Lördagen den trettioförstajuli tjugohundratio

2010-07-31 @ 10:17:25
Med lite musik på lite lagom nivå för att inte väcka allt folk i huset, vilket innebär mamma som redan är vaken, sitter jag här och har precis vaknat. Ska alldeles strax gå ner och förbereda inför dagen. Jag kan med lite sorg i rösten säga, att detta kommer vara den enda kvällen på wätt länge som jag inte kommer befinna mig ute om kvällarna - Nästa vecka börjar läsningen för min konfirmering och veckan efter det är jag på läger, med Hanna och Elin och hela gruppen + massa annat folk. Låter kanske kul, men nej. Jag ser inte direkt fram emot det, nu när det är sommar och Jolina vi vara i Västervik.
Nu ska jag sluta babbla så att ni kommer här ifrån och även jag!

I keep dancing on my own

2010-07-30 @ 23:02:18
Gud vilket dygn! - Ett dygn fullt med regn, moln, illamående, massa mys, den jag älskar mest av allt och en del av hans släkt, i en fin stuga utanför Gamleby.
Ja vad ska man säga? Kan det bli bättre på en skala? Skulle inte tro det va!! Vi anlände runt fem igår, i den fina stugan, där vi väntade en stund på att bli utflyttade till vår egna lilla hönsgård. Där bodde vi in oss snabbt, med smattrande regndroppar mot fönstren och barnprogram på högsta volym på teven - ibland undrar jag hur gamla vi är... Efter god mat och en dusch som satt rätt perfekt så somnade vi gott.

I morse fick jag efter mycket längtan vakna med solljus mitt i ögonen, äntligen, vad jag har saknat dig solen! Han blev tyvärr inte långvarig, för undertiden som vi gasade runt på en riktigt fräsig fyrhjulig, i kohagen regnade det allt lite granna. Jag kan ju inte säga att det förvånar mig precis.. Nu räcker det hallå, vi behöver inte mer regn! Jag väntar på att du fina värme från Ryssland ska anlända.


Kvällen har jag tillbringat i sporthallen med tre fina små kottar, nämligen Elin, Alex och Emili, Fint! Kan ju säga att om man vill ha sig ett gott skratt så är det det perfekta sällskapet! ;)
Nu ska jag dra på min nya favoritserie - Oskyldigt dömd. Ska även se om jag kan få mig lite sömn inför morgondagen. Någon som vet någe om vädret?

Puss och godnatt gummihatt!

RUBRIK

2010-07-27 @ 11:56:56
Jolina och mamma i bilen påväg från pappa.
J - Haha, ojdå!
Båda två får syn på en liten pojke vid vägen.
M - Oh! Det ser ut som har skiter på sig!
J - Jag tycker mer det ser ut som om han är lack...

Ta min hand, jag följer dig, vi ska åt samma håll

2010-07-26 @ 11:29:16
Sitter med den här låter dånandes ut ur högtalarna.
I februari var det bottenfryst i mälaren
Götgatan var grå och kall av seklets värsta vinter
Det var tungt, att gå
Stockholm verkar full av långa svarta labyrinter
Jag var virrig och trött, jag var sliten och nött
Allting runt omkring mig gick i ultrarapid,
och jag hade inga veckor, inga dar,
bara en röra av en massa tid
Jag ville hitta en bra paroll
Nånting och tro på nåt som tog mig upp en bit över noll
och hon mötte mig med sitt leende
Hon sa, "Ta min hand, jag följer dig, vi ska åt samma håll"

Och båtarna låg inne vid stadsgårdens kaj
Jag var beredd o dra till Åbo men hon rädda mig precis
Vad ska man göra ända fram till maj?
Mörkret är så tungt och alla männskor är som is.
men hon tyngdes inte ner, hon sa "Vad spelar det för roll?"
"Här! Ta min hand, jag följer dig, vi ska åt samma håll"

Blå dörren hade öppet och vi slog oss ner i baren,
hon var hemma efter veckor, runt på resor och jag lyssna
men hon sa "Jag kanske stannar här ett tag,
vi kanske hittar nåt att bygga upp en vacker dag"
Jag måste bara hitta en roll
Jag sa "Ta min hand, jag följer dig, vi ska åt samma håll"

Vi ramlar runt på alla ställen som var öppna den natten
Vi var konstnärer och dom bästa i sitt slag
Vi skulle ta oss långt, vi två
Hon sa "en dag står vi över februari, du och jag"
Natten var så kall, vi höll hårt om varann
Nu stänger dom i Stockholm o människorna försvann
men vi, vi hade lusten i behåll
Ta min hand, jag följer dig, vi ska åt samma

Jag ger min själ till händerna, den som ger och inte rycker
Jag sällar mig till hjältarna som gör och inte tycker
hon var allt, hon var sin,
Hon var den vackraste person jag hade träffat någonsin
Ah, bli kvar här med mig. Bli kvar här med mig
Vi behöver ingenting, ah vi kan starta på noll
men jag har ett rum några kvarter härifrån
Ah, Ta min hand, jag följer dig, vi ska åt samma håll
...härifrån
Ta min hand, jag följer dig, vi ska åt samma håll
ah, vi två
Ta min hand, jag följer dig, vi ska åt samma håll
Nu ska jag väcka pojken min.

I'm still in love, while everyone else complains

2010-07-18 @ 02:40:42
Där hade vi allt ett litet uppehåll på en vecka kanske, eller vad blev det? Har ingen tid till bloggande just nu, och jag känner inte heller för det, så det blir därför ganska (knäpptyst) här inne. Som ni förstår så är det inte bara bloggen som är mitt liv, utan också kompisar, familj och lilla hjärtat, här utanför allt detta. Som jag nu ser, så klarar jag mig galant utan bloggen. Detta betyder inte att jag lägger av, men det blir ett uppehåll!
Och på tal om uppehåll så blir det ett nu dirr! I morgon träffar jag hjärtat innan mamma och jag drar iväg mot huvudstaden, och han mot självaste Paris! Vi ska shoppa, besöka grönan och massa annat skoj! Kommer bli bäst och jag hoppas verkligen på vädret nu.


Ni får ha det bäst tills vidare♥

Efter regn kommer sol

2010-07-12 @ 21:06:10
Det har varit en så fysinnes varm dag idag! Jag trodde att jag skulle dö, när vi stod i matkön på stan.. Men vi klarade oss och kom hem med varsin slush. Najs väww!
Nu har vi åkt fram och tillbaka mellan våra lägenheter och ätit och haft oss. Snart ska vi träffa två av mina barndomsvänner, nämligen Albin och Albin, Albin är även elins kille, haha! Albin Albin Albin och sist men inte minst Albin ;) Vi ska ta oss ut till Lysingsbadet, där vi ska ta ett fint litet kvällsdopp. Det blev ju inget bad på dagen...
Nej nu ska Elin och jag dra oss till Konsum och införskaffa oss lite godis, känner att det verkligen behövs.. *host*

I need to grow older with a boy like you

2010-07-12 @ 10:29:20
Fanny har nu lämnat mig, fått min lilla lön och sitter och funderar vad som ska hittas på denna lilla måndag... Inatt har det förövring åskat skitmycket! Trodde jag skulle dö ett tag...

En enda ljuv melodi

2010-07-11 @ 18:45:39
Hallihallå! Hur mås det?
Själv lever jag livet som hundvakt och västerviks tröttaste brud. Riktigt najs faktiskt! Kokar potatis gör jag också, så det bara ryker omet´! Väntar förövrigt på att maten ska bli klar, så jag kan ge mig iväg till Perugatan och ett gäng killar, för att senare kolla in VM finalen. Humm, nu kanske frågan också kommer om vilket lag jag hejar på. Svaret på den blir enkel, eftersom att jag bara vet att Spanien är med. Alltså kör jag på Spanien för nuet, tills jag ser vilket mer lag som är med ;)
Dagen har jag spenderat hemma med en liten hund och bror. När pappa kom hem efter tolv någon gång tog vi vårt pick och pack och gav oss ut på sjön. Där träffade vi lite grannar, som vi sen spenderade stora delar av eftermiddagen tillsammans med. Vi drog oss hem runt fem och nu som sagt är det matdags. Grillat blir det, as usual nu på sommaren. Såklart så är det också bror som alltid kommer med förslaget, haha.
Ha en bra kväll och heja er galna på Spanien, för det ska jag!

Marsö dag 2

2010-07-10 @ 23:47:21
Jolina och Elin aka lökätarna

Samma visa varje dag

2010-07-10 @ 21:54:58
Bloggningen avtar... Känns som att det inte finns mycket att skriva om just nu. Samma sak händer varje dag. Fast nu är jag ju hundvakt, och då är det ännu mer samma sak som händer varje dag.. Låter kul va? ;)
Sitter hur som helst nu och kollar på någon helweird film på 3:an. Nåt om någon tjej och en kille som ja... Haha! Ska snart ta en liten promenad med Fanny, men först ska jag ringa pojken min, som är påväg hem igen, efter ett uppträdande på någon festvival i Valdemarsvik.
Stay in touch!

Marsö dag 1

2010-07-08 @ 11:51:54
Ja ni... Det har tagit lite tid det här med uppdaterandet efter Marsöresan. Min dator, eller ja, blogg.se har inte velat lägga upp mina bilder, så nu har jag gjort ett nytt försök, som även lyckades!
Första dagen på Marsö var great! Vi anlände någon gång runt sju, tog en promenad ner till stranden och trampolinen och mös i stugan tills det var dags för ett nattdopp, näck!

Te Amo

2010-07-07 @ 10:41:50
Goodmorning folket!
Sovit som en stock har jag i alla fall gjort. Men var tvungen att gå upp vid tio, för alldeles straxt ska jag börja fixa mig. Jag har duschat och klippt gräset redan, och väntar nu på att mitt lite lagom efterblivna hår ska torka... Och då är klockan bara kvart i elva. Sen ska jag trampa till Johan och "ringa på mycket" så att han vaknar.

Vi får la se vad vi hittar på. I kväll följer Johan med till Linköping och köper bord också! Haha, det blir säkert bra! ;)
Jag ska också säga att jag som alla andra älskar kommentarer, och jag verkar i alla fall som om en lite person förstått det! Credit to you!! Så därför så frågar jag nu: Vad ska ni hitta på en så solig dag som denna? Nu vill jag även ha svar på den!

PUSS

Glass glass i stora lass lass lass!

2010-07-06 @ 22:26:52
Nu har mamma och jag varit nere på stan och glassat oss. Hon tyckte att jag behövde lite frisk luft. Undrar varför..? ;)
Nu ska jag bege mig ner för att se vad hon sysslar med i köket. Efter det blir det nog ganska snart sängen för min del. Men nu kom jag på att jag blev grymt sugen på film, så nu ska jag ge det som ett litet förslag på ett bra avslut på en mindre bra dag!
Natti natti♥

I love the way you lie

2010-07-06 @ 22:09:42
Efter en dag i helvetet så är Jolina åter tillbaka. Den lilla positiva och glada Jolinan. Jag själv hoppas på att aldrig mer få se den där Jolinan som spenderar en hel dag hemma, med ögon som russin och ett sprucket hjärta.
Har inte mycket att säga om dagen, mer än att den varit riktigt privat... Nu blir ni nyfikna va? ;) hihi
I morgon ska jag ta tillbaka mitt liv. Jag ska ha kul! Så därför har jag bestämt att träffa pojken min, eftersom det inte blev av idag, och senare åker jag och mami till Linköping. Ska försöka hitta en lagom högt bord till datorn. Sååååå, vad har ni gjort idag?


För den som vill veta så har det här dånat ut ur mina högtalare det senaste dygnet.

There just too much that time cannot erase

2010-07-06 @ 11:19:30
Jahopp... Då var vi här igen. Sömnlösa nätter, för mycket tankar och bara ett rent helvete. Så bara för att, så kommer nu en text som ingen annan än jag kommer att förstå, troligtvis, men så får det vara den här gången.


Att detta sker med jämna mellanrum är nu en sorts tradition. Allt du har i dig får jag ta.
Allt som du inte vet vad du ska göra med, det får jag så fint ta.
All den skiten som du inte kan göra något åt. Den får jag göra något åt.
Smälta. Mala ner, till små fina bitar. Små bitar som tillslut kommer bli en stor sten.
En sten i mig. Den stenen kommer då att tillhöra mig. Den delen som inte alls var min från början...

Men nu är jag klar med detta. Jag orkar inte mer.
Jag ger upp. Går under. Går sönder. Eller vad du nu tänker kalla det.
Jag tar ingen annans bekymmer mer.
Jag har nog med mina egna. Jag vill inte ha dina.
Aldrig, aldrig, aldrig igen, som du sa igår.
Igår när jag mådde som bäst för några sekunder.
Sen som sämst i minuter. Minuter som sakta men säkert maler ner mitt liv till små bitar.
Dom bitarna kommer i slutändan bli dina. Dom kommer förvandlas till en sten.
En sten i ditt hjärta den här gången. Och förhoppningsvis så förstår du tillslut.
Du kommer att förstå, att allt jag får ta, tillhör inte mig.
Jag checkar snart ut från mitt eget liv...


Sunshine

2010-07-04 @ 21:04:13

Två bilder från förra veckan på Korpa, med Hanna.

Jolina is back!
Efter en härlig helg ute på en ön, tillsammans med två riktigt fina brudar är jag nu hemma i stan igen. Måste säga att är både kul och sorgligt att vara hemma igen. Visst har jag saknat folket i stan, framför allt min lilla sötnos, men sen känns det också lite tråkigt att åka därifrån. Riktigt mysigt var det och så lugnt! SHIET jag trodde jag var i paradiset eller något!..
Jag kommer lägga in i omgångar dag för dag, med alla bilder som tagits ;)
MEN nu ska jag snacka klart med min fina pojke, och sen får jag se var jag befinner mig.

Breakfast

2010-07-02 @ 13:25:17
Nu har jag tryckt i mig en liten frukost bestående av baguett med rostbiff, juice och ananas/kål. Riktigt gott!


I eftermiddag lämnar jag staden tillsammans med Hanna och Elin, och far ut till Marsö, där Hanna har sin stuga. Vi spenderar helgen där, så ni får klara er utan uppdatering tills vidare. Jag ska nu försöka få tag på hjärtat, och se om han hinner träffa sin lilla tjej.

Ha en bra helg!

Nattinlägg

2010-07-02 @ 03:03:43
Efter som att jag igår fick sitta och lyssna på mormors Bokaspers Orkester, så sitter jag idag/ natt och göttar mig i min braiga musik! Riktigt najs känns det, att sitta med ett ganska nystädat rum, någon gång sådär mitt i natten coh bara sitta. Fast i och för sig så är jag jävligt trött och ska därför bege mig mot sängen. By the way, så har jag spenderat hela min torsdag tillsammans med Johan, och kvällen slutade ganska sent @ hans place, med Coffe och en inte allt för normal film. I morgon kollar jag på hans träning, efter som att det idag inte blev nåt...
Elin och jag hade lite tidigare idag riktigt kul med kameran, så här kommer fyra av bilderna som togs.

Life is good

2010-07-01 @ 13:21:52
Tror jag kört fast i flippade, dubbla bilder...

Vaknade för inte alls länge, men efter en så lång natt som igår så tror jag att jag behövde det. Har fixat mig lite, ätit en macka och väntar bara nu på min lilla skrutt som ska komma med en liten vän och hämta mig. Sen åker vi och tränar, eller ja, vi och vi. Dom två ska träna*. Efter det kanske vi åker till Lysingsbadet och kör lite fotboll, och då är det vi. Vad ska ni hitta på idag? :)


RSS 2.0