vardag. Nämligen Hildis Hattar! Jag beskriver den hela soppan som skräckblandad förtjusning.

Hejsansvejsan! Hur mås det? Jag själv mår bra, efter första skoldagen, men jag är trött något så nådigt!.. Skolan tar på än alltså. Hur som så har jag också promenerat hela eftermiddagen. Gjort ärenden på stan, shoppat till vinterdagen i morgon, med Hanna, hämtat grejer hos mamma och gått upp till pappa med dator och hela skiten(ont i ryggen). Nu har vi även tagit en promenad ner hit efter middag med pappa, och jag spanderar även natten här, då vi ska upp runt sex i morgon och förbereda allt inför skidor i Kisa. Jag spår en bra dag, med bra sällskap!
Nu ska jag alldeled strax ta mig ner i en dusch och barata det lugnt innan vi förhoppningsvis somnar rätt skapligt idag... (Låter som en ganska svår utmaning när jag nu sitter och kommer på mig själv om att det faktiskt är Hanna Ströberg jag sitter hos) Jag har hört att det vaknas tårta också(!!!!) ;)
Ha en god nattssömn. D

For those who love to rock

2011-02-28 @ 07:33:00
Såhär ser jag ut idag - Jeans från Crocker/Jc och en Collagejacka från GinaTricot.

Take it all, and give a little back

2011-02-27 @ 19:11:11
Nu har jag hållt på och styrt både med dator och kläder hela kvällen. Jag har även fått i mig lite mat och efterrätt, och fått i uppgift att diska allt efter. Det är det som kvarstår just nu, plus att jag måste slänga mig in i en dusch innan jag somnar. Jag ska nu alldeles strax bänka mig i soffan för ett avsitt av Solsidan och sedan lite Walander skulle jag tro.
Sov gott. D

Authentic Crocker

2011-02-27 @ 16:20:21
Tog fingret ur i fredags och bestämde mig för att fixa till mina jeans från Crocker. Satt min vid symaskinen (vi är inte kompisar) och sydde in benen och titta! Hela byxorna blev snyggare bara av det! Jag själv är sjukt nöjd, och det är ett tips - Om ni har kläder ni inte gillar. Titta på dem och se vad det är ni inte tycker om, och se sen om ni kan göra något åt det. Att bära kläderna blir så mycket roligare sen ;)

Before You Exit

2011-02-27 @ 15:40:42
Jag är verkligen inte den som brukar fastna för små söta boybands, men dessa pojkar är ju så söta. De gör även Grenade väldigt bra, tycker jag! Jag brukar också fastna för gitarrister, men i det här läget tycker jag mest om killen på keyboard. Riktigt gulliga!

Sunday without sun

2011-02-27 @ 15:09:30
Easy come, easy go - thats just how I live

Jag är hemma efter en helg i kärlekens spår, och gårdagen ägnades endast åt film. Mysigt som bara den, även om jag verkligen rycktes med in i The Butterfly effect. Vi såg även ett avsnitt av No ordinary family, vilket faktiskt var riktigt bra! Efter all film somnade vi inte alls sent, och vaknade ungefär lika tidigt idag.
Nu har jag gått den lilla promenaden hem och ska nu packa iordning lite grejer till pappa, då jag flyttar dit i morgon. Jag ska även försöka få ordning på lite skidkläder, för på tisdag tar jag mina små flickor med mig och åker till Kisa, för vinterdag. Riktigt kul faktiskt, och nu när jag äntligen är uppe på fötterna och kan göra saker, så är nästan minsta lilla som en dans på rosor. I morgon börjar dock skolan och det känns som om hela veckan varit en hård och jobbig skolvecka då jag bara legat i soffan... Jag antar att det är sånt som händer och sker, och att det bara är att bita ihop och kämpa vidare? Jag har ju trots allt fått en toppenskön helg, med just den jag tycker om mest!

Lateroooo. D

Hej hopp!

2011-02-26 @ 10:54:30
Godmorgon på er!
Jag och pojken min vaknade för dryga timman sedan och just nu ligger vi bara och segar runt i sängen. Mysigt med lördagar alltså! Jag ska försöka väcka honom helt nu och få med honom ner för lite frukost.
Jag har ingen aning om var jag gör av dagen, förhoppningsvid hemma hos bubuu med massa film och godis i massor, men vi får se hur det blir med den biten.. Nu gör jag mannen sällskap i sängen en stund till.
. D

In front of a train for you

2011-02-25 @ 21:57:29
Pojken min har anlätt och vi har snackat lite och så, eftersom det var ett tag sen vi sågs. Jag har allt blivit lite bortskämd med att få träffa honom var och varannan dag nu under en tid, så detta kanske bara är bra? Han ligger i alla fall nu på spikmattan och "slappnar av". Grabben är inte så bra på att ta saker serriöst ;)
Jag ska ta mig en titt på H&M och slutligen bestämma mig om vilka klänningar jag ska köpa/få till sommaren. Det handlar om en avslutningsklänning och en långklänning. Vad tror ni? Jag tror att det kommer bli hett till sommarens långa och varma kvällar med fågelkvitter och plaskande vatten nere vid hamnen. Åh vad jag längtar!
. D

På fötterna

2011-02-25 @ 17:47:09
Idag mår jag prima(förutom hosta)! Jag har fixat ny header lite snabbt nu under eftermiddagen som ni kanske ser, om inte - tryck F5. Fick för mig att jag tröttnat på den andra, så det får bli den här ett tag framöver. Vad tycks? :)
Nu ska jag handla med mammi, innan jag väntar in min johanmedicin som jag så fint fått vänta på i en vecka nu, kan behövas nu kan jag säga!
Puss på er, hörs senare. D

With sun light in my eyes

2011-02-24 @ 16:50:29
Bild från någon av juldagarna förra året och solen var awesome!

Kom nyss hem från en kort liten promenad med morsan. Kroppen har återhämtat sig ytterligare väldigt mycket och Jolina har inget feber! YES! Nu när vi som sagt tagit den första friska luften på fyra dagar ska vi fortsätta lite i köket då jag valt maten för dagen - Bakad potatis med röror!
Kyss

Kusin Vitamin 12 hela jordsnurr lördagen 19/2 2011

2011-02-24 @ 16:42:39
Släkten tjockar på sig ;)

Öhöhö I'm sick, buuh you w****

2011-02-23 @ 17:12:35
Fortfarande sjuk. Detta är totalt piss och bara allmänt tråkigt. Det är trots allt bättre än igår, då jag gick upp till 40 på kvällen.. Not so good.
Jag kan alla tevekanalers scheman och när alla program visas. Jag har fyllt på i favoritprogramshörnan då jag börjat titta på OC. KORS I TAKET HANNA! Hur som så är mamma, som också är sjuk, och handlar yoghurt till mig, så här ska det bli smoothies! Förövrigt så var hon vääääldigt gullig när hon tog på sig mössan och jackan förut.
Nu ska jag sluta skriva, för febern har en förmåga att göra mig väldigt vimsig..(?)

Sunshine

2011-02-22 @ 13:20:08

Inte på topp

2011-02-22 @ 11:32:12
• Ont i rygg, mage och huvud (molande värk, och när jag böjer fram, bak och åt sidorna)
• Hosta som en rökare efter 40 år
• Svettas som en liten gris (blött överallt där jag "rör" mig)
• Feber
=
INFLUENSA


Jag vill vara frisk, ute i naturen med all sin förbannade snö (man uppskattar det lilla), jag vill träna, jag vill kunna träffa folk om jag vill (vilket jag vill, men inte kan), jag vill att min lilla mamma ska må bättre hon också, och jag vill kunna äta. Jag blir liksom inte hungrig, och när jag väl blir sugen på någonting så är det det enda som fungerar. Min kropp har förvandlats till en trotsig liten fyraåring och gör bara tvärt emot det jag vill.
Disney Chanel är min räddare idag, och i morgon likaså skulle jag tro. Jag växlar mellan soffa, spikmatta och säng mest hela dagen. Men en sak har jag att se fram emot: Sivs stuvade makaroner.
Var rädda om er och hoppas ni mår bra!

Räddarna i nöden

2011-02-21 @ 10:50:25
Pappas ryggskydd som fått sitta på hela natten, och ormsalvan.

Waterloodansen

2011-02-20 @ 18:43:32
Idag är ingen bra dag.
Idag har jag ont i ryggen något så nådigt.
Idag har jag spenderat hela dagen i soffan.
Idag har jag även ont i huvudet.
Idag orkar jag ingenting, och jag får paniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik.
Idag älskar jag MTV och Teen Mom.

I just came to say hello

2011-02-19 @ 13:20:14
Godmiddag folks! Jag hade en grymt bra fredagkväll, dock med fullt av värk i ländryggen och med massa olika värktabletter och mediciner i kroppen. Vad gör man inte för att kunna röra sig? Hur som så skulle jag spås då jag slutligen kom fram till att jag ville och vågade, men såklart så var det både lång kö och dåligt tålamod, så det får bli en annan gång. Vi körde istället på lite Ismen och annat smått och gott i form av olika både fula och fina danssteg. Idag säger min ryggjävel stop och att jag nog borde vara sängliggandes i den närmaste veckan... Hur kul? Jag får även lite smått panik sådär, när jag inte hunnit gå till gymmet på nästan en vecka nu. Usch, det här är inget kul alltså. Tur att man har kärlek ;)
Nu ska jag nog ta och måla mina nails och sen hoppa in i en snabb dusch, för sen blir det kalas för kusinen!
Ha en bra dag ♥

In time I found myself in happiness, with you

2011-02-18 @ 12:05:28
Till sommaren har jag bestämt mig för en förändring. Därför har jag nu suttit och tittat ut lite färger som jag skulle kunna tänka mig. Vad tycker ni? Någon som har andra förslag på vilken färg jag skulle passa i? Det vill ju alltså till att det är någon som vet hur jag ser ut. Ni som inte vet det kan ju ta er en titt i arkivet :) TACKSAM FÖR SVAR!
Jag gillar verkligen den där mörkblonda/ljusbruna färgen, och på sommaren - det är så jag nästan dör lite här hemma nu...

halv nio hos läkaren

2011-02-18 @ 09:30:27
Har gjort lita snabba ärenden på stan, och nu ska jag bara packa ihop mina grejer och gå till gymmet.
Hörs senare!

Halv åtta hos mig

2011-02-17 @ 19:58:28
Sitter just nu med broren min och kollar halv åtta hos mig, och ska nu bara vänta in min lilla far som senare för mig till Johanplutt. I morgon går jag tidigt till Actic och sen får vi se vart dagen/kvällen tar mig. En sak är i alla fall säker - pingloooor!

Stamp on the ground, jump jump jump

2011-02-17 @ 16:45:34
Idag var sista dagen i skolan innan lovet, vilket känns grymt! Jag är dock trött något så nådigt och orkar ungefär skriva det här inlägget som max. Det känns som om jag bara ska somna... Jag var och simmade, utan att äta innan så jag antar att det kanske var det som tog min energi? Hur som så bokade jag en tid på Actic i morgon, och jag ska gå dit och få en schema och snacka lite med instruktören.
Nu ska jag nog dra en liten powernap innan jag tar nya tag och försöker ta mig till pojken min över natten. Hur fint?
KyssN

Dagens utstyrsel

2011-02-16 @ 14:14:20
Hello ppl! Kom hem för dryga halvtimman sen, men slutade redan vid tio i ett, efter att jag skrivit ett kemiprov. Nu är jag på ganska dåligt humör, då det inte gick så bra som jag hoppats på. Enligt vissa gick det toppen, och käpprätt åt helvete enligt mig... Jag tror att jag kanske sätter liten för höga krav på mig själv?..
Nu ska jag bara ta det lugnt och chilla sönder. Jag har nämligen bara en dag innan lovet kvar, och absolut inget mer att göra än att läsa en bok. Fy så in i helvetes skönt alltså!
Puss på er!

Valentine gifts

2011-02-15 @ 20:32:24
Några av presenterna jag fick mig igår. Riktigt glad blev jag och rosen är nog den finaste jag fått, och även den första jag fått av en liten gosse på alla hjärtans dag! Jag fick även den lilla söta nallen av mannen min. Bikinibh:n och boken fick jag av min söta lilla mor.

Sitter med plugget i högsta hugg, och sitter under tiden och tittar på Sofias Änglar, och jag tror att det måste vara det mest sorgliga programmet jag sett, och det är fortfarande så grymt bra och gripande! En kvinna har precis förlorat sin man, efter sitt bröllop, och just nu hjälper Sofia och hennes grabbar familjen med hela huset som hon köpte efter mannens död. Det är så jag nästan gråter och nu måste jag sluta skriva om jag ska hinna se nåt av programmet!
Kyss på er!

Ma' barin's dead

2011-02-15 @ 18:43:00
Jag är hjärndöd, har hjärnsläpp, koncentrationsproblem och allt vad det nu heter, och till råga på det här har vi prov på periodiska systemet, i kemi, i morgon. Eheeeee...

15:e februari 2011

2011-02-15 @ 09:45:59
www.Weheartit.com

Jag hade en grymt bra Alla Hjärtans dag, och fick både nallar, rosor och choklad, men det tog faktiskt inte slut där! Jag spenderade all tid jag hade med mannen i mitt liv, och vi hade det bara grymt mysigt. Som ni ser så fick bloggen lida av det, men vad gör det om hundra år? Precis.
Jag kan inte heller påstå att det satt fel med en nattgäst lite sådär på just Valentine's day också! Mums, så mysigt. Vi fick även i oss lite pankisar - kärleksmaten, men bilder kommer senare då jag inte fått in dem på datoren än... Ni ska även få er en titt på mina fina hjärtapresenter!
Nu ska jag om drygt en timma vara i skolan, såååååå jag får väl ta mig en titt på televisionen kanske? :)
Have a great day!

Happy Valentine's day ♥

2011-02-14 @ 08:04:11
Jag spenderar dagen med den bästa jag har, och så får vi se hur uppdateringen blir...
KRAM

Just den där obeskrivliga känslan, då det bara är en enda sak som betyder något - nu

2011-02-13 @ 21:09:27
Nu gör det ont i mig, så mycket längtar jag efter sommar, sol, värme, kompisar, bruna ben och mage, fränkarna, det solblekta håret, och framförallt solens inverkan på humöret. Det är sjukt hur långt in ett äkta leende kan sitta, och just nu är jag så glad över att jag har min egna lilla solsråle som lyser upp när det är som alldeles mörkast.

Fyrtal i Jolinor

2011-02-13 @ 18:05:06
Hemkomen från atlet, med både mat och panacotta i magen, mums! Nu ska jag alldeles strax hoppa ner i en dusch, innan jag lägger mig i soffan med det periodiska systemet för någon timma. Kanske inte lika kul, men faktiskt lite intressant, och som belöning på detta så får jag ta mig en titt på solsidan och en sovmorgon på en timma sådär i morgon. Känns riktigt skönt faktiskt, och ni får ju inte glömma att det är Alla Hjärtans dag i morgon!
Puss på er!

City lights

2011-02-13 @ 10:49:46
Godmorgon på er!
Efter gårdagen både i skolan, på stan och sovandes hemma i soffan var jag totalt slut inatt när mannen och jag gick och la oss, så det blev en sovandes stock av mig efter bara några minuter. Jag tror vi börjar bli bättre på det där med att inte ligga och prata i flera timmar innan vi somnar. Det är ju sjukt hur trött man är sedan dagen efter.
Idag vaknade vi hur som riktigt tidigt, så vi har hunnit med både frukost och jag har varit inne i en duschelidusch. Nu sitter jag här, med en sweetie i ena handen och den andra på tangenterna, medans ögonen har fastnat på teven - Love rules!
Senare tar vi en promenad he till mig innan vi sen går vidare till gymmet.
Ha en bra dag ♥

There's a place that nobody knows, and I call it home

2011-02-12 @ 18:48:40
Jag ritar kors i taket.

Hejdå

2011-02-12 @ 08:29:01
Lördag klockan är 08 29. Jolina är trött. Hon ska till skolan.

I promise you

2011-02-11 @ 17:41:04
Detta för en vecka och jag kan nästan sätta mitt huvud på att den här helgen också kommer att sluta något i liknande stil.. Då vi går en extradag i skolan den här veckan, betyder det mindre sömn och kanske ännu mer stressrelaterade krämpor. Jag gillar det inte, men vad ska man göra?
Hur som så ska jag i sällskap av en fin brud vid namnet Hanna försöka ta mig bort till pojken min, i en snöstorm som inte tycks vilja lugna ner sig. Jag kan även tala om att mitt val av jacka + skor idag inte vad de bästa.. Vårjacka och converse blir inge  bra tillsammans med 15cm snö och en vindhastighet på 220km/timman.
Nu ska jag duscha av mig, då jag för drygt en timma sedan befann mig på atlet.
Ha en bra kväll♥

Hej vinterland

2011-02-11 @ 07:30:52
Godmorgon godmorgon!
Vaknade för en halvtimma lite drygt, och nu är det snart dags för en kort bilfärd till skolan. Fredag fredag fredag! Dock så ska jag inte ljubla än, då jag har skola även i morgon. Hard work work.
Igår snöade det dödligt mycket, och jag fick ett nytt anfall av det kända vinterdeprisionen. Detta känns faktiskt inte alls bra, och jag blir arg så fort jag tittar ut. Det var ju nästan barmark överallt för två dagar sen! Vi har i alla fall inte fått lika mycket som i Stockholm... Dom har upp till knäna av snö och säkert kallare, för idag har i alla fall jag plusgrader! (peppar peppar ta i trä!..)

L.O.V.E

2011-02-10 @ 15:37:00
Har spenderat kvällen tillsammans med hjärtat och mitt, och nu gick han precis. Tråkigt värre alltså! När man har det som bäst ska det så klart ta slut. Kanske är det något automatiskt, och kanske finns det för att man ska sakna varann lite extra kanske?
Idag har alla nior i landet skrivit nationellt prov i svenska, i tre timmar. Även jag gjorde det såklart, och jag känner mig faktiskt ganska spend, då jag inte vet hur det gick egentligen. Jag började nämligen jämföra med flera uppgifter som jag fått höga betyg på, och insåg att den jag skrev kanske saknade en hel del... Meeeeeen det finns inte mycket jag kan göra, men hoppas kan jag ju alltid göra!
Nu ska jag slänga mig in i en dusch innan jag slänger mig i soffan med dubbla filtar och ett täcke och somnar in som en liten gris!! I morgon är det fredag.
Sov gotttttttttttttt

Another view of winter

2011-02-08 @ 19:21:09
En liten Jolina, med en stor tekopp från i lördags

Idag är jag glad, för det har nämligen varit sooool ute idag, och snön är på väg away! Jag gillart stenhårt ska ni veta, och idag var det ljust ända fram till klockan halv fem! Det är en annan sak som ni ska veta, och även att i morgon ska jag nog inviga cykeln, som nu har fått en ovanligt lång vintervila. Jag säger mums och lapar i mig av solens strålar!
Nu ska jag ta tag i det där Cv:et som jag påbörjade igårkväll, men som tyvärr försvann då datorn inte orkade mer. Hörs kanske senare!
TJYSSSSS

STARBUCKS

2011-02-07 @ 22:21:44
En nyvaken Jolina med en LondonStarbuckslapp, från broren då han kom hem från England natten till igår.

Idag älskar jag människor som är korta i telefonen och avbryter en mitt i en mening. I vanliga fall hatar jag dem och stör mig på dem så jag tror att jag ska gå av på mitten, och sättas ihop bakochfram. Jag har ont i huvudet och behöver en rejäl nattsömn inatt. Jag måste vara pigg i morgon. Jag måste prestera i morgon.
Nattinatt

P.s! Om prick en vecka är det allahjärtansdag, och den ska i alla fall jag spendera med min stora kärlek. D.S.

I andra hemmet

2011-02-07 @ 14:35:28

Sitter just nu i mitt andra hem, närmare bestämt hemma hos pojken min. Helt ensam dock, med en kopp thé och jag måste medge att det känns lite wierd.. Hur som så tror jag att han kommer snart, och senare går jag och jobbar lite. Senare laddar jag upp för första nationella i morgon, och inatt ska jag sova.

Det har blivit lite tunt om bloggning under helgen, men det kan jag förklara på ett så roligt och kort sätta, att jag har alldeles för mycket annat kul att stå i, så det fanns liksom inte riktigt tid, rum eller ork för det. Men nästa helg blir det nog betydligt mycket mer blogginlägg, då det är en kortis för mig. Vi har nämligen öppen skola på lördag, och under lördag eftermiddag, kväll och natt, ska jag nog hjälpa Johan med lägenheten. Såååå där har ni i alla fall helgen min. I veckan ska jag förbränna allt mer, och nu måste vi tänka på PLAYAN, som väntar där lite längre fram!
Lateroooooo

Prääääää

2011-02-05 @ 00:39:40
Hello on you ppl! Ingen uppdatering idag, då jag om datoren hemma hade ett tredje världskrig...
Just nu sitter jag hemma hos pojken min, efter en kväll i sporthallen framför nattinnefotboll. Jag har även en liten hulletutthund i mitt knä, men nu ska vi dra oss mot sängen. Såååååååååååååååååå sweet dreams!

I mitt huvud är det en enda röra och jag ser suddigt

2011-02-03 @ 22:38:15
Här har ni en godnattpuss från mig!

It leads me nowhere

2011-02-03 @ 17:11:21
Bild från september 2010.

Hello on you! Hur har ni det? Själv har jag det skapligt, med ett ekonomiprov på halsen. Jag känner även att vårt teknikarbete kommer gå käpprätt åt helvete. Inte bra.
Hur som så har jag i alla fall ekonomin att tänka på, och om ungefär en timma ska jag befinna mig i skolan, för spanskamöte. Känns ganska o-okej det också, med tanke på att jag har andra saker som är liiiite viktigare just ikväll... MEEEn nu ska jag sluta snacka och läsa de 22 sidorna som är kvar. Lateeeeeer!

Lattepatte

2011-02-02 @ 19:18:31
Glor på "16 and pregnant" och fäller ett par droppar. Det är ju nästan så man blir sugen på en liten själv, även om de nämner många "dåliga" sidor med en graviditet. Nejdå, skämt o sido nu ska jag inte säga så, men de är ju grymt mysiga, och men ser hur, i alla fall en del, får allt mer starkare band i sina förhållanden, medan den andra delen försöka slå ihjäl varann ganska hårt.
Nu till verkligheten, som idag har varit annorlunda än de tidigare veckorna, då vi just precis i måndags bytte från höst- till vårtermin. Känns helt okej om ni frågar mig, och då menar jag bara det där med vår, för det där med nationella prov och slutbetyg låter bara jobbigt. Jag antar att det är något man måste göra hur eller hur?..
Nu ska jag sitta en stund till här och störa mig på de där unga mammorna. Föressten, är det normalt att hela tiden känna att man skulle kunna göra någon annans jobb mycket bättre?! Så känner jag.

Infit 2/2 - 11

2011-02-02 @ 08:06:00
Här har ni detaljerna på dagens infit. Ha en bra dag.

It's rainin', HALLELUJAH

2011-02-01 @ 20:34:08
Nyss hemkommen från filmen, och om jag ska vara ärlig blev jag liiiite besviken på sättet den slutade på. Den blev liksom avhuggen, men resten av filmen var superbra och hemsk. Jag rekommenderar den.
Nu ska jag sätta mig ner här och ta tag i högen med plugg, och sen ska jag försöka sussa kudden. Föressten så regnar det, och jag har aldrig i hela mitt liv varit så glad för vattendroppar som faller från himlen. Aldrig.

Stay with me

2011-02-01 @ 17:22:02
Efter en stressig eftermiddag, då jag slutade halv fem sitter jag nu här med mat i magen, och höga förväntningar inför biobesöket ikväll. Någon som sett Svinalängorna, och som vet om det är en sevärd film? Det är i alla fall vad jag tror att den där och jag går dit med den inställningen.
Som ni ser har ni även en dagens här över, bestående av svarta leggings, svart tunika från ginatricot, en lila/rosa kofta från Jc och mammas svarta halsduk. Nu ska jag byta om och sen vänta in min lilla mormor som kommer och hämtar upp mig om ungefär tio minuter.
Höres!
RSS 2.0