Goodmorning

2010-11-25 @ 08:30:21
Hejsan alla pojkar och flickor! Jag vaknade för ungefär tio minuter sen och ska nu trycka i mig lite frullellelle. Efter det tar jag en dusch, innan det bär av mot Arlanda och Lanzarote! Så nu ska jag bara megasteka sönder hela veckan alltså! Fy så fint!
Ha det bra i Sverige med all snö!

In tha headtown!

2010-11-24 @ 22:14:33

Hallooo guys! Just nu sitter jag hos Lena (mammas kompis) här i Stockholm och försöker att koppla av. Det är inte det enklaste kan jag säga, men jag kan säga en annan sak - och det är att, det skulle vara ruskigt fint att flytta hit, typ direkt när vi kommer hem igen.
Resan tog dock lite väl lång tid, då vi fick ha medelhastigheten 40km/h ungefär hälften av vägen. Okej nu överdrev jag, men i alla fall. Jag hatar snöplogar och hamburgerkedjan Max, någon som är med mig?

Hur som så ska jag nu ta det riiiktigt chill innan sängen väntar. I morgon avgår planet i tjugo i tre, då tiden flyttats fram två gånger. Känns inte okej, och jag vill åka till Arlanda och typ sen ta snabbaste flyg till Portugal, stoppa strejken och flyga planet hem. Fan för Portugal!
Över och ut! 

Nu ääää de vinter alltså!

2010-11-23 @ 19:00:45
Då det ser ut såhär på mitt fönster och blåser fullkomlig storm ute ikväll, så skiter jag i dansen. Om jag inte haft en helt hög med annat som låg och väntade, hade jag själv kallat den för en slökorv, men ikväll ska jag minsann inte vara slö! I alla fall inte i huvudet, då jag taggar både svenska, geografi och matte!!
Jag har även packat väskan. Den är just nu uppe i 10kg och jag känner mig ganska färdig ska jag ta och säga! Jag är själv förvånad över hur lite den faktiskt väger, med allt jag har med mig...
Ooooooch eftersom jag inte har någon fantasi längre så säger vi hejdå.

You were my first

2010-11-22 @ 22:31:24
Dagens "dettaharjagskapat".

Efter en två och en halv timmar lång föreläsning om Nikon, är jag nu trött som en sopkvast ungefär... Vilka fina liknelser jag kommer på! Lärt mig en del har jag i alla fall gjort, så nu kör jag järnet bakom kameran på Lanzarote!
Jag har dock lite plugg kvar, men det tar jag itu med i morgon, för nu väntar sängen otåligt på mig! Näst sista gången jag går och lägger mig här i Västervik, för längre än en vecka framöver! Känns helt okej måste jag säga.
Över och ut♥

Upptäckte igår lite inställningar

2010-11-22 @ 16:42:43
Orginalet med förstärkt kontrast.
Omgjort med stjärnfilter och förstärkt kontrast.
Jag hittade stjärnfilter inuti kameran under gårkvällen då jag satt och plippade lite. Kanske inte verkar mycket för världen, men jag tyckte det var ganska kul!

Ännu en söndag överstökad, tre dagar kvar

2010-11-21 @ 20:02:15


Eftersom m&m kom hit på middag idag, tog jag tillfället i akt att få min hemkunskapsuppgift överstökad. På menyn stod ugnsstekt potatis, körttfärsbiffar i sås och lite sallad på det! Smakade riktigt bra om jag får säga det själv...

Nu ska vi kolla på desperata mammor och sen ska jag slänga mig in i en dusch, innan jag laddar upp inför morgondagen med en hel natts sömn, då det blev lite dåligt utav det under föregående natt.
Hörs ppl!

We crawl

2010-11-21 @ 14:15:07
Det skulle ju inte sitta helt fel att vakna upp i detta i morgon... Under den senaste veckan har jag lockats mer och mer av att bara krypa in i min fondtapet. Det känns som en väldans bra idé!

Efter en morgon och en halv dag i sängen är jag nu, konstigt nog, fortfarande trött. Jag vet inte riktigt vad det är med mig, men med tanke på hur mycket som just nu ryms i mitt huvud så är det inte så konstigt...
Idag går jag runt med världens ångest, då det bara är tre dagar kvar tills jag lämnar viken för en vecka på Lanzarote. Många skulle nog bara jubla, men det gör inte jag längre. Jag har hur mycket som helst som ska vara klart i pluggväg (ångest), jag måste (MÅSTEEEE) börja packa och sist men störst av allt så kommer jag sakna folket här så galet mycket (gaaaaaaaalet mycket ångest). Många skulle säkert inte tycka att det är någon stor grej, men jo! Den senaste tiden har jag lärt mig hur fort saker och ting förändras, jag vill vara här och ta vara på allt bra som jag faktiskt har.
Inatt kunde jag inte sova, då jag insåg hur bra jag har det redan nu. Just nu vill jag inte vara borta från de jag har runt mig en sekund. Jag känslig som jag är grät inatt. Jag grät för att jag är så sjukt rädd, och de värsta är att jag tror att det är mig själv jag är rädd för... Jag tror att helst av allt så skulle jag vilja ta med mig lite folk här ifrån och bara åka och åka och åka, någonstans där man kan vara ännu längre och bara ha det bra! Men SHIET vad jag babblar!
ÖVER OCH UT!

Today's

2010-11-20 @ 14:11:05
Detta bär jag idag och nu ska jag bege mig ut i stora vida världen. Vi börjar med en promenad till pappsen.

Goodmorning ppl!

2010-11-20 @ 10:30:55
Bild från i torsdags.

Jag vaknade för en timma sedan upp från min tiotimmarssömn, vilket behövdes! Jag behöver verkligen tagga ner nu känner jag, och det ska jag göra idag också. Ikväll väntas bio med tre ruskigt fina figurer, och efter det sover även en av dessa tre sockertoppar hos mig. Det låter riktigt bra om ni frågar mig! Dock så har jag lite annat som måste göras innan jag kan tugga i mig allt gott som kvällen lär bjuda på, då jag ska till pappan och fira brodern åter en gång.
Nu ska jag trycka i mig lite frukost innan jag beger mig till Stella för att hämta ett antal kakburkar, som vi ska sälja nu innan resan till Spanien i vår. Någon som vill köpa?? ;)
Över och ut, bye!


Varför sova?

2010-11-19 @ 23:31:34
Jo här har jag lite anledningar till varför i alla fall jag ska sova inatt.
• Jag är extremt trött efter den gångna skolveckan.
• Jag avslutade inte skolveckan med annat än plugg (dock klar med en av alla uppgifter *stolt*)
• Jag vill vara pigg inför morgondagen.
• Jag längtar efter att på riktigt få sova ut ordentligt.
• Jag vill inte bli sjuk nu innan vi åker/ under resans gång.
• Jag har väntat på att få slänga mig i min underbara säng sen klockan halv nio ikväll!
Godnatt♥

Jag kan inte andas utan dina andetag

2010-11-19 @ 18:35:27
~ Ungefär såhär ser det ständigt ut i viken nu för tiden.

Efter en alldeles för lång fredag i skolan, begav jag i sällskap med två grabbar hemåt, där jag just nu bara vill sova bort hela den här kvällen. Det känns som om inget riktigt kul kommer hända liksom... Jag har alldeles för mycket plugg då jag om bara fem dagar åker utomlands, så jag antar att en hel del tid av kvällen lär ägnas åt just detta.. Känns ju lagom okej alltså...
Nu ska jag bege mig neråt för att bestämma lite mat med mamma tror jag. L A T E R .

Let it play

2010-11-18 @ 18:08:17
Då brorsan idag klarade av körkortsteorin och uppkörningen galant så bjöds det i eftermiddag på tårta!! Grattis bror, även som syster sträcker man också lite extra på ryggen♥ (Speciellt nu när man kan bli skjutsad lite överallt.. tss!)

Själv är jag också lite nöjd över mig själv, då jag fick redovisa mitt biologiarbete först, och därmed slapp känslan av att göra vad som helst för att inte bli uppropad till den där förbannad katedern. Dock så kan man ju inte riktigt ta bort de där extra skakningarna, men vad gör det om hundra år? Precis ungefär ingenting!
Efter en lång och seg skoldag tog jag mig ner till gymmet för ett pass, vilket blev snabbare än aldrig någonsin! Jag tror jag var klar efter 30 minuter...
Nu ska jag be Jonathan kolla mitt religionsarbete, innan vi tar en sväng i bilen! Fysatan så fint!

Torsdag med en Hanna bredvid mig

2010-11-18 @ 09:43:55
Vaknade upp tillsammans med den här lilla pinglan för en sisådär 40 minuter sen och nu ska vi ner och äta, innan vi åker ut och utforskar skolan innan helgen.. Ha det fint!

En stjärna

2010-11-17 @ 20:03:28
Detta plus plugg är vad jag ägnat min onsdagseftermiddag till. Nu ska vi ta oss en promenad till Willy´s innan vi går hem för att somna sött i min säng - tillsammans!

Liksom ingen tid

2010-11-16 @ 17:19:37
Tid är något jag nu för tiden skulle behöva mer av. Det är en sak som är säker det!
Under tiden i skolan har jag kollat två filmer och haft en spanska lektion, som i övrigt var ganska rörig, då vi haft många håltimmor nu. Hur som så lade vi sista timman i biosalongen, framför "Sebbe", som förövrigt var en väldigt dålig film.
Har dansat första danslektionen för dagen har jag gjort, och nu ska jag situpsa lite innan den andra påbörjas!
Hörs senare!

I'll be waitin' on the other side,

2010-11-15 @ 22:02:00
Det där med inblicken får vi ta någon annan dag, då min kväll blev fullproppad med plugg. Ingen ledig tid här inte! Meeeen nu ska jag ta mig en dusch, som jag bara måste hinna med ikväll, innan sängen väntar på mig, som en stort hål. Lite jobbigt när man får sova varenda natt ensam...
Sweeeet

Kärlek på burk

2010-11-15 @ 18:38:08
Kärlek på burk är något jag tycker om, speciellt när men sen överför det till kärlek i glas!

Nu ska jag sätta mig ner i lugn och ro, dock med en helpeppad musiklista och en kopp kaffe, som förhoppningsvis piggar upp lite. Förutom detta härliga så jag ta tag i det där sega och tråkiga, som andra och även jag kan dra ut på till sista stund - plugget. Dock så är jag nu ute tidigt och ska idag försöka bli klar med biologiarbetet, som annars ska vara klart på torsdag senast. Ska försöka få lite feed back och se om jag kan ändra på något i morgon.
Senare ska ni få en liten inblick in my very own crib, i bris på annat.
Lateroooo

I wanna be instructible

2010-11-13 @ 17:40:17
Men tyvärr så är jag på höjden av sårbarhet..

Jag ska nu, efter en dag i stan och i Gladhammar (farfars grav), bege mig bort till Hannis för att sen cykla vidare till Elin. Vi får se vart kvällen för oss. B Y E !

Förlåt att jag aldrig sagt just det

2010-11-13 @ 17:09:25
Allting börjar om.

I got nothing, if I don't have you,
Jag kan börja om.
Jag själv är min största fiende.
Det är jag själv som stretar emot,
jag stretar emot min egen vilja.
Jag behöver hela mig,
så jag kan ge dig hela mig,

När allting börjar om...


Att leva såhär blir svårt.

Har inte riktigt tiden

2010-11-13 @ 01:52:48
Här får ni en gammal (min) favorit i repris.

Idag har jag inte riktigt haft tiden för det här med datorer och bloggning, då dagen gått i ett från klockan sju på morgonen till för ungefär en timma sen. Jag har ångest för att jag har lite väl mycket skoljobb som ska vara klart nu i veckan, innan vi flyger vår kos. Jag får ta tag i det i morgon och jag har även bestämt mig för att hela söndagen ska spenderas med näsan i skolböckerna!! Hur låter det?..

Jag startade i alla fall dagen med en lite rörig skoldag, där nästan allt var konstigt och rörigt. Jag fortsatte ner till atletklubben efter allt detta, och körde ett pass med Stella, Jocke och Phille. Jag är inte nöjd någonstans då det inte bara blev träning..
Jag tog mina grejer och begav mig hem till pappa för en kort visit, då vi valde bord och stolar. Käkade kina med mamma gjorde jag senare, emellan allt detta fick jag även in en dusch. Efter kinesmaten åkte jag, i min nya vinterjacka, vidare för att möta upp ett gäng b-rudar, för en kväll i sporthallen, och i fotbollens spår! Det blev lyckat, och nu sitter jag här, trött som en sten och funderar starkt på sängen.
Sweeeeeet!

Firandet i bilder

2010-11-11 @ 22:57:21

Kvällen startades med ytterligare en syskonpresent...
Storebror körde på stort med alla presenter och blommor!
Lillkusinen hade svarvat och allt, gulle!
Minst och störst♥
Smörgåstårta för hela släkten och efter det...
... blev vi väääldigt trötta!
Tårta piggade upp en stund, och detta får även bli den sista bilden. Nu måååste jag bli trött känner jag, så jag taggar sängen + boken!
Sweeet♥

Liiiiir

2010-11-11 @ 20:51:53
Sitter med guran i högsta hugg för att dra av en refräng! Kusinen är här och vi sjunger loss!

20 11/11 10

2010-11-11 @ 08:41:12
Halsduk - Lindex (mammas) • Skjorta - H&M (dagens "syskonpresent) • Leggings - Lager 157 • Smycken från bl.a. konfrimationen.

Eftersom att min sovmorgon inte blev någon sovmorgon över huvudtaget, så har jag nu tagit det ganska chill under morgonen. Alldeles straxt är det dock slut på friden, för då ska jag ta cykeln och trampa ner till stan för teater med klassen - Momo. Någon som hört talas om det innan? Inte jag i alla fall... Haha, på tal om det här med syskonpresenter också. Får ni presenter när era syskon fyller år? Jag vet att ingen av mina kompisar brukar få det, då de tittar konstigt på mig när jag börjar prata om det... Får ni syskonpresenter?

Ikväll firar vi 18åringen med släkten, men nu måste jag bege mig! Later...

Bästa storebror

2010-11-11 @ 07:54:37
Världens bästa bror fyller idag 18, och därför vill jag önska ett stort grattis!♥

Hur sött är inte detta då?!

2010-11-10 @ 20:57:21
Hur söta var inte dom här då? Jag bara måste köpa ett set, nu när jag kommer hem från resan, förhoppningsvis inte helt unge utan pung. Sen kommer jag sova gott!! Ni kan hitta dem HÄR!

Chocolate

2010-11-10 @ 18:59:51
Just nu sitter jag här, med en hel hög plugg, då ett religionsarbete, geografiarbete, ett biologiarbete, två boktexter och ett svenskaprov ska vara gjort inom kort. Eller, kort och kort, jag ska försöka bli klar med allt detta innan vi åker till Lanzarote. Jag tar tag i biologin ikväll, så får vi se hur långt jag kommer..
Laaater!

Baby, it's time to say goodbye

2010-11-09 @ 20:57:40
En bild från lovveckan som passerade.

Eftersom att dagen endast innehållit stress, regn, slask, simning, dans och mörker, så har jag inte haft så mycket plats för bloggande. Det är heller inte så kul att ta/ eller se bilder på en svart bild med lite regndroppar här och där, så arbetsmoralen när det gäller bloggen har ju inte varit den bästa...
Eftersom att det är tisdag har jag också bara dansat och haft mig, efter att skolan slutat med ett pass simning med klassen, som snabbt var fixat! Jag vet inte om ni lagt märke till det, men varje tisdag dansar jag två danslektioner under eftermiddagen, så ni får vara beredda på dålig uppdatering då det bli tisdag.
Nu ska jag ta mig en tredje dusch för dagen, och sen ska jag göra tidig kväll för en gångs skull! Vad sägs om det?
Sweet♥

På tisdag ska jag flytta ut ur mig själv

2010-11-08 @ 21:54:06
En så här rolig bild får ni idag, varsågoda!

Efter jobbet tog jag min cykel och trampade hem i den helvetiska blåsten. JAG BLIR GALEN!!!! Jag blåser bort alltså, och inte nog med det! Det är typ 10 minusgrader ute och frost, tack gud, tack så jävla mycket! Jag antar att jag får tåla lite sånt här, jag har ju i alla fall Lanzarote att se fram emot, om cirkus två veckor.
Kvällen har jag spenderat mestadels framför teven och på rummet, då jag återställt allt som inte var så fint härinne... Packat ner badkläderna inför morgondagen, då det är simhall som gäller sista timmen, fint! Jag har även laddat kameran, för den som vill veta och jag är jäklans pepp på ett nytt objektiv från Walters Foto här i stan!! Ett objektiv som är bättre för porträttbilder, då det tar in mycket ljus. Ruskigt fint skulle det vara alltså!
Men nu: sängen♥

Vi kör en snabbis va?!

2010-11-08 @ 15:34:53

Har strosat runt på stan i jakt efter juklappar. Till mig själv. Ni vet så att man kan fylla på önskelistan när det behövs? :)

Sitter just nu på mejeriet, i väntan på att tiden ska gå i alla fall lite snabbare, så att jag kan få det som behöver göras gjort!
Nu: jobb.

En obekväm känsla

2010-11-08 @ 08:38:27
Ååh, om hösten ändå kunde vara såhär fin längre.. Idag är det 5-, och det känns ju lite sådär. Jag ser inte fram emot cykelturen mot skolan, som väntar nu, efter en liten men skön sovmorgon!
Senare jobbar jag, så jag antar att vi hörs först ikväll. Laateer!

Like in a fantastic dream

2010-11-07 @ 18:00:38
Bild från Lars Winnerbäck konsert här i somras. En kväll att minnas, i min fantastiska dröm. Bubblan jag levde i då, även om vad till viss del var ganska overklig... Nu har verkligheten kommit ifatt mig, men kärlek finns från många andra håll! Jag får kärlek från den jag vill, fast på ett annat sätt och jag är glad.

Min dag har gått fullständigt som Balder. Upp, ner, upp, ner. Nu är det upp, och just därför passar jag på att skriva här, för vem vill läsa ledsna texter om hur någon bara vill dö?.. typ. Hur som så ska jag nu går ner och dra på en disneyrulle tror jag.
Börjar skolveckan med en sovmorgon, hur fint är inte det?!

Elin Nilsson 4/11 - #2

2010-11-07 @ 12:08:25
Nu ska jag nog bege mig bort till Hannis, för en liten stunds snack. Dock blir det inte allt för långdraget, då hon ska iväg senare.
Gårdagen var nog den konstigaste dagen i mitt liv tror jag... ~ Jag har aldrig varit så nervös över att möta din blick. Att drunkna i dina ögon, som jag så lätt gör.

I don't wanna think about it

2010-11-07 @ 00:35:39
Där har vi en kvällens.

Nu ska jag sova efter en sjukt konstig och lång dag.
Godnatt ♥

Bla bla bla

2010-11-06 @ 15:30:33
Nu tar jag min vän Elin med mig, och går ut på nya äventyr! Ha det fint!

Glassar runt med en mask, snart tillbaka!

2010-11-06 @ 14:18:54

Frukost på sängen

2010-11-06 @ 10:54:28
Detta är en sån här liten sak, som betyder mycket, men ändå inte märks hur mycket som helst. Något som faktiskt skapar en bra start på dagen, vilket kan leda till en helbra dag?.. Detta kom i alla fall min lilla mamma upp med i morse, och överraskade mig. Sååå nu har jag tryckt i mig detta och tagit ett litet snack, om lite mer privata saker, som vi inte behöver ta upp här...
Jag ska i alla fall fortsätta dagen med lite träning tror jag, men jag orkar dock inte ta mig till Atlet.. Det får idag bli träning på hemmaplan, men det blir nog bra det med. Vad ska ni göra idag?

Tonight I wear this

2010-11-05 @ 18:15:16
Har precis gjort i ordning mig för dagen, och sitter nu och stentänker. Efter tänkandet ska jag trampa upp till pappa för middag tillsammans med honom, och bror, vilket säkert blir bra! Det får även bli kvällens händelse, och det känns väldigt konstigt måste jag säga. Det är ju fredag och allt... Hur som så får jag väl ta igen det i morgon, eller?
P e a c e , man!

P.s. har ni märkt hur cool jag blivit med peace och allt...

Elin Nilsson 4/11

2010-11-05 @ 16:40:29
The truth in her eyes

Like a G6

2010-11-05 @ 13:21:36
Ovan har ni två bilder från fikastunden, på Sahara, tillsammans med min kära vän Elin, under gårdagen.

Jag är mitt uppe i städningen, så vi får höras senare, P E A C E

Today's

2010-11-04 @ 11:34:02

A massive attack

2010-11-04 @ 10:27:36
Vaknade tidigt idag, så jag tog tillfället i akt att ta mig en skön dusch, som varade ett bra tag! Det var länge sedan nu... Så nu sitter jag här, nyduschad, fräsch, dock inte alls i ordning. Jag ska vänta ett tag till på tha hair, och sen ska även det fixas till, men först - ansiktet, haha, det är sjukt så man ser ut på morgonen!!

Senare idag, närmare bestämt klockan 12 ska jag luncha med Svensk Direktreklam, där jag jobbar. Det är bestämt att det blir på Gusto, och min gud så gott det kommer bli! Efter det vet jag dock inte vad jag hittar på, jag ska i alla fall försöka få in en träning under dagen.. Vi får se hur jag lyckas med den saken ;).
Nu ska jag återgå till rummet, som även behöver uppfräsching!
L A T E R OO

You got me so hypnotized

2010-11-03 @ 20:59:09
Jag bländar mig själv totalt, med alla lögner, bara för mig själv...

Som de flesta vet så har min dag innehållit både SYOsamtal, och en dag på stan, men något ni inte vet är att jag varit med om höjden av pinsamma saker! Jag ska dock inte gå in på detaljer om vad det innebär, men riktigt förnedrande var det, men nu är det gjort, och jag är stolt över att jag över huvudtaget gjorde det! Credit to me ;)
Jag har även varit nere på stan under ungefär hela dagen, då jag fann mina absoluta drömkängor nu inför vintern och allt. Dock har min kära vän Hanna köpt dem, så jag antar att jag lär få leta vidare. Jag har dessutom inga pengar, så där har vi ännu större anledning till att vänta någon månad.
Senare under dagen träffade jag ett gäng killar, som jag sedan spenderat mer eller mindre av kvällen med. Vi fick in allt från thaimat till gitarrspel och arabisk dans, då vi spenderade de sista timmarna på Mejeriet i gott sällskap av även Hanna och Stella!
Just nu sitter jag nu här, med mammas illgröna (inte så fina, men vääääldigt sköna) tröja, mammas übersköna mjukisar och min tjocka halsduk som även pryder min hals dagarna ut! Såååå nu ska jag se om det finns någe att hitta på, innan sängen väntar. Imorgon ska jag luncha med jobbet, vilket ska bli riktigt gott, då jag inte har så mycket plats för att äta ute i plånboken! Men mer om detta imorgon.
Sleep well♥

alla gånger då jag sa

2010-11-03 @ 20:30:36

En tom själ som svävar i mörkret

All by myself

2010-11-03 @ 13:29:21
Har varit på skolan, tidigt (ångest!!!!), för SYOsamtal med en konsulent. Jag tycker själv att det gick bra, och jag har allt lite planer... Dock så vill jag inte riktigt "komma ut" med det än, man vet ju aldrig hur många gånger jag hinner ändra mig innan det är dags för det slutliga valet, men jag är nästan säker på vad det blir. Sen har jag ju även önskningar om vad jag vill bli i framtiden, vilket jag inte hade en aning om innan jag var på skolan idag. Ganska coolt faktiskt!!

Hur som så ska jag alldeles strax ta cykeln och åka ner till stan för lita ärenden, sen är nog dagen fullbokad med massa annat kuligt! Såååååå bye!
(Ytterst tråkigt inlägg, men det är något ni får leva med.)

One more chance tonight

2010-11-03 @ 01:29:01
Taggar skräck tillsammans med min kära vän på bilden ovan. Mycket fint om ni frågar mig!
Sov gott♥

Please, just turn the lights off

2010-11-02 @ 20:31:38
Gitarren dundrar som aldrig förr och jag försöker komma undan verkligheten, vilket inte går.
Jag är ledsen, men jag älskar dig.

I don't wanna need a parachute

2010-11-02 @ 11:38:00

Idag ska jag ha ett liv. I alla fall ett litet liv, med en kär vän.
Jag kommer aldrig riktigt bli klar med dig...

Jag sviker mig själv

2010-11-02 @ 10:06:28
Idag är jag tom.
Idag har jag bara tankar,
tankar om det förflutna,
tankar om framtiden.
Hur kommer den närmaste framtiden att se ut?

Idag finns inga blöta tårar i mig.
De som bekräftar att man är ledsen,
att man har ont.
Jag är ledsen, vilket gör att jag får uppleva den värsta smärtan av dem alla.
Idag finns inte tårarna som en bekräftelse,
och det gör det bara värre.

Jag tvivlar,
tvivlar på mig själv.
Jag tvivlar på den som alltid sagt att den kommer att klara sig,
det går inte att klara sig undan detta.
På något sätt blir du berörd för livet.

Om en månad...

2010-11-01 @ 17:10:25
bildkälla
Sitter jag kanske på en liknande ställe, på Lanzarote och bara har det bra. Jag vill ha det bra. Jag vill vrida tiden tillbaka...

Jag sitter i alla fall och kollar runt lite i TAXFREE SHOPEN, vilket får mig att tänka en hel del. Det är konstigt att en katalog kan få en att tänka så mycket. En liten katalog om framtiden får mig att tänka på allt som hänt under det senaste halvåret...

-

2010-11-01 @ 13:46:47
Allt har ett slut. Även detta. Tack och hej livet.
RSS 2.0