Ice-cream truck

2011-06-30 @ 10:54:00
Hallå! Hinner inte med bloggen för tillfället. Jag åker till Söderköping och Smultronstället med brorsan och Clara. Update kommer senare!

What if what if what if

2011-06-29 @ 18:01:04
Hanna och jag den 15 juni i Spanien, Malgrat de Mar
Nämen hallå! Jag har spenderat min dag på Astrid Lindgrens Värld, i sällskap av m&m, mamma och kussarna. Kolla in årets nya Ronja Rövardotter var ju ett måste, då lillkusinen spelade rollen förra sommaren. Hon slår helt klart den nya.. Nej, vi är inte alls färgade...
Mamma och jag kom precis hem, det har varit sjukt varmt och jag vet inte hur många gånger jag bara velat ställa mig i varenda vattenspridare med alla små blöjbarn. Frågan är varför dom badar och duschar med blöjan?.. Det måste vara tungt.. Haha, nog om blöjor!
Nu ska jag fixa i ordning mig lite och sen ta tag i kvällen. Jag ska först möta upp Hanna och Elin, för att sen träffa lite mer folk. Ha en bra kväll foolks!

Jag behöver tiden du inte ger mig

2011-06-28 @ 19:17:15
Ser ut något i stil med det här ikväll. Jag har ändrat planerna fullkomligt och ska därför inte spendera kvällen hemma, utan ska ta med mamman ut och utföra detta på ett helt annat sätt. Kameran hänkar, så bilder får ni nog!

Idag är det hett! Har jobbat fram till fyra och fysataaaan så trött man blir. Jag trodde jag skulle dunsta bort totalt ett tag, men icke! Jag fick allt veta att jag lever. Efter hot work fixade jag nya löööpskor och har redan testsprungit dom, då jag inte riktigt hade ron till att bara ligga och sola, som jag så fint gjorde ett försök med. Jag knöt helt enkelt på mig skorna och satte igång. Blev en blandning mellan powerwalk och springning, men vem fa-an orkar springa i denna hetta?! Och nej jag klagar inte.
Nu ska jag knyta på mig skorna och tillsammans med mamma ta mig ner till stan

I wanna go, bye bye, I won't miss you

2011-06-28 @ 10:25:42
#1 och #2 är från första dagen i Spanien, då vi besökte Barcelona för en dag. Jag vågade då inte dra med min kameran. Mycket ficktjuvar och annat lustigt folk. Det fick därför bli andras uppgift att fota Barca! 3# är från andra dagen i Spaaaiin då vi besökte en skola på morgonen och sedan spenderade resten av dagen på stranden. Bilder från the beach kommer inom kort!



Jag ska alldeles strax bege mig ner till stan för fem timmars jobb. Ikväll ska jag bjuda min kära mor på sin present - en trerätters middag a lá Jolina. Mysigt!
Hörssssss

Goin' down town

2011-06-27 @ 16:12:49
Har varit inne i en snabb dusch, och ska nu cykla ner till Hanna för att sen ta en sväng ner till stan med henne och hunden! Ha det bra!

Gift Box

2011-06-27 @ 12:30:00
Nu ligger jag troligtvis och steker som mest, men jag tänkte bara visa er en present jag fick av pappa idag, då han varit bortrest över midsommarhelgen. Parfym från DKNY Be Delicious och Fresh Blossom.

Idag ler jag

2011-06-27 @ 10:02:28
- It keeps getting better,
but should I refuse next time,
just because of my fear to lose myself again?



KLICK

Så groteskt jävla välkommen, jävla jävel!!

2011-06-27 @ 08:52:47
Godmorgon på er! Jag är uppe med tuppen, och har fått mig cirkus fyra timmars sömn, då jag helt glömt bort min tid till tandregleringen nu på morgon. Det kom jag på när jag alldeles för sent inatt stod och borstade bissingarna... - Bra Jolina! När klockan sen ringde somnade jag såklart om, och vaknade tio minuter innan jag hade tid på esplanades. Då fick jag eld i brallan ska ni veta, men visst kom jag i tid! Nu har jag också fått i mig lite yoghurt vilket jag antar kommer bli mitt stammål under de närmsta dagarna? Man hör ju vad folk tycker om dessa tandställningar osv..

Idag ska jag träffa två av mina pinglor och sola massor. Vi ska ta oss ut till Korpaholmarna och bara ha det bra! Eftersom jag nu är vaken lite innan, så ska jag försöka hinna med att packa, för idag flyttar jag till mamma!
POSSS

Nattsnack

2011-06-27 @ 00:49:37
Jag är hemma efter sex och en halvtimmas jobb, vilket gick väldigt smidigt. Idag var en bra dag. Lagom mycket folk och alla killarna på bra humör. Kan det bli annat än kul att jobba då? Näeva!
Efter mina avverkade timmar träffade jag Hanna och Elin. Vi satt oss på backen och hade ett stort deep talk, om precis allt mellan himmel och jord. Skönt! Vad skulle jag göra utan dem liksom? Typ ligga på backen i en hög, helt död och matt av alla mina egna små världsliga problem.. Heeeeeh!
Nu gott folk tänkte jag bjuda er på de första bilderna från vår resa till spanien. Vi startar med resan dit!

Topshopshorts klick?

2011-06-26 @ 14:15:57
Innan jag säger hejdå och åker ner till mamma vill jag höra med er vad ni tycker om dessa. Jag antar att vi fattar vilka byxor detta är, då det är lite utav ''sommarens shorts''? Dom är några klick iväg och kommer ifrån topshop. Ska jag satsa på dom eller titta vidare, är nämligen grymt sugen! Funderar fram tills ikväll.
BYEEE

*Att göra görs nu

2011-06-26 @ 13:26:29
Drar igång en frågestund i hopp om att det faktiskt ska bli nåt av det! Nu är det upp till er att fråga saker ni vill ha reda på. Jag svarar absolut på det mesta, men tänk lite realistiskt och visa hänsyn! :) Start now

Look at you tonight, so beautiful under these lights

2011-06-26 @ 12:27:37
- smile :) you're beautiful!
Godmorgon på er folket! Eftersom internet och hela skiten ballade ur någon gång mitt på dagen igår, har jag inte kunnat höra av mig och genomföra det jag egentligen hade tänkt här på bloggen. Det får bli idag om jag hinner, men förutom bloggen ska jag också hinna med middag hos modern och sex timmars jobb... Lagom kul när jag nu hamnat i nån sömnperiod, en sömndeprission döper jag det till! Kanske drabbats av nån farlig mystisk sömnsjuka?.. (måste ha det värsta framför mig, så jag inte blir besviken liksom..)
Jag vaknade till för några timmar sen, åt frullelele och somnade som en stock igen i soffan, där jag spenderat de två senaste nätterna. Hur skönt? Jätteskönt! OCH om någon nu vill veta så har jag satt upp håret och tvättat ansiktet med min nya hundrakronorstvätt från H&M. Vi får se om den gör skäl för sitt pris!
Nu ska jag bara ta tag i lite småplock innan det serveras middag hos mamma vid halv tre, efter det åker jag ner till Sahara och sysselsätter mig i några timmar. Ikväll ska jag sova tiiidigt, för i morgon smäller det! '' Hej fruktade räls..

Feel good

2011-06-25 @ 15:20:29
Summer rain - Matthew Morrison
Tänka sig att regn kan ge en en sån feelgoodkänsla!

Lörre

2011-06-25 @ 13:43:26
- Jag behövde ju i alla fall inte lägga energi på att göra båda bilderna grå..
Jag sitter fortfarande i soffan, men nu med en halvliter jordgubbar i magen också. Himlen öppnade sig för en stund sen och det regnade fa-an. Nu skiner solen igenom molnen och jag konstaterar nu att vädret är psykiskt instabilt.. Lite som jag!
Om någon vill veta så är jag även desperat efter min Hanna som sitter fast på en ö ute i havet och vill hem.. Jag kan inte göra nåt mer än att tjata på att hon ska ta sig hem.. Nu hänger de på Lelle!

En midsommar i glädjens spår

2011-06-25 @ 12:38:29
Och så var ännu en midsommar avklarad, men det här slår nog de flesta! Hade en grymt bra kväll med vänner och annat bus, och fick ut det maximala verkligen! En kväll jag kommer minnas och se tillbaka till när de gråa, kalla vinterkvällarna kommer smygandes runt hörnet.. Ett stort tack till alla som gjorde kvällen så bra, jag tycker om er ♥
Idag är en ny dag. En grå och en dag utan värde. Det sitter en trött Jolina i soffan och det förblir nog samma hela dagen, he he..
POSS

I will dance in the moonlight

2011-06-24 @ 16:31:55
En midsommarjolina 24/6 2011


Hallå på er! Tänkte dagen till ära höra av mig och säga att jag fortfarande lever och att jag kilar stadigt, på egen hand. Jag ska fira midsommar med de jag tycker mest om (-1 vilket är grymt tråkigt, men önskar Hannisen den bästa midsommaren i alla fall!) och vi ska grilla, leka lekar och bara ha det bra!
Just nu sitter jag i mitt nystädade hus och förundras över hur skönt det är när datoren min är på plats. Det finns en annan sak att förundras över och verkligen avguda som svensk - vattnet! Det är lite av mitt bästa på dagen för tillfället. Att bara ta en glas och dricka vatten ur kranen. Efter mina dagar i Spanien insåg jag lite hur bra jag faktiskt har det hemma i Sverige. Meeeen nu ska vi inte babbla om vatten, utan jag ska göra iordning det sista innan folket dundrar in.
Som ni ser så har jag även gått och blivit ett litet ljushuvud igen, sommarfräscht!


I don't feel like doing anything

2011-06-21 @ 13:12:06

Måtte detta vara en av de skönaste grabbarna!? Vilken jäkla känsla alltså. Skiter i allt liksom ;) Bruno Mars - The Lazy Song

Såhär skulle jag vilja gå klädd idag, men icke!

2011-06-21 @ 13:03:14

Hallå på er! Updateringen avtar mer och mer, vilket jag tror att ni också märker, men jag ska göra mitt bästa för att bättra mig. Tiden finns inte riktigt, plus att datan jag för tillfället använder inte riktigt vill sammarbeta med varken mig eller blogg.se, så det blir vad det blir liksom.

Sommaren har startat med dunder och brak, bokstavligt. Under gårdagen, på mig lediga dag, öste regnet ner, och det enda jag hann med var ungefär att fixa de viktigaste ärendena på stan, och gå en liten tallrikskurs på Sahara. När jag även öppnade upp sommarlovet med att bli sjuk kändes det hela mindre viktigt, och jag har bestämt mig för att friskna till ordentligt innan jag kör på som vanligt igen. Sen hur man ser på att jag var och tränade i morse kan vi diskutera.. Känner att det kanske inte var ett av mina bättre val.


Idag spenderar jag i alla fall mina första timmar i tvättstugan och varvar lite med soffaochtevehäng. Om några timmar ska jag hoppa in i duschen, och vid fyra börjar jag jobba. Slutar inte förens sent, så vi får se när vi hörs! Ska fixa en annan dator så jag kan bjuda er på bilderna från student och spanienresan, men nu är tyvärr även minneskortet ute på vift..
XX

Summer break!

2011-06-16 @ 15:37:00

Guess who's back! Med skolavslutningen avverkad sitter jag nu hemma, Winnerbäck går på högvarv och sommarfeelings börjar ta fart! Nu kör jag på nystart och sommar, sen får vi se var vägen tar mig. Ikväll tar den mig i alla fall till ett härligt gäng, och ska tillsammans med som festa in sommaren på riktigt. Känns heeeeeelt okej om ni frågar mig!

Bilder från resan kommer så småningom, det kan jag lova er, för det är verkligen något jag vill visa er! Hellyckad resa med de bästa människorna jag kan finna, och fick mig tillochmed lite färg på köpet. Spaniens sol är en härlig en!


Jag ska alldeles strax bege mig bort till mormor och morfar för att fika tillsammans med kusiner och mostrar. Efter det ska jag möta upp pinglorna och trampa ut till Norrlandet! Take care

Svar på kommentar va!

2011-06-12 @ 10:21:25
Från Amanda Linde:
DÅLIG UPPDATERING ELLER!?!?!? :D
Svaaaar Jolina:
Det kommer när jag är tillbaka från resan! Promise ;)

Nu bär det av!

2011-06-12 @ 10:17:50

favorit i repris
Uppehåll från bloggen hela veckan då jag inte haft tillgång till data under större delen av tiden, och när jag väl haft en har hela bloggen fuckat ur. Såååå nu kommer ett litet hejdåinlägg till alla som är intresserade av att veta att det blir ytterligare ett uppehåll nu! Jag åker om cirkus en timma till Skavsta med en hel hög härligt folk. Vi tar därifrån flyget till Spanien och Malgrat, och spenderar de kommande tre dagarna i paradiset. Fyyy så taggad jag är nu, och kan det bli bättre när man åker med (nästan)alla bästa kåmpisarna?! Kan inte tro dääva!
Checka in den här, gissa om man blir glad!

Adios amigos

Med fläta i håret beger jag mig nu bort mot Hannisen!

2011-06-06 @ 19:07:00

I won't hold my breath

2011-06-06 @ 15:33:20
Hemma efter några timmars sol tillsammans med Hannisen. Innan det spenderade jag morgonen hemma i gott sällskap av en goo grabb. Åt frullelele och kollade skattkammarplaneten, lagom chill azzz. Right now I zmell like a man, soooo I going down for a shower now. "ni vet att ni älskar att hata mig, xoxo jolina*"

LYSSNA!!!

Hör mig ropa

2011-06-05 @ 14:53:49
Hemma efter en kvarts solande nåt sådär. Det blåser fan ute och det var inte skönt alls, så jag och Hannisen tog bikarna och trampade hem. Hon är nu och spelar boll och jag ska slänga mig in i en dusch. Ovan har ni bild från 2 juni, ute i Västerrum och toven runt.
Elin kommer nog inklampandes om ett tag, och sen får vi se vad vi hittar på. X

Work out

2011-06-05 @ 12:38:32
Har precis tagit mig en springtur i solen och fått lite frukost i magen. Jag ska nu packa handuken och invänta en liten apa som kommer förbi, innan jag beger mig ut i solen. Ikväll får jag även förhoppningsvis en liten nattgäst, men vi får se när jag har tid med er! KyssN

I'm not a robot

2011-06-05 @ 00:25:00
Hallo där kött och blåbär! Jag är hemma efter en kväll i slottsruinen med både fram och baksteg. Jag är sjukt trött nu, men ska ändå försöka hålla mig vaken ett liiitet tag till(fråga mig ej varför). Förövrigt så är jag för nuvarandet en väldigt glad Jolina, om någon är intresserad vill säga, he he..
Nu ska jag kolla morgondagens väder. Sweeet

Chilla la la la lar va!

2011-06-04 @ 17:24:59
En väldigt chill outfit bestående av hannas bralls och mitt egna peaceochkrummilurlinne. Jag ska finna fint med mina sisters. BYE

We're gonna save the world tonight

2011-06-03 @ 20:48:33
Efter tröjbyte, en dusch och med lite mat i magen och i ett gott sällskap ska jag och mina brudar ni ta oss vidare och vidga våra vyer! Spår en bra kväll, blir även nattgäst ikväll, såååå vi hörs imöra, XXXX

London to Ibiza

2011-06-03 @ 13:32:17
Hallo darlings, jag har stekit på altanen några timmar, städat hela huset och har nu även fått mig en dusch, och nyrakade ben. Nu ska jag bege mig till stan med två av mina pinglor, och sen får vi se hur många vi blir senare. Ska försöka införskaffa mig en "chill" men ändå snygg långis, men även en hel del brahasaker. Såååååå vi hörs!

Sun is up

2011-06-03 @ 10:00:13
Jag just neuw!

Hallo på er! Jag vaknade för ungefär en halvtimma sen och ska nu bara göra iordning alla kläder (hela min garderob) som ligger på golvet. Hur kan det alltid bli så?! Solen skiner och det är långledigt. Kan det bli bättre än bra?! Senare ska jag försöka ta mig ner till stan för att införskaffa mig en lngklänning och lite annat braatthagrejer. Later

Outfitblablabla

2011-06-02 @ 20:31:57

Drop it like it's HOT

2011-06-02 @ 17:07:05
Nu har jag bränt på lite till och ska nu bege mig ner i en dusch. Sen ska jag försöka få i mig lite mat innan jag beger mig ut i förhoppningar om att kvällen blir riktigt bra, och att jag får spendera den med en underbar hög med människor! Visst har jag fått till den där röda fina färgen ganska rejält? ;) he-he

En dag på "jobbet"

2011-06-02 @ 15:56:51
Är nu hemma och tog för en timma sedan ungefär en springtur. Med fyra kilometer gjorda ska jag nu försöka göra iordning på rummat innan kvällen.
Dagen har spenderats ute i Västerrum, som en liten trubadur med Stella. Riktigt kul var det, och visst var det grymt värt slantarna!! Hoppas ni också haft en bra dag, och får en fortsatt sådan. Nu ska jag ta ett stek på altenen innan jag tar tag i livet! XX

We're feeling alright

2011-06-01 @ 22:41:35
Sitter hemma, med en chillande Hanna i min säng, alldeles slut efter dagen i soolen! Med en liten spelning på mejeriet och en hel del solande känner jag mig ganska nöjd över att skolan är påväg att ta slut. Bara tre dagar kvar nu. Med inga arbeten återstående är det nu även enklare att slappna av, senni! ;)
Nuuuu vet jag inte vad vi ska ta oss till, men jag antar att det blir något i stil med ett sänghäng, då jag snart ramlar ihop... XXXX

Welcome summer!

2011-06-01 @ 13:42:48
Steker på altanen, såååå vi hörs ikväll!
RSS 2.0