LUNCH + MINA FAVVISAR

2012-06-26 @ 00:01:56
Dagens lunch och en gammal bild på mamma och vännen Sussi, bara för att jag saknar den pricken och för att jag om bara några dagar får spendera lite tid med dessa härliga människor. Det ska bli så skönt att komma bort för ett litet tag! Åker till Skåne på fredag för att göra en liten raod trip med mamma, och bakom ratten är det jag som ska sitta. Cooolt. 

HARD WORK. NOW RELAX

2012-06-24 @ 22:02:17
Bilder från de två gångna veckorna, och nu är där med den första veckan på sommarlovet gjord. Med det härliga vädret som varit kan jag inte vara annat än nöjd, men det ser ut som att den kommande veckan kommer bjuda på en helt annan väderprognos... 
 
Jobbade imorse, och lyckades försova mig för första gången - åååh vad det är jobbigt! Inser hur mycket jag får ut av de dagar jag jobbar på: vaknar tidigare än nödvändigt, enligt många, jobbar klart innan vänner vaknar och lever kvar i städtankarna resten av dagen (får alltså ett städat rum varannan söndag). Idag har jag även hunnit med att städa en bil, dricka kaffe på stan med världens bästa mor och springa drygt 8km. Ja, idag är jag stolt över mig själv, och eftersom jag nu varit vaken i drygt 16 timmar redan nu, slänger jag mig i sängen och betar av några andra avenyn-avsnitt!
Imorgon ska det bålregna i viken - inte jättekul.

NJUTER

2012-06-21 @ 15:53:00
Har spenderat dagen ute i solen med kussen min. Startade dock upp med en pw i solen väldigt tidigt, men lyckades trots detta få en rejäl brottarbränna. Helstekigt hela dagen och om jag har njutit! 
Väntar in Baloo för att sedan fixa ärenden till morgondagen - MIDSOMMAR! 

PROBLEMER

2012-06-20 @ 11:47:28
Min dator laggade ihop totalt i tisdags och det är därför det varit, kanske inte nu längre, ovanligt torrt här! Nu är i alla fall brors dator lagad och jag kommer bossa över den tills jag får tillbaka min. Dessutom är den här mycket större och flashigare...
Jag har sommalov!!! Jag har fortfarande inte riktigt förstått det, men det klarnar upp mer och mer för var dag som går. Jag har fram tills nu bara tagit det väldigt lugnt. Hängde vid havet för första gången igår, och brände mig en aning. Jag har dock varken druckit drinkar ur meloner, haft någon ananas på huvudet eller suttit på ett hustak och chillat - men det kommer!
Idag skiner solen och det är cepevarmt ute, och jag är inne och städar.

ALLA SOM INTE DANSAR ÄR VÅLDTÄKTSMÄN

2012-06-11 @ 08:03:57
Hade jag varit modigare hade jag gjort det. Färgat rosa/lila alltså.

RUN LIKE YOU STOLE SOMETHING

2012-06-10 @ 12:10:20
Har precis gjort ca 7km och sitter nu och mellanladdar med en smoothie. Ska vidare för lite styrka och ooouuh så duktig jag känner mig! Har varit och jobbat i några timmar på morgonen också - går man upp halv sex hinner man helt klart med att göra dagen till fullo!

LAST NIGHT, WE WERE ON FIRE

2012-06-09 @ 10:06:00
image descriptionimage descriptionimage description
Toga -12!
Inläggen blir helt fakko, men ockkk?

DR. DENIM

2012-06-08 @ 15:37:17
Fick hem mina svarta bralls från nelly. Mina andra sprack, så det är inte utan att man känner sig lite tjock!

WE'VE TAKEN IT SLOW, BUT NOW IT'S TIME TO TALK

2012-06-07 @ 15:30:15
Jag suger på allt vad bloggande innebär just nu. Det är fyra skoldagar kvar på mitt första år på gymnasiet, och jag har fortfarande plugg upp över öronen. Jag tror att lärarna jävlas med oss nu, när vi är så nära. Själv har jag redan tagit sommarlov, och ångrar nästan att jag gick in så överdrivet för skolan förra året. Om inte hade jag kanske haft lite energi kvar nu? Aja, jag kan ju i alla fall inte använda mig av det gamla uttrycket "fuck it, imma merry someone rich" eftersom alla verkar ha den planen, så jag antar att jag får bita i det sura äpplet och trampa vidare på 19055 växeln.
Idag har jag fixat frippan, och imorgon är det togan och jag är så fruktansvärt sinnes pepp. Det är ungefär vad jag lever på just nu. Som ni ser så är mitt hår väldigt lockigt, och för ett år sen hade jag aldrig gått runt såhär. Jag hade antagligen vid det här laget letat upp någon rakpermanent för att slippa platta varannan minut. Annars hade jag nog inte haft nåt hår på huvudet alls. Vilken tur att jag då mognat, och därmed insett att naturligt är finast! *stolt* Hoppas bara det kan hålla sig tills imorgon, med samma fina lockar. Hade varit kungligt.
RSS 2.0