Tusen gånger om

2010-10-31 @ 23:59:05
Sitter hemma hos Hanna, med Stella och även Hildis. Riktigt fint om ni frågar mig! Kvällen blev efter mycket prat och desperata tankar riktigt bra, med mycket mycket skratt. MEEEEN nu gott folk, måste jag åter gå till mina bryyydar, så vi hörs under morgondagen!
Sleep tight♥

Människans bästa vän, o k t o b e r 3 0

2010-10-31 @ 18:40:00
Hanna och Cesar den 30 oktober 2010

Höstens sista ryck, o k t o b e r 3 0

2010-10-31 @ 14:10:00

Startar dagen med en lattheeee

2010-10-31 @ 12:54:15

Dricker ni kaffe?

Höstens gula, o k t o b e r 3 0

2010-10-31 @ 12:16:51
~ När våra ögon möts uppstår någon kemisk reaktion,
hela jag bli liksom varm. Jag tror att det kallas kärlek.

There were tears in my eyes

2010-10-31 @ 11:44:11
Dessa två brudar startade jag upp kvällen med, vilket slutade riktigt bra! Så grymt glad att jag har er tjejer♥
Efter vår relativt lugna start på kvällen, tog vi bikarna och cyklade vidare till Lina, där även två andra tjejor infann sig. Vi tog återigen cyklarna och åkte och mötte upp ett gäng killar, som vi sedan spenderade kvällen med. Dock utomhus, men det gick det med. Kvällen blev i alla fall så lyckad den kunde bli, när jag senare fick träffa mannen min, för ett hejdå, då han åker bort i en hel vecka nu. Måste säga att det känns grymt bra att han lämnar kvar mig i den här råtthålan, fast nee.
Nu ska jag i alla fall ta tag i dagen, och senare får ni lite bilder från min promenad tillsammans med Stella, Hanna och Cesar under gårdagen!
Let's start a new day ppl! glöm inte bort att ställa tillbaka klockan gubbar!

Verbatim

2010-10-30 @ 12:13:34
Ovan har ni min nya lilla plutt, som kommer användas flitigt! Den är nästan full redan... Haha, nejdå, skämt osido.
Morgonen har jag ägnat åt en helkass film, men även lite ommöblering av rummet, och jovisst jag är nöjd. Funderar på att ta tag i min lördag på riktigt och kanske börja vara lite social? Vad hittar ni på en lördag som denna? Höstlov och allt är påväg! (under tiden ni funderar kan ni ta och lyssna på Olle, tycker jag!)

oktober 30

2010-10-30 @ 00:38:05
Ni får en lite lagom fredagsaktig bild på brorsan, mitt upp i pizzaskärandet. Det blev tyvärr varken några bilder innan, under, eller efter biobesöket. Ni får nöja er!
Kvällen spenderades som ni alla sett tillsammans med familjen + halva familjen Nilsson, i en biosalong framför filmen "Himlen är oskyldigt blå". Filmen var toppen! Efter åkte jag och vännen min vidare för att återlämna en väska, vilket tog alldeles för lång tid... eller är det bara jag som hatar att vänta?
Hur som så känner jag ögonlocken dras ner, så jag antar att det är dags för det där sköna momentet varje kväll..?
Sov gott, gott folk♥

Nummer 16 och 19, tack!

2010-10-29 @ 20:50:00
Sitter just nu i bioosalongen i väntan på "himlen är oskyldigt blå", hoppas den är bra! Bilder från mitt pizzhäng med familjen och bion kommer senare!
P U S S

Let's try to take it back

2010-10-28 @ 23:30:00
Titta vad jag kan! Förhoppningsvis ligger jag nu i sängen och sover som en liten gris och drömmer om första världskriget. Förhoppningsvis så känner jag mig även säkrare på hela skiten också, vilket jag, just nu när jag sitter och skriver detta, är väldigt skeptisk till... Hur som så tycker jag att det är toppen det här med tidsprogrammerade inlägg, som blogg.se nu fixat! Detta ska jag verkligen använda under Lanzaroteresan, som jag tidigare idag var och fixade pass till! Känns som om vi redan är en bit på vägen liksom!!
Men nu måste ni vandra vidare till sängen mina små vänner, så godnatt gott folk!

Himlen blev färglös

2010-10-28 @ 20:57:49
Där har vi två av dagens, en inne (och jag vet att jag har rött hår) och en ute. Dessa hann jag ta during min sovmorgon, vilket blev den bästa morgonen på hela veckan, då jag inte sovit alls mycket. Idag har jag även varit i skolan, för ovanlighetens skull ni vet... Jobbat rumpan av mig på biologilektionen då det känns som om det är väldigt behövligt! Jag har haft en alldeles för komplicerad svenskalektion, då samtalsämnet kom in på satsdelar, direkta objekt och indirekta objekt. Det kanske inte låter så komplicerat, men tro mig, jag höll på att börja gråta någon gång där i mitten av konversationen, som skedde över the whole klassrum! Hur som helst kom vi inte fram till någonting annat än att den svenska grammatiken borde avskaffas.
Resten av dagen har jag spenderat med näsan i skolböckerna, då vi har ett stort SOprov, på hela WW1 och en tid innan dess tändande gnista, inlämningsuppgift om hela Peru på spanska (som om det inte vore nog), och en muntlig samtalsövning om (i mitt fall) how to teach cows to bike.. Känns lite sådär måste jag säga, men jag har mina idéer alltså!
Men nu åter till cyklande kossor och första världskriget.

Jag ska nog försöka mig på det där med ett tidsinställt inlägg lite senare.. ;)

Sweet dreams

2010-10-27 @ 23:20:39
Haft en waaaaayyyy too long day, och ska nu därför kolla igenom lite historia innan jag smyger vidare mot sängen. G O D N A T T !

P.s. I love him

Ganska okej

2010-10-26 @ 20:38:48
Och åter igen får ni leva med ett tråkigt inlägg, utan bilder! Fint va? ;)
Min dag började i alla fall med en lite alldeles för kall cykeltur till brandstationen, där vi spenderade mesta delen av tiden idag. Jag ska bli brandman! Fast nae.. Men det skulle vara grymt alltså! SHIET vad det finns snygga brandmän också... Okej, jag har en snygging så jag ska inte hålla på, men hallå?! Hur som helst så gjorde vi prov, efter att ha släckt Allan(den coolingen alltså!), krupit runt i rök, slagit i huvudet p.g.a. längden, sprutat vatten i kar, och jag tror att jag lyckades rätt rejält.
Efter allt detta blev det vanlig skola, + en två timmar lång håla, som jag spenderade i bästa sällskap, innan vi körde på en vääääldigt övertrött klass på en mattelektion. Trots detta fick jag riktigt mycket gjort, och jag märker nu efter några veckor med stoj och stök, att jag kan när jag verkligen vill! Fint det.
Slutade gjorde vi efter en danslektion, då jag fann mitt kall! Jag ska bli stångdansare... Jag får nog ta mig en till funderare på det där alltså. Fick en liten flicka med mig på en cykeltur + lite annat, innan jag landade hemma med matt framför näsan.
Jag blev sen lite besviken över hur mitt höstlov lär se ut... Men jag antar att det finns många fler dagar och kvällar och nätter, eller? Hur som helst känner jag mig dissad, men inte ska vi hänga läpp för det! Jag ska allt hitta på någe! jag dansade bort mina bekymmer lite senare, och insåg att det verkligen går! G A L E T ! !
Och nu kommer vi till det där tråkiga med skolan och dess efterhängare - läxorna. Så det får bli det jag fortsättningsvis ägnar kvällen åt! Mindre fint det ja.. Men ska jag komma dit jag ska, så får jag väl bara gilla läget.
Sleep nice!

Vinn 3000 att shoppa för!

2010-10-25 @ 20:21:39
Jag är med och tävlar om dessa pengar, i tävlingen som Eniro håller. Det hela är riktigt enkelt. Du behöver bara göra några ynka saker, skriva ner din motivering och skicka vidare den. En jury bestämmer om just du är värd pengarna. Glöm inte att berätta var du hittat saken du vill köpa eller spendera dina pengar på! För att delta behöver du bara..
1. Gilla eniro på facebook.com.
2. Gå in på den här sidan, för att sedan vara med och tävla. Kom igen nu! Kom på en riktigt bra motivering till varför just du behöver dessa pengar och vad du skulle göra med dom! Det har jag ;)

Well, well, well

2010-10-25 @ 20:01:03
Sitter just nu och lyssnar mig igenom Shakiras nya album, vilket gör mig lite besviken. Den enda låten som är någorlunda bra är Waka Waka, och den är ju inte lite uttjatad?.. Hur som helst så sitter jag nu här efter en riktigt skön, faktiskt den kortaste av alla dagarna i skolan, och några timmars jobb. Nu ska vi inte komma in på sådant, men jag måste bara slänga in ett litet meddelande här till hela svenska folket - Pengar må vara det bästa som finns!.. Fast kanske inte, det finns nog väldigt mycket som är bättre, men för mig som är lite utav en "ung utan pung", så är det viktigt med sånt! Visst är kärlek tusen gånger bättre, men ändå...
Jag hann även träffa mannen min ett litet tag, och vi har kommit fram till att det under veckan ska bli en datorrensning i huset! Jobbigt att jag inte är den tekniske... Hädan efter ska jag spara allt på min blivande externa hårddisk som ska införskaffas under veckan! Då slipper jag allt lagg p.g.a. för mycket program och fejjan.
I morgon ska jag leka brandman under ett par timmar, vilket kommer bli... ovant... Tror dock att det kommer vara en helt del kul också! Meeeeen nu ska jag gå ner och dricka te innan jag taggar ett car town - lir!
Stay in touch!

Only mine

2010-10-24 @ 20:57:54
Idag blir det ett sånt där tråkigt inlägg. Ett sånt utan bilder ni vet, men idag orkar jag bara inte anstränga mig. Idag är en sån dag då jag sover länge. Idag är en sån dag, då minsta lilla får mig att gråta. Idag är en sån dag, då jag tar vara på minsta lilla sak som är bra. Idag är även en sån dag, då jag gör oviktiga, små dåliga saker, till världens största. Idag bryr jag mig alldeles för mycket. Idag ställer jag frågan - kan man bry sig för mycket om något man tycker om så innerligt?

Du är något alldeles speciellt...

2010-10-24 @ 00:59:07
.. Någonting alldeles speciellt bra

Jag spenderade natten hos mannen min, och vaknade upp till chokladkaka. Inte illa må jag säga, och efter en mer eller mindre stor frukost begav vi oss ut mot skogen. Det vankades födelsedagskalas för Johans moster, och vem vill missa det? Där spenderade vi även vår dag, som slutade i en bil, utan backspegel, självöppnande rutor och säkerhetsbälten som var allt annat än på topp, helljuset var inte någon större skillnad än halvljuset och sist men inte minst stötte vi på en inte alls liten grävling, mitt på vägen. Det var en väldigt intressant hemresa, med hela kroppen på högspänn!
Under kvällen har även Maria kluppit lilla mor och mig, och jag kan säga att det blev kortare än vad jag trott, och velat, men som jag sa förut - Vad gör man inte för blivande långt hår?

Hur som helst ska jag snart släpa mig vidare mot sängen, tyvärr alldeles ensam, men vi får hoppas på en fin morgondag! Jag ska även tipsa er om den skönaste låten ever!

Haircut

2010-10-24 @ 00:02:20
Liiiite väl mycket för mitt tycke. Egentligen så hade det nog varit bäst om jag kunde fått en längre klippning... Vilket tyvärr inte går, men vad gör man inte för det långa håret?! Vill du ha långt hår? Klipp dig då.

It's snowing

2010-10-21 @ 22:30:43
Den första snön är just nu på väg ner från den nästan svarta himlen, den 21 oktober 2010!

Like a baeutiful monster

2010-10-21 @ 21:26:22
Posten har idag en riktig Jolinadag, som det ser ut just nu, då jag kom hem och möttes av en hel hög som det stod Jolina Fältsjö på. Här har ni i alla fall lite av det som var med - (min tredje) gymnasiekatalog + massa annat därifrån, omdömen och papper om utvecklingssamtal och skolkatalogen. Jag måste säga att det är ganska kul att bara sitta och dryga sig igenom den, bara för att kolla på dom stackarna som typ blundar, eller får två fingrar över huvudet.. Inget personligt till mina små classmates inte! ;)
Min torsdag har varit ungefär som en berg- och dalbana, när det gäller besvikelse och när man svävar på moln, ni vet? Men efter ett tags snack, tjat och massa massa strul så är nu allt på sin plats, och just nu sitter jag här och försöker planera min fredag, vilken just nu inte verkar vara det enklaste i den här stan... Haha, men det ska nog ordna upp sig, jag vet i alla fall att jag ska möta upp ett riktigt fint gäng för att sen bege mig ner till stan, och mejeriet.
Nog om det nu. Kvällen har jag ägnat åt lite tevetitt, för ovanlighetens skull. På schemat stod Robinsson, och jag måste säga att det är det mest orättvisa program jag sett!! Fy så det ser ut och jag lider verkligen med de som får de värre.
MEEEEEEEEEEN nu ska jag göra mig iordning för en tidig säng, och sova ut mig inför helgen! SWEEEET♥

Rörigt värre

2010-10-20 @ 21:56:07
För det första får ni här en liten outfit, och sen ska jag slänga in att min hjärna går på högvarv, då det gäller beslut o.s.v. Jag tror även att inlägget får sluta här, om jag ska hinna allt jag ska innan det är läggdags. Föressten, lägg märke till att det är vatten i baljan som mina jeans ligger i bakom mig på bilden. Lagom kul nu när jag ska ta bort dom där ifrån.
Godnatt ppl!

Jag skulle vilja ha något att gå tillbaka till..

2010-10-20 @ 16:23:05

.. det har jag inte, och det är nog det värsta med allt. hjärnan och hjärtat vill alldeles olika. jag antar att det är något jag kommer att få leva med...


Står inför ett stort val

2010-10-19 @ 22:07:27
Detta är ungefär vad jag har ägnat min eftermiddag och kväll till, förutom skolan såklart. Jag har ikväll, tillsammans med min lilla mor, varit och kollat in samhällsprogrammet, och dess riktningar, inför valet som jag ska göra någon gång i vår. Det finns mycket som verkar väldigt intressant, och eftersom gymnasiet ska göras om till hösten så är det extra mycket att tänka på. Betygsskalan ska kanske ändras till från A till F, yrkes- och högskoleberedande linjer behöver man olika mycket poäng för att komma in på, linjer flyttas och tas bort och sist men inte minst - det uppkommer nya inriktningar. Jag känner mig ganska säker på vad jag vill gå, men jag antar att jag inte ska säga alldeles för mycket, nu efter bara första informationskvällen.. Mycket kan ändras! Så detta får förbli osagt tills jag känner mig ännu säkrare.
I morgon satsar jag på information om Estet, Dans på kvällen. Vi får se om min plan ändras ;)
Nu ska jag fixa några sista grejer, och sen beger jag mig mot sängen, som förövrigt känns väldigt lockande, med tanke på att jag inte fått speciellt mycket sömn de senaste nätterna. Jag har nämligen spenderat några timmar vaken, letandes efter andar...
Godnatt dudes!

I don't wanna be anything else

2010-10-18 @ 23:22:32
Du har gjort fem månader av mitt liv till lycka, jag älskar dig.

Dagen har varit lite fram och tillbaka, från morgonångest till asgarv, till seriössnack, till omdömen. Känns lite halvbra sådär, och jag har även velat fram och tillbaka mellan fyra olika linjer på gymnasiet, under dagen. Det känns ju lite lagom okej att dom gör om hela skolan lagom tills vi börjar. Nytt betygssystem också - från A till F, känns ungefär lika lagom lätt att kunna fixa högsta betyg, vilket jag satsar på i, i alla fall en del ämnen... Jag antar att jag hinner ändra mig ett hundratal gånger till innan det är dags för det slutliga valet?..
Idag har jag även suttit i flera timmar och tittat på gamla videos hos kusinerna. Mycket kul faktiskt, och om någon vill veta så lät jag som en blandning mellan Lotta på Bråkmakargatan och en kille, när jag var liten. Jag sjöng även väldigt falskt. Jag var tjock och jag hatade mina lockar (och det hatet sitter fortfarande i...)
Tiden går fort när man har ont, så nu ska jag släpa mig vidare mot sängen och hoppas på några timmars sömn.
Sweet dreams ppl!

P.s Hur skillad är man inte, om man lyckas dra på sig hundrafyrtioelva finnar i en sån jäkla bomb (jag tror snart jag har hela Finlands befolkning där...) på läppen då?! Ska man över huvudtaget kunna ha finnar där?..

Please, let the whole world stop for a while

2010-10-17 @ 22:44:37
Jag känner mig precis som rubriken, även om man kunde rätta till en del saker, genom att kanske dra hit mannen min som jag för tillfället saknar enormt mycket. Veckan och helgen har inte givit alldeles för mycket tid över till varken honom, eller lite lugnt tid, vilket jag nu ångrar, nu när tiden och söndagsångesten kommer ifatt.. Usch vad jag hatar söndagar och dess ångest. Frågan är bara vad jag har ångest för.. Ja, ganska enkelt egentligen, men det känns som något mer. Nu när jag även tänker efter så kommer jag på vad det är - även denna vecka kommer ha dåligt med tid över till dem jag älskar, men nu ska jag inför alla som nu läser bloggen, att jag ska ta mig tid till att träffa och faktiskt vara med just dom. Jag antar att jag får stanna upp lite i allt gymnasiesnack och alla gymnasieträffar som kommer att hållas. Hur detta nu ska fungera...

Hur som helst så känner jag ett starkt behov av att vara pigg och glad i morgon, när jag återvänder till skolan igen, efter två alldeles för roliga och alldeles för sköna veckor på prao. Nae, men vad säger man? Välkommen hem ångest, det var länge sen sist!

Godnatt guys

Ensam och desperat mamma söker

2010-10-17 @ 21:15:01
Ja, mycket kan man säga om detta teveprogram, som nu varje söndag visas på trean klockan åtta, men ikväll var det just detta som gjorde kvällen! Jag måste säga att det är lite småkul, även om jag tycker att det är riktigt överdrivet. Höjden av dumhet visades ju i alla fall då mamman längst till höger i bilden gick på dejt med en av sina killar och sina två barn. Killen i fråga är den jag gillar allra minst i hela serien, och det gör ju inte saken bättre direkt... Det börjar med att de sitter och äter, och helt plötsligt kallar han mamman för gumman, då hennes dotter reagerar starkt, och därmed bestämmer att han inte får kalla henne så. Då frågar han henne vad han får kalla henne, och han får svaret; "Du får kalla henne mamma." Mamman reagerar och säger att, det vore nog inte så bra trots allt...
Efter det märker hennes son att hon blir väldigt fnittrig i mannens sällskap och vräker ur sig något så illa som; " Varför blir du så fnittrig med honom?!". Nu kommer det dummaste jag någonsin hört, då mannen svara på frågan; "Det kanske är för att jag kittlar din mamma lite..." *och så håller han upp händerna och visar, att det är minsann inte händerna han kittlar henne med*. Detta är galet, det var så jag skämdes!! SHIET.

bienvenue chez moi

2010-10-17 @ 17:41:50
Ungefär såhär fint har vädret varit hela helgen, och idag har jag inte fått ett enda andetag av frisk luft. Jag måste säga att det inte känns okej någonstans... Släkten är här och vi äter tvårätters, fint!
Later fellas!

Svart på vitt tack

2010-10-17 @ 16:52:54
Jag tycker att det är riktigt fegt att slänga ur sig saker om saker och personer, som står i min närhet. Kommentarer som den jag fick nyss har jag fått många gånger, men seriöst?! Om man kan säga en sån sak som "du är värd mycket bättre", kan jag då inte få vara värd att veta vem som kommer med den åsikten också? Sånt här blir jag så förbannad på. För det första så är jag så trött på folk som engagerar sig så mycket i alla andras liv att dom inte ser hur patetiska dom själva faktiskt är, och för det andra så är jag så trött på att höra saker från anonymisar! Kan ni säga en sån här sak så ska du förhelvete också kunna stå för att det du säger också. Jag kan nästan sätta mitt huvud på att du inte känner varken personen som du själv utger vara någon sämre människa, mig särskilt bra, eller hur det är mellan oss och hur mycket en människa kan betyda för någon annan. Så snälla sluta med sånt där. Är det du eller jag som lever mitt liv? Nej precis, tänkte väl det.

Sa jag just detta? Jag visste inte att jag kunde bli arg på läsare...

Mössan

2010-10-17 @ 16:03:58
Nu när hösten är här, med kyla och fina löv, känns det som ett måste att dra fram halsduken och vantarna. Eller vad tycker ni? Sen kommer vi till det här, som i många fall är väldigt individuellt, hurvida man använder mössa eller ej. Jag, som säkert många andra, vägrade i flera år på mellan- och lågstadiet att använda den där förbannade mössan, då det var mycket coolare att gå utan. Men sen blev man ju sjuk som en liten gris sen också. Jag antar att man lär sig av sina misstag!
Nu för tiden är mössan min bästa vän, då jag hellre föredrar mindre illröda öron, efter varenda cykeltur. Inget o-coolt med det alls, tycker jag, snarare coolare än utan! Själv går jag oftast runt i min svarta stickade på vintern och hösten. Använder du mössa, eller föredrar du att vara "cool"?

En maxad kväll

2010-10-17 @ 14:52:00
Kvällen slutade hemma i Zejnas soffa, med ett helt gäng trötta flickor. Somnade oturligt nog inte lika enkelt, då vi snackat spökhistorier och andar så det räckte för hela livet skulle jag tro, usch!

Fullt upp

2010-10-16 @ 13:28:58
Hello folks! Har inte hunnit höra av mig förens nu p.g.a. att jag hade fullt upp under gårdagen. Den bjöd på allt från jobb, till stan, till träning (som gav träningsvärk!! Jippie!!), till ett fint häng med en hel hög fina brudar. Vi hamnade tillslut framför min teve, i mitt hus. Vi försökte oss på Anden i Glaset. Dock utan framgång, då min ande inte ville visa sig, oturligt nog. Jag ska heller inte säga att det inte var spänning i alla fall!! Jag trodde jag skulle kissa ner mig...
När alla flickor återvänt hem, blev det bara jag och Hildis kvar. Vi tog oss ett soffsnack på ungefär tre timmar, men det satt fint det med! Efter det somnade vi båda efter tio minuter in på Dear John.

Vaknade gjorde vi och startade upp dagen med lite godis, som sen fick gå över till frukost, och efter det gjorde flickan sig iordning och lämnade mig med en tvättstuga som går på högvarv och en rum som nu är ganska städat. Det var det inte igår... MEEEN nu ska jag ta tag i min lördag och fixa mig iordning så gott det går och tagga sönder inför kvällen, som kommer att bjuda på ett riktigt fint tjejhäng, även det! Jag har även en hel del tvätt kvar.. Detta ser ut att bli en lördag på hemmaplan för ovanlighetens skull!
Laater dudes

Två frågor och svar

2010-10-16 @ 11:07:17

Jag fick två frågor om bilderna under, där jag frågade vilken redigering ni gillar bäst.

Hur redigerar du dina bilder? Jag redigerar dom alla olika, oftast förstärker jag färgerna lite, men även lite skuggor också. På bilden ovan har jag dock flippad bilden, och satt ihop den med orginalet.
Vart redigerar du dina bilder? Proffsigt nog så är det i picnik som jag fixar mina bilder nu. Förr gjorde jag alla i picasa 3, men tröttnade fort.

Höst är vackert, del sex

2010-10-14 @ 21:20:35

Orange love

2010-10-14 @ 15:59:53
Ska ta och städa av mitt rum tror jag, sen ska jag försöka slita med mig Hanna till atlet för ett pass. Föressten så kanske ni vill listen to the best music in the world? → joliinaas

Ögongodis

2010-10-14 @ 15:45:57
Min lilla sötnos, Mimmo 14/10 -10.

Har precis varit ute hos lille plutten. Kom då på att ni säkert inte vet om att jag äger en liten kanin, men det gör jag! Mimmo heter han och jag skulle tro att han är tre eller fyra år gammal. En riktig liten goding det där alltså!

Good morning

2010-10-14 @ 09:25:04
Två av de bilder som knäpptes igår.

Morning! Vaknade för drygt en timma sen, och ska ni ner och äta lite innan jag tar bettan och trampar ner mot Sahara. Jag får bara hoppas på att det dåliga vädret nu gått över oss, vaknade till klapprande regn mot fönstret, och det är inte någon riktigt favorit alltså!
Bye fellas!

Jag i höstens alla färger

2010-10-13 @ 22:35:16
Efter en lång dag med jobb, lite spontana foton på höstens alla färger och ett riktigt fint häng med pojken min, sitter jag nu här trött och fin. Känner mig lite rosig om kinderna, vad kan det vara?.. Sen vill jag bara säga att nu är jag en riktig servitris. Jag har idag slagit sönder mitt första glas. Eller ja, slagit och slagit, det snarare exploderade... Måste säga att det kändes lagom kul när det ännu fanns gäster som satt och såg på.. Menmen, man får väl bjuda på sig lite? ;) Även med glasbitar i fingrarna och lite varstans.
Hur som helst så ska jag försöka komma i säng tidigt idag, eftersom det inte blev så bra med sömn inatt. Jobbar även näst sista dagen i morgon, vilket känns väääldigt jobbigt. Orkar inte skolan!! Jag har förhoppningsvis sommarjobb, så det kanske väger upp det där med skolan lite?.. Aja, man får väl "gilla läget".
Godnatt svenska folket!

Vilken redigering gillar ni mest?

2010-10-13 @ 22:14:13

Junikänslan

2010-10-12 @ 23:52:44
Minns ni junikänslan? Då när man känner att snart, snart är allt slit och allt jobb över, för i alla fall ett par månader. Förhoppningsvis med bara massa sol och bad. I juni är man alltid glad, solen skiner och man har milljoner saker att se fram emot! Det är till exempel ljust mycket längre på dygnet, det blir mer fritt på nåt sätt och man känner sig som en ungko i på grön äng. Den  känslan saknar jag så det gör ont, när jag nu sitter här och ser på hur veckorna börjar gå långsamt igen. Regn, blåst, rusk, snart kommer snön och det blir vinter. Ingenting att se fram emot. Blek, trött, dåligt humör, och allmänt tråkig blir de flesta när vädret är som detta och vintern är på väg.
Om jag bara kunde ställa om klockan några månader och stanna den där, så att vi aldrig mer behöver uppleva den här stressen, den här mörka tiden, med alla sina deprimerande tecken, som kommer liksom på köpet. Jag saknar sommaren, värmen, då man inte behöver gå i tjocka skor, jackor och byxor, för att inte frysa. Fy vad jag hatar kyla och vinter, höst och allt annat som har med nåt annat än sommar att göra.
Nu är bara frågan vart jag vill komma med det här inlägget, det är nog bäst att vi slutar här.

Seriously, godnatt.

På tal om ungefär ingenting...

2010-10-12 @ 23:22:58
.. Har ni någon gång tänkt på varför det bara är människan som har konsekvenstänkande? Eller? Har djur det också kanske. Hur eller hur så, varför är det bara människan som kan uttrycka sig och visa och prata om hur den tänker då? Hmm.. Tror den frågan får förbli obesvarad, det brukar bli så med mina frågor.

we're flashing by

2010-10-12 @ 21:44:11
Bild tagen ute på Lysingsbadet för någon månad sedan.

Dagen började segare än någonsin nere på sahara, med ett ton disk. När det var klart rullade det på rätt bra, trots bristen på gäster... Lyssnade på dunderskön musik och åt, och efter det var det goodbye. Då tog jag en promenad upp till mejeriet där jag mötte Hildis, som jag tog ett fint snack med, innan vi båda skildes åt för lite dans.
Nu är ja hemma, har ätit, druckit smoothie, druckit smoothie, druckit smoothie och ska nu duscha ;)
Sleep well!

Höst är vackert, del fem

2010-10-12 @ 21:11:38
~ A life without colors wouldn't be possible to live ~

Lyckas nästan alltid

2010-10-11 @ 19:55:22
Har nyss slurkat upp en sån här, i gott sällskap av min kära vän Hanna Ströberg. Detta kallar jag riktigt bra! Förövrigt så har jag spenderat min dag med jobb, där jag fått in en liten stöt om sommarjobb, och mycket välbehövligt snack med två fina flickor, nu på eftermiddagen. Känns riktigt bra nu, och som om det inte var slut på detta så ska jag även slagga hos Elinen! Megafint! Ska försöka knäppa några bilder i alla fall. Det kommer nog gå såhäääääär bra...
Nu ska jag överlåta datan till Hanula, så vi hörs!

Höst är vackert, del fyra

2010-10-11 @ 17:33:51

It won't be impossible

2010-10-11 @ 09:13:37
Godmorgon på er! Jag vaknade för en halvtimma sen, och håller nu på och fixar mig. Jag spår en mindre bra dag...
B Y E

You don't know what it's like

2010-10-10 @ 21:47:14
Först och främst så vill jag idag be om förlåtelse för mitt dåliga humör, som tyvärr gick ut över de jag älskar mest på hela jorden. Jag tål bara inte när någon gör någon jag älskar illa. Förlåt, hoppas ni och speciellt du vet att jag inte menar något illa med det jag gör!

Sen ska jag ta och tala om att min dag och kväll har varit en fullkomligt galen bergochdalbana. Jag tål verkligen inte sånt här! Jag sitter och gråter ena stunden över hur folk i min närhet mår, även att jag även borde prioritera mig i alla fall i kanske andra hand(?). Idag är en sådan dag, då jag gör verkligen nästan mer än jag kan för någon, men samtidigt får en annan person som jag älskar ruskigt mycket, att må dåligt. Det är inte så rockigt det heller. Och till råga på detta får jag inte vara hos varken den som behöver mig kanske som mest, eller den jag bara vill pussa och krama på, och hoppas att allt är en mardröm. Jag vill inte det här!!
Men nu till dig, du som kanske behöver mig mer än någonsin. Om detta nu kan vara till någon hjälp... Jag älskar dig, min kära vän! Jag kanske inte kan jämföra detta, men jag lovar dig att allt kommer att bli bra igen. Hur dåligt allt än känns just nu. Jag önskar att jag bara kunde göra allt ogjort, så att allt var bra igen. Om jag bara kunde. Men nu eftersom att jag tyvärr inte kan göra det som kanske behövs, så ska jag säga att det minsta jag kan göra, och det jag alltid gör, är att jag finns här i vått och torrt! Det ska du veta min ängel! Jag är till för sånt här också faktiskt, det är sånt här som riktiga kompisar gör, dom finns för varann. Jag älskar dig!

Över här har ni muffinsarna jag gjorde tidigare. Har ingen lust med det här mer nu.
Sov så jävla gott.

Höst är vackert, del tre

2010-10-10 @ 19:37:17

I can't be perfect

2010-10-10 @ 18:50:32
Jag hör telefonen ringa. Jag hoppas för allt i världen att det inte är du.
Och om det skulle vara du, sen då?
Hur får vi sen samtalet att fortsätta och faktiskt fungera, utan allt det där jobbiga?
But the silence is slowly killing me.

Do you remember all the city lights?

2010-10-10 @ 15:17:52
Efter riktigt fint käk hos m&m, bar det av till mannen min, som jag spenderade kvällen och natten med. Eftersom båda var ungefär lika trötta, så blev det inget annat än teve på schemat. Det satt fint även det ska jag ta och tala om! Kom i i säng tidigt gjorde vi också, så vi sov inte så väldans länge idag, vilket var ganska skönt faktiskt. Sovit som en gud har jag gjort!

Jag har nu varit hemma ett tag, snackat lite med mamma inför den kommande veckan, då hon ska iväg igen. Jonathan är här då, så då blir det inte ensamt skulle jag tro. Sen ska jag bara slänga in här mitt i skiten, att den nya "tvättkrämen" mot finnar och pormaskar, som jag köpte igår, funkar hur bra som helst! Har använt den två gånger nu och jag ser redan skillnad!! SJUKT BRA! Maskade även in Johan i morse, innan vi gick ut och skildes åt, fula som stryk var vi, men vad gör man inte?! ;)

Nu ska jag försöka få ihop ett gäng muffinsar, som senare ska utvecklas till cupcakes! Första gången jag gör detta, men det ska nog gå bra tror jag!
LATEROOO

Höst är vackert, del två

2010-10-10 @ 14:55:56

Höst är vackert, del ett

2010-10-09 @ 16:00:14

Garnier Skin Naturals

2010-10-09 @ 15:27:58
Denna lilla tub fick hänga med hem från stan, och ska nu göra mig till en skönhet! Fy vad jag hatar finnar och äcklig hud! Här ska det blir förändring!

Today's

2010-10-09 @ 13:19:11
Har varit vaken i kanske två timmar och nu ska jag bege mig ner till stan en snabbis och köpa sånt där som bara är tråkigt, just p.g.a. att det behövs riktigt mycket..
Senare blir det käk hos m&m och sen ska jag träffa lite fint folk, innan jag slutligen lär somna i Johans säng. Jag spår en riktigt bra lördag! Vad ska ni hitta på? :)

Härliga Hallon

2010-10-08 @ 23:34:19
Detta är min kväll i endast bilder, eftersom att mitt andra, mycket längre inlägg ville iväg och aldrig mer komma tillbaka. Som ni säkert ser så är det bara mat. Detta beror på att min kväll endast bestått av just mat. Min mage kommer aldrig att återfå sin naturliga form... Jag orkar inte skriva om allt, så ni får sova så gott!

Ett telefonsamtal

2010-10-08 @ 21:39:20
Jag la precis på luren, efter att ha snackat med mannen min, i kanske två minuter eller något. En sak jag la märke till var att vi har en slags rutin i varje telefonsamtal vi gör till varann. Ungefär: " Hej vad gör du? ", " Nae inget själv? ", "okej, nae kom precis hem ", (ett rent exempel) " okej.. " vi säger alltid samtidigt: " Vad har du gjort idag då? " när båda märker att vi hela tiden säger samma saker uppstår ett litet skratt: " Haha.." och så börjar båda med: " nae.. " och blir hejdade av varann, eftersom att båda börjar prata på. Då blir det tyst. Så säger oftast jag: " Haha, vad har du gjort? "... och så är det näästan varje gång vi hörs över telefonen. Ganska kul om man tänker efter... Eller inte... Men vi är i alla fall lika på något sätt! Alltid något att skryta med! ;)

Höstkänslan är helt klart här

2010-10-08 @ 19:04:31

Watch me fall

2010-10-08 @ 18:48:38
Tränade med dessa snyggingar, som jag hittade i lådan med übergamla hörlurar ;)
Hemma från ett träningspass, som inte satt någon annanstans än där det skulle. Innan detta hann jag städa hela huset också, vilket inte känns annat än bra! Sååååå ikväll kör jag en hemmakväll med mamma, som inte varit hemma så mycket i helgen. Blir nog lite Idol, varma mackor och så ska jag nog dricka en mugg varm choklad, nu i höstmörkret.
Solong!

**** morning

2010-10-08 @ 09:03:18
Godmorgon era små knäppgökar. Jag vaknade för en halvtimma sen, och känner att jag inte borde sitta här så vidare länge till.. Börjar vid tio, och innan det ska jag ha återställt allt som tyvärr inte är så väldans snyggt just nu.

B Y E PPL

Sa någon trött?

2010-10-07 @ 19:50:45
Sitter just nu och småglor på Sout Park, vilket förövrigt måste vara världens sjukaste och tråkigaste program. Det finns ju inget innehåll liksom, var vill dom komma?.. Men eftersom att jag är så pass trött som jag är just nu, så är det helt ok. Jag måste även "hissa" ett program innan jag deckar sönder och samman här i soffa, eller ja program och program... Det är en reklam, men ingen reklam som helst, utan den skönaste reklamen i världen - HALEBOP! MANAM! Woho fysinnes så skön den är!

Här har ni också mig, just nu, trött som ett svin, i en soffa, framför south park, inget speciellt med det.
Ps. "Våga lyfta upp armarna!"

Kramdagen

2010-10-07 @ 13:02:46
Hello ppl! Jag har varit vaken i en sisådär tre timmar kanske, och har ägnat hela den tiden åt att städa upp efter de två senaste dagarna, ensam hemma, mer eller mindre. Även om det varit en del annat folk här också... Så nu efter den här morgonen ska jag bege mig bort till Elin, innan vi åker och hämtar min cykel, som mannen lånat. Sen bär det av ner till Sahara. Jobbar till sex, så det blir nog dåligt med uppdatering.
B Y E

Upp tidigt

2010-10-06 @ 08:20:04

Jag överdriver inte när jag säger att jag äter världens godaste yoghurt, som start på alla dagar!

SKRÄLL! Jag har varit vaken ett bra tag, eller i alla fall i en halvtimma, och jag är så trött så jag tror jag ramlar ur soffan. Såhär tidigt har jag inte gått upp på fem dagar, och det känns kan jag ta och tala om! Far åt gatan!
Idag ska jag i alla fall jobba dag, vilket känns riktigt skönt, med tanke på att största delen av dagen är över, då vi jobbar eftermiddag/kväll. Fast det kan även vara rätt kul ibland, och jag rekommenderar det om man vill ha dåligt med arbete! Idag blir det nog lite spring. Det är i alla fall det jag vill.
Efter jobbet ska jag nog möta upp min karl, som även stays here tonight, mys! Vi får väl se vad vi hittar på. Jag vet i alla fall att jag inte vill sitta inne hela dagen och kvällen!

Vet ni vad som är riktigt mysigt? Nej tänkte väl det. Då passar jag på att säga att det är bland den mysigaste dagen på året i morgon! Nämligen kramdagen, då man ska kramas hela tiden! Kul va? Vi ska kramas som tokar på Sahara i alla fall..


MEEEEEEEEEEEEEN nu måste jag ta tag i allt det här med utseende och sånt shit, känns ju lagom kul med massa som man måste täcka över hela dagarna...
BAJJ

Sleep well

2010-10-05 @ 23:26:14
Nu säger vi två, små töser godnatt, och sover oss till en fin morgondag!
P U S S

Hard work work!

2010-10-05 @ 12:22:57

Ska alldeles straxt trycka i mig lite mat, innan jag beger mig ner mot stan, och förhoppningsvis möter upp Elin, innan vi går vidare till Sahara, och dagens arbetsuppgifter. Jag måste säga, att än så länge är det riktigt kul! Gårdagen som gick så bra och allt arbete som de andra slapp, haha, men ändå. Det är mycket roligare att jobba i ett sådant jobb. Att stå still och hoppas att kunderna gör ingen nytta, och det är framför allt inte kul heller! Vi får hoppas på mycket gäster idag, och vad nu än gör, ät chokladbollar, de är handgjorda av mig och Elin, MUMS!
Have a nica day people!

Anonymizzzz

2010-10-05 @ 11:36:18
Fick en fråga i inlägget under, om allt jag gjort under gårdagen. Frågan löd: Wtf, va kissade du ut? ;O:)

Mitt svar på den får bli: Att för er som inte redan visste det, så kissar man i de flesta fallen blod, under en urinvägsinfektion. Inte det trevligaste ska jag säga er... Det kändes inte heller rätt att kissa blod, då det är det jag menar med att "jag kissat något man inte ska kissa ut."

Och bara för att jag är liten kul figur så ska ni får se systemet för urinblåsa, urinvägar o.s.v.
;)

On the highway to paradise

2010-10-04 @ 22:29:54
Lite skillnad blev det i alla fall! Bilden underst är tagen för två veckor sen, innan håret blev orange och lite rött... Plus att håret hade olika färg i alla ljus, vilket jag tröttnade lite på. Nu känns det o andra sidan riktigt skitbra! Jag är såååå nöjd, och jag vill tacka lilla Hanna som så fint gnodde i huvudet på mig..
Idag har jag haft en sovmorgon som satt hur fint som helst.
Idag har jag kissat något man inte ska kissa ut.
Idag har jag varit på besök hos läkaren.
Idag har jag tryckt i mig antibiotika så det bara sprutar om det.
Idag har jag gjort remoladsås för första gången i mitt liv.
Idag har jag diskat... för mycket.
Idag har jag varit hungrigare än någonsin.
Idag har jag ätit mer än någonsin.
Idag har jag blivit riktigt chockad och ledsen.
Idag har jag trott att jag förstört allt.
Idag har jag blivit lättad av ett litet meddelande från någon jag älskar.
Idag har jag blivit mörk i huvudet igen.
Idag har jag blivit intervjuad och ska vara med i VT någon gång i veckan.
Idag har jag mått bra.
Nu ska jag ta en sista tablett innan sängen väntar.
Sweet..

Newin

2010-10-04 @ 21:24:07
• Hårapray - Got2B • Hårfärg - Schwarzkopf • Och lite antibiotika som ska bota min urinvägsinfektion •

Gissa vad jag gör!

2010-10-04 @ 20:11:46

Detta sitter finfint!

2010-10-04 @ 11:44:33
Sitter är i sängen, helt i o-ordning, och det är måndag! Världens sovmorgon, enda till klockan två, p.g.a. praon. Under två veckor nu jobbar jag på Sahara, vilket ska bli skitkul!
Något som inte är lika fint, och inte skönt någonstans, är att jag spår en rejäl urinvägsinfektion... Ska gå och kolla innan jag börjar sen.
Ha det fint!

sleep tight

2010-10-03 @ 23:48:53
Bild från ikväll 3:e oktober
Nu ska jag sova. Godnatt.
Till mig själv: varför i helvete ska du tänka så jävla mycket?! varför?! du sabbar allt genom att du bara tänker tanken! dra åt helvete Jolina, och håll käften vad du än gör. Sabba inget mer nu! Du förstör allt.

To be hurt, when you shuold be loved

2010-10-03 @ 17:03:59
... Welcome to my life

Dagen började lite ovanligt tidigt, för att vara söndag, om ni frågar mig. Redan klockan nio var jag ur sängen och påväg ner i duschen. I ordningfixad var jag klockan halv elva, då Stella, Chuck, Johan och Helen väntade i bilen utanför. Vi åkte ut till Jenny, där det vankades katolsk (tänk då på att varken jag eller Stella är katoliker) mässa, gissa om jag kände mig udda, men visst, det var en upplevelse. Efter det åt vi lite för mycket mat, och tryckte i oss äpplepaj och cheezecake, ska man ha så ska man!
Efter allt detta traskade Stella och jag ner till stan för att träffa vår lilla Hannula. Hamnade på mc, för ovanlighetens skull, och efter ett tag kom Elin. Vi har lastat av flera ton från axlarna känns det som, och jag älskar mina änglar! No one's perfect, men tyvärr, ett misstag har skett. Mina flickor är nämligen perfekta!
Nu ska jag snart äta lite innan jag drar mig ner till stan för lite fotografering med Hanna. Senare ska vi dra en sån jäkla fika!

Fire

2010-10-02 @ 13:22:02

Bild från gårdagen 1/10 -10

Sitter hos mannen min, och vi ska snart bege oss upp till Karlssons tror jag. Senare firar jag kusinen med släkt och vänner!
RSS 2.0