Gone

2012-11-28 @ 17:47:52
There's really no way to reach me 

Tjena mittbena

2012-11-28 @ 17:02:00
Just nu.
 

Ingenting blir någonsin enklare. Men du blir starkare.

2012-11-27 @ 18:25:12
Alla dagar är inte en dans på rosor, och idag är ingen sån. Det är svårare att vara glad än att utstråla välmående och glädje. 

Denies, denials, deny

2012-11-26 @ 21:32:34
Förresten har namnet på bloggen fått en liten förändring! Innan var uttalet dennis, efter nåt som en vän kom på, men eftersom min bror tycker om att tänka lite djupare, kom han med den fenomenala idén (som passar in på mig väldigt bra) - Denies, som i deny och denials (förneka). Jag tycker om att ta avstånd från saker och ting, både bra och dåligt kan man tycka! 

Blodig äckelmåndag

2012-11-26 @ 20:46:00
Har precis kolat klart på "Det brinner!" och herregud vilken nostalgi! Fortfarande kryper det i kroppen när jag ser den... Så himla läskig, haha. Nåt annat som är nostalgi är The Fray som dånar ut ur högtalarna nu. Åh, vad jag älskar dom! Och nån annan som jag älskar är min lilla bästiz, Hanna, som gjort håret kjempegrejt! Blir lite avis bara... 
 
Förresten har jag haft en helvetesmåndag. Försovit mig bajsmycket och inte orkat med som jag velat på gymet. Sånt suger. Sen har vädret varit åt skogen också, men som ett ljus i mörkret har min lilla stora bror hängt med hela eftermiddagen och vi har haft avskedsmiddag ikväll. Han åker på onsdag och då ses vi inte på ytterligare tre månader. Minst. Det suger mest just nu. Men i mars åker jag upp och röjer tillsammans med honom och hans crew uppe i Lindvallen!! Något att längta efter. 
 
 
 
 

Sleep tight

2012-11-25 @ 22:05:35
 

Har man rätt att döda en människa för att rädda en annan?

2012-11-22 @ 18:16:50
Ligger med näsan i Doktor Glas. Gammal svenska och det rör till det bra i lilla huvudet! Men jag är glad i alla fall!!

Yogatime

2012-11-21 @ 22:19:05
Eftersom jag, tillsammans med min Hannis, spenderade de resterande 6 timmarna (efter skolan) med näsan i sociologiböckerna igår, var det en självklarhet att därefter köra ett kort och intensivt yogapass, där jag lyckades sträcka sönder hela ryggen (trodde jag). Detta är nu återställt med ett riktigt pass tillsammans med mamma. Tyckte i alla fall att vi lyckades ganska bra med bilderna, men de spelar ingen roll om ni håller med eller ej, för vi hade så sjukt kul!! 
Yoga är absolut något jag rekommenderar för alla personer, alla kön och alla åldrar. Jag vill dö på en yogamatta... Skämt osido!

Morgonstund har guld i mun

2012-11-21 @ 22:06:00
Veckan såg ut att bli en riktig mördarvecka, och visst, så har det sett ut hitintills. Dock är sociologiprovet avklarat, där jag inte känner min ensam om att säga att jag fick ihop rekordantal skrivna papper! Det här provet kunde man nästan lika gärna gått och dött innan, kände jag, men att ha det gjort har fått mig helt klart piggare och gladare. Nu är det passerat! 
 
Jag ser fram emot helgen det första jag gör måndag morgon, men otroligt nog tycker jag att veckorna går fortare än vad jag hinner med att ta in i min lilla skalle. Men det är bara positivt. Nu har jag ytterligare ett test innan jag kan chilla ner och ta helg. 

Finns inget rätt, inget fel, alla gör sin grej

2012-11-19 @ 15:58:00
Måndagar är sköna skoldagar och efter en kulkul helg kunde jag behöva ett ordentligt träningspass eftersom det inte riktigt hunnits med under mina lediga dagar. Därför körde jag i morse ett monsterpass tillsammans med de äldre på acitc. Men det är skönt.
 
Nu behöver jag helg.

God helg

2012-11-12 @ 21:30:00
Jag startade helgen med fest utan födelsedagsfirande, tillsammans med ett sjuhelvetes gäng, och därefter fortsatte allt i samma banor. Lördag och söndag kantades av 20årsfirande upp över huvudet och den kända festdieten - hchf - anamades lite extra just pga av att det inte var någon mindre än den person som gör mig stoltast i världen som intog sitt 21a år. Min underbara bror. Allt firande tog ut sin rätt när jag igårkväll däckade i soffan redan klockan halv nio, och jag skaffade mig ofrivilligt en låååång natts sömn. 
 
Nu är det nästa helg i sikte!

Tattooed heaven

2012-11-10 @ 12:43:00
Jag vill klottra ner hela min kropp med bläck. 

Notes

2012-11-01 @ 21:18:00
Jag har spenderat mesta delen av dagen i soffan sovandes framför dr. Phil och djurakuten eller något liknande. Gjorde lite nytta imorse, då vi var och fixade det sista i lokalen efter gårnatten. Känner att jag behöver en riktig boost av välbefinnande. Som en liten knuff i rätt riktning gick jag till frissan och blev lite ompysslad, vilket dock gjordes i onödan med en rygg som värker som på en arbetsoxe och en hand som fått sig en omgång av en lampa. Ny frippa hade suttit bättre idag. Eller imorgon. Men då ska jag ta hand om mig själv också, men på egen hand. Har planerat in en låååång promenad med vovsingen och innan det en killerpass på actic. 
RSS 2.0