Studentbal 28/5 - 11

2011-05-31 @ 21:42:14
Sprudlande kärlek i stadsparken, Clara & Jonathan.

Om du tror att jag är farlig, kanske tänder du på det?

2011-05-31 @ 20:01:42
Hallå där i solen! Hoppas ni har det bra, och har minst lika fint väder som jag?! Fysatan vad livet är bra just nu! Jag har idag gjort mina två sista prov i 9an, den sista bokredovisningen, och ska alldeles avsluta de två sista arbeten! Jag är förvånandsvärt nog även nöjd med dagens insattser, finns liksom inget att göra åt saken om de går åt pipan, he-he.
Slutade i alla fall tidigare, vilket behövdes, då jag bokstavligt fick krupp av att sitta i skolan när solen sken som mest! Jag tog mig hem med sista lektionens arbete och la mig som en flatsill och stekte på brännan under en timma sisådär. Så nu är även tanen en bit på vägen, men mer ska det bli! Sen har jag ju även turen att ha världens bästa mamma, som vet precis vad som behövs när man kommer hem efter en dags arbete ↑
Kvällen har jag spenderat på mejeriets tak, men två flickor och en gitarr, innan jag syndade till det med en glass i hamnen tillsammans med kusinen min!
Nu - göra mig av med 9an!

Why do you have to be so cute?

2011-05-30 @ 22:20:34
Sitter med näsan i alla olika häften inför historiaprovet i morgon. Tänkte bara säga att jag har varit på HRL idag, och räddat en uppblåsbar docka. Så nu är jag i princip utbildad livräddare ;)
Jag har även repat med Julia och Stella, och pluggat historia i huvudet. Kvällen spenderade jag i en biosalong tillsammans med lilla mamma, då det fick bli Black Swan. Jag rekommenderar den inte. Den var bara allmänt deprimerande och grå. Grymt dåligt slut också.
Nu ska jag i alla fall ta tag i plugget på riktigt innan jag lägger mig och sover! Sleep well

Cream Brulé

2011-05-30 @ 12:30:00
Denna lilla goding fick bli gårdagens upplevelse, och gud vilken underbar skapelse! Detta får bli den nya efterrätteN, med stort N!

Throw yourself through every open door

2011-05-29 @ 21:33:53
Med lite av plugget gjort, ska jag nu bege mig ut på en promenad med Hanna, innan jag sen slänger mig i sängen och sover ut ordentligt i morgon då jag har en liten sovmorgon! XX

Mother's day

2011-05-29 @ 20:47:25
Som ni redan vet åkte jag, tillsammans med släkten, ut till Gertrudsvik och Två möjliheters lusthus, för att äta middag och fira både min lilla mormor som blivit året äldre, och alla mammors dag. Det fick bli trerätters, men hungriga som vi var, missade vi(jag) helt att fota den rökta flundran och allt det goda till. Måste bli bättre på det där.. Hur som så var det andra bullar med huvudrätten, som för min del fick bli ryggbiff med potatiskaka, sås och svartvinbärgelé. Mumsigt värre, och även den var slukad på ett nafs! Efter den väntade efterrätten som ni troligtvis får ta en titt på under morgondagen. Det var i alla fall något som föll mig i smaken, men jag aldrig tidigare hade smakat, suveränt!
Nu sitter jag hemma med mätt mage och ska nu dyka ner i plugget. X

Spring.love

2011-05-29 @ 12:01:22
Tjenis! Det är söndag, jag vaknade för några timmar sedan med ångest och kände för att bara dö för några sekunder. Sen kom jag på att jag bara har fem hela skoldagar kvar, vilket faktiskt inte känns helt okej det heller, för att två av dem är innan betygen sätts... Det kommer bli två häktiska dagar.


Solen lyste med sin frånvaro några timmar på morgonen, men nu är han hemma igen! Wedigt najs om ni frågar mig, då vi här i viken fått uppleva en ganska grå helg. Dock med bal och massa massa kärlek, som gjorde det hela mycket mysigare! Jag själv agerade fotograf, då broren min balade sig riktigt rejält med flickvän och frack. Bilder kommer dyka upp så småningom.
Nu ska jag i alla fall ta tag i andra världkriget och allt vad det nu innebär. Vi får se när jag hör av mig, för vid ett befinner jag mig troligtvis hos Stella för ett litet rep tillsammans med Julia, och efter det firar jag mor(smors) dag tillsammans med släkten och mat ute vid Gertrudsvik väntar! Ses senare dåva, XX


Jag glider förövrigt omkring i långklänning dagen til ära, men koftan byts troligtvid ut mot mammas stickade väst som jag flitigt använt de senaste dagarna.

Anger

2011-05-27 @ 16:59:23
Nu är jag på dåligt humör. Det regnar ute och är allmänt iskallt. Vi kunde inte genomföra repet då allt folk inte var där, och jag vet inte om jag överhuvudtaget kommer ha nåt att göra ikväll. Hejdå.

Feel the music

2011-05-27 @ 14:50:00
Nu är jag troligtvis påväg ner till mejeriet för ett rejält rep. Dagen i skolan har förhoppningsvis varit bra och jag ska förhoppningsvis träffa Hanna ikväll! Hörs!

Give me everything tonight

2011-05-26 @ 21:24:46
Nu har jag handlat med pappa och bror och ska alldeles strax bege mig mot sängen! Jag ska även rätta mitt lilla fel i inlägget under, då jag skrev att jag var på alfaskolan, då jag egentligen var på torpaskolan, hehe ;) Tur att mina pinglor kan rätta mig! Jag ska i alla fall skicka över mitt musikarbete nu och sen tagga the bed. I morgon blir de inge vidare uppdatering, då jag spår att jag kommer vara ganska mycket jätteupptagen i morgon. Jag kanske laddar upp med ett tidsinställt då kanske? Vi får se!
XX

Så länge sen

2011-05-26 @ 17:47:02
Jag är nyäten, nyhemkomen och nysminkad. Mycket nytt idag. Jag är även klar med en hel del moment i skolan, då jag idag gjorde årets sista nationella prov - engelska muntligt. Efter ett hårt teknikpass, där jag även där blev klar, begav jag mig med andan i halsen ner till Alfaskolan, där Josefin lånade mig som modell. Fick mig en riktigt fin sminking som sedan blev bedömd. Oturligt nog är kameran inte på hemmaplan, så ni får tyvärr ingen bild... Dåligt värre, jag vet!
Nu kommer i alla fall Elinpelin snart, och vi ska senare till skolan för ett möte inför den kommande resan! ;) Puss på er

Control yourself, take only what you need

2011-05-25 @ 21:45:10
Min kväll blev inte som den var tänkt, men helt klart bättre, då jag mötte upp Hanna för en promenad med hunden. Fick en hel del från mina axlar bortslängt och känner mig nu helt klart lite lättare.. Eller kanske tyngre då jag förut syndade ganska rejält. Hur som så ska jag upp tidigt i morgon för en tur till gymmet, så nu ska jag bege mig mot sängen för en god nattsömn! Kyssar!

When life is good

2011-05-25 @ 16:44:21
we♥it

Hallo på er! Jag kom hem senare än väntat, men fick därav mer gjort in school *stolt*. Nu har jag ätit lite melelellis och trampat hårdare med foten och visat att sockerförbudet inte gäller den här veckan.. Meeen nästa vecka tar jag nya tag! Hur som så skrev jag en hel uppsats om fel konstnär igår, så jag ska skriva om den, och sen får vi se vad jag mer hinner med. Håller även på i tvättstugan. XX

Let's do this!

2011-05-24 @ 15:43:26

Såhär vill jag gå runt idag.

Jag har precis kommit hem från en timmas träning tillsammans med Elinpelin, efter att spenderat natten i hennes lägenhet! Skönt att ha det gjort, och nu återstår bara en sak: plugget. Inte dirket något som man ser fram emot, men något som måste göras. Typ som att betala räkningar?
Jag har hur som helst fått i mig en sån sallad, och ska nu försöka börja med skiten. Meeeen jag måste säga att duschen lockar... XXX

Step one - start talking

2011-05-22 @ 21:23:29
Halojsan! Då jag tidigare, vid klockan sex redan, fick stänga på Sahara, kom jag precis lagom hem innan Gustinator och CLAN ringde och ville ha ner Stella och mig till Mejeriet för lite rep. Såååå jag fick så fint bege mig ner dit med maten i halsen. Vi fick ungefär inget gjort, och nu sitter jag här hemma med en onödigt stor bit paj i magen. Synd! Men det kunde varit värre...


Här ovan har ni lite bilder från gårdagen/kvällen, då jag tillslut somnade framför teven hos Hanna, men gud så finna människor jag umågs med! Man får leta efter bättre liksom! Alla bilder är snodda av Hannisen. Snart ska jag ta tag i packningen och sen bege mig mot sängen som står och gapar alldeles tom och ensam. XO

Dress code - Black & White

2011-05-22 @ 15:08:33
Nu är jag klädd i vitt och svart och ska alldeles strax trampa ner till Sahara för att avverka några timmar. Tidagare har jag bara tagit det lugnt, duschade av mig lite förut och har precis fått lite grillat i magen, mumma! Jag vet, det blir jättetråkiga inlägg nu, men kameran befinner sig inte på hemmaplan och jag har inte riktigt orkat ta tag i saken.

Ikväll kommer jag nog hem trött, så vi får se hur det blir med updaten! Puss på er

Sunny day

2011-05-22 @ 11:57:19
Godmorgon på er! Jag bjuder ovan på två bilder från kvällen då vi firade Hanna. Fösta kvällen på uteservering och efter det genomfördes en hel del andra bus då hon blev kidnappad och runtskjutsad i bil tills hon anlände hemma hos Stella, där en hel drös med brudar väntade. En helt klart lyckad kväll!

Vi har nu precis käkat lite frulle och jag ska alldeles strax bege mig hemåt för en dusch och diverse annat fix. Ja börjar jobba vid fyra, så innan dess bör en hel del grejer vara gjorda. Såååå nu ska jag packa väskan och släpa fram cykeln. XX

Glass glass i stora lass lass lass

2011-05-22 @ 00:51:48
weheartit
Hallo! Jag har haft att göra upp över öronen idag, så det har därför blivit ungefär såhääär lite tid över till bloggen. Jag fick idag på dagen reda på att det behövdes folk nere på Sahara, och att jag då kunde börja provjobba lite också. Jag och Elin packade då grejerna och begav oss ner dit och fick några timmar gjorda. Jag stängde runt halv nio i glassen, där jag spenderat dagen, och begav mig vidare till Hanna där lite grabbar och brudar befann sig. Riktigt mysigt vart det och nu sitter vi här, jag och Hanna, och Beck - den svaga länken går på högvarv.

Även i morgon spenderar jag kvällen med jobb, och sen ska jag nog bara ladde upp för en vecka fylld av skola och en hel de plugg! Vi hörs! XX

it's been a while since every day and everything felt this right ,

2011-05-21 @ 12:47:43
Planerna är ändrade. Jag tar mig ner till Sahara för att jobba och efter det kör jag på käk hos min Hannis men väldigt trevligt folk! KYSSAR

You're the reason why I smile

2011-05-21 @ 00:07:39
Ph Weheartit

Jag är för en stund sen hemkommen och sitter här i ensamheten och funderar lite smått. Kvällen var hur som helst riktigt härlig och varm. Jag spenderade den tillsammans med Hanna, och jag kan även säga att jag konstaterar att det är sommar. Jag har endast gått runt i en tunn cardigan! Fatta nice alltså!
I morgon ska jag upp med tuppen. Jag ska nämligen upp till pappa och vakta hund och fixa lite på altanen. Senare ska jag på föreställning till hyllning av lillbabs och efter det beger jag mig direkt till Hanna för lite mat i gott sällskap. Jag spår en riktigt bra dag, plus att jag kan pynta den med lite sukker!
Nu ska jag ta och göra mig iordning för sängen. XX

Synden själv

2011-05-20 @ 18:45:16
Hallo! Jag ska åka ner till stan med Hanna och synda nu. Jag ska äta glass och en lakritskola. Fy så gott det kommer bli! Är dock förjävla mätt efter grillat, men ska det va så ska det! Puss på er!

So what if I go out on a million dates?

2011-05-19 @ 20:20:09
Detta är ungefär vad jag kunde få i mig efter en timmas sömn. Jag är raw jag vet, men att ha blodsmak i typ tre timmar, vakna upp med två nerblodade kuddar och en kurrande mage är inge nice! Nu har jag även fått i mig lite tonfisksallad som fick stå för dagens sista mål. Vad jag förstått så är tonfisk riktigt nyttigt också, så där fick vi ett litet plus på intaget ;)
I morgon simmar jag med Hildis efter skolan, så vi hörs inte förens senare. KyssN

L.A.M.E

2011-05-19 @ 16:56:46
Hallo! Ni får ingen bild idag, och absolut ingen på mig, då hela min mun hänger nere vid knäna... Båda tänderna åkte och jag är väl lika glad för det. Om inte gladare! Nu är det gjort. Nu får jag dock varken äta eller dricka förens ikväll vid sju någon gång, dock så är detta nog en riktigt bra bantningsmetod, för jag är faktiskt inte ett dugg hungrig! Haha, skämt osido, nu ska jag skriva klart mitt musikarbete och sen ska jag sova!
Hör kanske av mig lite senare! XX

Godmorgen!

2011-05-19 @ 08:21:38
Jag vill starta med att säga att jag bara älskar uttrycket i mitt ansikte på den andra bilden. Så omystiskt..

Sen vill jag också säga godmorgon, men gör det på danska - Godmorgen!
Jag vaknade för cirkus en timma sen och ska börja packa ihop träningsgrejer, så jag kommer igång innan lektionerna börjar för dagen. Idag är förövrigt en konstig, men skön dag i skolan. Jag ska få avklarat ett muntligt prov i matte och en inlämningsuppgift i teknik ska in. Sen ska jag låta tandis slita ut en tand ur käften på mig (ser inte fram emot).
HUR SOM! Nu drar jag, XX

Get down on it!

2011-05-19 @ 00:04:39
Nu ska jag sova, efter en kväll med både smörgåstårta, (en del av) hela tjocka släkten och massa snack med kussen! Jag är dock inte det minsta trött, men jag har hört att sömn är ganska viktigt?.. XX

Ingenting du säger spelar längre någon roll

2011-05-18 @ 17:32:45
Såhär glider jag ikväll, på mammas födelsedagsfirande. Ska även slänga in ett grattis till min älskade pappa, som även han fyller år dagen till ära!

Efter en extra thailuch (som inte behövdes ett enda dugg) på stan tillsammans med Hanna, kom även Elin in och vi gled fint ett tag. Jag har hittat världens coolaste "klänning" som jag snart ska införskaffa mig, plus att jag äntligen hittat bh:n som ska vara till min vita pärla. Duktigt nöjd nu!
Nu har jag fixat till i köket och på en av toaletterna och nu är det enda som fattas gästerna. Dom kommer nog alldeles strax indundandres och jag ska äntligen få min efterlängtade smörgåstårta! Jag ska vara duktig ikväll: skippa den sockerfyllda tårtan.
Poss på äär!

Sun is up, move your body

2011-05-18 @ 11:23:16
Hello! Jag är hemma lite snabbt och sitter och äter en snabb lunch - vaniljyoghurt. Jag har slutat för dagen och ska alldeles strax sätta mig på cykeln och trampa upp till körskolan för ett syntest. Later

Livet är som det är, men det är fan inget paradis

2011-05-17 @ 23:00:55
Att tro är inte att veta
Om man vet nåt då är det så
Jag trodde,


Fråga från Anna

2011-05-17 @ 22:26:03
Har du färgat håret blont?

SVAR: Nej, det är bara blekt av både sol och solarie, jag ska bleka det lite i juni och fräscha upp det lite! :)

If I were indistructible, I would save the world

2011-05-17 @ 21:00:52
Kvällsmaten upplagd lite extra fint för att skryta lite om hur nyttig jag är...

Jag är hemkommen efter en dryg timmas träning med både intervaller och styrka i både armar och mage. Hårt värre, men hem kom jag i alla fall med ett ansikte likt en tomat och en kropp ett litet steg närmare slim! Det är inte utan att jag är lite stolt över mig själv, då jag faktiskt hann somna innan jag skulle ge mig av. Jag kunde lika gärna legat kvar i sängen, men icke sa nicke! Nu är jag nyäten, nyduschad och har alltså även lite ny energi! Jag ska ta och göra klart sista delen i mitt teknikarbete så jag blir nöjd, och sen ska jag ta mig en promenix till affären och köpa vaniljyoghurt, då det är ungefär vad jag lever på för tillfället... XO

Snälla bli min - Veronica Maggio

2011-05-17 @ 17:39:27
Detta må vara den mest desperata, svenska låt som gjorts på senare tid. Veronica Maggios nya album är ganska desperat bara det, men jag kan ändå inte sluta lyssna. Jag sitter liksom fast i hennes texter, och framförallt i den här. Vad jag förstått så skjuter hon och Oskar Lindros på varann med sina låtar? Men hur som så går låtarna rakt in i hjärtat, och är det bara jag som känner igen mig så otroligt mycket i det hon sjunger?

Om jag lyssnar när du pratar då?

2011-05-16 @ 20:42:55
Såhär har jag glidit idag. Jag har varit på dåligt humör och nu måste jag plugga. Vi hörs senare i veckan för mer text. XX

Suspect Behavior

2011-05-12 @ 22:12:46
Jag är hemma nu. Godnatt XX

Cake cake cake

2011-05-12 @ 16:24:04
Halloj gubbs! Jag äter inte socker längre och har inte gjort på två veckor, förutom mina sockerdagar(en dag i veckan). Jag undrar dock hur länge det ska hålla, med tanke på hur sugen jag faktiskt är på socker, heeeeeeeela dagarna... Min hjärna är en kladdkaka typ. Förövrigt så har ni fått en bild på morfars tårta som vi fick i lördags, när han fyllde 67. En annan helt random sak som jag kommit på i samband med att inte äta socker, är att man faktiskt känner direkt om det faktiskt är socker i något man äter. Man är liksom inte vad vid smaken.
Idag har vi gjort årets prank och skrattat en hel del! Och jag känner att jag faktiskt börjar få lite bättre dagar nu. Skitskönt. Hur som så kom jag hem för ungefär en timma sen, och nu rullar Shear Genius på teveskärmen. Jag ska försöka få lite plugg gjort och sen tänkte jag försöka ta mig ner till mejeriet för modevisning vid halv sju. Frågan är dock vem som vill följa med mig... XX

Allt snurrar runt

2011-05-10 @ 21:40:24
Jag är stresssssad! Vi har hundrasjuttioelvatusen liter plugg, jag måste hinna träna (vilket faktiskt är en av uppgifterna från skolan också), jag ska spela musik och repa hit och dit. Jag ska ha helgledigt, jag ska till läkaren och jag vet ärligt talat inte vad jag ska göra med all skit.. Något positivt från idag är väl att jag fick mvg på svenska nationella. Allt annat dåligt som hänt idag tänker jag inte ta upp. Meeeeeen jag kan säga att solen har skinit och det har varit rekordvarmt i viken! Wohoooo! Dock så kommer det troligtvis att ändras drastiskt då det ska komma lite stänk redan i övermorgon, puls att det inte ska vara så varmt alls i morgon heller... Jag tror jag går in i en deprission!
Hur som så ligger jag nu här på golvet, överöst av plugg, och försöker fokusera i alla fall lite på morgondagen då vi startar med ett nationellt prov i matte på 100 minuter. Sen ska en muntlig bokredovisning också göras under dagen.
Nu ska jag sova. Natt

With light in my eyes

2011-05-09 @ 20:44:22
Soooliga hälsningar! Dock inte fullt så varma som dom kunde varit, då jag konstigt nog gått runt och frusit idag. Solen har i alla fall lyst med sin närvaro och humöret har varit på topp från alla möjliga håll! Jag har blivit av med ytterligare en redovisning, som jag faktiskt inte kom på att jag skulle göra, förrens inatt.. Fick lite smått panik ett tag där, men visst gick det bra i alla fall.
När skoldagen var avklarad begav jag mig tillsammans med Hannispannis ner till stan för att checka in lite bikinis. jag har även testat en baddräkt, och har där med kommit fram till att det inte är något för min kroppsbyggnad, haha! Efter det mötte jag upp Ida och färdades ner till stan ytterligare en gång. Där fick vi en del ord sagda och efter att vi fått lite mat i magen tog vi fötterna och trampade hem till lilla mig.
Nu har hon precis åkt och jag funderar på att titta till lite plugg?.. XX

Kkkkk-gandy

2011-05-08 @ 18:45:44
Jag har syndat. Nu mår jag illa, men allt godis ska fan i mig ner i magen, så jag aldrig mer vill tugga sån där äckelsaker igen! Det blev en sockerdag dag igen, men nu ska jag inte äta eller dricka så lite som ett glas juice, med socker i veckan! Ska man gå in för skiten så ska man göra det stenhårt, och okej, jag vet att jag blir en tråkigare människa, men like I'd care?! No, check the last picture, that's my facial expression right now! HAH!
I feel sick..

En gång till

2011-05-08 @ 15:39:25
Idag gör jag ett nytt försök med shorts och bara ben. Känns helt okej, även om jag bara var ute en snabbis förut. Nu har jag gjort duschen och fixat kroppaset, och ska alldeles straxt ta en tur till Stella, där även Julia infinner sig om ett tag.
Hörs senare! XX

Du kan gråta mitt på gatan

2011-05-08 @ 13:28:19
- Men jag glömmer aldrig bort vad du gjort.

Hela min lördagkväll spenderades i sällskap av släkten Johansson, Andersson och Fältsjö. Mycket trevligt! Vi kom hem lite väl sent, då hela församlingen fastnade framför Djävulen bär Prada. Innan det satt alla och grät framför Kvällen är din, med Martin Stenmark. Jag rekommenderar programmet, big time! Jag själv var inte så pepp på grejen i början, men fytusan! Sitter det en Jolina Fältsjö och gråter när en liten flicka får en ynklig liten puss av flickidolen Justin Bieber, då jäklar!
Idag har jag fått en mil sprungen och cyklad, och jag är ganska nöjd med mig själv. För det andra så har jag nåt så nådigt ont i högra sidan av bröstkorgen, och jag försöker intala mig om att det inte alls är något att oroa sig för, och att det troligtvid beror på att jag simmade så mycket i fredags... NOT.
Jag ska i alla fall ta mig ner i en dusch nu, och sen ska jag hoppa på Bettan och trampa bort till Stella för att repa lite inteför onsdag, då jag, Julia och Stella har scenen på Mejeriet!
XX

Det här är värt att dö för

2011-05-07 @ 13:44:27
Såhär glider jag runt resten av dagen. Långklänning från JC, jeansjackan från H&M och en liten scharf från Gina + mina vita converse. Puss

Nåt stort på gång, det ekar över alla taken

2011-05-07 @ 12:42:32
Här ovan har ni mig, just nu... Jag har precis kommit hem från en natts sömn hos min lilla vän, Stella. Efter en kväll med ungefär ingenting gjort, somnade vi snabbt i sängen framför Princess and the Frog. Att sen vakna upp till i alla fall lite solsken sitter ju inte fel det heller! Man blir så glad!
Nu ska jag snart göra stan osäker med min lilla mor, och sen åker vi vidare till mormor och morfar för födelsedagsfirande! Kameran kanske slinker med i väskan.. XX

Face for tonight

2011-05-06 @ 18:20:02

Dear shoes, I love you

2011-05-06 @ 17:33:20
Hello there! Today it's friday!! Jag fick igår hem mitt lilla paket, med både skor och klänningar. Nu är det bestämt. Jag glider runt i det här den 16e juni! Känns riktigt skönt att ha det klart redan nu, även om det inte är speciellt tidigt nu heller, men lite "lillalandetlagomstilen".
Jag har simmat med Hanna efter skolan, och efter det var vi inte malliga kan jag ta och slänga in. Det var nästan så vi sov på cyklarna, påvägen hem... Haha, men nu är jag i alla fall på banan igen och ska plocka ordning hela min garderob, som på något underligt vis bara hoppat ut rakt på golvet(?).. Sen ska jag ladda upp med lita chinese food, innan jag hämtar upp Hanna och vi åker ner till Mejeriet, för lite dansrföreställning. Hildis dansar och jag tror att detta blir stort!
Sover hos Stellish inatt så vi får se om vi hörs, annars hörs vi i morgon! XX

Turn it inside and out

2011-05-05 @ 18:17:49
Brudar och grabbar! I've got a package, wihuuuu! Dock ligger det fortfarande borta på Högöhallen, men ska snart ta en promenad bort dit och hämta mina framtida älsklingar. Bara det passar nu, haha, annars blir det liiiite fail ;)
Jag är förövrigt på mycket bättre humör efter lite riktig mat i magen och med en av tusen uppsatser mindre på mina ynkliga små axlar. Snacka om nice, men om jag kanske skulle fortsätta när jag ändå är i full gång?! Baj

I should go

2011-05-05 @ 15:35:26
Jag är nyss hemkommen, jag äter macka och sitter bänkad framför OC. Marissa har dött och jag hänger inte med alls.

Idag är det förövrigt skapligt väder ute, kallt, men lite sol. Jag ska sitta inne och plugga hela dagen och sen ska jag soooova. Jag är helt slut, har ont i magen och bara allmänt irriterad. Det gick också åt helvete på äp:t i matte idag. Känns ju ungefär lite lagom okej...
Nu är pausen slut och OC börjar igen, dock liiiite stelt.

Jag är svag, behöver en kram

2011-05-04 @ 21:48:27
- En riktig

Hallå där bananer! Jag har ägnat en stor del av kvällen till plugg, även om det inte blev riktigt som jag tänkt mig, då det vart ett litet fall där i mitten någonstans. Men visst, jag tar mig upp igen. Inget som är värt att tänka så värst mycket över. Nu ska jag snart dejta kudden för några timmar, och efter det daskar vi på med ett nationellt prov i matte. Med mig tar jag tuggumi och kanske lite tea då jag kört fast ganska hårt på blackcurrant...
Nu ska jag smörja in mig med bodylotion och sen fixa iordning för i morgon lite. Natt

Coconut song

2011-05-04 @ 18:21:39

I wold like to meet someone kind

2011-05-04 @ 18:18:07
Hallo där! Det är den 4e maj och idag har det snöa dunderstora flingor. Najs, skulle en från afrika säga, men nej. Det här är allt annat än najs. JAG HATAR SNÖ!!!! Det är nästan så man känner för att gå i ide och bara ligga och sova i en sisådär sex veckor fram till skolavslutningen. Jag får ungefär känsla när jag tänker på allt plugg som ska vara klart tills dess. Jag rekommenderar inte att gå nionde klass...

Hanna var föressten här förut och vi fick en hel del meningar sagda. Det behövdes, men visst hade vi också rätt så fun! Det är ju svårt att undgå tillsammans med den bruden.. Föressten så gjorde vi också den äckligaste skinksåsen som världen skådat, och för att inflika hur dukitg jag faktiskt är så har jag diskat också.
Nu har jag skapat tid för lite plugg. Musiken får bli mitt hjälpmedel för att ta mig igenom kvällen.

How wonderful life is,

2011-05-03 @ 22:53:52
Med den här godingen säger jag godnatt och hoppas på att jag själv får en god nattsömn, det är inte alltid fullt självklart... I morgon träffar jag förhoppningsvis Hannan min, för lite snack osv. det kan behövas efter a couple of days like these. Night

Nelly.Dot.Com

2011-05-03 @ 20:50:29
Welcome home honies! Detta kommer jag troligtvis att glida omkring i den 16e juni, kyssN

Boys fall like dominoes

2011-05-03 @ 18:40:56
Idag är det den 3e maj och det har snöat, big time! Shit alltså, jag trodde att vi hade fått allt vi skulle, då hela Västervik gick runt med shorts och bruna ben nästan hela förra veckan? Gissa om jag blev paff! Och gissa ännu mer om jag blev arg!

Hur som så har jag gjort både det ena och det andra idag. Jag har till största delen cyklat runt i regn och snö, och frusit både händer och öron av mig. Sen har jag också skapat frukost på sängen till två av mina pinglor, träffat Johan en stund och nu även ätit tillsammans med brorsan och mamma. Som ni ser så har jag gjort ungefär allt förutom att använda dagen till studier, vilket kanske hade varit smart, då vi har studiedag idag. Det får nog kvällen lämna rum för. Jag startar med mitt musikarbete. En stor kom frukt-tea får joina mig!

Who the hell want to hear actors talk?

2011-05-01 @ 22:42:27
Britney Spears har under hela mitt 16 åriga liv varit aktuell på olika sätt. Har hon inte gjort musik om att hon vill bli slagen av sin älskling, har hon rakat skallen. Jag har dock aldrig riktigt tröttnat eller tyckt mindre om henne för vad hon gjort, som andra faktiskt gjort. Därför blir jag då så glad av att se att hon faktiskt är på fötter igen. När Hold it against me först kom ut tyckte jag inte om låten, men ju mer och mer jag ofrivilligt fick lyssna på den, desto mer började jag faktiskt att uppskatta den, och faktiskt resten av låtarna i det nya albumet. Jag kan utan tvekan påstå att Britney Spears aldrig dör ut.

Like boom boom

2011-05-01 @ 21:28:06
And I'm back! Hoppas inte saknat mig allt för mycket... Tiden utan bloggen har jag i alla fall tagit vara på på bästa sätt! Jag har fortfarande inte full motivation till bloggande, men jag ska göra så gott jag kan.
Det är försommar ute, även om vädret växlar, och jag mår great! Jag har fått lite bränna och livet leker! Jag har haft påsklov i en vecka och i morgon börjar skolan igen, vilket inte är något jag precis ser fram emot... Efter det ska jag jobba, och sen ska jag spendera tid med mina brudar, vilket däremot lockar starkt!
Jag har absolut inga bilder att bjuda er på och därför blir det här inlägget väldigt grymt tråkigt men häng kvar! Nu ska jag vika blicken till teven där "Det blir bättre" går på högvarav.
RSS 2.0