Living like it's nothing left

2012-12-30 @ 22:00:48
När katten är borta dansar råttorna på bordet - ikväll myser jag i brors fina tröja, målar naglarna nyårsfina och kollar vamp. 

For the rest of my life

2012-12-30 @ 21:56:00
Idag är det blaskigt och dant, men jag är glad i alla fall. Jag har gjort årets sista träningspass, ganska lungt dock, men gjort är det! Sen har jag pratat med min orehört fina bror som sitter på högre breddgrader (men ingen katastrof, han är fortfarande i sveariket).
 
Idag är en sån dag när jag bara drömmer mig iväg och skapar jobbiga bilder av hur framtiden kommer att se ut. Jobbiga är dom eftersom man nästan kan va 100% säker på att det oftast inte blir som man vill.
Sån här dagar saknar jag sommaren och allt vad den har att erbjuda - det spelar alltså ingen roll om det är iskalla kvällar på löga eller förbannat mycket jobb, för man kan hela tiden försäkra sig om att det blir varmare inom ett par timmar och att jobbet inte varar föralltid. Och när jobbet är gjort finns det en möjlighet att göra något utan de resterande timmarna på dagen och inte bara ett deprimerande mörker som gör vem som helst på dåligt humör. Idag saknar jag fina middagar på terassen, min bror och mina fina tjejer i fina sommarkläder i ett kaotiskt Stockholm. 
 

Mammas pojkar

2012-12-30 @ 00:22:48
Har haft fullt upp hela dagen. Tränat, solat, bränt ögonlocken litttte, handlat inför nyår, kaffemysiiiit med Hanna och sist men inte minst biomysit med Hanna (ni får gissa film). Vi har bytt klappar också. Nu är jag trött som en åsna och imorgon är det bra om jag är "pigg". "pigg" för att jag är inne i en trötthelatidenperiod. Därför ska jag sova nu. 

Like an echo

2012-12-27 @ 16:24:47
Morfars/mammas tjocka marintröja får värma mig ikväll, tillsammans med dom vanliga svarta dr. denim.
 
Planerna för eftermiddagen blir middag nere i staden tillsammans med släkt och vänner, för att fira ett födelsedagsbarn. Känner på mig att jag efter det kommer somna gott - gympasset tog idag!! Jag är på ett sådär irriterande myshumör också, helt salig. Vamp får stå för den underhållningen, för man kan ju alltid drömma!
Kom på att jag har en frisörtid imorgon, och det kom som en glad överraskning, eftersom jag känner mig sådär tråkig i både kropp och själ mest hela tiden, så lite kvalitetstid hos grannen (frissan) blir totalt toppenbra imorgon!! 
 
Ha det fint bräääs

Slut på det roliga

2012-12-27 @ 11:49:36
Julefriden är slut och nu är det dags att röra på sig igen! Laddar upp inför cardio/bål-pass. Smärta!

Annan dag

2012-12-25 @ 10:40:34
Godmöörning från sängen. Idag är det annandagen och ytterligare julmat står på schemat. Jag som fortfarande är mätt sen igår... Måste hur som helst hoppa ner i en dusch, trots att sängen är så sköööön!

Merry Christmas!

2012-12-24 @ 10:59:24
Önskar er en riktigt god jul, med fina klappar och god mat! Jag spenderar den med dem jag tycker om allra bäst! 
 

Honey and a moon

2012-12-21 @ 22:32:00
Idag är jag sådär löjligt trött och tråkig. Huvudvärk och blodtrycksfall så jag tror jag ska svimma så fort jag reser mig. Äckelpäckel! Jag får inte bli sjuk nu inför julen. Därför ska jag sova länge imorgon och sen ta mig igenom ett kontionspass och ben på actic! 
Testade nya partylacket igår också. Jag är mer än nöjd med den silvriga glatta färgen! Passar alla sorters party animals! 
 
Hur som så har jag i alla fall haft en bra första jullovsdag, eftersom jag fick starta den med mina fina tjejer! Att jag sen fick äta julgodis gjorde den inte sämre. 

Christmas break

2012-12-20 @ 23:26:00
En från helgen och en från årets absolut sista skoldag!
 
Idag har planerna varit betydligt lugnare än tidigare under veckan, då träningen plockades bort från schemat. Vilodagar är lika viktiga dom! Därför valde jag att fira mitt jullov med massor gott och sött med klassen, mitt på dagen, innan jag tillsammans med bästis tog mig ner till stan. Fixade några av de sista klapparna - det är inte många kvar nu!! - och möööös på stans dyraste, och mysigaste kafé. Sånt skulle behövas oftare... 
Nu har jag ätit middag med min fina mamma och julhandlat. 
 
Imorgon är förmiddagen ockupperad, och det står inget mindre än brudfika på schemat! Sen ska jag köra dödshårt på acitc. "Det är ju så skönt när de gör ont!!"

Post Workout

2012-12-19 @ 23:43:51
Idag har jag tagit mig igenom de sista lektionerna för höstterminen med ett jävulskt illamående, men skam den som ger sig! Nu kommer folk säkert rätt mig på grund av att jag säger att höstterminen är över här, men så är det ju självklart inte! Vi går ju någon vecka även efter lovet fortfarande på höstterminen..
 
Jag har kört ett stenhårt kvällspass på actic och efter det fick detta ovan dimpa ner i magen - kvarg och massa annat gott - godare än godis! Mumsss! 
 

Jeane Blush - Agnes Dress

2012-12-17 @ 21:59:33
Idag kom mina klänningar som jag så fint beställde förra veckan, i hopp om att hinna få hem dem innan lördag. Så blev inte fallet och jag fick därför två jul/nyårsklänningar i år! Det blir i alla fall min nyårsklänning. Ska fixa lite bättre bilder, men jag är glad att jag över huvudtaget hittat någon - detta brukar vara årets stösta i-landsproblem hos familjen Fältsjö... 

Proteinpepparkakan

2012-12-17 @ 21:45:58
Gav mig på den (för mig) omtalade lite nyttigare, mjuka pepparkakan ikväll. Mycket lyckat resultat, och med ett högt proteininnehåll och ytterst lite snabba kolhydrater kan man äta den med ett gott samvete! Dock hör ju sockret och fettet till julen, men vad gör man inte för att slippa fettkoman i jul?! 
 
Recept:

1,5 dl. havregryn (gärna högt fiberinnehåll)
1-1,5 skopa One whey Choklad & Hasselnöt
2 tsk. bakpulver
2 tsk. pepparkakskrydda (finns att köpa på påse i de flesta affärer)
2 msk. stevia strö
1 krm. vaniljpulver (går lika bra med koncentrerat vaniljsocker)
2 msk. äpplemos
1 dl. mjölk
3 msk. kesella
1 äggvita
1 nypa salt
 
Gör såhär: Sätt ugnen på 175 grader. Använd en mixer för att mixa havregrynen till ett mjöl i en bunke. Tillsätt de torra ingredienserna och rör runt. Tillsätt sedan de blöta ingredienserna och mixa röran till en smet. Häll smeten i en form med bakplåtspapper i (jag smörade en form och använde fiberhavregryn istället för ströbröd och det blev super!). Använd en lagom stor form för att få den perfekta tjockleken på kakan (jag hade en lite för stor). Grädda kakan i 20 minuter beroende på storlek på form - ju mindre desto längre tid och ju större desto kortare tid. Ta ut kakan när det ser färdig ut och låt svalna en stund innan du skär den i bitar. 
Hoppas det smakar! 

Dear Santa

2012-12-16 @ 21:11:18
Fler och fler börjar prata önskelista nu inför julen och inte ska väl jag vara sämre. Med åren (det låter som om jag är 100 år, jag vet) tycker jag att det blir svårare och svårare att komma på något specifikt att önska sig i julklapp eller födelsedagspresent. Då blir det ju lätt att man bara slänger ur sig "pengar, eller ingenting alls egentligen", men hur kul är det att ge bort pengar då?! Så i år har jag verkligen försökt, och tycker ändå att det ser ganska bra ut... 
 
Som vi redan vet är jag ett stort fan av träning. Därav de översta bilderna med byxor och sport BH från stay in place. Det är ju alltid också kul att smycka upp respiratorn (läs: telefonen) lite! Det är sånt jag aldrig kommer till att fixa själv, så det är ju ett ypperligt tillfälle att då önska sig det!! Sist men absolut inte minst önskar jag mig massage. Jag tror inte att jag behöver förklara varför jag önskar mig just det. 

Blod svett och tårar

2012-12-15 @ 17:02:29
Min lördag har varit fruktansvärt stressig, då jag skulle hinna med att träna, äta familjemiddag och desutom hitta en bra klänning till ikväll, när det vankas deltajulfest. Hittade en som var okej till en början och tog mig hem, och till min besvikelse var den inte som den tycktes vara i affären (ja, jag testade den). Därför fick vi ta en extra sväng till stan för att fixa en helt annan. Det krävdes en del stress men nu är jag nöjd! Jag känner mig fin och det är det som räknas!
Nu ska jag ha en fruktansvärt bra kväll, ha det fiiiint! 
 

Måndagmåndagmåndag

2012-12-10 @ 21:33:00
Mycket bilder på mig själv nu, men så får det va! 
Helgen blev toppen och jag svävar på moln för att jag äntligen får träna igen! Fixat nytt schema, vilket lett till en sinnessjuk träningsvärk i heeeela kroppen. Men det gör inget! Idag fick jag axlar, triceps och löpning gjort, och under gårdagen byggde jag upp en otrolig (muskel)smärta i ben, rygg och mage! Victoria Secret's-bodyn är värd att arbeta för... 
 
Jolina har vant sig vid snön och tycker mest att det är mysigt med vita flingor på himlen. Det tillhör inte vanligheten, men nåt som däremot inte har ändrats är hatet för snöskyffeln. 

Sötisbjörnen och jag

2012-12-07 @ 20:17:16
Ikväll agerar jag hundrastare och 17 årig sliten brud. Därför stannar jag hemma ikväll och vilar upp mig för de komande dagarna, som kommer fyllas med både 18årsfirande och lite tråkigt nog (hade hellre varit med och firat fullt ut) jobb. Men det lönar sig!!
 
Nu är det dags att kasta ett getöga på teven, och säsongsavslut av X-factor. Har varit dålig på att hålla koll tidigare under hösten... 

Mysetider

2012-12-05 @ 20:10:42
Nu är det vinter i viken. På riktigt den här gången. Vi har fått dryga halvmetern snö inom loppet av 48 timmar och till en början var det lite mysigt. Sen blev det bara jättejobbigt, lite mysigt igen och vääääldigt jobbigt igen. Nu är det jättemysigt. För att förklara det hela så tycker jag inte om när det snöar även om jag tycker att snö är jättecepemysigt! Helst av allt vill jag att det ska snöa på nätterna så att man slipper vistas i det under tiden den faller. Jag skulle kunna se det falla, men nåt av det värsta som finns är när allt snöar åt höger, vänster, upp och ner. Det är inget som ska hamna i ansiktet mer än när man muuuulas!!! Det ska jag göra iår!! Mulas alltså. 
 
Nåt mer som är lite jobbigt med snön är att man måste skotta hela tiden, och den "man" är en kvinna och det är jag, när jag nu så fint bor ensam i vårt stora hus. Men det är nåt man får räkna med och man känner sig ju duktig efteråt! Nåt annat som hör vintern till är nyår och deltas julfest! Jag har förhoppningsvis kirrat klänning till båda tillställningarna, men för säkerhetens skull klickade jag hem tre stycken. Av nån konstig anledning brukar kläderna inte sitta på mig, som de gör på modellerna i datorn.. Tragiskt, men sant. 
 
 

Happiness is taking things as they are

2012-12-03 @ 17:28:48
Alla snubbar vill ju va en katt! 
Godkvällens på er. Idag är det måndag, vilket innebär relativt kort skoldag med mycket ledig tid. Den lediga tiden spenderade jag med Hannis. Vi kollade in Magic Mike (totalt tokbra och fruktansvärt charmig och sexig film) och hade stans största smörgåsbord i mitt vardagsrum. Det var en perfekt start på en ny vecka! 
 
Nu kollar jag Aristocats - därav "alla snubbar vill ju va en katt" - och sällskapades innan det av den nya vampavsnittet. Nu ska jag bara chillerilla heeela kvällen med min mysiga brasa framför fötterna. För att göra lite nytta ska jag tvätta lite också. *tjena vuxenpoängen!!!!!!!!!!!*

Den första av fyra

2012-12-02 @ 13:45:59
Godmorgon (middag). Hemma igen och byter om och återställer fejan lite! Ska med mamma och mista kusinen på julskytning/marknad på Kulbacken. Eftersom det är första adevent idag så får ni någon slags snötoning (säger vi) på bilderna.. Ibland så!! 
Jag ska i alla fall fixa dom första klapparna idag. SKA. Sen ska jag packa väskan och flytta till pappa för ett tag. Jag är på myshumör, men det är okej, för det är juletider. Sen ska jag _äntligen_ se den sista delen av Breaking Dawn med världens bästa Hanna!! 
 
Glad första advent!

En fri snubbe

2012-12-01 @ 14:32:00
Det är helg och jag lever jävel. Nej, men spenderade gårkvällen till mesta del nere i stan, framför en scen, tittandes både på lokala artister samt mer välkända. Jag hade trevligt och körde till sist en bortamatch. Likaså ska det komma att bli idag, men först är jag bjuden på middag hos min fina fader! Ha det göötttt
 
RSS 2.0