Soool

2010-12-31 @ 10:54:08
Jag vaknade till solsken och nu drar mig ner till ytterligare varmare sooool och poool tillsammans med Hanna, och möter där Berggggg.
Hoppas alla är grymt taggade inför ikväll nu!

En söt liten topp

2010-12-30 @ 23:32:56
Och där har vi nyårstoppen! Från H&M - 149:-

Tar dagen som den kommer liksom

2010-12-30 @ 16:56:35
Detta är ungefär vad jag fördrivit tiden med idag. Ganska kul faktiskt! Pappa tycker inte att det är lika kul. Jag hoppar snart ner taket, så nu får det vara klart med hoppandet för idag. Jag har även varit och handlat tillsammans med två män, då det i morgon är nyår och jag, Hanna och Elin ska käka trerätters! KORS I TAKET


K U L  V Ä R R E

Tillbakablick på julafton

2010-12-30 @ 16:19:14
Startade gjorde jag tillsammans med mina två pojkar efter en morgon med paketöppning


Efter det bar det av mot Långskärsgatan, där Kalle och hela släkten väntade

Tomten kom, som tur var, och alla blev nöjda med sina presenter. Jag summerar detta som en riktigt bra julafton, som slutade sent med sällskapsspel!

Photo booth

2010-12-29 @ 21:59:15

Kärlek med Hanna

2010-12-29 @ 21:07:38
Ikväll har jag skapat lite kärlek med lilla Hanna, efter ett häng nere i stan. Känns wätt skönt med lov alltså!

Hänger med Hannispannis

2010-12-29 @ 00:20:01
Eftersom blogg.se inte vill ladda upp mina bilder så tänkte jag bara tala om att jag hänger lite med Hannula ikväll.
Sweet dreams (or a beautiful nightmare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Goodmorning!

2010-12-28 @ 13:40:24
Hoppas ni sovit gott och drömt sött! Själv drömde jag om bilar osv.
Jag ska dra mig ner mot stan för att byta en jacka jag fick i julklapp, så vi hörs senare under dagen eller ikväll. Jag har absolut inga planer för dagen!
K Y SSSS

Idag var himlen rosa 27/12

2010-12-27 @ 21:49:33
Vintern är ganska fin faktiskt. På sitt alldeles egna sätt.

Måndag 27december

2010-12-27 @ 21:41:41
Mina två flickor förgyllde första måndagen på jullovet, och jag kan inte säga annat än att det blev super efter en lunch på Sahara och efter det en kort fika med varsin latte. Vi gick även runt lite i jakt på fynd i stan, då det bara fick bli lite underkläder och en liten väska(kan visa senare i veckan).
Vi fick även inse fakta om att vi var lite sent ute om vi nu skulle kunna ta oss till huvudstaden under morgondagen. Vi får skjuta på det en vecka, då vi inte hade någonstans att sova den här veckan, men nästa vecka sover ja ute om jag inte har någon annanstans att sova!
Eftermiddagen och kvällen har jag spenderat på svensk direktreklam i sällskap med lite jobbarkompisar och ett x antal ringda samtal. Efter det har jag bara segat framför teven tillsammans med Fanny, som förövrigt är här ytterligare en vecka efter att ha varit hos lillm&m.
Nu är det bara sängen kvar, och det känns otroligt okej!

Men jag finns kvar

2010-12-27 @ 10:47:51
Hello ppl! How are you? I'm fine.
Med lite för lite sömn under natten, ska jag nu be om skjuts ner till stan. Det är fika + klappbyte som gäller, och senare jobbar jag. Såååååå ha en bra dag, så hörs vi kanske ikväll!
K y s s a r

Juldagen

2010-12-25 @ 17:35:26
Leia dagen innan julafton

Dagen har bestått av mest pyssel på rummet med alla julklappar. Jag har även fixat till dosan till kameran som pappa stod för under gårdagen. Meeeen nu luktar det mat!
Över och ut

Dag 5: Vad är kärlek

2010-12-25 @ 17:28:23
Kärlek. För mig är kärlek en känsla som man förmedlar till en annan person. Kärlek är det bästa som finna för mig, men det är inte bara kärlek från en person som man älskar som mer än kompis. Kärlek ger familjen och släkten också. Det är faktiskt där ifrån du får den stadigaste kärleken. Det är så lätt för kärleken att ta slut mellan ett par som är tillsammans. Om man nu kan kalla det kärlek om det tar slut över en natt... Men kärleken mellan en kille och en tjej kan ta slut, vilket den aldrig gör mellan mamma och son eller farmor och barnbarn. Det kan se ut som om det inte finns någon kärlek, och man kan välja att inte ge kärlek till sina barn eller föräldrar, men den finns alltid.
En del människor uttrycker kärleken som det värsta som finns. "Kärlek är skit!", eller "Kärlek är det bästa och det sämsta som finns". Jag har själv sagt den andra frasen många många gånger. Efter att fått uppleva den där riktiga kärleken så kan jag inte längre säga att det är det sämsta som finns. Visst det finns stunder då man bråkar och tjafsar, men det är ju bara bevis på att man bryr sig om varann och att man inte bara skiter i att säga vad man tycker? Jag kan nu känna skillnaden på kärlek och inte kärlek, som i frasen "kärlek är det bästa och det sämsta som finns", så håller jag som sagt med om det första. Men om kärlek är det sämsta som finns, så är det ju inte kärlek. Kärlek är bra. Om man säger att kärlek är bäst så kan det ju inte också vara det sämsta? När jag hör den där meningen svarar jag alltid att, när kärleken blivit "dålig" så finns det inte längre någon kärlek. Då är den slut.
Jag har kärlek och jag är lycklig. Jag tar vara på den och jag fruktar tiden då "kärleken blir det sämsta".

Dan före dopparedan

2010-12-25 @ 14:26:10
Sådan mor, sådan dotter :)
Släkten är värst, eller vad säger vi? ;)

Dag 4: Detta har ja ätit idag

2010-12-24 @ 20:00:00
Frukost, vilket fick bli rester från gårdagens julbord + en hel hög med ny julmat och alldeles för mycket julgodis mot kvällen!

I wish you a merry merry christmas♥

2010-12-24 @ 00:09:14
Jag trivs som fisken i vattnet, med släkten och familjen i soffan, med massa musik i bakgrunden och bara värmen från alla kärlek!
Kvällen har varit kanon med alldeles för mycket julmat, knäck och pepparkakssockerkaka. Just nu är det bara en sak som saknas enligt mig - en god natts sömn, innan jag i morgon ska trötta ut mig själv med all paketöppning och god mat! Jag ska även besöka en viss liten grabb under dagen, vilket låter allt annat än dåligt. Det är ju julafton och allt!
Som rubriken framför så önskar jag er en riktigt god jul! Vi hörs antagligen inom några timmar igen.
Sov gott♥

Dag 3: Mina föräldrar

2010-12-23 @ 15:46:17
Jahopp.. Föräldrasnack är alltid lika svårt. Vad ska man säga? Vad får man säga? Och vad får man inte säga? Men nu ska jag vara rå. Nu ska jag prata om mina föräldrar.
Min mamma fick mig när hon var 30år och min pappa var då 33år. De fostrade mig och min bror tillsammans i sju år, innan de skilde sig. Min jord gick under och jag trodde aldrig att jag skulle kunna skratta igen (det är faktiskt sant...). Jag kommer ihåg hur min lilla kropp stod där i badrummet, framför spegeln och mina ögon liksom bara stod och studerade varje tår som föll ner för mina kinder. Jag skulle aldrig kunna le igen, jag skulle aldrig mer skratta. Det hela var overkligt.
Det gick ett tag och den 1:a april flyttade mamma, min bror och jag till ett annat hus, lite längre bort. Sedan dess har jag och min bror varannan vecka.

Nu efter 7år känns det hela okej. Jag mår bra och mina tankar ligger inte i nåt annat än skola just nu... Det kan nog lätt bli så.
Men tillbaka till min föräldrar: Min mamma är en sån där mamma som bryr sig väldigt mycket. Som dotter och barn kan man nog tycka att det är väldigt jobbigt i vissa lägen. Innerst inne vet jag ju dock att hon bara bryr sig, och under det senaste året har vi kommit närmare varann. Jag kan se oss tillsammans om 10år på ett soldäck i Karibien, med varsin drink i händerna! Hon är en gåefterditthjärtamamma.
Min pappa bryr sig också väldigt mycket. Det kan också bli jobbigt... Vi har kommit närmare varann under de senaste åren, men det finns fortfarande saker jag inte kan snacka om med båda av dem. Man får liksom lära sig att prata om det som går med den det går med. Han är en sån där pappa som hellre skulle sitta och titta på hela tiden under tiden som man är ute. Han skulle nog vilja vara mer delaktig i mitt väljande när det gäller kärlek. Han får helt enkelt acceptera att inte ens jag kan bestämma vem jag ska bli kär i. Det hela är ganska gulligt när man sitter och tänker på det såhär. Dock inte lika gulligt när det väl händer.
Mina föräldrar är bäst♥

Dag 2: Min första kärlek

2010-12-22 @ 15:11:45

Det blev jul 2009. Några dagar gick och vi kom allt närmare nyår. Det som jag själv inte märkt då var att en liten kille vid namn Johan sakta men säkert smugit sig in i mitt huvud. Kanske inte på grund av att jag var intresserad av honom. Det var nog tvärt om. Jag ville inte ha något med honom att göra. Han hängde med de coola, och jag var liksom den där tjejen som ingen såg. Han hade haft många tjejer. Jag hade inte haft någon, och det hela skrämde mig.
Han ville träffas. Jag ville inte träffas. Han låg på som ett vakande lejon på savannen. Han låg över mig som en kupa. Han började liksom sätta skott i mitt huvud och i mitt liv. Men bara ett litet litet frö som sakta blev ett skott, som nästan var omöjligt att se. Jag ville inte och jag stretade emot allt jag kunde.

Dagen innan nyår var första gången som vi pratade och det hela skedde över telefon. Jag hade solat med pappa och hans kompisar och vi var nu på Sahara. Jag sa att jag skulle gå ut och prata med Stella, som var i Grekland över jul och nyår. Jag stod där ute. Jag väntade och väntade och jag frös. Plötsligt ringde det och jag svarade något i stil med "hallå?". Det var då den där lilla rösten på andra sidan luren hördes. Vi började prata och det blev plötsligt svårt att sluta prata och trycka på den röda luren.

Dagen efter - Nyårsafton. Vi hade haft kontakt ungefär hela dygnet och nu pratade vi i telefonen ungefär varannan timma. Det var en konstig känsla, för jag visste fortfarande att jag inte ville. Han ville. Men inte jag.
Vi hade kontakt hela kvällen och tillslut hamnade jag hos Hanna, tillsammans med hennes familj och lite vänner till dem. Vi bestämde oss för att gå ut och jag hade redan innan pratat lite med en annan kompis. Vi gick ut och mötte honom och hans kusin, innan vi mötte upp Måns och hans kompisar, som oturligt nog var på väg hem.

Allt slutade med att jag, Hanna och Ida gick hem till Hanna igen, utan nyårskyssar eller kramade under raketerna. Johan ringde och vi pratade ytterligare några timmar innan jag och Hanna somnade.

Tiden gick och vi fick mindre och mindre kontakt. Jag liksom glömde bort honom. Plötsligt en kväll, hemma hos Hanna, med Stella och Elin, fick vi ett samtal från ett okänt nummer. Det var Admir, i klassen, och Johan som busringde och hade sig. Vi fick upp kontakten igen.

Någon månad gick även nu, och jag ville fortfarande inte. Han kämpade. Han vann tillslut. Han vann över mig. Han vann hela mig. Han fick den han kämpat för och jag fick den jag hade kämpat emot. Allt var nu bra. Vi träffades och det hände mer och mer med mina känslor för var dag som gick. Var dag, efter den där söndagen i mitten av mars, då jag var i Stockholm. Då vi bråkade över mina känslor och om att jag inte visste vad jag ville. Jag slängde ur mig ett "Okej, du får en chans!". Det är det bästa jag någonsin slängt ur mig.

Under tiden har det hänt mycket. Vi har gjort slut och fram och tillbaka har vi gått. Vi har skrikit på varann. Vi har älskat varann. Vi har gråtit framför varann. Vi har velat slå varann. Men vi har alltid funnits för varann också. Vi har gjort slut. Vi har blivit tillsammans igen, och vi har gjort slut. Vi har blivit tillsammans igen, och vi har gjort slut. Vi har lekt med varann och sagt aldrig mer. Man ska inte säga aldrig.

Detta är min första och riktiga kärlek om ni frågar mig.
Den grabben är något alldeles speciellt.

Dag 1: Om mig

2010-12-21 @ 22:27:00
Där har vi då Jolina Fältsjö. Emellan dessa två namnen ska det även in ett Gurli och ett Marie. Gurli efter gammelmormor, som tyvärr inte finns i livet, och Marie efter min älskade mamma.
Jahopp. Hur beskriver man då mig? Det är svårt, och jag tror att du säkerligen skulle få ett bättre svar om du frågar folket som känner mig. Meeeen vi kör i andraperson - Jolina är väldigt känslosam och kan gråta för minsta lilla (fråga återigen de som känner mig), hon bryr sig alldeles för mycket i många fall, och detta kan ibland förstöra otroligt mycket. Hon har höga ambitioner, som lyckligtvis sakta men säkert uppfylls, en efter en. Hon dansar på fritiden, sjunger och spelar gitarr och fotar även en hel del. Dock är inte humöret eller motivationen på topp då det väl är dags, så det blir då bara en del småshoots by her own. Allt detta blandar hon med en hel hög med kompisar, och för tillfället även en väldigt fin grabb vid sin sida!
Hon är just nu påväg ifrån högstadiet, mot gymnasiet där hos förhoppningsvis kommer in på samhäll - beteendevetenskap och satsar på att få en så bred utbildning som möjligt. Hon har i nuläget ingen som helst aning om vad hon i framtiden vill bli, och kan heller inte se sig själv 10år framåt, även om det finns önsketänkande...
Detta är alltså mig, i kort version vill säga. Om ni vill läsa mer finns även mer information HÄR!

Ett skepp kommer lastat med...

2010-12-21 @ 20:02:06
MOTIVATION

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Här har vi en hel hög med intressanta och mindre intressanta ämnen i vad ett liv kan inneha. Jag själv tycker att det låter som en ytterst bra idé att börja med det hela redan idag!

It's beginning to look like christmas, everywhere I go

2010-12-21 @ 19:41:01
Hej igen! Hur har ni det i kylan? Jag har det hur bra som helst, men ruskigt fina betyg och är mitt inne i julgodiskladdet! Som ni ser så är det just julgodiset som fått förgylla min eftermiddag, om man bortser från betygen som inte kom med någon annat än glädje!
Efter en dag i frihetens spår körde vi en bowlingmatch med arbetslaget, innan vi fick jullov, en dag tidigare än många andra. Känns helt rätt! Nu är det bara alla julklappar och lite julhandling med pappa som inte är avbockat, och såklart är inte granen klädd än. Det ska vi fixa under morgondagen tror jag. Nu är det nära alltså!
Meeeeen, nu ska jag ta och förbereda bloggen under dagarna som kommer. Det blir som jag trodde med de där beskrivandet av mitt liv under ett antal dagar framöver. Ha en kall och trevlig kväll!

Ett litet kort från mig

2010-12-13 @ 19:54:34
Då jag fått lite klagomål på att bloggen inte uppdateras, så slänger jag nu upp en liten uppdatering.
Jag gjorde som sagt ett uppehåll, eftersom att tröttnat totalt på designen och mitt liv är lite halvt uppochner. Jag håller just nu på att vända tillbaka det, och jag kan meddela nu att jag redan är på god väg! Dagen bjöd på riktigt bra nyheter inom betyg o.s.v. Så allt slutade med en strålande glad Jolina hemma i soffan, efter jobb och promenader med hunden (är hundvakt).
Vi hörs någon dag längre fram, ska fixa designen.
Över och ut!

Mitt i julstöket säger jag stopp

2010-12-07 @ 21:06:05
Och med de första bilderna från resan säger jag hejdå och tar ett litet break i bloggandet! Jag måste verkligen fixa designen och lite annat innan det känns ok att blogga... Hörs snart igen!

Ett komma hem efter en veckas värme

2010-12-05 @ 16:12:13
Efter en iskall dag på stan, där det såldes kakor, sitter jag nu här med sockor och ska nu ta ett stort jävla grepp i plugget! Vet inte riktigt när ni får se mig igen, men förhoppningsvis ikväll, då jag även ska försöka slänga ihop lite pepparkakor. Degen liksom står där i kylen och bara väntar på att få bli formad till alla olika slags hjärtan! Ikväll ska jag även slänga in bilderna från resan i datan, då de tycks ha fastnat där inne i kameran någonstans..

Nu börjar vi

2010-12-03 @ 23:21:01
Ja det gör vi minsann. Ni mins kanske att ja nämnde tidigare idag, att jag fått en hel del tankar i huvudet, och där med en massa motivation till bloggen. Detta kommer ni nog få lite smakprov på senare skulle jag tro, men just nu sitter jag hemkommen från Stella där både Marino och Hanna var. Nu försvann lite av det där suget då kvällen varit lite uppochner. Hörs i morgon.

Jag välkomnar mig själv hem

2010-12-03 @ 11:00:20
Inatt eller kanske snarare i morse klockan fyra låg jag äntligen i sängen, efter en 12timmar lång resa med buss, bil och flyg. Vi har nu gjort som luffarna- sovit och ätit, så nu ska vi dra oss mot viken sakta men säkert, efter den här underbara, men regniga resa till Lanzarote.
Jag ska också nämna att jag läste två böcker under veckan, och gissa om jag är stolt?! Böckerna har gett mig mycket att tänka på, och därför också mycket att skriva av mig här på bloggen. Motivationen är på topp!
RSS 2.0