Movie time - alone

2010-06-30 @ 23:58:54
Tråkigt nog så får jag själv sitta här och titta på Precious som filmen heter. Mamma hyrde den och jag tänkte att det vore bra att se den innan hon lämnar tillbaks den, eftersom att hon rekommenderade den!
- Efter detta går jag vidare till sängen för en god nattsömn.
Sweet dreams♥


Review:
Riktigt bra film, sorlig, med det fanns hela tiden ett hopp. Mycket värd att se!!

I'm home!

2010-06-30 @ 23:13:27
Är ni som ni kanske märker hemma igen, efter en tur till stan tillsammans med två av mina fina pinglor. Hittade en liten gullig blomma till Barbro, som hon som sydde i ordning klänningen heter, även de trosor jag skulle ha, även om dom är något så rysligt fula, haha! Men gissa om klänningen där fin då!

Jag har även varit ute på Lysingsbadet och lirat lite boll tillsammans med pojken min och en del andra grabbar. Efter det drog jag mig hemåt och mamma och jag åkte bort till mormor och morfar, där det visade sig att lilla Barbro också var. Vi blev bjudna på en liten fika och sen åkte vi ut till Hendelöp, för ett kvällsdopp. Det blev inte mycket utav det där doppet alltså. Det var kallt så det gjorde ont! Jag sov istället en sväng på vägen hem.

Nu sitter jag här och funderar på om jag ska dra igång en film, eller om det är dödsdömt... Jag tog i alla fall lite kort idag, med mammas kamera dock.
För tillfället får ni bara två av samma bild på klänningen. Den kommer från Åhléns och kostade 300:-

P.s. Inlägget blev lite wierd på grund av att jag började inlägget mitt på dagen, och avslutade det nyss ;)

Låt mig falla fritt

2010-06-30 @ 13:26:21
Spetstop, Lindex - Linne med stor uringning vid armarna, H&M - Jeans, Lager 157

Drog fram min gamla, trasiga mobil, som dock har kamera, vilket inte den jag har nu har. Så jag tog tag it´och tog en outfitbild, och tro det eller ej, men jag fixade den i photoshop! *stolt*

Ska om ett tag göra mig klar och nog bege mig bort till Hanna. Jag måste ner på stan för att köpa hudfärgade trosor, vilket är det fulaste jag vet, men har man en genomskinlig klänning så har man. Jag ska även köpa en blomma till damen som lagade klänningen när den var trasig.

Have a great day!

Tomorrow comes to take me away

2010-06-29 @ 23:56:39
Dagens fråga kommer här:
Varför hamnar alltid mackan, när den ramlar ner på golvet, med smöret neråt?

Jag sitter och lyssnar just nu, antagligen på bland de finaste låtarna i världen skulle jag tro, jag trycker även i mig lite torkade aprikoser, vilka ger mig känslan av att min mage inte kommer vara på topp i morgon...
→ 
Har suttit och pillat lite i stil- och kodmallarna ett tag, men ska nog snart göra sängen. Först tänkte jag lite kort om dagen - Ja vaknade lite för sent för att åka ut till Korpa och för att få en bra plats. Så jag satt mig vid datan och började med mitt lilla pill, innan Hanna smsade och sa att det var dags att göra stan osäker. Då var det bara att ta på sig och se glad ut.

Vi mötte efter ett besök hos uttagningsautomaten Coffe och shoppade sönder i rean på Guldfynd. Jag fyndade en ring, och Coffe en klocka. Han har varit riktigt snäll och fixat det nyaste Ps, som kom ut för bara några månader sedan, till mig. Dock så fattar jag ingenting, så jag antar att jag lär få ta hjälp av boken jag även ska låna av honom. Om man också har mitt tålamod så går det inte lång tid innan man ger upp, som jag gjorde idag...

Jag har spenderat kvällen ute vid Lysingsbadet, med en hög grabbar, en fotbollsplan och en hel Östersjö. Riktigt najs om jag får säga det själv! Vi avslutade kvällen med ett titt på en liten grabb som hoppade från någon slags pinne, och hade en sele på sig. Alltså så har min kväll varit riktigt mysig, och jag känner att detta är på väg mot något riktigt bra!

- Nu tillbaka till låtarna jag snackade om. Här har ni dom:
*My immortal
*Save tonight
*Hold my hand
*Airplanes


Godnatt♥

Måndag 28/6

2010-06-29 @ 00:12:01
Efter en lång dag med både sol och bad, dock som slutade ganska tidigt på grund av att lilla Jolina börjar tröttna på att sola och bada varenda dag (ska det vara så?), en reäl cykeltur genom stan, så har jag äntligen kommit på något riktigt kul som jag vill göra! Ni blir säker förvånade när jag nu lättar på mitt lilla hjärta och säger att jag vill bada i fontänen utanför turistbyrån. Nu undrar säkert alla var i hela friden jag fick den idén ifrån. Jo att när jag var på väg till Coffe idag råkade jag cykla igenom stan, så att jag lätt såg fontänen. Då var det några stollar som så fint var där med en båt, samtidigt som en tredje låg i vattnet precis vid fontänen. Verkade riktigt kul, så det är något jag verkligen vill göra efter idag. Eftersom att jag idag badade - hela kroppen. Jag blev visserligen islängd av en liten mupp, men jag är ganska glad i alla fall. För annars hade jag aldrig fått känna på det varma vattnet som var idag!

Nu till vad som hänt ikväll. Som ni sett så var jag hos Coffe med Johan och några fler. Dom grillade och vi hade det ganska trevligt. Alla gick dock efter att alla ätit och lämnade Johan och mig vid städningen. Coffe kom dock efter ett tag, så vi gick vidare in i hans helcoola lya. Gissa om jag är impad! Som bara den ni! Shit, innefontän och allt, haha! Vi chillade hur som helst lite där, innan jag åkte vidare hem, för att pilla lite med bloggen.

Nu väntar sängen alldeles strax, kvällen är inte lika ung längre och Jolina börjar bli trött. 
Sweet d
reams

Let's start over

2010-06-28 @ 00:42:11
Jag börjar om igen, på en ny blogg, med ny och fräsch design, och med en ny inställning. Jag hoppas nu på att få så många läsare som möjligt och framför allt så hoppas jag på att mina läsare tycker om bloggen. Bara för alla som inte redan visste, så hade jag innan en blogg. Den hittar ni HÄR!

Eftersom att jag ingen kamera har... än. Så får jag livnära mig på mina vänners. Jag önskar mig en Nikon D3000, eller den nyare modellen, mer än allt annat. Jag tycker själv att det blir så mycket roligare att läsa en blogg, med massa bilder! Så därför så förstår jag er som bara tittar in någon gång ibland. Jag jobbar på att göra bloggen så intressant som möjligt. Hur man nu gör det. Ingen som har något tips? Mer än mycket bilder, som jag redan vet.

Jag ska i alla fall försöka slänga ihop ett informationsinlägg om lilla mig och mitt liv, innan och under tiden som jag bloggat. Men det tar vi när inte solen skiner varenda dag, och jag spenderar mestadels av min tid ute på Korpa, i mycket fina sällskap... Alltså säkert om någon vecka eller så ;)


Nu börjar klockan bli mycket. Jag känner att jag borde vila upp mig inför morgondagen, som jag spenderar på Korpa med Hanna och lite annat fint folk, förhoppningsvis!
Sov gott♥

Välkommen till min nya blogg!

2010-06-27 @ 23:10:32

RSS 2.0