LITTLE HOUSE

2010-08-31 @ 23:05:00
Vi kör på den här, bara för att visa att jag har lite väl mycket fritid efter skolan om dagarna. Men så ska vi inte säga! Jag vill ju inte ha en massa grejer från skolan, så vi säger att jag har fullt upp med detta, vad det nu är för nåt...
Nu ska jag även skryta lite. Det är så att eftersom att det var första danslektionen för hösten, så var såklart grupperna omgjorda också. Gissa vilken grupp jag inte kom i, om inte med 3:orna på gymnasiet! SHIET, gissa om jag darrade!! Det gick i alla fall bra, enligt mig. Det är dessutom mycket roligare med nytt folk och massa nytt att lära och ta in!

Nu ska jag hoppa i säng, tillsammans med min underbara flicka Stella.
Puss♥

EN RÄDDARE I NÖDEN

2010-08-31 @ 16:23:59
Denna lilla godbit fick idag bli min räddare, när jag kom hem efter en gymnastik lektion, med endast spring. Nog för att det blev en hel del flams också, men ändå. Sockersuget är stort efter en dag i skolan! Tillsammans med en frökuse kunde det ju nästan inte bli bättre!
Nu sitter jag hur som helst här med en liten Elin och ska nu vänta in även en liten pingla som är hemma och äter. Senare kör jag på höstens första danslektion! Tagga till tusen!

ETT KORT

2010-08-30 @ 22:45:38
GODNATT AND SWEET DREAMS, kommer med mer intressanta saker i morgon.

EN KLADDKAKA IN THE HEAD

2010-08-30 @ 21:47:24
Jag kan ju säga att det är en stor omställning, men även en riktigt kul liten make over! Jag är supernöjd och springer runt och blir förvånad så fort jag går förbi en spegel!

LIFE SAVERS

2010-08-29 @ 21:00:48
Eftersom att kameran har varit på vift idag. Faktiskt ända till Vimmerby och Astrid Linsdgens Värld, så har heller inga andra bilder blvivit tagna, än massa massa på Ronja Rövardotter, som också är kusin. Faktiskt ganska coolt om ni frågar mig, eller? Min kusin är.. typ... kändis(?)

Hur som helst så spenderades dagen tillsammans med Marino, Stella och en fysinnes god kladdkaka! Fatta najs alltså, vilket beröm jag fick för den. Kanske ska bli bagare trots allt?.. Vi tänker vidare på den saken. Det har även blivit en del snack, och det som sägs på Lysingsvägen, det stannar på Lysingsvägen. Men jag vet nu i alla fall lite mer om livet, kallar vi det. Haha, patetiskt!
Nu ska jag bege mig ner i en dusch och förbereda mitt hår en sista gång inför färgningen i morgon ;) Passa på nu att gissa vad det blir!

DON'T WANT A BROKEN HEART

2010-08-29 @ 15:24:49
And that's why I'll be over it, really soon.

Sitter här med en spelande Stella och väntar på att tvätten ska bli klar, så att man kan hitte på någe sen. Frågan är bara vad man hittar på en söndag, en dag innan skolan, och sista dagen som blondin på en bra tag... Men nu till frågan: Vilken färg tror ni att det blir??? Ni får gissa och gissa nu! Men så har jag en till fråga också: Vad tror ni att jag skulle passa i förutom den färgen jag har nu?? :) Dra till med lite kommentarer nu, det behövs!
Men nu ska vi försöka få hit Marino och Aaaandy, så att vi kan få till en liten kaka kanske.
Have a nice sunday!

SNEAK PEAK

2010-08-29 @ 13:32:47
Smakprov från gårdagen.

GOOD MORNING PEOPLE!

2010-08-28 @ 12:44:18
Hur har ni det? Jag har det great med en liten plutt vid namn Stella, och ska alldeles strax bege mig ut på en fotorunda tillsammans med henne. Angående gårkvällen så blev det inte inte alls många bilder knäppta, och dom som över huvudtaget togs, blev lite sådär känner jag... Så ni får klara er utan dem, och jag kan säga att det blev inte en enda liten sketen bild tagen på glassen! Haha, vi hade för bråttom med det där ätandet antar jag...
See you!

LET'S WORK OUT!

2010-08-27 @ 18:55:15
Från och med nu får dessa snyggingar pryda mina fötter while running, walking and training ;)
Riktigt nöjd!

I'M SINGIN' IN THE RAIN

2010-08-27 @ 15:05:36
Dagens intressantaste bild, och med tanke på att det är den enda bilden som jag tagit idag, så är den ganska intressting om ni frågar mig. Bara regn, regn och ännu mera regn. Men idag sjunger jag! Jag har spenderat stora delen av dagen i skolan tillsammans med ett par hörlurar. I mina öron. Med massa musik i. Jolina sjunger lollipop och vill make it up! Allt blir enklare med musik i huvudet! I promes you.

Jag skulle kunna lägg upp en dyngsur outfit. Om jag nu ville det, men det känner jag inte för, med tanke på att den då bokstavligt talat hade varit dyngblöt... Det regnar. Är det någon som blir förvånad? Trodde inte det va. Men till skillnad så regnade det när jag cyklade hem idag, det har det inte gjort någon annan dag i veckan. Det är också svinkallt och höst, jag tror att jag ska bosätta mig i en för stor tröja ikväll = rotaimammasgarderob-time!
Jag ska även äter B&J med Stella och Marino och mysa till det med Greace inatt, tillsammans med min nya familjemedlem, Stella. Så är i alla fall planerna upplagda, men nu till det där jobbiga mitt emellan - städa.

Back to basics

2010-08-26 @ 20:37:59
Viken i måndags 21/8

Jag saknar Västervik med sin fina kust, sin härliga värme och sol, mitt på sommaren när det är som bäst. Nu är det ju tyvärr så att den tiden är över för i år. I alla fall så är det så enligt mig, för detta är minsann inte sommar. Högst 13 grader varmt på morgonen, och på dagen går det inte långt över... Jag hoppas innerligt att vi inte får en lika förskräcklig vinter i år igen!
Hur som helst så känner jag att det behövs lite höstkläder i garderoben, men som vanligt så kan inte min plånbok underhålla det. Jag undrar vart pengarna tar vägen alltså(?) Ett måste, som jag ska försöka fixa redan i morgon är nya gymnastikskor! Det har min snälla lilla mor lovat underhålla, + att mobilen behöver påfyllning. Dom pengarna tar också slut oturligt nog..
Hur som helst så blev det Core och Step, efter mycket om och men, och jag säger det att, det var dagens höjdpunkt! Så kul alltså och så duktig instruktör. För den som inte visste så har det under veckan varit öppet hus där nere, och jag rekommenderar er att gå dit och testa! Du behöver ju inte fortsätta eller någonting, och speciellt den här instruktören var grym och peppade oss till tusen! När vi gick ut där genom porten kunde jag inte annat än att känna mig riktigt stolt.
Jag lyckades få morfar att sätta på varmvattnet så att jag kunde få mig en riktigt härlig dusch, men en sån jävla inpackning! Jag lyckades även slå sönder en shampooflaska, hur jag nu lyckas varje gång alltså.. Jag har även diskat disken jag lovade att göra och ska nu ner och äta kvällsfika med mor och se om det är någe kul på apparaten.
Sov gott!

Frökuse

2010-08-26 @ 16:27:19
Sitter här med en i alla fall skapligt mätt mage efter sen här godbiten. Måste säga att det är nog den roligaste mackan jag någonsin! Kolla bara på namnet liksom, haha!
Hur som helst så blev det en lång dag i skolan, dock bara med två lektioner, om man räknar som mig... Men de två är riktigt långa också. Inte lika kul. Slutade tre och ska snart hitta på någon mat jag kan fixa till mamma och mig, en sån här molnig och tråkig torsdag. Senare beger jag mig nog mot träningsverk1 och kör core tillsammans med Stella. Vi får hoppas på att kroppen är lite piggare idag. Jag ska även försöka träna bort den där förbannade magvärken också! Så innerligt trött på skiten nu...
Hur har er dag varit? :)

Spinning

2010-08-25 @ 21:03:30
Hemma efter ett en timma långt pass, på en hård cykelsadel, nere på träningsverk1 och jag är inte på cykel mode just nu om man säger så. Undrar om jag överhuvud taget kommer kunna sitta i morgon..?
Galen grabb det där alltså. Jag trodde att jag skulle sluta andas i vissa stunder alltså, men så är ju inte kondisen den bästa heller. Men jag har ju för sjutton inte ens astma?! Inte ens en gnutta, eller..?
Jag har hur som helst nu varit inne i en välbehövlig dusch och ska nu fixa lite inför morgondagen, d.v.s. lägga fram kläder, för det hinns ju inte med i morgon!
Sov gott alla glada och sura♥

15:51 Onsdag

2010-08-25 @ 15:51:40
Bild från i måndags, den 23/8 -10.

Hello folks! What's up? ;)
Jag är hemkommen från en ganska lång dag i skolan, den längsta i veckan till och med. Om ni nu skulle fråga hur dagen varit så skulle ni nog få ett svar som "Okej..". Det var okej. Inte massa lektioner, bara långa, med mycket prat. Vi har lagat mat på hemkunsakapen och lagt upp en planering inför hösten i svenska och engelska och vi har fått skolårets första läxa - Kemi. Inte lika rockigt om jag säger så... Men jag antar att det lär behövas?
Jag ska alldeles strax ta lite kraft till mig och packa ihop lite grejer, som jag sen tar med mig till mamma lite senare idag. Vi ska äta och sen tar jag cykeln och cyklar ner till stan, och träningsverket och cyklar lite till där, innan jag troligtvis är helt slut och cyklar hem och slänger mig i sängen, efter en förhoppningsvis härlig dusch!
Vi hörs!

It smells great!

2010-08-24 @ 20:16:14
Sitter här och kollar på teve, samtidigt som jag känner doften av riktigt god mat! På menyn står det; Klyftpotatis, sallad med gurka, oliver, tomat och tuchade sockerärtor, nyplockade kantareller från idag och grillad ytterfilé, vad tycker ni? Godkänns det? ;) Hur som helst så börjar jag nu bli riktigt hungrig!

Dagen har jag i alla fall mestadels spenderat på stan tillsammans med Stella och Elin till en början, men efter att Elin lämnat oss dök även Shad och Tamer upp. Vi mötte sen Johan och vi begav oss hem till honom.

MEN nu - MATEN!

Behöver svalkas!

2010-08-24 @ 19:29:26
Har börjat med maten tillsammans med pappa, men känner att jag behöver some time to think, så jag tar en låång och sköön dusch.
Tills vidare → Ha det bra

Första dagen i skolan avklarad..

2010-08-24 @ 11:28:13

.. Och Jolina håller på att gå i bitar, över det nya schemat, klassen och allt tjatter. Jag fattar inte hur jag kunde tycka att det skulle bli kul att börja igen!?! Ja ni, alla gör misstag, eller vad tycker ni?

I morgon börjar jag med bild och slutar med hemkunskap klockan halv fyra.. Jag går snart och sätter mig i ett hörn och gråter! Alltså vi kör igång fort som fan nu och omdömmena för hösten ska vara satta om typ sju veckor. Jag går in i väggen! En stenhård mur! Och dör... HAHA

Nu ska jag ner på stan snart och fixa till lite grejer, och ikväll blir jag nog bara hemma antar jag...

En söt liten flicka med ett leende på läpparna

2010-08-23 @ 22:19:18
Stella idag den 23/8 -10

Den sista dagen av sommarlovet 2010 är avklarad, och jag vill ungefär allt annat än börja skolan i morgon. Jag antar att det är en hel del annat folk som även känner som jag?
Hur som helst så har jag i alla fall hunnit med mycket idag, vilket jag är riktigt stolt över! Till exempel så har jag hunnit polisanmäla min bortsprungna mobil, pumpat både mina och Stellas cykeldäck, båda dessa saker vill säga att jag fått cykla en reäl bit också, om vi ska vara exakt så är det ganska exakt genom hela stan. Jag har hunnit gå runt och strosa på stan i ett mycket fint sällskap, kolla på basketspelande grabbar i någon timma, jobba ihop mig lite pengar och äta ute med tyvärr bara två av mina tre ytterst fina pinglor, då den tredje hade fullt upp med träning.

Nu ska jag bara lägga på en ansikts/peeling-mask ett tag och sen taggar jag sängen tillsammans med manikyr tror jag... Låter det najs eller låter det najs? I morgon börjar skolan och Jolina ska vara på topp!!
Nu: Megasweet dreams på alla männiksor♥

Monday morning

2010-08-23 @ 09:24:39
Dagens outfit till det underbara vädret - Vitt linne, Gina trocot, Jeansshorts, present, Smycken från bland annat Thomas Sabo och Norrköping i torsdags.

Hey people!
Startar dagen tidigt idag, så nu sitter jag här och ska alldeles strax åka bort mot Stella, som jag sen spenderar dagen tillsammans med. Jag ska även få in några timmas jobb i eftermiddag tänkte jag. Men vi börjar i alla fall med polisstationen där jag ska anmäla min mobil, haha. Sen ska jag ner till stan och låsa sim-kortet, sen får vi se vart vinden tar oss.
Lateer!

The last free night of summer 2010

2010-08-22 @ 23:14:14
Såhär fin var himlen igår, dock lite mer färg än vad kameran fångade upp. Riktigt mysigt var det att sitta där och titta ut på den alldeles rosa/blå himlen.

Och sen till det där med den sista fria natten på sommarlovet. Jag måste säga att det är riktigt sorgligt, och jag känner inte alls för skolan på tisdag. Men hallå? Vart tog vardagen vägen? Man har ju för tusan ingen sådan på sommaren - inga tider att gå upp, inga tider för frukost, som tillslut blir middag, inga tider för middag som ibland inte blir av alls, bara massa sånt som i alla fall jag inte ska äta, där emellan någonstans. Inga tider för sängen på kvällen - knasdygn! Jag summerar detta i att det ska egentligen bli ganska skönt att få tillbaka vardagen, med matvanor, sovvanor och alla andra sorters vanor som nu finns. Det ska trots allt bli skönt. Sa jag just detta?! Men jag är stolt över min sommar. Även om den bjudit på tråkigheter, som läger som inte blev som väntat, break ups. Men hur kul har jag inte haft då? Jag har ju inte ens hunnit skriva här i bloggen något!
Men nu väntar sängen med sin stora famn! Puss och natti♥

Idag ÄR jag glad

2010-08-22 @ 21:10:18
Efter en riktigt fin dag, och nästan ett ännu finare besök ute på Lysingsbadet i badbaljan, tillsammans med det här sköna gänget, är jag nu helt slut. Nöjd kan man nog inte annat än va, efter en sån här fin sista söndag på sommarlovet 2010. Visst det är tragiskt, men och andra sidan så har sommaren spenderats tillsammans med folk av en riktigt fint slag!
Sitter här nu och tror att det kör på en chillkväll för mig själv, blir nog skönt. Duscha, fixa lite här och var, måla naglarna(?) och rakabenen kanske. Skönt ska det bli! Vad hittar du på ikväll?

Autumn

2010-08-22 @ 13:51:49
Jag måste nog vara den som har mest hat mot höst och vinter här på jorden. Sommaren är ju så fin och skön! Hur som helst så gjorde jag ett försök, och fick otroligt nog ihop lite av mina höstfavoriter från H&M.

Fy f*n

2010-08-22 @ 12:36:11
Vi säger såhär: Jag är jävligt trött på att vakna upp till det här varenda jävla morgon!

Tell me about it

2010-08-22 @ 00:54:07
Efter en lång dag sitter jag nu här framför datan. Helt ensam. Haha, det är faktiskt inte så tragiskt som det låter. Det är faktiskt ganska skönt. När man hela dagarna är bland en massa folk, så känns det ganska overkligt att det kan vara såhär tyst. Men visst det kan det. Och visst, jag skulle hellre vilja sitta ute med folket jag brukar vara med just nu, men är man mammas och pappas lilla hjärta så är man. Jag får helt enkelt anpassa mig till tiderna och utnyttja dem till det bästa. Någon gång blir den första då jag får bestämma helt själv, och den gånger blir perfa!

På tal om annat så ska vi nu sluta snacka om mitt liv och mina hemtider på det sättet. Vi ska snacka om min dag. Eller vad tycker ni?
Den började riktigt fint hemma hos en av mina tre väldigt fina bönor, tillsammans med en annan av dem tre. Eftersom att vi lyckades vakna riktigt tidigt så åt vi även frulle ganska tidigt, och jag kom hem för att träffa min lilla far som far och flänger, lite här och var. Efter lite prat med pappa och efter att jag återhämtat mig lite mer efter gårdagen begav jag mig så fint till Stella igen, där det bestämdes pannkakebak @ my place, så jag fick så fint hoppa på cykeln och trampa  hem igen, men två andra fina flickor, nämligen vid namn Stella och Elin. Vi träffade nästan som av en bestämt slump på Hanna på vägen hem då vi skulle handla bland annat riktigt kladdiga ägg på Netto, så hon hänkade hon också.Vi gräddade och vi kletade och sist men absolut inte minst så åt vi även de supergoda och fenomenala pannkakorna. Riktigt nice om jag får säga det själv. Vi hamnade paltkoma och spenderade några timmar i soffan framför teven och massa musik + en liten Nikon D3000, aka Bettan, ända tills jag inte längre kunde sitta still. Det blev krig och jag blev allmänt galen på riktigt, för att överhuvud tagen få upp de två återstående flickorna ur soffan. Jag lyckades efter mycket om och men och fick tillslut ut dem på en reäl cykeltur, emellan Stellas lägenhet och mitt hus, ett antal gånger. Jag har nämligen fullständigt tappat bort min mobil, kaputt borta, poff!! Gissa om jag känner mig tom utan den!


Hur som helst så kom vi ner till stan runt halv åtta, där vi väntade på två små pojkar, som senare anlände, då det bara var jag och en skrutt kvar ute. Nämligen jag och Hanna som flängde fram och tillbaka mella Corner och Karstorp tre gånger. Jag får sån jäkla kondis i benen alltså!
Vi körde sista delen av kvällen där, då det även dök endel annat folk, många utan förståndet i behåll dock...

idag SKA jag le

2010-08-21 @ 14:24:27
En skev jävel, den där Jolina...

Dagens outfit blir Långt svart linne, H&M, Tights, H&M, skjorta, Elins garderob från Gina, plus diverse smycken.

Bomb

2010-08-21 @ 13:44:53

Bönorna

2010-08-21 @ 12:28:06
Hamnade igår, efter en riktigt härlig kväll hemma hos min lilla böna, Stella. Eftersom att hon i torsdags överraskade oss i bilen påväg till Norrköping, så var det ju såklart ett måste!
Har inte så mycket att säga om dagen, mer än att den var riktigt kul, och spenderades på en basketplan tillsammans med ett fint gäng. Kvällen perfa med massa mys och tillslut tre trötta pärlor i en säng :)
Idag får vi se vart dagen bär, jag ska försöka hitta på nåt riktigt kul, nu när det är sista lördagen på sommarlovet. Frågan återstår om vad det är som händer...
Ha en bra dag♥

Nu bär det av

2010-08-19 @ 15:15:22
Sitter hos Elin, i väntan om att Hanna och hennes kära mor ska anlända här utanför någonstans. Vi åker till Norrköping och jag hoppas grovt på lite finare väder än vad vi har här.. Tog en promenad hit, det är knappt en kilometer, och jag är som en dränkt katt om skorna. Tur att pappa kom med den fenomenala idén om ett paraply, precis innan jag skulle gå, så ansiktet och huvudet klarar sig nog bra i alla fall. Men det behövs nog lite träning inför det här med paraply bland massa folk. Man vill ju inte sticka ut ögonen på någon liten stackare.. ;)

Vi får se vad jag får med mig hem, jag har ju inte hela plånboken med mig. Rättare sagt så ska jag endast handla upp 500lappen jag fick av pappa yesterday night. Först och främst ska jag hitta lite ringar tänkte jag, men vi får se om det slinker med nåt annat i påsen, det brukar ju blir så.
Men nu ska vi försöka få någon ordning på allt här, så ni får nöja er med en bild sen i tisdags med lilla Elin på stan.


Ha det bra i regnet pojkar och flickor!

Banana Pancakes

2010-08-19 @ 11:02:53
Fick ett ryck och svepte ihop lite pancakes, som ni ser, mums!

I gotta see your face some more

2010-08-19 @ 09:39:47
Efter att jag stött på Elin påväg ner till stan igår, visade det sig att skulle göra precis samma ärende! Jo men, man blir väl lite som den andre, eller vad säger ni? ;) Hur som helst så bestämde vi oss för att luncha på China, efter att vi gått förbi Thai Hoa och känt den goda lukten. Jag tror att jag börjar bli lite utav en kines..?

Vi drog sen en liten runda på stan och letade efter ungefär ingenting. Men bra som man är så blir det ju alltid lika svårt att komma hem utan den minsta saken i väskan... Kanske inte alltid lika bra, menmen. Jag fick i alla fall med mig ett par jättefina leggings, från Lindex, dom får pryda mina ben idag tänkte jag. Nu när vi idag ska bege oss till Norrköping. (Vi innefattar Hanna, Elin och mig.)
Ja, idag är det Norrköping, och även Rix Fm som gäller! Kommer bli riktigt najs, nu med lite extra sommarpengar också! Jag vet dock inte vilka artister som kommer, men det har nog Hanna koll på tror ja. Det återstår att se senare under morgondagen, då jag är hemma med kamera och hela skiten!
Have a nice day♥

R A I N

2010-08-18 @ 11:20:22
Såhär såg det ut utanför mitt fönster när jag klev upp ur sängen tidigare i morse. Jag trodde nästan för en sekund att jag skulle få fly upp på taket eller något... "Drama queen!"
I alla fall så ska jag nu närsom också ta på mig och fixa till mig, för en dag ute i stora vida världen! Vad händer just nu i ditt liv? :)

Konfrimation del2

2010-08-17 @ 23:15:05
Älskade farmor

Lilla mamma och lilla Vincent

Maja

Fotograf: bror

Leia och Ellinor på grönö

The only thing I do

2010-08-17 @ 17:52:46
Dagens andra dusch är avklarad och jag sitter och planerar kvällen lite för mig själv. Eftersom att gårkvällen slutade relativt tidigt så hann jag inte med riktigt så mycket som jag velat. Det blev inget mer än ett snabbt möte med grabbsen, och efter ett tag även Hanna och Jesper. Kom hem tidigt så att pappa och jag hann att hämta saker hos mamma.
Frågan är nu vad man hittar på en tisdagskväll, en vecka innan skolan, i solen, med en bokad hårfärgning om två veckor, ett möte nästa vecka, och lite ensam (det sista var bara för att ni ska få se att jag ska färga håret...). Jag antar att det jag kommer spendera denna kväll med är, min kära lilla vän ElinPelin. Blir säkert en cykeltur, as usual ;)
MEN nu ska jag ta fingret ur och platta mitt nytvättade, behandlade hår!

Blixtrar och dunder, men här finns inga magiska under...

2010-08-17 @ 16:48:05
Just idag är vädret äckligt, även om solen nu kommit fram rett reält. Sånt där väder när man bara känner för att stå i duschen hela dagen, så därför ska jag nu ta dusch nummer två på tjugo minuter och duscha bort min inpackning.
På återseende!

If you get down, get up oh, oh

2010-08-17 @ 11:17:12
Att vakna klockan halv nio, när det är sommarlov och man helst bara vill sova sova sova tills det blir fint väder igen, är inte rockigt alls. Så min morgon blev tidig, men så fort jag bytte kanal fick jag syn på Linas Kvällsbok, som fick förgylla min morgon. Faktiskt första gången jag sett hela filmen, men det är ju inte den bästa direkt. Men visst, den går, och så är det ju bra att man kan se sig själv i hennes situation, för det är ju just ett tonårsliv som lilla jag lever just nu.

Nu har jag i alla fall gjort mig i ordning, äntligen, och ska snart ner till mamma för att fixa lite grejer, innan jag drar mig ner mot stan och möter min lilla vän Ida. Shoppa presenter och sätta in pengar är vad vi ska göra, sen får vi väl se var det bär.
Här får ni en dagens Jolina, i brist på annat.

Halsduk - Bror
Vitt linne - Gina tricot
Grå/bruna jeansleggings - Vero Moda
Diverse smycken, en del från konfirmationen

Jolina 16/8 -10

2010-08-16 @ 14:00:24
Beger mig bort mot Marino där det väntar en gäng grabbar tror ja :) Ha det bra♥

15/8 2010 - Konfirmation del1

2010-08-16 @ 10:22:26
Yes, igår var det dags för konfirmation, tillsammans med gänget som jag mest hängde med på Gransnäs, lägret. Så runt sju igår fick jag dra mig upp för att göra de vanliga rutinerna innan man över huvudtaget kan gå ut på morgonen, plus ett litet tillägg på ungefär en kvart för en promenad med lilla Fanny.
Mamma skjutsade mig och kusinen till kyrkan där vi tränade för fullt innan allt folk äntligen kom. Jag kan säga från mig själv, som endast varit på två konfirmationer i hela mitt liv innan den här, att det här är den fnittrigaste jag varit med om i alla fall! Men kul var det allt, och very hett! Det var så att publiken satt och viftade med schemana för att hålla sig i alla fall lite svala.
Efter hela den här föreställningen åkte vi hem efter mycket kort utanför kyrkan. Hemma var det dags för mat och presenter för både mig och kusinen Elin. Kvällen slutade hemma i soffan med mamma, efter ett eftermiddagsdopp ute på Grönö, med Leia, Ellinor, Heléne, mamma, Jonathan, Nina, Fredrik och bebis Vincent. Mysigt värre!

Idag går jag runt med ett leende på läpparna

2010-08-14 @ 17:41:07
Med en liten hund som avslappningsobjekt över en helg, mår jag för stunden och dagen toppen. Börjar om på ruta ett igen, med ett enormt stöd från underbara vänner, från alla håll och kanter. Känner mig starkare än någonsin!

Dagen började med dusch, nagelmålning och lite annat som gör så att hela kroppen blir totalt återställd, efter en vecka bland flugor, både levande och döda, mygg, festingar och alla andra småkryp, på en gård utanför Aneby. Typ vid Eksjö. Det värsta lägret jag upplevt! Fyfan, ska aldrig mer tillbaka.
Nu till nuet. Jag sitter och känner lukten av tacos samtidigt som det chattas för fullt över fejjan med tre fina fillurer!
Vad gör ni idag?

Till dig

2010-08-13 @ 18:09:28
Det gör så ont, att veta att den jag kanske behöver mest inte finns där för mig längre. Den jag älskar mest, den jag trodde på mest och den som även lovat och svikit mig mest.
Vad har jag längre för vardag för mig själv?

Efter sex månader tillsammans med den mest underbara personen på jorden, är det inte det enklaste.
I sex månader har jag varit två, två som från ingenstans bara dök upp, då du kom och inkräktade på mitt liv. Då kallat "inget" blev då två. Vi två. Två underbara personer som inte annat än går att älska. Två som först och främst älskade varandra, så mycket. Men som sagt så många gånger innan, så har allting ett slut. Vårat slut fanns här. När du, den som skapade två, lämnade både mig och oss, har jag nu slutat i "ingen" igen. Du har gjort många av mina fina dagar i livet. Du gjorde livet till ett paradis för en minut, just det paradis som jag inte trodde fanns för mig. Nu återstår bara "ingen" igen, ingen som måste bli någon. Själv. Ensam. Lära mig att gå igen, andas, finnas. Utan dig finns bara ingen.

Men jag är så oerhört glad över det vi hade. I alla fall för en stund. Det jag alltid älskat, och alltid kommer att älska. Det jag redan saknar, och kommer att fortsätta att sakna. Det som inte går att ändra på nu, det jag inte kan återställa igen. det jag inte längre har makt över. Jag saknar den jag var när det var du och jag.
Men efter detta har jag även lärt mig. Jag har lärt mig hur lätt allt bara kan brista och gå fel. bara på några sekunder kan allt man har bara försvinna ut i intet. Det är precis vad som hänt. Jag är ändå inte längre ledsen. Åtminstonde inte på samma sätt som för två dagar sen, då jag satt i en säng och hulkade som ett litet barn för att få luft. Nu är jag glad över tiden jag fick ha med dig. Jag är glad att jag över huvudtaget gav det en chans. En chans som trots allt blev ganska lång och stark, och väldigt härlig. Nu återstår bara jag. Den jag nu ska bli mest stolt över i hela världen. Jag är så grymt glad över att jag inte längre behöver vara två. Även om det är tomt. Jag är så grymt jävla glad att jag får chansen att ta kontrollen över mitt liv. det liv bara jag ska bestämma över. Jag har äntligen den där makten och kan göra vad jag vill. Jag antar att det var just den jag inte hade...

Att komma hem nu blir helt klart en omställning. Allt som påminner om dig och mig. Alla minnen som under en vecka lagrats i en gammal äcklig säng. Den sängen jag aldrig mer ska ligga eller vara i. Det är sjukt hur många tårar den tagit emot. Det är sjukt hut mycket skit den innehåller. Bara skit.

Nu är det bara hemma. Hemma med alla minnen som faktiskt är och var bra. Dom som jag tyvärr kommer att sakna mest. Dom minnen jag aldrig kommer att glömma. Men också alla dom minnen jag kommer att lära mig att leva med. Dom som jag alldeles snart kommer att vara stolt över. Det jag inte kommer att ångra en enda minut och bara tänka på hur bra jag faktiskt en gång mått. Jag har upptäckt hur bra jag faktiskt kan må, tillsammans med en annan människa. Men förhoppningsvis även ensam. Det är den lyckan jag kommer stäva efter att uppnå igen. Utan dig, inte på samma sätt som förr i alla fall. På ett nytt, men också bra sätt. Jag ska visa att jag är tusen gånger starkare även utan dig. Vi båda kommer att må bra och vara glada. Tack, 18/4 - 10  -  10/8 - 10♥

Ångest.nu

2010-08-07 @ 00:06:51
Sitter och har världens ångest!! Både över att jag kommer att spendera en av mina två sista veckor av mitt härliga och sköna, men även alldeles för korta sommarlov, ute i skogen, med massa mygg, äckliga humlor, getingar, festingar, alldeles utan mottagning säkert också och sist men inte minst regn, som det ser ut just nu. Men sen har jag även ångest över att sommarlovet är alldeles på tok för kort, över att vädret tycks ha typ högsta graden av damp och beslutsångest och att jag ska spendera ytterligare en hel vecka ifrån min älskling, på ett ställe jag inte ens känner för att vara på!
Är det okej att sakna honom så fort han klivit ut genom den där förbannade dörren, som gång på gång envisas om att hålla oss på avstånd från varann?

I belive I need some sleep..
Sleep tight♥

Vad tiden går!

2010-08-06 @ 20:37:55
Jag har nu i några dagar haft wätt mycket för mig, om man säger så. Såklart så visas det på en enkelt sätt här...
Men jag kan ju sammanfatta alla dagar med några enkla ord - Kompisar, klubbkort, billigare glass, nattgäst och fotboll. Såklart så ska jag ju också säga att jag är något hemskt glad på solen som just idag förmått sig att skina. Så idag fick jag tillsammans med en liten skrutt i sängen, för ovanlighetens skull vakna av solen! Låter det najs eller?

Hur som helst så har jag spenderat min dag på Lidhem, tillsammans med ett helt gäng grabbar och en väldans massa mobiler medan, dom så kallade "männen" gjorde sitt. Jag fick sedan med mig Johan och Dyllon på en inte så jättemysig promenad, genom ungefär halva stan.
De sista timmarna och de första timmarna på kvällen, har jag nu spenderat hos min lilla mormor och morfar, tillsammans med mat, godis och sällskapsspel. Fint även det, även om det inte sker allt för ofta...

Men nu till dagens göra: Jag måste packa inför den kommande veckan, som jag oturligt nog inte kommer att spendera hemma i viken, utan någon annanstans med massa främmande människor, men även folk jag känner. Vi bor på en stor gård någonstans utanför Växjö, i nåt stort hus. Men vad ska man packa?!

16:36 onsdag

2010-08-04 @ 16:54:52
Hallihallå!
Startade upp dagen med en inte allt för trevlig cykeltur till vita kyrkan, även kallad St Gertruds kyrka. Sov bort två timmar av konfirmationen tillsammans med Elin. Blev ju inget bad, så vi fick underhålla oss med en überdålig film, och lite pop corn som Hilda och jag rusade iväg och köpte i morse.
Till lunch blev det grillad korv och efter det gjorde vi inte mycket mer än låg och stekte, och snackade om det kommande lägret. Vi fick sluta en timma tidigare, så mina pinglor och jag åkte hem och bytte om, innan vi trampade ner till stan för en B&J.
Bild från några veckor sen, på lysingsbadet, tillsammans med Elin.
Nu sitter jag här med Elin och ska snart äta skulle jag tro. Ikväll vankas det bio, Knight and Day, tror ja.

Om jag bara kunde, då skulle jag..

2010-08-03 @ 22:59:32
Trött som en gris är jag, och sitter här och vet inte riktigt vad jag håller på med... Låter det bra? Jodå, såklart det är bra!

Dagen har till en början sett ut precis som gårdagen, förutom att vi befann på en helt annan plats och gjorde helt andra grejer. Idag har vi fotat till bilden i Västervikstidningen och sjungit halsarna av oss!! Vi fick även in en kort promenad till stan där, mitt emellan lunchen och den sista timman inne i församlingshemmet. Han dock inte mer än en glass.

Efter det åkte jag hem och gjorde helt precis andra grejer än just det jag skulle. Såklart så åkte jag hemifrån med en klump i magen, om att jag måste hinna! Jag kanske ska söka in till dramaten?.. Hur som helst så kom jag hem till min pokernörd till man, och hamnade direkt i sängen, under täcket, helt ensam. Inte riktigt lika mysigt som det varit om någon mer funnits där!!! (detta är till dig johan) Men så har jag en lite speciell kille också ;)
Efter att Emil och Yasir kommit, gjordes det nudlar á la Johan, och efter det degade vi bara rett reält framför teven. Sen tog jag gamla Bettan och trampade hemåt igen. På hemvägen är det alltid bara en massa tankar som fladdrar i huvudet, och självklart så kom jag på att jag såklart har en hamster hemma hos pappan. Så jag fick så fint trycka på mig springskorna och ge mig iväg på inte en springtur kroppaset är inte i form för det, så det fick bli en power walk fram och en bit runt lite överallt ungefär.

Kvällen har jag spenderat för det mesta med mamma framför teven, tillsammans med vindruvor, banan, kycklingsallad och sist men absolut inte minst lite glass också.
Mamma: Jo jag satt och tänkte förut, att Jolina hon brukar ju tänka på vad hon äter och så. Liksom inte tar det söta och så om det finns något annat att välja på. Du brukar ju tänka på det lite?
Jolina: Jaha..?
Mamma: Men så kommer du hem och vräker i dig!! Haha..
Jolina: Jag tror att du har fått helt fel uppfattning av mig...

Nu ska jag bege mig mot sängen och sova riktigt gott. Jag ska även hoppas på fint väder i morgon, vilket inte ser så ljust ut för min del...
Kör försiktigt♥

Power walk

2010-08-03 @ 18:33:10
Kom hem från min lilla älskling för ett tag sen, har tryckt i mig lite mat och nu tar jag en snabb promenad till pappa. Man får ju inte glömma lilla hamstern! ;)
Hörs senare!

Converse

2010-08-02 @ 20:30:09


Dagens fras blir helt klart: Hejsan! Jag heter Jolina och ringer från svens direktreklam... Jag skulle bara kolla så att ni fått er reklam nu i helgen?.. Åh det låter bra det, tack hejdå! Vad tycks, låter det bra? Jag har nämligen spenderat tre av eftermiddagens timmar på Svensk Direktreklam, med en telefon och dator till hjälp. Måste säga att det var ganska kul, även om man blir nått så rysligt trött på alla som inte förmår sig att släpa sig några meter till telefonen.

 

Nu har kusinerna och moster ätit här och just nu är det inte speciellt mycket verkstad här, om man säger så. Jag tror både Elin och jag är ganska trötta efter vår morgon nere i stan, med massa andra tjejer + konfirmationsfolk. Det var roligare än väntat, men vem i hela denna värld vi slösa bort två hela veckor på detta?! Jag får ångest!!

Uppe med tuppen!!

2010-08-02 @ 09:27:28

En bild från den 23:e juli, Lars Winnerbäck var här och det var  g a l e t !

Good morning everyone!
Jag är som ni ser uppe riktigt tidigt idag, men det var inte alldeles lätt.. Nu ska jag gå ner och knyta skorna och sen trampa vidare till Hanna, med kusin och hennes kompis. Konstigt nog ser jag inte fram emot detta särskilt mycket...

Rosarandigt

2010-08-01 @ 23:39:42
Två bilder från den 22:a juli, kvällstur till stan + kebab med mina ytterst fina pinglor.
Bar den kvällen min nya body, och kjolen jag köpte i mars, båda från Gina Tricot. Måste säga att jag kände mig lite söt just då, lite flickig! :)

Är nu hemma efter bion, och jag måste säga att den var riktigt bra! Men sen satt jag och tänkte där, precis innan filmen börjar, ni vet. När det är massa reklamer för andra filmer. Just i dag var det reklam för två filmer som jag bara måste se! Jag antar att det är det som dom där reklamerna är till för, men ändå. Ska man sitta där och ångra att man gick in och betalade för den här, skapligt braiga filmen, när man skulle behöva spara till dom där två som det görs reklam för? Tur att jag har en söt liten mamma som idag bjöd mig! - Fast om jag aldrig gått in på den här filmen, så hade jag kanske aldrig sett reklamen för dom där två andra filmerna? ;) Hjärnan har kommit igång...

I morgon måste jag upp tidigt. Jag ska nämligen påbörja läsningen till konfirmationen som äger rum den 15:e augusti. Kanske inte lite pepp på att ta två av mina lediga veckor till detta, men vad gör man inte för den där lilla bekräftelsen? Efter det gör jag även min första "jobbkväll" på Svensk Direktreklam. I höst börjar jag helt, men kör då varannan måndag. Delar med broren min.
Nu laddar jag för Sex and the City - The movie, som så fint är instoppad i datan och beredd på att spelas upp!
Godnatt♥

I love the way you are

2010-08-01 @ 20:07:48
Jag tror nog inte att jag behöver säga vad jag ägnat min dag åt... Förutom det låånga inlägger nedan så har jag pillar lite i stil- och kodmallarna, och kommit fram till lite förändring. Känns ganska bra måste jag säga!

Ikväll, eller ja, det är väl kanske redan kväll, så ska mamma och jag dra oss ner mot biostaden, där det vankas Bröderna Karlsson, som hade premiär i torsdags eller vad det var. Jag har sagt ända sen reklamen kom att den ska jag se, och nu blir det av :)
Ha det bra♥

"Som alla andra"

2010-08-01 @ 17:10:25
Hur är man när man är som alla andra? Är man så som man vill vara, eller är det när man är den man är. Finns det ens något "som alla andra".

- Som alla andra. Perfekta, smarta, glada, riktigt glada, på riktigt, inget fake. Är man den vardagliga människan, som alla andra om man har dom egenskaperna. Glad, smart, ett bra liv och en jädrans massa vänner. Är det att vara normal? Vad är det jag försöker? Försöker jag vara den som tror att jag vet hur alla andra har det? Är jag den som alla andra tror har ett sånt bra liv? Tror folk att jag mår bra varje dag, har det bästa förhållandet man kan ha, kan prata med mina föräldrar om allt, aldrig bråkar och har som sagt en helt hög med bra kompisar. En sak av alla dom jag räknade upp är lite halvt rätt. Jag har vänner. Riktiga vänner. Såna som ställer upp, men jag har inte speciellt många. Är jag nöjd med det? Jag vet inte, dagar som denna behöver man många av dom, och andra dagar är det precis perfekt med dom jag har. Då är mitt liv helt okej. Okej med dom jag har, dom som nästan alla är dom närmaste.

Igår satt jag med just en av dom där få vännerna och pratade om just detta. Hur ska det bara egentligen? Ska man ha en massa vänner, eller ska man ha några? Då sa han: Se på mig. Har jag många vänner? Dum som jag är så svarar jag såklart: Ja? Det fortsätter och jag känner mig bara mer och mer dum. Enligt honom så har han inte många. Inte fler än mig som han umgås med. Han kanske är en sån som jag? En sån som kommit fram till samma svar som jag. Ska man ha en massa kompisar så att man inte en enda kan komma nära. En som vet allt om en, en som alltid lyssnar när det behövs. Eller ska man ha några få, och kunna prata med alla utan att göra bort sig? jag har kommit fram till mitt svar: Jag är så jävla nöjd med dom jag har. Jag behöver inte fler bara för att passa in i den kretsen jag rör mig i. Jag kan prata med främlingar, visst. Men jag tänker fan i mig inte låtsas som om jag känner hela denna lilla stad, bara för att vara "som alla andra".

Men sen har vi dom andra sakerna där, lite längre upp. Dom jag för några minuter räknade upp: Är jag alltid glad och ler jag alltid på riktigt? Så är det inte, och jag förstår inte varför jag vill få i mig att jag som alla andra är någon som folk ser upp till. Eller i alla försöker att vilja. Jag är en av dom som folk inte ser. Visst, folk ser mig. Men jag är en sån där som bara finns i mängden. En sån som inte är intressant. Jag håller med. Men dom som alltid mår bra. Varje dag utan tårar. Dom kanske gråter en gång om året. Om ens det. Dom som inga bekymmer har. Dom som är älskade av alla. Som nonchalerar allt dåligt och kan se allt från den ljusa sidan. Dom positiva. Jag är den negativa. Det har jag till och med fått höra. "Du är alltid negativ". Inget jag är stolt över direkt. "Så fort vi träffas är du så negativ", "Ta det lugnt!". Men nu till det negativa. Är jag negativ bara för att jag inte bara släpper något som hänt sådär. Bara för att jag bryr mig och vill må bra så är jag negativ? Är jag negativ för att jag inte låter någon driva med mig, låter någon få mig till något jag egentligen inte vill vara? Tack då vet jag. Då ska jag sluta med det där negativa. Eller?

Och sen till förhållande. Har jag det perfekta förhållandet? Dom som aldrig bråkar, dom som alltid har tid till varandra, dom som man aldrig ser ensamma? Dom som alltid finns där för varann. Haha, så patetiskt! Finns det sådana? Inte för mig. Jag och min pojkvän kan visst bråka. Vi kan bråka så mycket att vi båda är livrädda. Vi har inte alltid tid för varann, men visst. Vi finns alltid för varann, även om det inte alltid syns eller känns som det. Är det något fel då? Vi älskar varann, men finns det bara ett enda sätt i hela världen att älska varann på? Ska man se ner på folk som har olika sätt att älska varann på? Ska man inte kunna bråka också? Ska man låtsas att allt är bra, jag tror att visst låtsas och ljuger så mycket för sig själva om just detta, att de tillslut börjar tro sig själva. Jag tror att folk som dessa är rädda. Rädda för att det värsta som kan hända faktiskt ska det. "Så fort man bråkar tar ett förhållande slut". Har jag fel? Eller är det oss det är fel på i själva verket?

Jag har ett problem: Vem är jag? Någon som kan svara mig på denna lilla sketna fråga? Nu är jag alldeles yr av allt tänkande. Yr av att få alla sina tankar som kan rymmas i detta lilla huvud ut på den här lilla skärmen. Massa bokstäver i en enda röra på en vit bakgrund, som sakta fylls. Sjukt hur dåligt det här får mig att känna mig. Hur kan man sitta i flera timmar och tänka och tänka utan att komma fram till ett enda bra svar? Fyfan.
RSS 2.0