Epic sax guy

2012-07-31 @ 12:17:00
Kör en sväng till Linköping! 

I can go nowhere but up

2012-07-30 @ 11:41:23
I'll take it to the sky, past the moon, through the galaxy

Word

2012-07-23 @ 21:28:59

We're running out of time

2012-07-22 @ 22:01:18
All I wanted came out of the blue,
and now I stand here, don't know what to do.
You know just where you are.
We're running out of time. I wanna get you out of my mind. 
I wanted to give you all I could share.

Ibland vill jag hoppa runt som en tok och skrika utav glädje, ibland vill jag inte

2012-07-22 @ 21:51:58
Lite av allt gott som den här söndagen bjudit på. Fördelen med att jobba tidigt, och alltså inte hinna med frullen, är att jag sen kan ta hur mycket tid jag vill till att äta den efter jobbet. Farmor bjöd alltså på god mat och blåbärspaj, efter att pappa bjudit på färska frallor och jordgubbar på morgonen! GÖTT.

Dinner

2012-07-22 @ 13:40:00
Idag har solen tittat fram rejält och jag har gjort veckans sista pass! Sen har jag bara legat och göttat mig i solen. Man får ju passa på nu när man kan, för sol har vi inte blivit bortskämda med den här sommarn!
Ska till älskade farmor på middag nu, och senare ska jag beta av veckans sista gympass. Har på mig shorts från H&M och linne med djup rygg från Gina!

It's a new day tomorrow

2012-07-21 @ 01:46:05

Weekend

2012-07-16 @ 19:35:13
Såhär har min helg sett ut. Njutit så gott jag kunnat av visfestivalen, men måste erkänna att jag är lite besviken. Brukar vara så mycket mera folk ute på stan. Nu tappade man liksom känslan, men munkar det har jag fått! I lördags cyklade jag också mamma till händelöp, vilket är drygt två mil fram och tillbaka. Efter det var jag lite mör i kroppen! 
 
Idag kickade jag igång en ny jobbvecka. Ser fram emot min enda lediga dag den här veckan redan nu!
- work hard, or don't. 

Så nu lämnar jag det sjunkande skeppet, en stund. Jag är inte lika ung längre, men precis lika dum

2012-07-13 @ 11:50:02
Stan är fylld av glada turister och ett mer eller mindre ostadigt väder. Det är visfestival och min första arbetsvecka är gjord. Nu ska jag njuta av ledighet!
 

Imma...

2012-07-12 @ 13:36:29

Kan inte nån ta med mig ut ikväll, jag vill ut ikväll

2012-07-12 @ 13:05:29
Tre dagar, tre foton. | ETT | Mitt liv består av jobb och film. | TVÅ | Solen bestämde sig igår för att istället för att så starkt lysa med sin frånvaro, komma fram under dagen! Såklart passade jag på. | TRE | Utsikten från jobbet. Nästan en hel vecka har gått och jag trivs som fisken i vattnet, för att vara ärlig! Tre veckor kvar.
Lilla Sällskapet – Jag vill ut - Niklas Bergwall Remix

Long skirt

2012-07-11 @ 14:23:43
Direkt efter jobbet slängde jag på mig något mer bekvämt och satte mig på cykeln och trampade ut till Gränsö, tillsammans med mamma. Idag fick de andra stå för underhållningen, när jag bara kollade på alla som simmade! 
Har ätit panpizza på stan, bara för att jag kan!

I'm in it, but it's hot right now

2012-07-10 @ 11:31:43
Helvetesvarma kläder.
Precis kommit hem från jobbet. Ska försöka sova en stund, eftersom jag inte är så jättebra på just det på nätterna. Ska springa lopp ikväll, så det vill till att jag är utvilad! 

Let's snooze a bit

2012-07-09 @ 21:54:35
Klockan står ställd på 05:50 och jag vill gråta. Kollade nyss på The Vow, och med tanke på att jag redan gråter pga av den, så känns det helt ok att fortsätta. Lyssnar som en tok på Darren Hayes of Savage Garden – So Beautiful - Radio Edit och den får mig att bara vilja dra täcket över huvudet och dö lite. 
 

STILL LOOKING UP

2012-07-09 @ 19:03:25
Gjort första jobbdagen idag, så nu är det minsann slut på den sköna semestern! Får som tur är några veckor i slutet också! Det känns toppen, och det enda som fattas är shortsen - svettas ju ihjäl i mina sån där blåbrallor "arbetsbyxor". Ska kolla om det är möjligt att få kortisar imorgon! 
 
Fixat iTunes till pappas dator också, så nu kan ni få lite roligare bilder! 

SUMMER TRIP

2012-07-08 @ 13:25:10
Jag har kört genom hela Skåne, ätit Texas Longhorn för första gången, ätit ett helt paket körsbär helt själv (nästan), lärt mig att hitta i Malmö, kört vespa med Sussi, lagat mat till resten av gänget, och jag har spenderat en dag på Liseberg. Sist men inte minst (och minst) har jag spenderat tid med två riktiga godigar (tillhörande två helgoa föräldrar) i Götet. Nu är årets semesterresa gjord och oo så nöjd jag är! "Vi hade en jäkla tur med vädret!!"
 

F.I.S.H

2012-07-07 @ 12:03:38
 

LÖRDAG

2012-07-07 @ 11:01:13
Äter en överdivet stor frukost, överdrivet sakta, för att dra ut på min löparrunda så mycket som möjligt. Jag har hamnat i en ond cirkel nu när jag varit ledig i en vecka! Men jag SKA ut. Det ska bli äckelvarmt idag också, och inte blir det bättre för att det spöade ner, blixtrade och åskade inatt. Till detta hör att jag är hemma själv över helgen. Funderar på att sova hos pappa inatt... Får ångest av att vara själv. Inatt var jag nära på att springa till Värmland, där mamma spenderar sin helg. Fan.

IF HEAVEN AND HELL DECIDES THAT THEY BOTH ARE SATICFIED, THEN I'LL FOLLOW YOU INTO THE DARK

2012-07-07 @ 00:27:34
Har åkt bil längs hela den södra kusten i vårt avlånga land, och har nu hittat hem igen. Dock inte med ett särskilt stort leende, då jag gärna stannat både i Götet och i Malmö några veckor till. Det enda positiva är faktiskt nu att jag får träffa kåmpizarna - hängt med Strö hela kvällen.
 
Hört att det springer fullt med blottare runt i stan och vågar knappt gå ut. Har hyrt två usla filmer med Hanna och käkat (väldigt) sen middag på mc donalds, chicken nuggets. Idag ångrar jag lite att mamma och pappa bestämde sig för att skapa mig till 95 och inte 94. Hade varit nice att kunna slå sig ner på någon av hamnkrogarna, istället för att dricka ramlösa på donken. Inte jätterockigt. Trodde att jag skulle bli våldtagen av två blottare när jag cyklade hem från Hanna (till detta hör att jag bor en väldigt kort raksträcka ifrån familjen Strö. Vi snackar 500 meter) så hon fick fint stå kvar ute på gatan tills hon inte såg mig längre. Och hem kom jag!
 
Bilderna ovan visar ungefär hur min semestervecka har varit. Pretty much perfect. Även om jag blir fruktansvärt frustrerad av att vara tvungen att inse att jag inte är lika snygg som alla shortsmodeller, när jag visar halva röven i det modernaste av det modernaste. Jag är inte den som är den, men det ser ganska illa ut på mig, och förresten så är det inte speciellt skönt heller.Därför drog jag fram plånkan och pröjsade för fyra extra centimeter(läs: ett helt annat par). Sen har jag ju åkt med mamma och inte tre brudkompisar, men minst lika mysigt har det varit - har för första gången i mitt liv ätit på longhorn och sovit på hotell i Sverige. Det var väldigt nice, och frullen ska vi inte ens ta upp. Den var god. Sen har jag gått så mycket att jag tillslut tappade knäna, och sett ett live gripande på malmös gator - det räcker nog om jag säger AIKmatch. Som sista stopp har jag sovit hos småbarnsfamilj i Göteborg, och mysigare mornar får man leta efter! Betat av cirkus 100 mil bakom ratten också. Nu är jag så gott som klar. Tycker jag.
RSS 2.0