Myskväll varierat med nytta

2012-01-31 @ 20:45:06
Sitter nu, efter några timmar med ögonen fästa på dataskärmen och näsan i tekoppen, bänkad i soffan framför premiären av Top model Sverige. Hahaha, vissa brudar är verkligen föööör mycket! Och nu kommer vi till min fråga - VART HAR DOM GJORT AV STJÄRNAN?! De har visat Djamila typ två gånger, och hon har inte sagt ett ord, medan andra små fjollor maler på som om dom haft munkavel i 14 år... Stort minus! Men sluta titta går ju inte...

Världens bästa mamma

2012-01-31 @ 20:29:54
Svar: Jag har lärt mig av de bästa! ;)

Tisdag januari 31

2012-01-31 @ 16:27:06
Tog en liten bloggpaus igår, och gjorde annat, mer nyttigt. Tränade hårt och satt sen bänkad i biosalongen under ett par timmar. Såg Simon och ekarna, som faktiskt visade sig vara riktigt bra! Hade inga större förhoppningar, men den var himla mysig.
Håller på med maten nu. Det får bli omelett, bara för att det går fort, är smidigt och ganska nyttigt, för att underdriva. Ska skriva religion och träna om jag hinner. Ikväll sitter jag bänkad framför teven klockan åtta - top model Sverige drar igång. Hörde att Djamila skulle delta? Den snyggingen!

-

2012-01-29 @ 23:02:50

- den enda du någonsin kommer kunna förändra är dig själv, och så länge du inte ger upp har du heller inte förlorat något.

Pretty much my weekend through instagram

2012-01-29 @ 22:14:00
Idag är en sån där äckeldag, när man äter precis allt som finns hemma, går runt i sovkläder hela dagen och sängen är the place to be. Jag försökte duscha bort allt det där, men den uppsvälda magen och det dåliga samvetet sitter kvar. Det var liksom sådär så jag ville skrubba bort precis allt på hela mig, med skrubbbollen i duschen. Inklusive huden. Jag lyckades nästan, och lite renare känner jag mig. Ytterst lite.
Jag ska torka håret och smörja in mig med ett alldeles för tjockt lager body lotion. Sen ska jag försöka sova några timmar, för att sen vakna upp till en, förhoppningsvis, bra måndag. Oddsen är inte höga.

The ugly truth

2012-01-29 @ 15:12:13
Tar en chilldag, kollar film och äter sånt jag inte borde. Hörrrrs :D

Dear shoes, how do I walk with you?

2012-01-28 @ 14:10:59
Porrpupporna sitter på och jag damsuger och städar hela huset. Kände för att få nåt vettigt gjort så jag började med diskberget, och sen fortgick det hela. Försöker lära mig att gå i dessa, eftersom vi håller på med ett nummer till vårkonserten där jag kommer använda just dessa. Snyggt! Jaja, är inte personen som vanligtvis springer runt i sånt här, så det är en liten utmaning. Nu ska jag ta övervåningen och sen hoppa in i en dusch och fixa iordning mig inför kvällen det!

11:54

2012-01-28 @ 11:53:59
Såhär långt har jag kommit än så länge. Kollar just nu film, och ska försöka hålla mig på den här nivån resten av dagen, så jag orkar med kvällen och natten! Det vaknas party i Blankaholm, och jag har planer på att ha riktigt kul ikväll.

Fredag i all ära

2012-01-28 @ 10:39:25
Bestämde mig för att hålla mig borta från den mesta tekniken igår kväll, och det hela slutade med att jag somnade med huvudet i mammas knä klockan halv nio(!!!!). Det resulterade i att jag nu sovit ungefär 14 timmar. Jag vet att man kan sova för mycket, men frågan är: Kan jag? Det tror jag inte.

Fråga

2012-01-28 @ 10:27:11
Svar: Nej, jag tyckte inte att det gjorde så ont, men självklart känns det! Det är ju ett "skott" rakt igenom örat, haha :) Det har dock varit lite svårt att ligga på örat i några veckor efter...

Kämpa och slita

2012-01-27 @ 13:21:37
Är såhär flashig nu.
Har tagit det ganska lugnt nu på morgonen, men va precis och gjorde ett ärende. Nu ska jag knyta på mig skorna och ta en promenad till gymmet, för att sen få igång flåset lite. - No pain, no game

-

2012-01-27 @ 11:32:44

Uppe i´t

2012-01-26 @ 21:47:48
Kaffe, kära kaffe♥ Mammas och mitt levebröd nu när vi bor ensamma. Vi delar liksom detta intresse ;) Sen får vi inte glömma mjölken! Vi är som små kalvar..
Jag kan slå rekord i att dricka kaffe snabbt!! Samla disk på rummet också...

Jag har legat i ikväll! Skrivit cv, personliga brev, mailat runt och letat jobb. Nu har jag ont i huvudet och är trött som en gris. Är ledig imorgon, och det passar perfekt nu inför helgen! Ska springa runt i stan och söka jobb, träffa Stells och få med henne till gymmet. Har också lovat att helgstäda huset. Imorgon blir helt klart en bra-ha-dag! 

Jag har drömmar att uppfylla. Detta är en av dem.

2012-01-26 @ 19:41:18
Största drömmen är Tomorrowland i Belgien. Det ska genomföras, men allt kommer i sinom tid. Nu vill jag spendera sommaren runt om i vårt avlånga, härliga land. S!ESTA, Hultsfred, Emmaboda och så mycket mer. Galet taggad på en sommar med mina allra bästa vänner, sol och värme!! Mitt första mål är Hultsfred, som i år har totalt enanstående, crazy, amazing artister. Bl.a. M83, The Cure och Noah and The Whale, Anna Ternheim, Marina and The Diamonds, The Cooks och The Cardigans. Jag menar, hur bra ser inte det här ut?!?! Craaazy stuff!! (bilden är en länk, för de som inte förstod ordet LINK..)

Idag:

2012-01-26 @ 19:16:53
Utöver detta har jag också varit i simhallen för sista gången i årskurs ett. Kunde dock inte få några bilder därifrån (var nära att gå och hämta mobben och be peter knäppa ett par pics, men tänkte att det kanske inte skulle se så bra ut), även om jag fick fina ideér inför sommaren. Hoppade ruskigt fint från femman, och insåg att simhallen är barnsligt kul. Bara man är där med rätt personer!
Sen började jag också kolla på en floppfilm förut, när jag låg här nerbäddad och tyckte lite synd om mig själv (bedrövligt risig!!!!!!!!!!). Det hette "MILF". Behöver jag säga mer?..

What went wrong?

2012-01-26 @ 16:43:28
Visst jag kanske är naiv som fortfarande håller fast vid det gamla. Det säkra.
Jag har dock varken tiden eller orken att bry mig.
Och nej, jag är inte ledsen eller arg. Jag är besviken.

Pictures from today

2012-01-25 @ 21:15:06
Bilder från idag.
1. Slipade, i brist på inspiration, iordning ett par brallor klockan sju i morse (överkurs?) 2. klockan 4 är på tok för sent att sluta en skoldag. Hilda och jag har övat partytrick 3. Påväg hem från mejeriet förut. Dansat i 14cm klackar, och är väldigt glatt överraskad över hur bra det faktiskt gick! 4. Äckelsnö. Erkänner att det är mysigt på kvällarna, dock.

Peace bre

2012-01-25 @ 17:32:58
I morse 25/1 2012.

Har spenderat åtta timmar på västerviks gymnasium, och nu är jag totalt slut. Har ätit mat, som jag så fint slängde ihop när jag kom hem. Rena omeletten blev det! Nu är jag mätt och belåten och ska svida om för en timmas dans. Lite taggad på att dra på mig porrpupperna faktiskt.
Hörs osv!
Förresten så var "mean girls2" helt klart en stor flipp! Hade inga förväntningar, då många fortsättningar på filmer har visat sig vara urkassa. 4/5 fiskar.

Hejdöh!

2012-01-24 @ 21:47:28
Skulle sova vid nio var det tänkt, men eftersom vår damphög till kaffebryggare inte började fungera förens tio över nio, blev planerna ändrade! Har varit hängig ikväll, och har därför bara legat i sängen och kollat oth, för undantag för intag av diverse livsmedel. Nu har jag ont i huvudet, och ska somna till "Mean Girls2". Flipp eller flopp? Återkommer imorgon.

We don't wanna go outside today

2012-01-24 @ 09:28:43
Det har snöat hela natten och marken är nu täckt med ett en decimeter tjockt täcke av vita flingor. Nej, jag tycker inte att det är mysigt. Äckligt.
Morning! Har varit förbannad på vårt internet större delen av morgonen. Men skam den som ger sig!! Såhär ser jag ut idag :)
Ska göra några längder efter school, så hörs ikväll!

Cheers

2012-01-23 @ 21:22:24
Ny termin har börjat, och det enda positiva med detta faktum är att vi går mot ljusare tider. Nya schemat är förjävligt och jag vill redan kasta det i soptunnan. Värdelöst. Förutom skola och nya scheman har jag haft en ganska bra dag. Jag har tränat och flyttat till mamma, skypeat med världens bästa storebror och haft en liten Stella på besök. Har provat kläder och gratulerat henne till en kommande flytt. Grymt kul!

Nu ska jag fixa iordning mig efter duschen jag nyss var inne i, och sen väntar sängen på miiiiiig. Smak på´t!

Alla är inte starka jämt

2012-01-22 @ 22:39:43
Ikväll tillägnar jag mina tårar till alla personer på denna jord. Alla som inte är jag. Jag tillägnar dem, de jag lever med, personer jag aldig träffat och aldrig kommer att träffa. Jag gråter för både glädje och sorg. Jag gråter för människor i en anna värld. I en annan dimension. Jag gråter för alla andra, för att jag är trött på att gråta själv. Jag biter ihop så att tänderna värker och magen vill vända sig utochin. Jag gråter för alla andra för att ha en anledning att gråta.

- Det som aldrig existerat, är omöjligt att gråta över.

Blody sunday

2012-01-22 @ 21:28:30
Min söndagkväll har sett ut såhär, även om matteboken bara hamnade där för att det skulle se bättre ut och jag skulle få lte bättre samvete...

Hey baby, I can be your new addiction

2012-01-22 @ 12:32:35
Hade en grymt mysig och trevlig kväll igår. Vi åt gott (och väldigt mycket), pratade massor och myste ute på min altan större delen av kvällen. Nya stället to be, om man sätter på värmen, drar ut massa filtar och alldeles perfekt, mysig och lugn musik! Josse stannade över natten, och jag somnade som en stock framför en film (skräll!!!!).
Jag sitter och smälter frullen nu, och ska strax bege mig mot actic för ett cppump, då jag struntade i det igår. Man måste ju vila någon dag! Sen ska jag spendera resten av dagen hemma, packa och plugga. Inte jätterockigt, måste jag erkänna..

This is the good life

2012-01-21 @ 20:09:05
Har en härlig tid med två extremt fina vänner. Hörs!

Huvudvärk från helvetet

2012-01-21 @ 15:24:24
Daaaageeeens barre

Lördag, lördag, lördag! Vaknade upp med världens huvudvärk idag, så tog det lugnt hela morgonen. Pappa kom hem och vi åkte och handlade inför ikväll. Tjejerna kommer och vi ska laga mat och lördagsmysa! Precis vad jag behöver, även om jag spenderat alla de senaste helgerna i lugnets tecken... Börjar jag bli gammal och tråkig?! Nästa lördag sitter jag i alla fall inte hemma! (tröstar mig med det...)

För varje gång du kommer, kommer också katalogen med alla du legat med

2012-01-20 @ 22:29:11

Ego.

2012-01-20 @ 17:12:35
Idag har jag "gymmat" på idrottslektionen, pratat ryggproblem och skrivit en uppsats om facebook. På engelska. Kändes sådär, med tanke på hur illa jag tycker om engelska... Sen har jag också skrattat mycket med mina fina vänner på den onödigt långa hålan, berättat alla-barnen-historier och gråtit av skratt till alldeles hemska historier. Efter allt nödvändigt styrde jag vidare mot actic för ett litet pass. Måste säga att jag faktiskt ser små framsteg efter all träning! YEEESS!!

Ska spendera kvällen i mjukisbrallorna och en stor tröja med god mat och pappa + grannar. Mysigt! Ska försöka hålla mig borta från sockret även ikväll, eftersom jag imorgon ska gå loss totalt med åtminstånde två härliga brydar!

Summer, get your ass back home. I left the keys outsite our front door

2012-01-19 @ 17:08:25
Idag längtar jag lite extra till sommaren och allt därtill. Sol, värme och vänner. Men vi får inte heller glömma de pepparkaksfärgade kropparna, som jag är så duktig på att tjata om varje gång :) Jag vill leva i ljuset av solen enda fram till klockan halv tio på kvällen och vakna till fågelkvittret som tränger sig igenom fönstren i huset. Trots att man har en svacka kommer man aldrig lika långt ner på sommaren, och en riktig depression känns för mig fullkomligt omöjlig! (har kommit på det själv) Jag vill leka med tomtebloss och dansa i sanden tills morgonsolen letar sig fram 
Hursom. Jag ska cykla, på isgata, ner till kusinerna för att fira lilla farbror som snart är inne på sitt 42a år. Grattis i förskott, bara för jag vet hur kul du tycker att det är med uppvaktning ju mer åren går ;)

Instagram

2012-01-18 @ 15:20:17
Bjuder er på mitt liv ur instagram de senaste fyra dagarna. De tre sista är från idag, vilket alltså berättar att jag nu sitter placerad i den sista bilden. Med näsan i historiaboken och kaffekoppen uppkörd i ansiktet. Det är gott, men plugget liksom tynger ner det hela liiite onödigt mycket. Typ!

Tisdag barre

2012-01-17 @ 16:45:49
Bilderna togs klockan 07:57 imorse, för att vara exakt.
Trött som ett djur om mornarna, så ikväll satsar jag på sängen vid nio eller nåt. Känslan som uppstår när man vaknar.. typ. Haft en kort dag i skolan och har därför redan nu hunnit träna, lagat mat och ätit. Jag lyckas oftast få till väldigt god mat, men vid anblicken är det inte direkt nåt man vill stoppa i munnen. Nu ser det ut som jag spytt i skålen :) Som tur är bjuder jag oftast inte nån annan än närmsta familjen på mat, hehe. (den där informationen var bara till för den som ville veta!!)
Ska duscha och sen ta en promenix till min sjuka lilla kusse och lämna lite böcker. Sen ska jag förhoppningsvis spendera resten av kvällen med näsan i samhällskunskapsboken. Har kommit på att det är bra att komma förberedd till lektionerna...

Pure awesomeness

2012-01-16 @ 23:15:16
I princip perfekt.
Jag har tagit mig igenom "årets mest deprimerande dag" riktigt bra. Myst på ett café större delen av eftermiddagen och fixat några mattetal, helt på eget bevåg! Nu ska jag sova för att slippa skavanker och sjukdomar. Imorgon startar jag återigen en ny träningsvecka!

Snabb Smart Smidig

2012-01-15 @ 22:12:43
Svar: Jag har strl. Small i dom :)
Har kollat två helkassa filmer ikväll och nu ska jag göra ett sista försök. Tar en tänkbart säkert kort - trassel. Har hört mycket gott om den! Sov gott och dröm om stora saker

Du är som en finne i röven, min vän

2012-01-15 @ 17:50:14
Har som jag nämnde tidigare, fått en liten vän på läppen. Han är dock redan påväg bort (tror och hoppas jag). Såååå idag känner jag mig mest wisig! Har möblerat om, vilket har blivit lite utav ett intresse för mig. Ska nu packa, och sen får jag se om jag hittar på någe. Annars drar jag på en av alla tusentals filmer (känns som så många) som jag laddat hem nu!

Sunday 15th of january

2012-01-15 @ 15:19:52
Det här är ungefär hur långt jag kommit idag, men det är bara skönt att ta det lugnt. Jag har varit på gymmet, men var trött i kroppen, eftersom jag inte fick så mycket sömn inatt - vilket också resulterat i ett munsår som jag håller på att kurera just nu! Måste lära mig att sova på nätterna!!!

Jag ska inte göra så mycket mer idag, än att jag ska försöka fixa iordning här på rummet. Har lite planer på att träffa antepante också, så jag ska hoppa ner i en dusch nu så att jag hinner allt jag vill!

Tänkvärt

2012-01-14 @ 22:17:45

Det är för väl att lögnen finns,
för tänk om allt man hörde var sant.

Bilder från idag

2012-01-14 @ 19:58:00
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
14e januari 2012

Road trip with mom

2012-01-14 @ 19:26:54
image descriptionimage description
Har varit på road trip med mamma idag. Åkte ganska tidigt i morse, och kom hem runt halv sex. En heldag alltså! Och mysigt har vi haft det! Pratat strunt i bilen till Vimmerby, jag körde och gjorde en totalt spontan, men exellent parkering mitt i Vimmerby centrum. Kollat runt i några få affärer, men hittade (som tur är) inget vettigt. Det mådde plånkan bra av! Vi fikade på en café där all inredning var till salu och jag hittade tillslut en riktigt snygg och rejäl kalender, som jag blev ruskigt nöjd med!
På vägen hem tog vi en sväng till Kammertorp och mammas gamla vän. Myste lite med henne och mördarkatten, Findus (bilder kommer sen). Hoppade in på maxi för att köpa lite snacks och fick även med mig en B&J hem. Jag har ju trotsallt en sockerdag i veckan ;)
Clara kom med en väldigt bre idé härom kvällen - intala dig själv om att du inte tycker om allt det goda, feta, söta och sliskiga! Jag tycker faktiskt inte om choklad och godis...

What would you say?

2012-01-13 @ 20:59:28
image descriptionimage description
Edit: Såhär ser min kväll ut. Planerna blev ändrade, men nästan lika skönt det, med tanke på att jag är totalt död efter den här veckan. Vill gå och lägga mig nu. Typ. Men det ska jag inte! Jag ska se på film och mysa med min stora snögubbekopp :)

Det lättaste i livet är att förstöra för sig själv

2012-01-13 @ 20:04:18
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
Några instabilder från den gångna veckan. Några har ni redan sett och några inte. Har tränat mycket, men också hunnit spendera mycket tid med mina hjärtegull eftersom skolan dragit igång. Man kommer liksom inte ifrån att umgås då!
Har hunnit med en sväng på actic även idag, och ser nu fram emot en extremt lugn helg! Som en filbunke, och jag ska ha det sååå skönt! Har fått i mig lite för saltad mat tillsammans med mamma och hennes vän, och sitter nu och gör planer för kvällen. Det var tänkt att Ante skulle göra mig sällskap, men vi får se hur det blir med det! Imorgon åker jag tidigt till Vimmerby med mamma. Tänkte övningsköra och ta en titt på cubus. Har ännu inte varit där, hehe. Sen ska jag bara mysa resten av dagen! Har ni några planer, gott folk?
Är sååå törstig! Ska gå och dricka nu.

Akta så du inte drunknar

2012-01-12 @ 16:48:35
Äckelväder! Jag förut: dränkt katt. Jag nu: Trött, mätt, kall, levande katt. Kan se ett tema för dagen idag. Träning och vatten. Jag har varit i skolan, tränat på långlunchen och simmat ett antal för många längder i simhallen med klassen. Känner träningsvärken i hela kroppen smyga sig på, men det är inte annat är skönt! Ett litet bevis liksom :)

Ska kolla Andra Avenyn, som jag så fint lyckats ladda hem! Ska sen äta mackor till middag tillsammans med mamma och Clara som kommer på besök. Hejs!

Ett stort skepp kommer lastat med MOTIVATION

2012-01-11 @ 14:18:26
Ni får en slev motivation ni också!
Har promenerat tills stan efter en extra kort dag i skolan med två inställda lektioner. Skönt! Hemma är jag nu och har laddat mobilen för några kilometer på bandet och sen ska jag laga mat, innan jag premiärar på yogan med mamma. Ska bli kul att se vad det är... Hört att det är mycket bra träning ;)

Push up

2012-01-10 @ 22:05:14
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
Min första skoldag i bilder. 1. frullellele 2. big orange 3. jag blir neger 4. nyduschad.

-

2012-01-10 @ 16:43:31

Last day in freedom

2012-01-09 @ 20:56:17
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
Min dag i bilder, och jag tycker att jag lyckats riktigt bra med att sysselsätta mig under hela sista dagen i frihet. Även om jag inte gjort särskillt ansträngande eller speciella saker, har jag ändå haft det riktigt bra hela dagen, och att tacka för det gör jag mina fina vänner och familj. Jag har lyckats fika (utan socker *nöjd*) två gånger under dagen och haft lika mysigt båda gångerna!
Nu har jag kört första halkrundan med mamma och jag är helt klart nöjd med min insatts! Nu är vi hemma igen och Sveriges mästerkock står på. Allt ser så himla gott ut! Varför?!? Nu ska jag ta en kopp tea och se om jag kan få tag på broren för en stund i Skype, och imorgon återgår jag och de flesta andra ungdomarna i viken till verkligheten, alla rutiner och måsten igen. KEEUUL.

Prepare yourself

2012-01-08 @ 22:57:00
Bild ur arkivet.
Haft en rövdag idag. Har bara legat i sängen, i precis samma position, och tyckt sådär lagom synd om mig själv. Eller synd och synd. Jag har saknat min bror nåt äckligt mycket, så slängde iväg ett mess, och sen kändes det lite bättre. Sen fick jag också ett samtal av fin vän. Gud så skönt det är när man kommer så nära varann att man bara kan släppa allt och personen på andra sidan lovar att allt ska bli bra. Det är i sådana stunder jag finner min motivation till att ens gå upp på morgonen. Så därför har jag nu bett pappa väcka mig när han går till jobbet, redan vid åtta, för att jag ska hållas hela dagen. Jag ska först och främst träna. Sen ska jag packa till mamma, fika med den fina vännen och ta ett rejält snack, med tanke på att han befunnit sig på betydligt varmare och härligare breddgrader under nästan en månads tid. Där har vi mycket att ta igen! Sen ska jag träffa min lilla, men oh så fina vän Stells som kommit hem från grekerna.
Just av dessa anledningar ska jag nu krypa ner ytterligare under täcket och få mina timmars sömn. Dom sitter precis där dom ska, efter två sömnlösa veckor! Godnatt

Not all of your dreams come true

2012-01-08 @ 17:03:42
Idag är det endast bilder som får mig på humör. Allt annat är kallt, grått och ledsamt. Jag hade helst av allt velat spola fram tiden sådär fem månader... Minst! Annars hade det gått bra med två år och de där fem månaderna. Hade varit skönt, med tanke på att då skulle både jag och alla andra slippa den här verisionen av mig. Den är tråkig, ledsam och allmänt nere, men visst - alla har vi våra svackor. Jag skulle vilja påstå att jag har en nu. Ligger nedbäddad i sängen hela dagarna och drömmer mig bort. Gör jag inte det vill jag bara lägga mig på golvet och gråta. Eller kanske sitta i ett hörn. Inte JÄTTEROCKIGT!

I need a good adventure

2012-01-07 @ 16:17:45
Kom hem sent inatt efter en suverän kväll med härliga vänner vid min sida. Fick en fin liten tjej bredvid mig i sängen också, så vi vaknade ganska sent och sen dess har jag bara tagit det lugnt. Skönt.
Fick en sån där spontankänsla förut. Kände för att sätta mig i bilen och bara köra, köra och köra lite till. Ensam. Med valet att vara ensam. Så himla skönt! Slängde därför ihop en skön road trip-lista. Dock inte kommit långt, men det kommer. Och dagen kommer, då jag sätter mig i bilen, drar på musiken och bara kör, kör, kör.

Lookalike

2012-01-06 @ 14:14:16
image descriptionimage description
Såhär ser jag ut, dagen till ära! Första dagen på lääänge som jag ens drar på mig lite smink...

Scared of the dark

2012-01-06 @ 13:29:21
image descriptionimage description
Vaknade med solen i ögonen idag, och det fick mig genast att må ganska bra. Sen kände jag mig lat, för att jag varken tog mig till gymmet, eller ut i det fina vädret... Hursom! Jag har pratat med Johan i telefonen, och kollat oth sen jag vaknade. Ska till farmor och äta med släkten och sen träffa Hannisen!
Förresten, blir himla glad när ni tipsar mig och kommenterar! Ha en bra dag

Livets ljusa stunder är många, men inte idag

2012-01-05 @ 22:33:58
Min dag har sugit. Hur bra har eran varit på en skala 1-10? :) Jag beräknar min till en stark tvåa. Endast pga av att jag har en underbar vän, named Hanna Ströberg, och världens bästa mamma. Tycker nästan lite synd om er andra...

Dagens måste: Sluta tänka.
Juste! Jag skulle ju börja med min ickesockerdiet nu i början av veckan, men det har gått sådär. Har sjuka cravings på kvällarna, och vet inte riiiktigt hur jag ska råda bot på dem. Någon som har tips? Öppen för förslag, liksom.
Nu myser jag så mycket jag kan. Ja, i alla fall så mycket man kan på egen hand - vill säga, slängd i sängen med dator, tittandes på One Tree Hill (drömmandes bort) med små uppehåll för bloggning och uppdatering på twitter. Hoppas ni är glada över min hänsyn till er, kära läsare!
Glömde jag nämna att jag har världens bästa mamma??? Okej, va bra. Då säger jag det igen: Jag har världens bästa mamma!

Pro Ana "En livsstil"

2012-01-05 @ 00:34:54
Detta är det värsta jag sett i hela mitt liv! Jag blir så förbannad på sånt här. Människor som plågar endast sig själva helt utan anledning! Faktiskt både tjejer och killar som bokstavligt sakta men säkert tar livet av sig själva.
Hittade en blogg skriven av en tjej som kämpar hårt emot sin anorexi. Hon berättar där om hur hon blev sjuk, men ger också sin förklaring till det hela. Jag själv tycker att det är intressant med sådana bloggar, men skulle själv aldrig kunna ha någon. Hur sjuk jag än skulle vara. Tror jag.
Hon skrev i alla fall om Pro Ana-sidor där hon fann sin väg till den sjukdom, jag tror att många kan klassa som den värsta på denna jord. Det handlar alltså om olika hemsidor som påstår att den hela Pro Ana grejen är en livsstil, och ingen diet. Att människor alltså ska leva efter ett schema med svält ena dagen, 500 kalorier en annan, 800 nästa och dagen efter det återigen svält. "Man ska konstant vara i rörelse, eftersom det förbränner de få kalorier du får i dig under dagen." "Ha det extremt rent runt omkring dig hela tiden, städa för det förbränner." "Borsta ofta tänderna för att få maten att smaka äckligt." Och så här fortsätter det. Överallt. På hela internet. Och nu har jag ändå bara tagit det lilla jag hittade. (Vill inte dra upp extrema exempel här, både med tanke på att jag vet att folk läser det jag skriver, och p.g.a. att jag själv inte vill ha det extremaste av det extrema att titta tillbaka på.)
Det här skrämmer mig något fruktansvärt. Hemskt. Jag förstår inte hur man kan ha hjärta att sitta och skriva tips till redan svårt sjuka människor. Uppmuntra att se ut som levande skelett. Ge "enkla" tips till att förstöra en hel framtid. "Här! Varsågod, här får du en biljett till helvetet."
En slutsats jag, men säkert också många andra, vill dra är nog att personen eller personerna bakom allt det här, heller inte dom är friska. Men detta gör det inte rätt. Idag stiger antalet insjuknanden i ätstörningar hela tiden, och jag tror inte att någon frisk människa kan se sig själv med en ätstörning. I helvetet. Jag själv blir rädd bara av att läsa.
Jag blir alltså bara så arg av sånt här. Jag kan verkligen inte förstå hur detta kan förekomma. Det får inte förekomma. Jag valde att visa en relativt "mild" bild p.g.a. att jag själv mår illa av att se benknotor sticka ut ur ett blåspräckligt skinn. Färglösa flickor som bara matas med negativa tankar.
Men jag tycker att man ska vara medveten om riskerna som finns. Att börja träna betyder inte att man kan fortsätta äta som man gjorde innan, när man försökte gå ner i vikt med hjälp av att äta mindre. Tänk om. Jag kan erkänna att jag själv, flera gånger, tänkt tanken att äta mindre för att gå ner i vikt, och jag tränar ändå flera gånger i veckan, och ikväll skäms jag över att tanken ens slagit mig. Ingen tycker att det är fint med levande döda. En människa utan liv är ingen människa, och jag vet själv att jag inte vill bli en robot.

-

2012-01-04 @ 21:54:03

Good morning

2012-01-04 @ 12:49:41
image descriptionimage description
Har promenerat hem från Vickan och hunnit göra lite kaffe. Ska försöka ta tag i skolan så jag slipper göra det i helgen! Vi får se hur det går... Ha en bra dag!

Hallå där Emil!

2012-01-04 @ 12:41:55
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
Fick igår besök av stormen Emil, och han tycks trivas riktigt bra här i viken, vilket är förståligt. Bilderna ovan är från gårdagen/kvällen. Fick ju som sagt hem min sololja från Nelly, vilken jag redan är nöjd med. Kan inte bärga mig inför sommaren! Sen spenderade jag kvällen i Vickans soffa tillsammans med henne och Hanni. Kollade först på The Wedding Date. Tyckte det var en helmysig film, och jag rekommenderar den verkligen! Sen stannade jag och Vickan uppe större delen av natten och hade filmlan. Heeeelt okej natt!

Det där tog lite extra hårt i hjärtat

2012-01-03 @ 17:51:29
Efter att jag tränade tidigare idag har jag bara gått runt i ett par grå mjukisar och ett vitt linne. Ätit god (VANLIG) mat, efter två veckor av kostant ätande av typ prinskorv, köttbullar och fett. Outfiten skulle heller inte bli så intressant den, så jag hoppar över den idag. Istället berättar jag att jag ska vänta in Hanna och sen ska vi till Vickan och filmmysa. Det är storm ute också. Hörde att den heter Emil. Gud va fult, haha!

Welcome

2012-01-03 @ 17:13:49
image descriptionimage description
iPhååånbilder.
Fick hem klänningen i eftermiddags. Det hade ett väldigt fint fall faktiskt, och var precis lagom. Dock är jag lite osäker, så jag låter lapparna hänga kvar i några dagar. Gillar inte att se gravid ut från sidan, men det kanske är något att vänja sig vid, eftersom jag inte tycker att det är fult på någon annan än mig själv?.. Jag är än så länge nöjd, och med i påsen var ju även coconutoljan jag beställde på rean. Mums! Undrar om jag blir negro nu då? Köpte dark... Har haft flera flaskor och varit nöjd varje gång!

Livia Lace Dress

2012-01-02 @ 22:12:34
Nyårsklänningen som inte kom, är nu påväg. Fick ett sms idag, men det är ju tur att den är PÅVÄG NU i alla fall! *förbannad* Max tre dagar blev mer än en vecka och därför typ fem dagar på tok för sen. Lite besviken på Nelly nu, men hoppas att den är bra, för i sådana fall kanske jag behåller den i alla fall! Man vet ju aldrig när olika, roliga små evenemang dyker upp, och svart är ju alltid snyggt!


Idag har jag och Hanna kommit fram till ett nyårslöfte. Det går ut på att äta rätt och inget socker i veckorna, och max en sockerdag, vilket inte är nödvändigt. Jag kraschade den planen direkt, vilket inte förvånar mig. Men jag har stora problem att se skålar med chips och godis stående lite här och var i huset! Därför ska jag imorgon länsa huset på allt onyttigt, alltså slänga allting! Det ska bli skönt. Öppnade förresten världens skönaste mjölkpaket förut! Det liksom ville som jag ville - öppna sig. Dricker mjölk värre än en kalv nu, men har fått för mig att det är bra för ben osv. Satsar på en stadig benstomme ;)
Nu ska jag släcka ner datan, för en gångs skull, och istället dra på teven. Hörde rykten om Sommaren med Göran? Godnatt

2011, april, maj, juni

2012-01-02 @ 19:30:53
I april hade jag en liten svacka och bestämde mig därför för att ge upp bloggandet ett tag. Gjorde slut med Johan och började tänka på ett helt nytt sätt. Jag skickade efter skolavslutningskläder och därav fick jag mina härliga orangea små älsklingar, som jag dock inte kunde använda när det väl gällde!
Maj kom med sol, värme och kärlek. Första glassen i hamnen tuggade jag i mig tillsammans med Hanna, och körde helt emot min ickesockerdiet. Fuskfuskfusk. Jag bar långklänning för första gången, och kände mig mest tjock och ful. Det gör jag fortfarande, men jag envisas när jag kan, eftersom jag vet att det är sååå snyggt! Jag firade både mamma och pappa (på samma dag), men även morfar. Åt på två möjligheters lusthus på mors dag och grillade för första gången 2011. Månaden avslutades med en underbar bal, där Jonathan deltog. Gick med en gammal vän, Sofie, men visade också upp fina Clara för första gången. (Mitt framtida förhållande ska se likadant ut)
Jag skulle kunna skriva om juni i flera dagar om det bara fanns tid och utrymme! En månad med mycket värme, vänner och många betydelsefulla händelser. Till att börja med började vi bära shorts för jämnan, vi började festa in sommaren och Stella och jag tjänade pengar vid Toven. Vi drog till Spanien med klassen, en resa jag nu i efterhand ser som den bästa jag varit på. Vi gick ut grundskolan och bror tog studenten. Jag tog årets första svenska dopp med Hanna och käkade glass i Söderköping med Clara och Jonathan. Livet lekte!

2011, januari, februari, mars

2012-01-01 @ 22:20:50
Januari startade jag upp på bästa sätt, efter en mardrömslik nyårsafton 2010. Åkte till Storstan med Elin och bodde hos en riktigt mysig familj i Bromma. Kom ifrån stan, vilket var behövligt, och slängde iväg en hel hög med pengar på mycket fint. Även grabben ovan spenderade mycket tid i Stockholm, och han åkte, till min lycka, med oss hem på världens längsta men mysigaste tågresa. Jag spenderade större delen av månaden tillsammans med Johan och fann mig själv väldigt lycklig. Jag var också extremt mörkhårig och mysig :)
Februari brakade in och jag firade lilla kusin som fyllde tolv, alltså myste jag en hel del med släkten! Sov och spenderade mycket tid hos Johan, och fick influensa och trodde att jag skulle dö på kuppen, he he ;)
Jag hade tacomys med en hel hög kompisar och därbland nästan hela amazing sex-gänget. Broren började resa runt och se sig om i världen på egen hand. Första destinationen vad London, och då med klassen. Jag fick nöja mig med en bit av en mugg från Starbucks. Dock lika glad för det! Sen firade jag alla♥dag med Johan och stekte hjärtformade pannkakor på fri hand (fick även till en fisk).
Mars startade jag upp med att fylla 16, den 9e. Fick en knallrosa one-peace med mitt namn på. Då var jag stolt! Jag var hundvakt åt lilla Fanny och använde mina favoritbyxor flitigt! Sydde in benen så jag nästan inte fick igenom fötterna, men visst, det är snyggt och jag använder dem fortfarande. Jag började också träna på Actic.

Avslutar med ett leende på läpparna

2012-01-01 @ 17:53:14
Två kamerabilder och två iPhonebilder från gårdagen.

Nystart

2012-01-01 @ 16:44:21
Gott nytt år på er, alla fina! Hoppas ni hade en trevlig nyårsafton, omringade med människor ni tycker om! Jag hade det väldigt trevligt med mina fina tjejer. Vi åt trerätters hos fältsjö's, gjorde (väldigt roliga) uppdrag och dansade enda in på småtimmarna. Helt klart nöjd med min nyårsafton! Ska försöka sammanfatta 2011 i något inlägg lite senare.
RSS 2.0