Tonight´s

2011-09-30 @ 17:06:50
Nu drar jag! Sover hos elinpelin inatt så vi hörs i morgon, poss

Blueblue sky

2011-09-30 @ 15:57:18
Jag åkte hemifrån i morse med träningskläder och hem kommer jag sju timmar senare med träningskläder. Där emellan har jag hunnit med både det ena och det andra, så som skolfoto. Nu sitter jag och dricker smoothie, och ni kanske redan listat ut att de är blueberry? ;)
Ska hoppa in i en dusch och sen bege mig ner till stan för lite ärenden, och vid sex är bord bokat på gusto! Hinner nog slänga in en outfit också... En fågel har viskat att det ska vara finklätt?

morning

2011-09-30 @ 07:53:53

Vill inte

2011-09-30 @ 07:24:58
Jag vill inte gå upp ur sängen. Jag vill bara ligga kvar och dra täcket över huvudet och låstas att det aldrig mer blir dag igen.. Jag vill ligga här och bara ha det skönt istället för att ha träningskläder på mig och springa runt i en skog. Jag vill inte ta skolfoto, jag fastnar ändå inte på bild idag.


Men jag måste. Idag är det fredag. Kanske en liten tröst?

Like e beautiful nightmare

2011-09-29 @ 21:15:18
Ikväll är jag duktig. Klockan är endast några minuter över nio och jag ligger redan i sängen. Med tanke på hur trött jag är på mornarna kanske detta är ett smartchoice? Bra Jolina!

Imorgon är det fredag och planerna för dagen än ännu inte helt spikade. Jag ska i alla fall börja dagen med skola och klassfoto, då vi inte fick ta i tisdags... Sen ska jag försöka ta mig till actic för lite träning och sen är kvällen än så länge osäker. Hur som helst så ska jag i alla fall ut och fira kussen och käka lite middag med ett gäng tjejor!
Men nu tillbaka till sängen. Idol börjar om en stund, så det ska jag kolla och sen somnar jag förhoppningsvis ganska bums på en gång! KYSS

18:19

2011-09-29 @ 18:19:45
Hejsan på er. Nu blir det ett tråkigt inlägg, då jag inte har varken energi eller tid till nåt annat just nu. Gick lång dag idag och där av den dåliga uppdateringen... Nu är jag hemma med Elin och har fått både mellis och mat i magen! Ikväll är det tjejkväll på stan, så det är precis vad jag kommer styra med de kommande timmarna. Puss, vi får se om vi hörs senare!

Dagens horoskop

2011-09-28 @ 22:30:07
Eftersom horoskop är så himla intressant, och för att min lilla vän Hilda gjort detta så blev jag riktigt sugen! Här kommer i alla fall dagens horoskop för mig, och alltså fiskarna!


Vardag:
Även om du känner dig nere finns det människor runt omkring som behöver dig. Kanske mer än du anar. Ta dig mer tid till dem.
Kärlek/relationer:
Ditt glada sätt kan komma att få många hjärtan att falla för dig.
Lyckonummer:
1

You never know

2011-09-28 @ 20:22:50
Hallå där boys and girls! Nu är jag hemma efter ett häktiskt danspass nere på mejeriet, och nej - så jättebra gick det inte, haha!! Men kul det var det!
Nu står idol på hög volym och jag sitter med näsan i samhällskunskapen. Bilden ovan är från igår, då elin och jag tog oss ut i trädgården för att knäppa lite bilder!


Vi får se om vi hörs nåt mer ikväll, annars säger jag godnatt nu!

Right now

2011-09-28 @ 16:05:18

Never mind me

2011-09-28 @ 15:21:32
Precis tryckt i mig (tryckt låter som om jag egentligen inte vill, men de vill jag ju...) lite mellis, och bild har ni ovan. Ska vänta i ungefär en timma och sen ska jag bege mig till actic för en liten stunds träning, innan jag trampar vidare till mejeriet, där jag idag ska genomgå min första danslektion på väääldigt länge. Har inte gått i dans sedan cirkus ett halvår år tillbaka, men har nu på senaste tiden börjat sakna det mer och mer, så nu får det vara nog!
Tiden som nu återstår hade jag tänkt ägna åt plugg då jag har samhällskunskapsprov i morgon. Jappjapp!

Civics

2011-09-27 @ 16:50:30
Hemma med lite mellissisisis i magen och sitter nu med våra näsor i samhällskunskapsböckerna. Micket intressant måste jag påstå och på torsdag ska jag kunna typ allt om alla ismer! Jippie!

Tisdag 27 september 2011

2011-09-27 @ 08:39:41
Öppnar upp med ett godmorgon! Har varit vaken i ungefär exakt en timma nu, och har fixat i ordning mig och ätit frukost. Nu sitter jag oh äter på årets (hösten/vinterns) första clementin! Och ja, jag känner allt lite ånger... Clementin är en så typisk vinterfrukt, men som behövs för att lighta upp den mörka tiden en aning, så jag antar att det är med all välmening?! Haha, nu ska jag sluta babla ur fruktens synvinkel och säga att jag alldeles strax ska bege mig till skolan för tre ynka lektioner och där mitt i allt även ett klassfoto! Detta kan bli intressant.
Senare har jag bokat in ett plugghäng med kusinen, så bilder från det ska jag allt försöka bjuda er på! Över och ut

Dålig tajming liksom

2011-09-27 @ 00:43:36
Nu är de dåligt med sömn här kan jag lova! Dock väldigt dålig tajming med tanke på att det vore bra att se någorlunda pigg ut i morgon... Jag har i alla fall underhållit min tid i sängen än så länge, med naturkunskap CSI och samhällskunskap. Vad står näst på tur? Kanske lite sömn? :)
Jo tack! God.natt

blablabla

2011-09-26 @ 22:08:55
Hejsan hoppsan lillebror! Nu har jag kört en sväng med den nya volvon och även varit på Maxi och inhandlat lite käk. Nu går det bättre och bättre för vare gång! Nu ska jag få några rader i naturkunskapen lästa och sen röra mig mot sängen. Natti

Have2Have

2011-09-26 @ 16:08:36
Jag har gått och blivit skooman... Men hur coola var inte dessa?! Jag själv har fortfarande inte bestämt mig för om jag tycker att dom snygga eller fula. Det lutar mer mot snyggfula.. Jag brukar verkligen hata den spetsiga tån, men det gjorde bara de här skorna med unika och snygga tycker jag!

Nu är jag i alla fall hemma efter en helt okej skoldag och start på en ny vecka. Tre lektioner är avklarade och nu återstår bara plugget och ett träningspass! Jag upptäckte också att jag inte alls har så mycket att packa, som jag egentligen trodde, så nu blev det hela mycket lättare att ta tag i!

Dagens Jolina

2011-09-26 @ 09:21:46
OCH såhär ser jag ut idag. Svarta bralls från vero moda, brungrönt linne från monki och kofta från ginapina. I'm off!

Will you be there?

2011-09-25 @ 20:53:03
Jag har offrat kvällens trevligheter för plugg, men inte fan har jag fått nåt gjort! Det finns ju massa annat som är så mycket intressant... typ... facebook.. eller?
Jag är i alla fall stolt att jag fått några sidor naturkunskap gjort, vilket är behövligt, då jag skriver terminens första prov på onsdag. Nu är det samhällskunskapen kvar och därefter ska jag försöka ta mig i säng. Packningen får jag inte glömma, i morgon flyr jag någon kilometer upp till huldregatan och pappa. Om jag ska vara ärlig så är jag inte riktigt beredd på en ny skolvecka, och på tisdag är det klassfoto som gäller. Detta kan bli intressant!
Sov gott!

Dag 7 - mål på kort sikt

2011-09-25 @ 18:55:12
Då ska vi se! Mina mål på kort sikt är just nu att blir klar med allt jag vill ikväll, och sen somna skapligt tidigt för att sen ta tag i en ny dag, måndag, och en ny skolvecka i morgon, he he. Nej, men mina mål på kort sikt är att så småningom komma igång i den takten jag vill med allt som rör sig i mitt liv just nu. Hålla skolan uppe på en bra nivå och komma igång med studiemotivationen igen, för för tillfället är den på botten av botten... Fel skulle ju heller inte vara med lite kärlek. Det är ju alltid trevligt!

Våra stora, fyrbenta vänner

2011-09-25 @ 17:57:24
Nu är vi hemma efter ett par timmar i stallet, och ont kommer jag allt ha i morgon! Men visst känns det bra i alla fall. Det är ju så himla mysigt att bara sitta där på hästryggen! För er som inte ser riktigt, så ser jag jedeglad ut på den understa bilden... Eftersom jag fick en häst med lite problem att stå på sina egna ben, om man säger så, så fick både mor och dotter (som ägde hästarna) lite motion då de fick springa framför nästan hela tiden. Kul grej, haha!
Nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta bort både häst och svett, moommmzz! Hörs senare, och förresten börjar Gustavsson 3tr ikväll! Ett måste!

Det blir aldrig roligare än man gör det

2011-09-25 @ 17:43:20

Jag kan inte skilja på, om det är rätt eller fel

2011-09-25 @ 11:04:07
Gooodmorning fellas! Nu har jag fått i mig lite frulle och ska hoppa på bettan och trampa bort till actic. Hörs senare!

Om det inte vore för..

2011-09-24 @ 23:24:30
Om det inte vore för att jag bor i ett så in i helvete kallt land skulle jag helt klart köpa alla dessa fyra paren att skutta runt i på alla möjliga sorters tillställningar! De andra och sista paren från topshop och de första och tredje från nelly. I'm in lööve with shoes!

Jobbigt värre!

2011-09-24 @ 22:38:09
Idag har min älsklingstjej flytt landet, och befinner sig antagligen just nu på varmare breddgrader. Hon förblir hos turkarna i hela två veckor, vilket jag är ganska skeptisk emot, men visst är det kul att nån annan får lite sol och värme, nu när viken blir allt kyligare och alldeles rödnyanserad. Vantar och mössa är vad som behövs på mornarna.
För en kort period var även jag inräknad i denna resa, men fick avstå då det inte fanns några platser på flyget... Yeah, it sucks.

Hur som så vill jag bara säga att jag kommer sakna flickan och att det redan gör ont i hela mig! Usch, hatar sånt här. Hoppas hos gottar sig i solen och tar vara på sin lediga tid, och inte glömmer att ta med lite värme, sol och färg hem till mig! Det lär behövas.
Nej jag är inte avundssjuk ;)

Tre timmar hemifrån

2011-09-24 @ 20:17:03
Precis hemkomen efter tre timmar ute på vägen, på sibylla och på ica maxi. Brorsan och Clara hängde också på, så nu har jag precis skjutsat dem hem till henne också. Kanske ska satsa på taxi? Skämt osido, jag börjar faktiskt bli en riktig hejjare på det där med bilkörningen! Så himla kul!
Nu ska mamma och jag kolla på Den Bästa av Mödrar och äta massa godis! Känner dock inte för att peta i mig det minsta mer just nu. Är helt propp efter sibylla, men det är bara lördag en gång i veckan!
Imorgon ska jag upp och träna lite skapligt och sen ska mamma och jag ta oss ut till Gunnebo för en sväng med våra fyrbenta vänner! Låter grymt bra i mina öron, och så himla mysigt! Det var så himla länge sen vi red nu, så det är på tiden.
Nu ska vi starta filmen

Dag 6 - En bild på någon som gjort stor inverkan på dig

2011-09-24 @ 16:31:45
Min älskade lilla farmor är nog den person jag tar åt mig mest av, lyssnar bäst på och bara älskar att vistas runt. Jag älskar att sitta och lyssna på historier från hennes liv och känslan av att hon fortfarande finns i mitt liv är nog den bästa. Jag har i stora drag växt upp med henne. Hon blev som min extramamma för en stund och hon har alltid funnits där för mig, lyssnat på mig och påverkat mig. Jag beundrar henne till tusen och ser upp till henne mer än någon annan. Jag kärlekar dig, älskade farmor ♥

Jag saknar dig nästan inte alls

2011-09-24 @ 15:49:18
Idag mår jag som fisken i vattnet trots gårkvällens bravader, men nåt som mår därefter är ju mina ben och fötter. Benen hade så det räckte redan innan kvällen, men igår var det inget som hindrade mig! Efter flera timmars dans, då allt möjligt flög av och på, kom vi i alla fall hem till Stella där jag spenderade resten av natten.
Nu är jag hemma och har planerat in en myskväll med mamsen, men ska innan dess försöka peta in lite plugg i schemat. Inte allt för trevligt, men o så nödvändigt! Ska om en stund åka och äta på Sibylla, momzz

Dag 5 - en bild på en plats du varit på

2011-09-23 @ 15:09:55
Lanzaote november/december 2010 ♥

I'll find it

2011-09-22 @ 20:41:55
Varit och tränat och fått lite annat nödvändigt gjort och nu ligger en skål flingor också i lilla magen! Jag ska nu börja helgstäda rummet, då jag inte kommer hinna det i morgon, och sen ska jag slänga mig in i en dusch och försöka få benen rakade osv. Hoppas på att vara i säng runt elva.. Lycka till Jolina!

Dag 4 - en vana du önskar att du inte hade

2011-09-22 @ 17:27:34
En vana som inte bara jag stör mig på när det gäller mig, är att inte se mig själv. Jag ser alla andra som mycket sötare, snyggare och bättre på alla sätt. Mina kompisar stör sig på det också, att jag bara klagar på mig själv hela tiden. Något jag måste sluta med. Vi är alla bra som vi är!

Hejdå sommar

2011-09-22 @ 16:46:50
Idag saknar jag sommaren och värmen så det gör ont i mig. Usch, det blir bara kallare och kallare för varje dag...

Lång skoldag och mycket att göra inför helgen - städa, plugga, träna, laga mat blablabla. Känner att jag också skulle behöva lite sömn, men det är inget jag tar för givet en dag som denna. Jag ska vara glad om jag kommer i säng innan tolv idag...
Hur som så sitter jag nu i köket och vaktar maten som made a little too early. Nu kommer mamma så jag kan stoppa lite mat i magen också! Hörs senare

+++++

2011-09-21 @ 21:22:59
My white little baby's home!

So damn beautiful

2011-09-21 @ 20:48:13

Dag 3 - en bild på dig och dina vänner

2011-09-21 @ 19:45:49
Början av juni 2011 såklart har jag många fler, men dessa står mig närmst och jag har tyvärr ingen bild med alla på, så detta får duga!

Idag går jag runt med ett fett leende på läpparna

2011-09-21 @ 16:05:26
Japp, ni får börja med att ursäkta kvalitén på min cam.
Startar med att säga att från och med idag och resten av veckan framöver chillar jag. Har haft panik för småsaker i skolan nu i flera dagar, men nu är allt gjort och jag är på banan igen. Skönt! Sen kan jag fortsätta med att säga att det har regnat idag. Dock så har humöret lyckats hålla sig, vilket inte tillhör vanligheten... Och med en svenskauppgift som i alla fall fick bedömningen hyffsat känns det inte som att jag kan vara annat än nöjd, då uppgiften var ett rent helvete. Jag är nöjd.
Nu ska jag dra igång Bridesmaides och se om det är något att ha. Någon som sett den? Sen ska jag försöka ta tag i liite plugg och äta middag med Jonathan och Clara som firar fyra månader idag. Hoppas även på att min vita lilla pärla kommer hem idag!

Hold my hand, just in case

2011-09-21 @ 15:49:53
Dagen till ära drog jag på mig skjortan jag tidigare tyckt varit liiite för fin för skolan. Antar att lite sånt behövs då man utöver detta inte är varken pigg eller särkilt fin. Till den fick brallsen från vero moda styra upp det hela. En av höstringarna fick också komma på idag!

Active

2011-09-20 @ 18:37:02
Old picture
Tar mig till actic för ett pass. Veckans träning blir lite som den blir, då det inte är en fullt normal vecka med studiedag och en fredag som troligtvis (och förhoppningsvis) blir helt uppochner den också! Idag ska jag försöka mig på lite löpning, efter två veckors crosstraining och ben som inte vill som jag vill.
Över och ut!

MODEKUNGEN

2011-09-20 @ 16:15:36
FREAKIN' AMAZING

Let's do it again

2011-09-20 @ 14:27:05
Efter en grym kväll vaknade vi idag upp på fastande magar och bestämde att det enda som inte skulle vara alldeles för ansträngande en dag som denna skulle vara Mc Donald´s. Därför drog vi en rejäl brunch och jag tycker därmed att jag inte behöver få i mig något mer idag. Mättare mage får man leta efter!

Nu är jag hemma efter en liten ändring i outfiten tills fredag och lite andra ärenden, så som ett besök på banken. Jag ska dyka ner i samhällskunskapen för en stund och sen även få matten avklarad, dock med lite hjälp av broren min! En fågel har även viskat i mitt öra att min nya dator är på hemmaplan och redo att installeras! Hur grymt?!

Dag 2 - En bild på dig & 10 intressanta fakta om dig

2011-09-20 @ 14:16:33
Från i somras. Tyckte det var lite roligare att titta på dom bilderna...

Jag har extremt stora problem att komma på roliga fakta om mig själv när det väl kommer till kritan.
• Jag är en väldigt känslig person som inte har långt till gråten.
• Jag är tar nog priset för världens bästa shoppare (dock inget jag är särskilt stolt över...)
• Jag är även väldigt bra på att stressa. Där med nästan aldrig kunna slappna av.
• Jag älskar att sjunga och spelar lite halvhjälrtat gitarr.
• Jag är bra på att tänka innan jag gör mina handlingar, men det händer att även jag gör misstag.
• Jag vill bli kurator när jag blir stor.
• Jag är ganska beroende av att känna mig i form jämt och ständigt. Dock inte alltid så bra, då det kan gå till överdrift.
• Jag älskar att verkligen bjuda på mig själv, och är väldigt bra på att bli ganska barnslig.. haha
• Jag har gått i både dans och gymnastik under en längre tid, och skulle mer än gärna kasta mig in i den världen igen.
Hurvida det här var roliga fakta får ni själva avgöra. Detta är inte min specialité och som ni ser är jag ganska bra på att ta upp mina dåliga egenskaper.

Tänkte bara...

2011-09-19 @ 18:04:51
.. säga att jag hoppar över "dagens information" då jag har annat mycket roligare för mig! PUSS

My drug, and my medicine

2011-09-19 @ 17:29:17
Bara för att en sockerbomb skulle sitta väldigt bra just nu!

Jag har haft engelskaredovisning för första gågen under min gymnasietid, och tyckte mig kunna tyda ett "excellent" på utvärderingen... Som jag egentligen heller inte skulle se. Efter skolan skulle Hilda och jag vara duktiga och ta oss ett simpass, men nej. Simhallen öppnar klockan fyra på måndagar!! Det vet väl alla?! Vi åt istället, vilket kändes nästan lika bra. Eller? Jag har också fixat min oufit tills fredag, då det är dags för terminens första samhällsfiesta! Klingar bra i mina öron.
Med en studiedag i morgon är planerna för kvällen även spikade. Ett härligt gäng i en stuga en natt. Mys och sånt står på schemat, men först ska jag hämta packning hos pappsen och lite sånt nödvändigt!

-

2011-09-18 @ 22:13:17
I'll do what I have to do, not more or less.

Not my thing

2011-09-18 @ 20:01:21
Jag ger upp. Engelska är inte min grej, men det är ju inget nytt iochförsig.. Bättre lycka nästa gång! Nu har jag också tappat bort mig i samhällskunskapsboken, så det ger jag också upp. Jag antar att det mesta jag kan göra nu är att läsa några sidor i min så jätteroliga engelskabok, men först ska jag vara lite roligare och ha lite roligare. Idol börjar och det får förgylla min kväll!

Dear shoes, I love you

2011-09-18 @ 17:49:46

Lite höst på Nelly.com och Topshop. Jag skulle inte alls ha något emot att stoppa in dessa skönheter i min garderob i höst och vinter!

Jag har spenderat största delen av dagen med näsan i skolböckerna, men har också hunnit med en sväng till gymmet, handlat och lagat tacos med pappsen. Söndagsångesten kryper sig på, men med tanke på att vi bara går en dag innan det är ytterligare en dag ledigt, kan det nog inte bli så illa ;)

Nu ska jag ta mig vidare till samhällskunskapen och ytterligare lite engelska! BAJ

Dag ett - meningen bakom min blogg & dess namn

2011-09-18 @ 11:33:59
Startade den här bloggen i juni 2010, men innan dess har jag hoppat runt lite överallt. Har bloggat i kanske två år på olika bloggar.

Meningen bakom den här bloggen är egentligen lika enkel som mina andra, gamla bloggar - jag tycker att det är kul att dela med mig av mitt liv (men gränser finns). Det är skönt att kunna skriva av sig ibland, och jag tycker att det roligaste med det hela är responsen man får. När folk tycker att man gör ett bra "jobb".

Namnet Denie, kommer ifrån en kär liten vän, Stella. Hon tyckte att jag behövde att smeknamn, då jag innan inte haft något, och därmed fick det bli just Denie.
Det dröjde dock innan jag utnyttjade namnet över huvudtaget. Det var först när jag bestämde mig för att börja om på nytt med bloggen och inte kom på något nytt namn. Alla mina andra bloggar har hetat något med Jolina och jag tröttnade på det tillslut. Soooo, that's why!

Ett skepp kommer lastat med motivation

2011-09-17 @ 18:51:40
Dag 1 - Meningen bakom din blogg och dess namn.
Dag 2 - En bild på dig och 10 intressanta fakta om dig.
Dag 3 - En bild på dig och dina vänner.
Dag 4 - En vana du önskar att du inte hade.
Dag 5 - En bild av en plats du varit på.
Dag 6 - En bild på någon/något som gjort stor inverkan på dig.
Dag 7 - Mål på kort sikt.
Dag 8 - Något du är stolt över.
Dag 9 - Låtar du lyssnar på när du är: glad, ledsen och arg.
Dag 10 - Berätta varför du började blogga.
Dag 11 - En bild av ditt rum.
Dag 12 - En bild på dig och in familj.
Dag 13 - En bild på din bästa vän.
Dag 14 - Berätta om dina drömmar, planer och mål på lång sikt.
Dag 15 - Smeknamn du har och varför du har dem.
Dag 16 - Vill du gifta dig?
Dag 17 - En bild av något som gör dig glad.
Dag 18 - Något du längtar mycket efter.
Dag 19 - Vad man hittar i min väska.
Dag 20 - En bild på dig från förra året och nu.
Dag 21 - Din favorit låt.
Dag 22 - Berätta om din favoritfilm och varför du tycker om den.
Dag 23 - En plats du saknar.
Dag 24 - En bild på dig som liten.

It would be nice to be you

2011-09-17 @ 11:20:54

Ungefär såhär rolig kommer jag vara idag. Beställde den här lilla datan igår kväll, så jag hoppas på att den hoppar ner i brevlådan någon gång i mitten av nästa vecka. Efter det lovar jag bättre och roligare uppdatering!

Idag ska jag inte ta ett steg utanför dörren. Jag ska städa och plugga rumpan av mig ungefär. Drar mig för att dyka ner i engelskan... Wonder why?

I'm tired, and that's my excuse

2011-09-16 @ 20:23:25
Idag är allt segt. Jag är helt totalt slut. Klockan är halv nio. Det är fredag och jag funderar seriöst på att gå och lägga mig typ... nu.

Om jag önskar tillräckligt hårt. Kommer det då flyga in i min famn?

2011-09-15 @ 21:12:01

Detta är en liten del av vad topshop, weekday och nelly.com har att bjuda på i höst och vinter. Och yess, ikväll har jag slagit rekord i flest förälskelser på en väldigt kort stund. Den svarta klänningen tar helt klart priset! (och priset skulle kunna äta upp mig...) Det här måste va den mest perfekta klänningen jag någonsin sett! Testade en av samma modell i stockholm med Elin och Hanna, (då en mer somrig såklart) men hur som så tyckte jag, för ovanlighetens skull, att jag passade väldigt bra i just den modellen. Det jobbigaste blir nog att inse att jag tyvärr inte kommer kunna dra på mig den här på julafton för att gå och spendera den mysigaste kvällen på året med släkten, iklädd den här pärlan. Inga snabba casch här inte!

I've been telling this story a million times

2011-09-14 @ 18:51:53
Hallå där! Jag har spenderat min eftermiddag tillsammans med Felicia, då vi tyckte att det var dags nu! Det var några år sedan nu... Haha. Ätit mellis har vi gjort och fått en hel del sagt också. Nu är jag bara hemma en snabbis och har laddat både mobilbetterierna och mina batterier med en banan. Ska ta mig till actic och bränna lite nu! POSSS

- - -

2011-09-13 @ 22:23:46

13/9 tisdag

2011-09-13 @ 15:32:34
Sitter just nu hos grabben ovan och ska försöka dra med honom ner på stan nu. Tänkte att en fika vora på sin plats.
Förövrigt kommer jag nog inte kunna höra av mig med så jämna mellanrum nu, men jag gör så gott jag kan! Ha det bra!

+++++

2011-09-12 @ 17:10:52

Right now

2011-09-12 @ 16:47:01
Gröt är ju ett säkert kort. Snabbt går det och mätt blir man! Därmed får gröten bli min middag idag.

Jag har varit i skolan och efter det hunnit ner till stan och införskaffat mig ett nya par svarta dragkedjebralls. Mina andra gick sönder både i tyg och dragkedja efter nästan ett år ständigt sittandes på mina ben. Nu har jag även, som ni kanske förstår, fått i mig lite "mat" och ska försöka ta mig ner till köket för att vara en duktig dotter och diska, innan mamman kommer hem.
Runt sex tänkte jag befinna mig på actic så jag får något gjort idag också!

Jag kärlekar dig

2011-09-11 @ 21:50:22
Jag får besök som kommer för att stanna. Det är nog det jag behöver nu.

Remember how to trust

2011-09-11 @ 21:19:58

Godkväll män och kvinnor, flickor och pojkar! Idag har jag inte gjort många knop. Det är en sak som är säker! Jag har därmed heller inte gjort eller hunnit med det jag "skullat". Såååå nu ska jag alldeles strax packa ihop diverse som kommer behövas i veckan.
För den som vill veta så ska jag försöka införskaffa mig ett par orange bralls i morgon, och så kommer mig bror hem till viken efter 15 dagara i turkland, och jag trodde aldrig att jag skulle säga detta men - jag har och saknar honom er än någonsin!
Imorgon har jag sovmorgon också! Skönt däää.

Ten years ago, today

2011-09-11 @ 15:40:28
Idag hoppas jag att åtminstånde en av era alla tankar går till World Trade Center's alla offer och deras familjer, som för exakt tio år sedan var med om det omöjliga.
Jag satt inatt och kollade på en film om detta. Om det fjärde planet, det enda som inte nådde målet. Tanken på att det som i filmen utspelar sig faktiskt hänt är så ofattbart, men all heder till alla de människor som faktiskt försökte in i det sista.

Let me se your body go like a mara-ca-ca-ca-ca!

2011-09-11 @ 15:08:20
Hemma efter dryga timman på gymmet och därmed är mitt fysiska dagsverk gjort! Känner mig lite duktig, ni vet. Nu ska jag duscha, packa och sen äta lite med mamma och M&M!

Put a little sunshine in my sky

2011-09-11 @ 12:04:34
Sitter och lyssnar in mig på Kate Voegele's nya album Gravity Happens, det är söndag och jag känner inte för att göra något annat än att bara ligga i sängen och kolla på film hela dagen. Nej, det kan jag inte. Jag ska använda den här söndagen till just sånt man bara gör på söndagar, typ - träna (vilket jag hoppas att jag får till fler dagar än söndagar i framtiden...), plugga, såsa omkring, tvätta och packa. Jag ska förhoppningsvis också få i mig lite "söndagsmat".

Jag tycker inte om söndagar, men de är mer än nödvändiga.

Saturday

2011-09-10 @ 17:09:30
Pic1: Denie, Shebo och Charlie Pic2: På scen Pic3: Fotbollsgubbar på if-dagen Pic4: Fotografering med Hannis Pic5: Fika @ my place. Nu ska Hanna och jag cykla vidare till grandma för ännu lite till att stoppa i magen!

Song list

2011-09-10 @ 10:32:50
The Girl - City and Colour
Back to Black - Amy Winehouse
Collide - Howie Day
Mr. Brightside - Boyce Avenue
9 crimes - Damien Rice
Mama do - Pixie Lott
Rolling in the deep - Adele

Godmorgon världen

2011-09-10 @ 10:14:33
Har jättekul i picnik!
50 minuter kvar tills jag lämnar lilla Västervik, för ett ännu mindre Gunnebo. Just idag kryssar jag fingrarna extra mycket, då jag vaknar upp och känner förkylningen... Tack gud! Men som ni ser så har jag laddat upp med en skål frukost och såhär ser jag ut idag. Najzzz. Laddar upp med låtarna vi förväntas spela och ska gå och återställa skallen nu! TAGGA

-

2011-09-09 @ 23:02:09

Hejdöh!

2011-09-09 @ 21:44:44
Idag är det freeedag! Galet skönt, men med lite småplugg på att-göra-listan är det väl bara att sätta igång?! Nu när jag ändå inte har nåt annat för mig ikväll. *stolt*
Dagen har jag förövrigt spenderat i skolan och as usually at Stella's. Imorgon smäller det. Känns lite sådär måste jag säga! Inte riiiiktigt redo.. Meeeeeeeeeeeeen vi kan väl inte annat än cross our fingers.
Nu: historia och Hippkrates, vilken bit!

NEHEE!

2011-09-08 @ 22:13:36
Trodde fel om morgondagen. Nej jag ska inte träna innan skolan. Actic öppnar såklart vid åtta och då hinner jag inte det jag ska. Hejdå.

I don't wanna live that life, so I stick to what I prefer

2011-09-08 @ 22:00:43
weheartit.com
Åh, vad jag ska tatuera mig! Om du vill ha en tatuering, vart skulle du då göra den? Jag själv vill ha flera stycken. Jag vill ha i nacken, på höger revben och under höften, över troslinjen. Så jäkla schnyggt! (Lite kul att jag hittade nästan exakt den jag vill ha, den sista bilden) Jag skulle heller inte tacka nej till en svala någonstans!

Tyvärr får det ovan vänta i ett och ett halvt år..
Idag har jag hur som varit på galet bra humör, vilket verkligen behövdes en sån här lång skoldag! Fått mycket gjort och har repat hela eftermiddagen. Ätit alldeles för mycket ikväll och kollat robinson, då datan alldeles plötsligt bestämde sig för att lägga sig i viloläge för en stund... Mitt i inlägget och allt!
Nu ska jag i alla fall lägga mig på spikmattan och se om jag kan somna för natten. I morgon har jag sovmorgon, men eftersom jag inte kommer hinna med träningen under eftermiddagen så går jag upp som vanligt och tar mig till gymmet istället! Nu börjar det likna något!


Are you ready to turn the time?

2011-09-08 @ 08:02:35
Gör som min kära vän Hanna, och rekomenderar den här låten något enormt! Kommer från filmen Jag Saknar Dig, och just i den stunden, i biosalongen, kan man inte bli mer än berörd. Själv grät jag floder. Sen kan man ju välja sitt eget sätt. LYSSNA!

Nu trampar jag mot skolan, och spenderar sen resten av dagen hemma hos Stella, med Sheeebo.

So, listen close

2011-09-07 @ 16:37:02
"God"dagens. Haft en pissdag idag rent ut sagt! Cyklat till skolan med paraply i regn och halv storm. Där av kanske ni kan gissa med vilken framgång jag tillslut kom fram.. Allmänt tråkig dag i skolan, bortsett från en enochenhalv timmas föreläsning om klamydia. Visst, det handlade inte så mycket om just klamydia, men det kanske var det som gjorde det hela kul(?). Det handlade endast om sex, vilket är väldigt intressant och roligt i de flesta åldrar. Ett säkert kort liksom. Haha, nog om detta! Jag har varit och sprungit några kilometer, men med ett ben som säger ifrån ganska fort blir det inte precis som jag vill. Nu ska jag hoppa in i en dusch, och efter det ska jag försöka slänga ihop någon slags korv storganoff.
Ska repa hela kvällen, så någon uppdatering ska ni inte vänta er. Heidoo

If big girls don't cry, why do I?

2011-09-06 @ 19:31:16
Hejdöh Milo! Heeeeeelt okej.

Hängt med Stells och Sebbe större delen av eftermiddagen, och nu börjar det faktiskt likna något! Bruden och jag har även suttit och suktat kändisar en stund. Kul att jag gör det någon gång i alla fall! Jag är i vanliga fall snustorr när det gäller kändissnack. Helt ärligt, så vet jag knappt vem Brad Pit är...
Jag funderar på att hitta någon sån här rolig liten lista till bloggen, som jag kan fördriva tiden då jag är fast vid mammas.. Hur skulle det vara? Känner att det enda jag skriver om är mina dagar, vilket inte är så jätteintressant om ni frågar mig. Sååå nu ska jag bara hitta den perfekta listan också! Blir säkert görbra!!
Nu ska mamma och jag snart fika lite, och det luktar nybakat bröd, mums! Kolla idol ska vi också, men nu ska jag först hoppa in i en dusch! POSSS

What goes around comes back around

2011-09-05 @ 22:21:05

Goddagens på er! Tänkta bara hoppa in och säga att jag är vid liv, dock med en släng av den mysiga bakteriebeblandningsförkylningen som alla verkar få dessa tider(?). Det är ju så mysigt att träffa alla nya människor och smitta ner varann lite! Mumzzz...

Idag är jag mer förkyld än andra dagar, men det stoppade mig inte från en sväng till actic, och visst gick det åt skogen också! Jag får ta igen det på onsdag...
Resten av dagens ljusa timmar har jag spenderat i skolan och hemma hos Stells med guran. Måste repa varje dag den här veckan, men nåt inlägg om dagen ska jag nog kunna åstadkomma! Checkat in idol och lite annat smått skit har jag också hunnit med.
Nu ska jag trippa in mot sängen, för imorgon är det back to school som gäller, men en välbehövlig sovmorgon får jag mig i alla fall! Godnatten

chääää

2011-09-04 @ 02:37:32
webben och jag har en tendens att bli väldigt bra kåmpisar...

Sitter vaken själv hos Hanna. De andra två töserna sover som stockar brevid mig. Härligt! Såååå jag såg därför min chans för lite egentid med kameran barre!
Vi har spenderat kvällen lite ungefär på Sahara ochi biosalongen. Nu är min jagsaknardigoskuld tagen och jag rekommenderar er att göra som jag. Se den. Klart man gråter lite, men vad gör det om 100 år? Och förresten, det där med att svenska filmer inte är bra. Det är feeeeel!
Nu ska jag smyga upp och lägga mig i sängen. Första parkett. Godnatt ni vet

wääääää

2011-09-02 @ 21:44:51
Tänkte bara titta in en kortis och se hur alla mår? Jag mår prima och rutinerna är på gång igen! Livet är härligt och för tillfället hänger jag lite med mina tre fina pinglor, kollar fotboll och käkar choklattt.
Jag kan också slänga in att jag om några dagar klickar hem en ny dator. Nu blir det ordning på torpet!
Ha en fortsatt trevlig kväll, possss
RSS 2.0