Brand New Opening

2013-02-28 @ 16:26:05
Stunden som vi alla väntat på var idag kommen! I åratal har vi grämt oss och klagat över det dåliga utbudet och bristen på inspiration. Idag är dagen D - Gina Tricot har äntligen öppnat i viken! 
Hahaha! Skämt osido.. Klart jag tycker att det lite småkul med en ny butik i vår lilla stad! Dock ser jag det som en svårighet att kunna hålla i stålarna såhär i början, men vilken tur då att jag snart fyller år! 
 
Hade ärenden på stan under dagen, så visst passade jag på att glida in på premären och hem kom jag med ett linne. Tyckte det var snyggt med lite sportig stil utan att det blir en typisk träningströja med den djupa ryggen. 38 står det på också, men eftersom min sinne för mode ligger på ungerfär -5 så ska jag sluta pladdra på om det nu och istället ladda upp inför kvällens pass med maaaaat! 

Övningstips - Fokus på baksida lår/sätesmuskel

2013-02-28 @ 16:13:27
Är tyvärr dålig på namn när det kommer till rumpövningar, men bilder fick jag till! Här ligger du på ena höften, med det understa benet böjt bakåt. Viktigt är att du ligger rakt, så att du varken svankar eller blir som ett V. När du höjer benet kan du känna efter så att du tar i med musklerna i höft, rumpa och självklart ben. Rikta hela tiden knä och fot framåt och undvik att vrida benet så att du tar i med fel muskler. Upprepa övningen t.ex. 20 reps (det är bara att mata på med reps eftersom du bara har din egen kropp som tyngd vilket gör att du orkar fler än om du kör i maskin eller med andra lösa vikter) och gör sen tio stora cirklar med benet. Bränner på ganska bra! Kör 2-4 set. 
Här har vi en utvecklad, lite tyngre övning där du har samma utgångsläge förutom att du stödjer upp dig med hjälp av arm och knä. Härifrån gör du likadant som i tidigare exempel. Eftersom den är tyngre gör du så många reps du orkar. När du känner att du totalt håller på att tappa benet gör du ytterligare tio cirklar! Kör 2-3 set.
Här tar vi hjälp av bollen igen! Boll är kul, utmanande och framförallt ofta ganska mycket jobbigare om man gör på rätt sätt! 
Utgångsläget är på rygg med fötterna stadigt på bollen. Härifrån lyfter du upp höften med hjälp av baksida lår och sätesmuskel. Om man vill stannar man här och kör endast som höftlyft. Vill du utveckla för tyngre träning och ytterligare lite mer baksida lår-träning, rullar du bollen ifrån dig, tills att dina ben är raka. Håll hela tiden höften på samma nivå - det vill alltså till at du pressar ordentligt! Efter det rullar du tillbaka och sänker sakta höften. Gör ex. 12 reps och 3 set. Jag brukar stanna uppe i andra positionen och bara rulla bollen fram och tillbaka för att känna lite extra smärta, haha! Funkar lika bra att dela upp det! 
Med hjälp av att släppa armarna och korsa dem framför ditt bröst tvingas även bålen jobba lite extra, eftersom du hela tiden måsta parera (balansera). Då tar det ytterligare lite till i alla aktiva muskelgrupper! Det ska  vara vingligt! 
 
Det var alla övningar som jag har bilder på än så länge. Vill ni att jag tar ännu fler så säg till! Det gör jag gärna :) 
MEN självklart finns det massvis med övningar för rumpa, men det är ganska svårt att träna bara rumpa utan att få med lår! Så är det bara rumpa du vill träna så är övningarna ovan väldigt bra! För dig som vill träna både rumpa och ben kan jag rekommendera squats (knäböj), vanliga utfall (att föredra med tyngder för extra träning) och bulgariska utfall/bulgarian split (med mer fokus på sätesmuskel). Tyngder kan du ha i alla de sistnämnda övningarna, och beroende på vart du placerar tyngden tar det olika mycket mer. 
 
 
 

Make every day count

2013-02-27 @ 22:30:00
Nya övningar kommer imorgon!

Vilodag

2013-02-27 @ 14:58:00
Har precis vaknat efter min omsomning. Vaknade med världens huvudvärk (migrän?) imorse och bestämde mig för att stanna hemma och försöka sova bort värken. Efter det var tanken att ta tag i skolan på hemmaplan. Ingen vila här inte! Därför har jag nu placerat mig i min kära faders säng med kaffe och datorn - man ska skatta sig lycklig när plugget innebär att titta på film. Ska kolla igenom Freedom Writers, en andra gång, och sen skriva om den utifrån ledarskap. Förövrigt en kurs jag rekommenderar för den som funderar på att kanske välja den! En väldigt intressant kurs som tar upp mycket och viktiga saker, utan att bli tung. Jag själv tror att det beror på att den berör så mycket som vi i vardagen handskas med, utan att riktigt tänka på det. Mycket praktiskt arbete och diskussioner, vilket vi tycker om! Och med en bra lärare blir det bara ännu bättre! :)

Tired as HELL

2013-02-26 @ 22:02:28
Är på tok för trött för att ens orka tänka på bloggen, så det får vänta tills imorgon! Övningstipsen kommer att komma upp så fort jag har tid och bilder för baksida lår/rumpa är fixade, så jag ska bara sätta ihop inlägget, så det är påväg! 
Nu ger jag mig för idag och intar sängen!

Tips på övningar - fokus på bål.

2013-02-25 @ 23:26:00
Önskning om lite tips på övningar och kost har kommit in och jag börjar med styrkan i det här inlägget. Tack för att ni tycker till! 

Jag delar upp det lite och börjar med bål, eller core som många kallar det. Bålen berör de centrala delarna i din kropp men framförallt mage/rygg. Jag tränar bål, och fokuserar alltså inte på just "abs" eller yttre muskulatur, då den inre styrkan är extremt viktig för att vi ska erhålla en god hållning och slippa utslitning i ex. rygg. Detta effektiviserar mycket i vardagslivet där vi använder vår bål i mycket, utan att vi kanske vet om det. Men viktigt är att försöka lägg märke till när och sedan göra det på rätt sätt. 
Vi kan snyggt kalla det för en muskelkorsett som hjälper dig att hålla upp dig och din hållning. Det blir även sjukt snyggt när du lyckas får till de yttre musklerna runt hela mage/rygg, och inte bara abs som är väldigt lätt att vara stolt över. Även det väldigt snyggt, men tyvärr helt utan någon vidare funktion. Därför visar jag nedan ett gäng av mina bålövningar, som faktiskt hjälpt mig otroligt mycket med min svaga korsrygg. Bland annat dessa har gjort att jag kunnat träna bort känslan av att strändigt vara trött och öm i ryggen. 
 
Båten: En effektiv övning för den inre bålmuskulaturen. Utgångsläget i den här övningen är på rygg med fötterna i golvet. Sträck upp båda armarna över huvudet (försöka att hålla armarna över öronen under hela processen) och håll händerna raka ihop, alternativt knäpp dem. Viktigt i alla bålövningar är att du hela tiden pressar ner svanken för att koncentrera övningen till magmuskulaturen och inte tappa ryggen. Börjar du svanka är risken att du skadar dig mycket större, så ett färre antal repetitioner (och fler set) är att rekommendera istället för att arbeta mer fel muskler och slita ut höft och ryggmuskulaturen när inte den inre muskulaturen orkar riktigt. Dra dig sen upp med hjälp av magen (likt en sit-up), sänk sedan överkroppen och upprepa igen. För att utveckla övningen lite kan du stanna kvar i "sit-upen" och därefter sträcka ut ett ben och sätta ner i golvet igen innan du sänker ner dig. Upprepa och byt växelvis ben.
Plankan: En välkänd, ofta statisk, övning som många fasar. Det gjorde även jag innan jag lärde mig koncentrera bål och pressapressapressa svanken upp för att få till rätt position och slippa slitning och ryggont. Det är en relativit tung övning som man bara kan öva sig till att klara av! För att göra övningen så enkel som möjligt kan den som precis börjar mer övningen starta med att stå på knä. Detta för att det är bättre att lära sig rätt från början, och efter ett tag gå vidare till att stå på fötterna. För den som tröttnar (ex. jag) på för mycket statisk träning, är det lätt att här köra lite dynamiskt också. Ett exempel är att lyfta på en arm, sträcka ut den framåt, dra tillbaka och sätta ner igen. Byt sen arm och upprepa så många gånger du orkar.
En annan (roligare, enligt mig) dynamisk övning med utgångspunkt i plankan går ut på att dra ett ben i taget till dig. Tryck till ordentligt när du fått upp låret mot magen för att ge magmuskulaturen lite extra jobb! Sträck bak benet och växla ben. I alla tre övningar - ha armarna rakt under dig.
Push-ups: Armhävningar! Den gamla godingen! Tränar även axelmuskulatur, armar och bröst om du går ner tillräckligt djupt i rörelsen. Koncentrera även här bål och pressa upp svanken samtidigt som du inte putar upp med rumpan. Utgå ifrån en handstående planka för att få till rätt plankliknande position och sänk dig sen ner med hjälp av armarna och pressa upp igen. För att göra det enklare kan du även här stå på knäna. Upprepa så många gånger du orkar. Viktigt(!!!!!) här är att inte tappa ryggen. Tänk dig stel som en pinne i hela bålen och benen, för att minska risken för att du sliter till och får en sträckning i nedre ryggen. Den har jag testat och det var inget kul alls! Övningen ger inte så mycket synligt resultat i bål, men jag tycker ändå att den är bra för din stabilitet.
Tå-dip: Bra övning för nedre bålmuskulaturen. Utgångsläget är likt den första övningen i inlägget (båten), men här ligger du med benen i luften med 90 graders vinkel. Härifrån doppar du en fot i taget i golvet och upprepar så många gånger som möjligt - utan att tappa ryggen. Jag vet att jag tjatar, men det är för att det är sååå viktigt! Att ha ont i ryggen är sjukt tråkigt och går det att förebygga så ska det förebyggas! ;)
Födjupning av den här övningen kan likna en omvänd crunch (sit-up) men med ett ben i taget. Istället för den 90 gradiga vinkeln kör med raka ben, ett i taget. Benen är tunga vilket gör det lätt att tappa ryggen så pressa extra hårt hela tiden. Att du pressar ner svanken hela tiden kommer också göra att du känner övningen bättre, det blir jobbigare och den känns (och blir) mer välgjord. 
Döden: Övningen gör absolut skäl för sitt brutala namn! Riktig ab-killer! Utgå ifrån en handstående planka på bollen, och känn efter så att du står stadigt. Rulla sen bollen närmare mot dig med hjälp av mage och framsida ben tills att du står som i en pik (jag behöver fortfarande mer övning för att komma upp ännu längre och rakare med benen!!). Rulla sedan tillbaka, utan att tappa ryggen och rumpan neråt, extremt lätt i den här övningen men o så viktigt. Upprepa så många gånger du orkar. 
 

En annan övning som berör bålen är rygglyft, men det tror jag redan ni vet vad det är!? För att få med lite extra träning i rygglyften kan du köra med utsträckta armar och göra skuldervridningar för att ge skuldrorna lite gratis utmaning! Jag personligen föredrar rygglyft på boll där jag koncentrerar arbetet till nedre delen av ryggen. Bollen hjälper också till att komma upp på en bra höjd i lyftet! 
 

Hoppas det gav något i alla fall! Hör av mig så snart som möjligt med fler övningar, men då baksida lår/rumpa! 

Keep your head held up high

2013-02-25 @ 15:57:31
- If people are trying to bring you down, it only means that you're above them. 
 
Favorite quote! Ibland behöver man en liten knuff i rätt riktning. En liten boost till sig själv. Idag är en sån dag. Så tiill mig själv och alla er - Lägg det på minnet!  

World's best makeup

2013-02-25 @ 07:48:00
Måndagar är bra skoldagar, dessvärre lite sämre ledig-tid-dagar. Hur mycket som helst ska ske under mina lediga timmar. Idag ska jag beta av både körlektion, teori och benpass, och någonstans däremellan ska jag försöka få i mig mat också. Det vill till att planera! Å andra sidan tycker jag om att ha många bollar i luften (så klyschigt!!) för att det får tiden att gå desto snabbare! 
Hör av mig senare ikväll om möjligt. 

Sportlovsbomben

2013-02-24 @ 21:15:00
Jag bestämde mig för att spendera mitt sportlov på annat sätt än med näsan på datorn, och därav den sämre uppdateringen! 'Ledigheten tog slut sjukt fort, och det känns som om jag skulle behöva minst en vecka till... Hursom! Många timmar under veckan spenderade jag i träningskläderna, men även ett och annat kalas har fått plats i schemat. Minsta kusin (som inte längre är liten) fyllde 14 i tisdags, och firades i fredags. Efter fredagens bravader tog jag mig sen an min bonusmammas 40årsfirande. Helgen har helt enkelt blivit ett konstant ätande, men o så gott, och va kul jag haft! Gårdagens partaj slutade tidigt imorse och därför är dagens mode trött. Tog mig i alla fall till gymet för lite kondition och bål - behövdes! Haha. 
 
Har fått lite önskemål om mer uppdatering, och jag ska göra så gott jag kan! Det enda som går emot mig är inspirationen som inte finns.. Så är det nåt speciellt som är mer intressant än annat så säg till! Tipsa tipsa tipsa! Jag glömmer liksom bort att det faktiskt är lite folk som tittar in här, så jag blir inget annat än glad när ni hojtar till, så fortsätt med det! :) Kram 
 
 

Fast

2013-02-18 @ 22:19:00
ÅÅÅÅÅÅÅH va skönt att dagen är över! Inte alls hunnit med det jag ville och träningspassen blev lama båda två, men Hannis piggade i alla fall upp mitt legkillerpass (resonerad om och kom fram till att rutin är bäst: måndag - legday), så lite ont har jag trots allt i mukklerna. Gött! Nu väntar jag bara på att jag ska få tummen ur så jag kan gå ner i en dusch och bara få lägga mig i sängen efter det. Fy för idag. 
 

För jag har en dålig dag

2013-02-18 @ 16:27:28
Heeeelt tömd på energi idag! Hade tänkt legday men icke - fick in en PW på förmiddagen och sen dess har jag bara legat hemma och ätit hela eftermiddagen. Kvarg-mat-kvarg, döbra kombo. Mätt blir man också, om man lyssnar på magen (vilket inte jag gör). Min magsäck är nog uttöjd till typ 25 liter nu... Ska i alla fall iväg på körteori strax och sen SKA jag, vare sig huvudet orkar eller inte, ta mig till actic för en ryggattack! Punkt. 

Train insane and eat like crazy

2013-02-17 @ 15:38:03
Middag middag middag! Fään så gott!! Ska hoppa ner i duschen när jag slurprat upp mitt coffee, och sen tar jag en promenix till grandma och grandpa. Efter idag är jag värd lite mys! 

Smile as if you had no problem in the world

2013-02-17 @ 12:31:00
Efter en helg ensam hemma börjar det bli lite tråkigt och jag känner mig verkligen nere. Därför ska jag trampa bort till gymet för att både göra av med och skaffa lite ny energi, innan jag tänkte bjuda in mig själv hos m&m! 

Holiday for workouts

2013-02-15 @ 16:52:00
Idag har jag offeciellt intagit mitt sportlov, och som jag väntat! Nej, faktiskt så kommer det lite hastigt och plötsligt, men ledighet är inget jag tackar nej till! Precis som lovet heter så ska jag försöka få till mycket träning, men det är också dags att ta tag i teorin på riktigt. Starten på ledigeheten blev i alla fall som väntat, jag tog mig igenom ett rump/rygg-pass med Hannisen, men fyfan vad jag hatar fredagar på gymet! Redan innan man går dit har man liksom tagit helg, så där står man helt lost och vet inte vad som ska göras härnäst. Usch! Men musklerna fick sig i alla fall en omgång. 
 
Idag är den sån dag när jag riktigt hoppas att nån kan reta upp mig lite så jag kan få slänga ur mig precis vad jag känner för, och skälla riktigt ordentligt... Nu hoppas jag att någon känner igen sig, haha, för annars står det klart att jag är ett psykfall. Men det är så jag känner, jag bara går runt och väntar som en kokande vulkan, på ett utbrott. Ganska skön känsla faktiskt!
 
 
För att nämna bilderna som inte direkt passar in i inlägget så saknar jag min roadtrip med mor i somras! Jag saknar Malmö, Göteborg och den där tidlösheten som så fint infinner sig på semester. När man egentligen inte har några speciella måsten och kan ta dagen lite som den kommer. Åh, så vill jag önska min sjuka mamma en underbar italienvistelse, för imorse for hon. Jag agerar vakthund/husvakt i en vecka framöver. Men det passar mig. 

Alla älskandes dag

2013-02-14 @ 17:30:27
Idag firar jag min kärlek till alla mina nära och kära. Lite min kärlek till mig själv också! "Jag är stark". Jag uttrycker min kärlek genom dubbelpass på tv1 och det känns mer än bra! Fått fina presenter och ännu finare ord av min underbara mamma också, men det får ni se senare! Train insane or remain the same, lite. 

Du får stanna tills snön smälter, gamle vän

2013-02-13 @ 17:46:54
Mysonsdag idag. Började dagen en timma tidigare med körlektion och slutade likaså en timma tidigare utan en spanskalektion. Perfekt! Slöheten smyger sig på och jag ligger redan nerbäddad i sängen och dricker ur tomtemuggen. Ja, han hänger med så länge snön planerar att va kvar. Dock får jag bara se ett PLL-avsnitt, för sen måste jag beta av lite på plugglistan för att kunna ägna mig åt helt andra grejer på mitt efterlängtade sportlov!

Väckla ut min fallskärm

2013-02-12 @ 17:56:18
Gårdagens frukost, träna stjärt, dagens outfit på skoltoan. 
 
Jag ska kämpa mig igenom ett konditionspass, och nej, det ska inte bli kul idag. 

Need some more rest

2013-02-10 @ 21:48:09
Nöjd Jolina utan räls och en nöjd Simba i soffan. 
 
Helgen har varit lugnare än en filbunke men den enda anledningen till att jag är redo för en ny skolvecka är att jag får sportlov om fem dagar. Lovet kommer jag spendera som ikväll - med näsan i körkortsboken. Har pluggat teori i ett antal timmar nu, efter att jag fick skjuts till mor. Har en sovmorgon som fylls i med körlektion imorgon bitti, men det behövs. Kvällen spenderar jag på körskolan med teorikurs och till sist på gymet. Måndag: legday, assday! Wiho :)

Backattack

2013-02-10 @ 11:30:00
Time to hit the gym! Vilodagade igår och därav har jag idag lite extra energi till mitt ryggpass som väntar! Sen har jag en del att stå i resten av dagen eftersom jag både har en körlektion imorgon och ett liv som ska flyttas till mamma redan idag. Tur att måndagen bjuder på sovmorgon!

Snart är det min tur!

2013-02-07 @ 18:33:40
Snart är det min tur att inta mitt nittonde år, och därmed fylla 18. Vad jag önskar mig är som likt många andra pengar, pengar och pengar. MEN jag har också insett hur mycket bra-ha-saker jag saknar, men också lite som bara är snyggt (såklart). Ovan har vi några få av alla skor jag önskar mig. Utöver dessa står också ett par vans authentic högt upp på önskelistan! Converse kommer jag att införskaffa mig hur eller hur, de med nitar är mest snygga och dessutom vet jag inte heller vad jag ska ha dem till, och gummistövletter är något som jag verkligen behöver, plus att jag tycker att stövletter är snyggast när vädret inte håller måttet! Utöver skor önskar jag mig också mycket sånt som man liksom inte kanske tänkt på tidigare, som glas av alla dess slag och annat smått och gott ifrån inredningsbutikerna. Sen vill jag även tattuera mig, så bidrag till det räknas in i pengarna som också står på listan! 30 dagar kvar. 

Tips tips tips

2013-02-05 @ 21:38:00
Hemma efter tisdagscardio och bål. Sitter och skrattar åt Maria och Mindy forever på 3an, haha! Jag ÄLSKAR hollywoodfruarna och nu säder två kanalen en fru var, samtidigt, vilket gjorde mig kluven... 
 
Sista bilden är vad jag precis försökte få i mig, post workout meal. Eftersom jag hade mogen avokado idag så slängde jag i en halv i chokladgrejen, tillsammans med 1/2 banan, 1/2 skopa one whey chocolate, hazelnut, 1 1/2dl mjölk och 1 icke rågad msk osötad kakao, plus lite vatten. Det blev ett fluff (pga avokadon antar jag) som smakade nästan exakt kladdkakesmet! Hur gott som helst!! Efter halva glaset ville jag dock spy... Det blev alldeles för mycket, så om ni vill testa rekommenderar jag att dela det hela på två. Men jag tror trots allt att jag precis har skapat mitt nya fredag/lördagsgodis!! Helt totalperfekt. 
 
I skålen, för er som gillar glass men ändå inte vill slänga i er gräddglass efter ett träningspass är detta perfekt! I princip kan du välja alla mått själv, men har du mycket kvarg är det smart att också ta mer proteinpulver eller fun light. Jag hade: ungefär 1dl lättkvarg, 1/2 skopa one whey strawberry, white chocolate och frysta bär (hallon och blåbär). Allt fryser och blir som glass och det är gott som fan! Kalla det vad som helst men jag säger proteinglass! Perfa. 

Frågor och svar

2013-02-05 @ 18:41:00
Shit vad ovan jag är med frågor! Jag vet liksom inte ens om ni som frågar (och inte har blogg som ni länkar till) ser om jag har svarat, så jag gör det såhär, så att det säkert går fram. Har i alla fall fått två frågor som jag tänkte svara på här:
 
Sofia:
Hej! 
När du skriver att du gör matlådor, gör du till skolan då? 
Varför äter du inte skolmaten isåfall? 
Kram
Svar: 
Japp! Eftersom jag bor ensam i två veckor med jämna mellanrum så har jag insett finessen med matlådor! Det är typ den bästa uppfinningen som uppfunnits tror jag, haha. Skämt osido - jag tycker det är grymt skönt att slippa laga mat när jag kommer hem från skolan, när jag slutar så pass sent som jag gör. Därför kör jag storkok och matlådor så att det bara är att värma när magen skriker klockan halv fem. Så matlådorna blir alltså middag och inte lunch :)
Jag äter absolut skolans mat, och tillhör en av de få som faktiskt inte tycker att det är nåt fel på den (oftast). Dock kan jag tycka att det är lite knäppt att de väljer att servera vit pasta och vitt ris, när fullkornsvarianten ger betydligt mer energi (man håller sig mätt längre) och är mycket godare (enligt mig)! Det är trots allt många studerande som går 8-16 dagar, och det behövs energi för att orka hålla igång hjärnan! :)
Kram 
 
Anonym:
Har du några tips på bra fitnessbloggar?
Svar:
Hmm.. Vad man menar och inte menar med fitnessbloggar är väldigt individuellt, har jag förstått! Jag själv kan bli riktigt motiverad av ett riktigt muskelberg med 0% fett på kroppen, medan många blir äcklade av det. Och nej, det är inte så jag vill att min kropp ska se ut, men jag blir faschinerad av vad man kan åstadkomma med sin kropp och vad den kan utvecklas till! Det är ett fantastiskt verktyg vi besitter! Det är vad som motiverar mig. 
Själv följer jag å andra sidan mest "fitnesspersoner" på instagram, eftersom det är mycket bilder och lite text där. Exempel på dessa är: Alexandra Bring (@alexandrabring), som egentligen inte är någon fitnesstjej i grunden mer än att hon är tillsammans med en av gladiatorerna och bloggar om sin egen träning, samtidigt som hon kan äta lite vad hon vill (vill gå upp i vikt), och detta kan vara något som drar ner på motivationen om man dras med i hennes tänk (äta lite vad man vill)(hon har även blogg - alexandrabring.com).
Lina Larsson (@larssonlina) tycker jag är helt awesome! Hon är en sån där som motiverer mig nåt nådigt! Otroligt mycket muskler som dessutom är snygga(!!) och har en otrolig pondus. Hennes tvilling, Linn Larsson, har även hon samma intresse. Båda dessa tjejer har jobbat hårt för att nå dit de är idag och har ännu inte uppnått sina mål. Väldigt motiverande!
Lisa Nyström (@ptlisa) är utbildad personlig tränare, och visar gärna mycket bra övningar. Detta ger en push i att testa nytt och utvecklas. De tre senaste är även väldigt disciplinerade med mat, vilket även det motiverar mycket! Lisa har också en blogg (lisapt.se) där hon ofta delar med sig av olika recept på bra mat. Toppen!

Detta är bara några av de få jag följer, men det är dessa som motiverar just mig mest. Jag följer som sagt inte några speciella fitnessbloggar, men när jag är på jakt efter nya övningar etc. brukar jag bara googla vilken muskelgrupp jag vill träna och vad jag vill uppnå. Då brukar det titt som tätt dyka upp riktigt bra bloggar och roliga övningar! Dock är det inte namnet på bloggen något jag kommer ihåg 30minuter senare, men mitt tips är att googla! :) 
En populär fitnessblogg som dyker upp lite överallt där jag vistas just nu är aldrigvila.se, där gladiatorn Prime (Mikael Hollsten) skriver om sin träning och sitt yrke som personlig tränare. Jag har dock inte varit inne och kollat så mycket, men hans flickvän, Emelie Trossö Ledin (föredetta gymnast) är en grym inspirations- och motivationskälla! (@emelietrossoledin). Jag intresserar mig alltid mycket för gymnaster, eftersom gymnastik är en så galet rolig och fantastisk sport! 
 
 

Göramassordag

2013-02-04 @ 22:14:00
Bilder från förra veckan och helgen.
 
Ibland är det helt sinnessjukt hur mycket jag kan hinna med under en enda dag. Idag har varit en sån, kom jag på förut. Med bara tre lektioner (jag har förövrigt aldrig i hela mitt liv varit så frustrerad över ett matteprov som jag är nu, gråter typ) har jag hinnit med både det ena och det andra! Jag har haft en körlektion på förmiddagen, cyklat fram och tillbaka mellan huset, skolan och trafikskolan sjutionelvatusen gånger, gjort matlådor inför veckan, varit på teorikurs och dödat mina ben och röven på gymet. Nu är jag trött och ska sova. Nä, skoja ba. Jag ska plugga matte!

Coffee and vitamins

2013-02-03 @ 11:21:00
Precis som alla andra ojämna veckor har jag startat upp min söndag på jobbet. Äckeltidig uppstigning och tre timmars städning. Men det gör egentligen ingenting när det lönar sig och jag har bra arbetskamrater. Jag kommer igång och det är bra när resten av dagens ska ägnas åt att avsluta diverse arbeten. 
 
Jag har festat igång förmiddagen med en kolhydratbomb: gröt- och mackfrukost. Det brukar sitta fint på söndagarna när magen skriker efter mat vid klockan tio när jag kommer hem. Gottgottgott. Nu är jag inne på min andra kopp kaffe och dagens vitaminbrus. Jag tycker att det kan va skönt att få i sig lite extra vitaminer under de årstider när solen inte lever upp till mina förväntningarna. Idag är det å andra sidan kanonväder! Vill egentligen bara strosa runt i vår fina stad hela dagen, men icke! Får ta en prommenix med hunden senare, om jag hinner. 
 
 

Smile 'cause you can

2013-02-01 @ 16:34:57
Nu har det spårat ur totalt och jag är sååå glad för det! Igår rök den och idag har jag burit världens bästa smink. Leeeee nu dååå!
RSS 2.0