Såååå mycket bättre

2012-02-29 @ 17:03:04
Har ätit mellis/mat och kollar Så Mycket Bättre. Mysigt program, med mer och mindre skumma personer. Det här är en repris från 2010, då September och Petter gjorde succé. Di Leva är dock lite alldeles för mycket speciell och skum. Blir lätt lite obehagligt att kolla på honom, kan jag tycka.
Jag har lärt mig att titta med ett öga och det går bäst när jag gör pussmun samtidigt. Ska försöka klara det lika bra utan. Det kan lätt bli lite jobbigt att se samma bilder hela tiden...
Jag ska dansa sen, men först ska jag slänga ett getöga i både historia- och svenskaboken.

Bildlöst

2012-02-28 @ 22:19:23
Maria/e-dagen har passerat med ett bra flyt, med både upp och nedgångar, bläck i ansiktet, skratt och gråtfärdighet. Jag har fått mitt första F. Känns piss, men om jag ska vara ärlig så orkar jag inte bry mig, pga omständigheterna, som vi inte tar upp här.
Idag kan jag även meddela att jag utvecklat en stark sida hos mig själv. Troligtvis har jag alltid haft den, men idag visades den ytterst tydligt. Jag är ganska bra på att laga mat, men jag tror ingen slår mig i att äta! Det är jag stolt över. Spenderade en halvtimma i solariet för att bättra på tannen också, bara för jag blir så avundssjuk på alla bruna människor. Nu har jag ytterligare lite större risk att dra på mig cancer, och jag freakar ut över det totalt. Får ångest och grejer...
Nu ska jag kolla oth och soooova!

Listen & Love

2012-02-28 @ 22:12:33
*The best revange is happiness, because nothing drives people crazier tha seeing someone actually living a good life.

Jolina (Jolla) Gurli Marie Fältsjö

2012-02-27 @ 21:36:07
Trots mina alla namn har jag bara namnsdag en gång om året. Okej, Jolina kan jag gå med på (att det inte finns med i almanackan) men hallå?! Att hålla på och plocka bort namn är ju bara onödigt!! Egentligen har jag ingen namnsdag alls, med tanke på att Marie faktiskt inte heller finns, men Maria är tillräckligt likt för att jag ska kunna ta åt mig av namnet. Därför har jag namnsdag imorgon!!
Måndag i all ära, men guuud vad det är en deprimerande dag! Ville dö när jag vaknade, ville dö i skolan och framförallt på min usla, och då menar jag USLA, engelskaredovisning. Skäms lite.
Nu har jag varit och handlat med pappa och tagit en titt på dumburken. Kollade BB förut. Jag lider med dem, absolut! För vem fan vill hugga ur gorbisar ur isblock? Med SKED?!!?!? Crazyyy.
Ser ut som ovan atm. Har precis duschat och ska kolla oth eftersom internet vill kämpa den där lilla extra biten för att jag ska få se på storebror igen. Sov gott, imorgon har jag inte sovmorgon, men det gör nästan inget för jag gillar Andreas. Han är så mysig. Lite fjösig liksom, och han har det ultimata uttalet på "Parts per million".

Imma stop doing the things you do

2012-02-27 @ 07:44:02
Har länge vetat exakt vad och hur min första tatuering kommer att vara - fjädern.

Ville ungefär dö när jag vaknade idag. Kunde in sova inatt *skräll* och är trött som en stjärt. Wääääää! Ska fixa till bryna och sen hoppa på bettan. Det är kallt idag.

Tillbaka till verkligheten och vidare

2012-02-26 @ 20:39:58
Första bilden hör till gårdagen, då jag och mina fina tjejer hoppade på en buss för att ta oss till Hultsfred. Musiken var helt klart över förväntningarna, men att trycka in 14 000 pers i en lokal för 2 är inte dt bästa. Blir lätt dåligt med luft... Hem kom jag i alla fall och somnade som en stock i min säng, för lite omväxling, efter både macka och croissant, som mamma hade med sig från Italien. Alla är slut nu...
Idag har jag bara tagit det chill. Gått en promme med Hanna och Cesar, ute på Lysingsbadet, och massvis med planer inför sommaren smeds. Nu känner jag för att kräkas så mätt är jag. Er utmaning ikväll blir att försöka komma på nåt jag inte ätit idag... Ska hoppa ner i en snabbdusch, och sen dra mig mot sängen för att imorgon ta tag i verkligheten igen. KUUUUULT... Nej.

Vårens hetaste

2012-02-26 @ 19:21:12
Våren är så snart som här nu, och jag njuter så mycket som möjligt! Vårens ljus och alla fina färger får jag inte nog av. Jag vill måla alla rum vita och hoppa omkring i skinny jeans och baggy tishor. Ljusa sådana. Pastellfärgerna är det även i år och hade jag längre hår skulle jag lätt färga en fet ombre. SNYGGT!

Stockholm augusti 2011

2012-02-26 @ 13:04:26
Döpte bilden till "stelt".

Jag ställer massor krav, ge fan i mig

2012-02-25 @ 15:35:50
Mer intressant än såhär blir det inte idag. På gymmet ville jag mest be någon slå mitt huvud i springbandet så jag fick lite vila, men nej, jag kämpade på och kände mig ännu duktigare. Känns lite som att jag alltid lyckas bli förbannad när jag tränar. Det är hus i helvete i mitt huvud, haha. Jag har hittat mitt substitut till det mesta jag saknar, eller kommer att sakna (stor stark man i min säng när jag kommer hem från skolan, socker och fet mat) - soltorkade tomater. Sen ser jag ut lite som ovan också. Har dock inte bestämt mig om mössan hänkar hela dagen. Har ju precis washat my hair, ni vet. Då är det ju onödigt att gömma fluffet!
Ska till m&m nu. Planerna jag pratade om är ännu inte bestämda, sååååå jag väntar och ser. Hoppas på det bästa liksom. Saknar min mamma också. Vilken helvetes tur att hon kommer hem idag då! Jag har varit trevlig dotter och skrivit en söt liten lapp, som hon kan le åt när hon kommer hem :) Hejs!

Good morning fellas

2012-02-25 @ 09:58:22
Somnade runt halv fem (måste skaffa hjälp!!!!) och vaknade klarvaken vid halv nio (måste skaffa ännu mer hjälp!!!!). Börjar jag bli gammal? Har i alla fall redan nu fått i mig frulle och morgonkaffet, och sitter nu placerad framför oth *skräll*. Ska bädda rent i mammas säng, eftersom jag sovit i den hela veckan.
Sen ska jag på nåt sätt ta mig till Actic för några kilometer på bandet. Men just nu känner jag lite såhär: wäääääääääääääääää!!

Fredag

2012-02-25 @ 01:24:16
Två från ikväll.

Har haft en hur härlig kväll som helst! Skrattat högt, skrikit av magsmärta (pga skrattet), pratat massa onödigt strunt (men som är så himla kul att prata om), ätit massor och då menar jag MASSOR gott och spelat ett micket trevligt sällskapsspel. Tackar Vickan för en trevlig kväll! Mina pinglor är helt klart svårslagna...

Imorgon har jag små planer, men vet inte ännu om det hela blir av. Därför håller jag tyst, och berättar att jag i alla fall ska springa några kilometer på förmiddagen, göra iordning för mammas hemkomst och äta middag hos m&m. Låter fett nice i mina öron och ser minst lika bra ut i mina ögon!
Nu kollar jag oth, men känner ögonlocken sakta men säkert bli tyngre och tyngre. Lucas Scott är nåt så fruktansvärt snygg! Bedrövligt att han inte råkar bo i Västervik. Det hade inte gjort ont!

Smaltorsdagen? Skulle inte tro det!

2012-02-25 @ 01:07:23
Igår: Gick jag klädd i långklänning bara för att känna lite extra på våren och solens "varma" strålar. Promenerade till willys och handlade massa gott med mina små vänner. Promenerade till Stells för att hämta filtar och tea i termos. Bestämde oss för att det var varmare och betydligt mindre blåsigt på golvet, och placerade oss därför där istället för ute på någon gräsplätt. Jag åt väldigt mycket för mycket och bestämde mig för att gå hem och ha myskväll med mig själv. Hämtade på vägen hem bettan, som fint stått parkerad på huldregatan, gömd under all snö. Det var en härlig känsla att få sätta sig på den och trampa hem på rullande fordon. Hamnade därefter i badkaret. Med mat. Tappade bacon i karet. Åt inte upp den blöta baconen. Blev sen alldeles för varm och gick upp för att kyla av mig. Åt sen kakor (som jag tyvärr ingen bild på har ;)). Bestämde mig för att sova, och resten vet ni ju redan.

Som en citron på ett fat

2012-02-24 @ 17:46:04
Har fräschat upp mig lite och insåg att jag hade tid över. Vad gör man då? Först sätter man sig i soffan och försöker få till the perfect ego-pic. När man tagit ungefär sjutton stycken nöjer man sig. Man drar igång musiken på datan och gör ett snabbt inlägg på bloggen, som visar precis hur man ser ut, kvällen till ära! Så... Såhär ser jag ut ikväll. Ganska vanlig, men förlängde fransarna lite, för skojs skull. Får se om jag klarar av att komma hem utan allt smink under ögonen (som jag annars väldigt ofta gör). Man ser så dräggig ut då...

Börja med att jag va ute en kväll, med en brud jag träffat och bjudit på dejt

2012-02-24 @ 16:45:34
OBS! Om ni inte ser några ändringar här på bloggen - tryck på F5.


Hinner in blogga nu. Var på stan alldeles för länge, men trevligt hade jag. Tror att det var kaffet jag missade i morse, som gjorde min första del av dagen till ett helvete. Har tränat för länge också. Nu måste jag ta en alldeles för kort dusch för att sen cykla till Vickan, för mat och massa tjejer. Ang. cykeln så är jag och min kära vän Hanna som små barn på julafton, nu när vi får dra fram hojarna. Riktiga bikers! Juste, glömde jag att säga att det är vår? SCHYRRE.
Idag är jag ful och därför får ni ingen bild :)

Känner wääää

2012-02-23 @ 23:29:48
- Ge ma sommar, ett fett leende på läpparna och en sönderbränd hud! Tar gärna hem min världens bästa mamma också. NU.
Bestämde mig för att sova vid åtta, och gav mig på red riding hood för andra gången (igår somnade jag på fem). Ångrade mig efter en kvart och gick ner och började pilla i stil- och kodmallarna här på bloggen. Blev ganska nöjd faktiskt, så såhär får det va ett tag nu! (Gör säkert ändå ändringar i typsnitt osv osv osv)
Nu är dock Big Brother slut och min stora myshörna är längre inte lika mysig. Utöver detta är jag också på ett sjuhelvetes humör. Arg och besviken på allt och alla. Kan det vara så att jag är lite trött?

Tävling

2012-02-23 @ 23:07:58
Är med och tävlar om massa bra grejer här! Bra-ha-grejer!

Svar på tal - anorexi

2012-02-23 @ 12:40:16
Svar: Japp! I januari skrev jag ett inlägg om anorexi. Det inlägget skrev jag pga av att jag blev så fruktansvärt arg när jag såg alla dessa sidor som verkligen ger en vägledning till, i värsta fall, döden. Jag hade innan det inte den blekaste aning om att sidor som dessa ens existerade och blev totalt paff.
I det inlägget skrev jag dock ingenting om att inte äta bra, eller att inte träna. Jag står helt och hållet för att ta hand om min kropp på bästa sätt. Dvs, inte äta massa onödigt socker (ex. godis och glass) eller fett (ex. snabbmat, chips osv.) på vardagar. Det finns olika sätt att ta hand om sin kropp. Jag tränar och jag försöker att inte äta överstående exempel i allt för stora mängder, just pga av den enkla anledningen att jag inte mår bra av det på något sätt. Varken kroppsligt ett psykiskt. Jag tror inte att du som skrivit den här kommentaren riktigt förstått min mening med det jag skrev om sjukdomen.
De bilder på mat jag lägger upp, är vad jag äter. Självklart äter jag flera mål om dagen, men om jag skulle lägga in bilder på allt, skulle jag lika gärna ändra min nischning och starta en matblogg istället. Det är inte vad jag är intresserad av. Jag tränar för att jag mår bra av det och jag äter som jag gör för att jag mår bra av det. Sen att detta är mitt mat/träningsbeteende gör inte att jag på något sätt står för att sjukdomen är bra. Det finns ingenting som är nyttigt gällande den sjukdomen. Jag tycker att det är en fruktansvärd sjukdom, men välmående var ingen sjukdom senast jag kollade upp det?
Men bara för att, så ska jag också säga att jag faktiskt inte alls tycker att det är bara nyttigt jag lägger upp? Nu den senaste tiden ser jag tårtor och godis lite överallt? :)

Let's play a sad list

2012-02-22 @ 18:38:00
Jag har fått upp ögonen(öronen) för en av de vackraste låtarna jag någonsin hört. Den hör till WSPA's reklam om hur de hjälper djur i nöd. Sorglig men oh så fin! Sen får ni också se vad jag har ätit till lunch/middag idag. Äckligt gott. Jag är bra på att skriva motsägelsefullt i mina inlägg. Äckligt fin, god, vacker, gott, bra osv osv osv. Men det är sån jag är äckligt konstig ;) fast ändå ganska fräsch...

Good morning

2012-02-22 @ 10:41:36
Laddar upp inför ett tungt pass på gymmet.

Fettodagen

2012-02-21 @ 21:37:35
Återupplivade lite barndomsminnen hos m&m till lunch. Fiskpinnar och ris. Inte det flottaste men oh så gott. Om någon undrar så äter jag allt i hela världen. Har heller ingen spärr som säger att jag är mätt och äter därför också väldigt mycket av allt. Klagar därför på att jag är uppsvälld väldigt ofta. Fråga dem som känner mig... Tillbaka till ämnet - Vi åkte till Vimmerby för att fika, men det gör jag nog inte om. Vimmerby är fruktansvärt risigt och trist. Det blåser hela tiden också. Syndade i alla fall med en semla och åkte sen vilse på vägen hem (hur man nu lyckas med det). Jag har hadlat också. Inte lika kul idag, eftersom det var jag som betalade... Nu har jag smakat alla kesellas (kesella? kesellor?) som är till efterrätt. Alla är goda och nyttigare än grädde och annat skit. Det ska jag satsa på!! Nu ska jag strax kolla in BB och sen soooova. Snorig och grejer, så sömn är absolut något jag behöver.
Ikväll har jag även varit extra duktig och tagit mig igenom en ganska stor (enligt mig) del i körteoriboken. Inte intressant alls, men jag måste lära mig vägmärkena...

Tuc, original

2012-02-21 @ 11:56:03
Fick en sovkåmpis och såhär har vår morgon sett ut än så länge. Nu ska jag dra på massa hög musik och göra mig iordning, för jag ska äta lunch hos grandma och pa. Sen åker jag och fikar i Vimmerby. Hejs

Känner ingen ånger

2012-02-20 @ 17:49:43
Idag vaknade jag perfekt. Alltså klockan tio typ. Jag stekte ett runt stort ägg *nöjd* och hällde i mig en kopp kaffe, samtidigt som jag för första gången kollade in "I am number four" som jag laddade ner för ett tag sen. Helt okej film, förutom att den var bedrövligt dåligt synkad. Sen gick jag till stan och gjorde lite ärenden och köpte munsårssalva. Så himla mysigt. Inte. Gick till gymmet och cyklade och sprang *duktig*. Gjorde grabbarna inne i biff sällskap och gick sen hem igen. Åt sen lunch, diskade och duschade. Sån här dagar är såååå sköna. Jag har avverkat min första dag på sportlovet. Med mig själv.
Ska gå och handla lite till frulle och sen kommer Stella och käkar kvällis och kolla Big Brother med mig. Ja, jag trivs med min tillvaro :D

Big Brother

2012-02-19 @ 22:38:53
Ungefär såhär har min helg sett ut. Micket trevligt, och som straff för min härliga tid har jag fått stans största munsår. Tack :)
Firade en väldigt fin vän, vid namn Victoria igår, och idag fyller min minsta kusin tonåring och jag har firat henne hela kvällen. Nu kollar jag premiären av Big Brother -12. Haha, idioti men så grymt! Går ju inte att sluta skratta åt dom..

Banan

2012-02-17 @ 17:49:49
Jag har sportlov. Jag känner en viss frihet och ikväll ska jag ha äckligt kul!

Don't think less of me, I'm still the same that I used to be

2012-02-16 @ 21:24:16
I once knew a pretty girl,
and she loved a young man who loved her body,
but never saw her mind.
He took everything she had kept,
and then took everything else that was left.

Gott och blandat - Iphone

2012-02-16 @ 19:36:26
Helt klart nöjd med nya phåånen!

Ibland gör det ont istället

2012-02-16 @ 14:47:32
1. Min tekopp på mejeriet igår. Gott som fän. 2. Jag, CalleN och Strö tidigare idag.
Kom hem för en stund sen och har druckit upp en smoothie. Har träningskläder på mig och vill hur gärna som helst bara gå till actic och spinga ett maraton på bandet, men nej. För det första så måste jag skriva historia, för det andra så skulle mina ben inte klara av det, och för det tredje skulle heller inte min rygg klara av det. Har ont någonstans hela tiden. Keeuul! Meeeen jag klagar inte! Imorgon får jag en veckas sportlov, och USCH vad jag ska njuta! Jag har planerat in inget plugg på hela veckan. Sådeså.

Min Valentin

2012-02-15 @ 22:12:28
Min alla hjärtans dag blev ruskigt trevlig och jag var på ett duktigt humör hela dagen, trots att huvudet tyngdes ner av både trötthet, stress och väntande, undanskuffade måsten. Jag fick hela tre Valentines', och annat än nöjd tror jag inte att jag kan vara. Jag skrattade konstant i två timmar under dagen, och resten av dygnets timmar pryddes av spridda skurar, jag fick äta en stor hjärtbakelse och dricka latte. Sen fick jag också plugga massa matte, men det är en annan visa, och eftersom att det slutade i att jag tillsammans med Stells satt på en scen och sjöng, höjde helt klart betyget på det hela!
Hoppas ni alla fick en trevlig hjärtedag!

Alla älsklingars dag

2012-02-14 @ 09:36:50
Fått massa alla♥dag-presenter av mamma och pengar av pappa. Min present till dem är att jag finns! :D Detaljer från dagens också.

Muntergök

2012-02-13 @ 20:41:22
Min dag har sugit. Inte så konstigt med tanke på att det är måndag igen. Jag har sprungit runt på Västerviks gymnasium och varit allmänt vilsen. En sån dag när man bara vill sätta sig i ett hörn och gråta, och det var nästan precis vad jag gjorde på mattelektionen. Jag ser fram emot mitt förta F. Not.
Jag har pluggat med kusin hela eftermiddagen och hoppas att naturäckelkunskapen sitter någorluna inför morgondagens prov. Jag har en rethosta från helvetet. Kräks lite i munnen då och då typ. Nejvars. Jag kommer inte kunna träna på hela veckan, och det gör mig deprimerad. Jag måste plugga. Kult. Imorgon är det alla hjärtans dag och jag har planerat in plugg med massa tjejer på ett mysigt café i stan. Jag har bara inte berättat det än... 
Nu ska jag plugga naturkunskap varvat med matte. Imorgon har jag sovmorgon till tio i tio. Oupps, tack och bock. Thing of the day!

Instagram

2012-02-12 @ 15:17:33
Bilder från min gångna vecka. Helt okej, trots sjukdom och trötta ben. Jag har haft en skön helg och hunnit med flera promenader i solen. Idag även i plusgrader! Är det kanske våren som smyger sig på, trots allt? *hoppas*

Sommar 2012

2012-02-10 @ 19:44:50
L O V E

I want to

2012-02-10 @ 13:26:04
London är en stad jag nu på senare tid fått upp ögonen för. Jag har förr bara tyckt att det verkat kallt, grått och regnigt. Idag vill jag strosa runt på gatorna, springa runt i alla enorma butiker och sitta i timmar på Starbucks. Jag vill dricka söta kaffedrinkar och äta feta, kladdiga chokladkakor. Jag vill åka i en röd dubbeldäckare, stå utanför Big Ben och åka upp i London Eye. Jag vill se ett soligt och varmt London, men också ett regnigt och grått. Det är ju liksom så det ska vara.

Jag har en motorsåg i halsen

2012-02-09 @ 16:53:43
Idag är jag inte på topp, som sagt, och har därför spenderat hela dagen i soffan. Också det redan sagt! Bjussar i alla fall på en snygg dagens outfit. Nu är jag nöjd! Jag väntar på mamma som kommer hem med yoghurt strax, och hade just en konversation med världens bästa bror, som även han sitter och är sjuk. Dock på andra sidan landet. Som sagt så många gånger, distance sucks. Saknar honom, men i mars ska jag försöka ta mig upp och hälsa på :)!
Nu måste jag se till att bli frisk, för jag får allvarligt mentala problem av att inte få träna. Japp, jag kallar mig här och nu, offeciellt, för träningsnarkoman. Men för att kunna leva upp till namnet måste jag ta mig ut ur gökbot snart! KRUPP...

Hard like a rock'n roll

2012-02-09 @ 12:38:22
1. och 2. från min tisdag, på EUparlament, 3. lekte tjej igår kväll, 4. pretty little liars - idag.

Stannade hemma idag efter att jag somnade och vaknade med både halsont, huvudvärk och en äckligt jobbig (ny) tågräls i käften. Har legat i soffan och försökt äta hela morgonen, och det där med att man inte skulle kunna är fullkomlig bullshit! Äta bör man, annars dör man - mitt motto. Därför äter jag varesig det gör ont eller inte, och ja, jag vill ta tag i hela käken och slita ut skiten. Men, ska man vara fin får man lida pin...
Vill ha godis, men ska inte. Ska kolla mer film, för jag insåg att jag inte orkar ta tag i röran på rummet. Måste plugga....

Channing Tatum

2012-02-06 @ 21:54:35
Är inte mycket för det här med att tråna efter kändisar, men när jag väl gör det, då går jag all in. Verkligen! Channing Tatum är en av jordens absolut hetaste killar. Helt klart!

Ska ta lite kontroll!

2012-02-06 @ 17:52:37

Wohoo

2012-02-05 @ 21:03:46
Har hällt upp kaffe i den största koppen jag hitta. Har haft en slödag, och känner på mig att jag (som vanligt varje söndag) inte kommer kunna somna. (Hoppas jag kan det bara för att jag sa så nu!!!) Jag har i alla fall ett rent rum att sitta och glo på, och förövrigt har min helg varit bråå. Har bara varit hemma och tagit det lugnt, försökt plugga och hittat massa mysig musik. Har börjat kolla på Pretty little liars också, så nu är jag stuck i den soppan, men bara för att jag inte hittar fler avsnitt av oth...

Imorgon ska jag köra ett monsterpass på actic, men först ska jag plågas lite med att starta upp en ny skolvecka. På tisdag ska jag leka EU-departement på Ellen Key. Coolt. Natten

Du var värd att dö för,

2012-02-05 @ 18:19:38

- Jag är för ung.
Allting snurrar runt,
Andas.

Du blev någon jag brukade känna.

För ett år sen

2012-02-05 @ 18:12:57

Hahaha! Satt och kollade i bildarkivet och började titta närmare på brunetten ovan. Kom fram till att de översta två bilderna togs för exakt ett år sen! Så himla kul, haha!! Va liten jag va... Men ändå ganska söt :D
Saknar faktiskt det där mörka bruna lite... förutom att man blir så äckligt blek.

Sun day

2012-02-05 @ 14:57:09
Det bästa på hela dagen är helt klart frukosten! Så galet gott, och om man kan sitta hur länge man vill gör ju inte det heller någon skada. Idag gjorde jag precis det! Tog god tid på mig att göra iordning och åt i lugn och ro. Gott, gott, gott! Sen har jag dragit av rummet med snabeldraken och hittade bland all skit mina sololjor, som fick mig att vilja komma bort ytterligare lite till. Funderar på att ta mig till solpoolen någon dag i veckan. Men det både kostar, och det är ju trots allt lite plågeri för huden... Drog i alla fall på mig mina american shorts, från Topshop (måste ju kolla så de fortfarande sitter som de ska......). Då kändes sommaren lite, lite närmre, trots den dryga halvmetern snö utanför fönstret ;)

Tröjan jag älskar

2012-02-05 @ 10:45:49
Har den absolut skönste tröjan jag har, på mig. Jonathans.
Sitter upptryckt i soffan och kollar skidor, med den största tekoppen jag kunde hitta. Det blev Nasse. Hade tänkt att träna, men näsan och halsen säger ifrån, så jag stannar hemma och kurerar så jag kan köra imorgon istället. Det mår plugget bra av...

Wantings from topshop & nastygal.com

2012-02-05 @ 00:45:28
Jag har ett beroende, helt klart, men hur mycket skulle jag inte ge för att få springa runt i allt det här i sommar?! Ganska mycket faktiskt! Meeeen problemet är lite det där, att jag inte har så mycket att ge. OCH allt kostar röv - keeeeuuul!

Hemmakväll

2012-02-04 @ 23:39:16
Godkväll på er! Hoppas ni har det bra? Jag har ätit god mat, slöat hela dagen (med undantag för träning), köpt godis för 90kronor och ätit godis och ostskruvar tills jag ville stoppa fingrarna i halsen (det var inte långt ifrån..). Ja, jag har alltså haft det bra! Jag har också pratat med världens bästa bror en bra stund. Åh, vad jag saknar honom!! Hoppas jag kan åka upp och hälsa på några dagar snart...
Nu står jag i valet och kvalet, om jag ska dra igång en film eller om jag ska sova... Jag har iochförsig en ganska het music list som jag kan sitta i timmar med, så det är mycket möjligt att jag slutar, manipulerad med datan framför näsan. Mycket möjligt.

Minusgrader och pälsmössa

2012-02-04 @ 23:21:38
Såhär söt var jag idag när jag promenerade till gymmet! Drog på mig pappas s.k. 'björnfitta' och kände mig väldigt söt när alla tittade lite extra för att se vad som gömde sig under den fem storlekar för stora mössan :) Skulle vilja ha en egen...

Godmorgon

2012-02-04 @ 11:34:51
1. gårdagens middag 2. påväg ut med mamma 3. Latte på Harry's med lilla mor 4. godmorgonbild.

Boostar

2012-02-03 @ 20:17:14
Drog upp mitt smutsiga hår i en knut högt på huvudet, och mer energi än såhär blir det inte ikväll!
Åker ner till "premiären" av "En gång i Phuket". Har skyhöga förväntningar!

februari 3

2012-02-03 @ 16:10:48
Såhär såg jag ut igår, och idag är det inget mindre än fredag! Har haft en hyfsad, men lång dag, och ska ikväll inta en av stolarna på biostaden. Lilla mamma och jag ska kolla premiären av En gång i Phuket. Så himla kul! Såg den på bioreklamen i måndags och kände att jag bara va tvungen att se den direkt när den kommer. Älskar Peter Magnussons komedier, och DÄR visade jag min (stora) oseriösa sida.
Ska chilla ner lite och sen ska jag försöka övertala lilla mor att grab something to eat before our big experience, så att säga...

-

2012-02-03 @ 07:57:08
- Lying on a fake beach,
you'll never get a tan

Snö, -storm, -kaos, -invasion, -kanon

2012-02-02 @ 21:23:58
Goddag på er, finisar! Snökaos, snökanon, snöstorm och snöinvasion är ungerfär vad som har tagit plats i viken idag, men säkert inte bara här. Hela Småland kanske är berört? Vi har i alla fall fått en hel del under eftermiddagen och kvällen, och snöslungan har invigits här på gatan. (Pappa tycker att det är jättekul) Jag måste ändå påstå att det är liite mysigt. Men bara p.g.a. av den sortens värme som uppstår när man kommer in från kylan och kan kurra ner sig i sängen med en kopp tea. Det är precis vad jag gjort nu, efter ett hårt träningspass. Såhär tänker jag fortsätta en stund till - har ett religionsarbete att skriva klart, och sen tar jag natt! Hoppas på en dyyktig träningsvärk imorgon...

Vanilla tea

2012-02-01 @ 15:56:27
1. Frukost 2. Tea, tea och åter tea. Just nu :)
Fick sluta en bra stund tidigare, så jag drog på mig jackan och tog en promenad hem, tillsammans med Hanna. Har nu bunkrat upp med tea, efter att jag fått i mig lite avokado och en macka. Det har börjat snöa (igen) och jag har tankar på att bli sjuk och gå i ide resten av helvetesvintern. Allvarligt. Jag är inte skapad för det här klimatet. Nu väntar viken fint på 40cm. Crazyyy.
Nu ska jag sörpla och vänta in pappa, innan jag ska få ett träningspass och ett halvt danspass avklarat. Ska läsa lite historia också förresten.
Snöa inte in allihopa...
RSS 2.0