I sann klassanda

2014-06-05 @ 08:25:29
Vi har tryckt tröjor och idag ska vi tävla som det lag vi är. Vi vinner. Fältsjö 5, det är jag det. 
 
 

Onsdagen

2014-06-04 @ 23:11:00
Lite sängposes från när jag mitt under dagen bestämde mig för att sova middag. Händer typ aldrig hos Fältsjös, och självklart inte igår heller! Fick en idé på middag och styrde ihop ett gäng tonfiskbollar, som blev en fullkomlig succé! Till dessa ett äggabägga och en enorm sallad, innan ett bröst/axelpass på actic med Hanna. 
 
Tonfiskbollar

1 burk (avsunnen) tonfisk i olja/vatten
1,5 tsk fiberhusk
1 äggvita
kryddning efter smak (jag hade curry, cayenne och salt) 
 
Gör såhär:
Sätt ugnen på 200 grader. Släng ner alla ingredienser utom kryddorna i en skål och rör ihop noga. Smaksätt efter vad du känner för just idag och låt stå i någon minut i kylen. Rulla med lätt blöta händer 8 bollar och lägg på en ugnsfast form (en plåt med höga kanter). Hiva in i ugnen och låt gräddas i ca. 10 minuter innan du försiktigt skakar på plåten så bollarna lossnar och rullar omkring. In i ugnen i ytterligare 5-10 minuter. Eftersom tonfisken redan är tillagad i burken handlar det egentligen inte om att något ska bli tillagat, utan mer att de ska få en bra konsistens. När de är lätt bruna på undersidan (den mot plåten) är de färdiga!
 
Ät med vilka tillbehör som helst. Jag var för lat gör att koka bulgur, potatis eller något annat i kolhydratsväg, men en sallad funkade perfekt!
 

We will get out of this little hell

2014-06-03 @ 18:27:00
Idag lyser solen med sin frånvaro och humöret har definitivt dippat i takt med dropparna som faller från himlen. Upp och ner har det gått! Dock fick jag till ett riktigt bra benpass i morse, och det är ju alltid roligt! Och nu väntar en helkväll med dubbelpass nere på träningsvärk1, med mina stålbrudar. Imorgon får vi se om jag kommer ur sängen, med tanke på att jag redan nu har börjat få träningsvärk i benen och rumpan... Det kan bli intressant!! 
 
Bilden är från precis alldeles nyss och humöret är faktiskt på topp! Kan det bero på vad som väntar? 
Ha en skön kväll, oavsett om det är i löpspåret, gruppsalen eller i soffan med en skål ostbågar,
vi hörs! 
 
 

Bal, del 2

2014-06-03 @ 10:29:20
Del tre är bilder från stadsparken, där fotografering, studenttal och mösspåtagning ägde rum. Med rörda föräldrar (och då även jag), fina vänner och solen i ögonen tågade vi sedan mot båten som skulle ta oss ut till slottet och kvällens festligheter. Ni får även min och Gustavs första pussbild, ever, vilken kanske skulle kunna vara aningen finare, MEN vem bryr sig? Det var mysigt! 
 
Jag kan inte säga det nog många gånger; ååååh, vad fin jag kände mig! 
 
 
 

Bal, del 1

2014-06-02 @ 16:00:32
Lördagen spenderades i lyx och flärd, med otroligt fina människor, uppstyrda upp över öronen. Det var bal på slottet och jag spenderade, precis som de flesta andra tredjeårselever, dagen genom att för det mesta bara stå och vara snygg. Trots låga förväntningar på hela grejen, blev kvällen en utav de bästa någonsin! Så himla kul, och sååå roligt att få gå runt och känna sig sådär fin. Som en riktig filmstjärna!
 
Första delen ger er bilder från vårt lilla balmingel, ute hos Wickan, strax innan dagens aktiviteter skulle ta fart på riktigt. Alla var så fina och trots kramp i kinder, en bruten fot och skoskav kan jag bara summera dagen som en av de bättre, som sagt; en tiopoängare, helt klart! Min baldejt, Ludvig, hoppade på kryckor men det hela fungerade mycket bra, utan vidare skador. Ett stort tack till alla som medverkade till att det hela blev en så underbar dag! Och en extra stor eloge till vädret som glänste och bjöd på sol och värme! 
 
 
RSS 2.0