SATURDAY

2011-10-29 @ 18:49:49
Älskade vän, grattis

Sitter hos Stella och ska nu trampa vidare och ta vara på kvällen! POSSSS

Break

2011-10-28 @ 16:21:54

Och DÄR! var lovet intränat. Har spenderat dagarna i skolan och därefter hemma med plugg, eller på gymmet. Stressig vecka, men nu är det mesta som ska vara inne, inne! Nu är jag nöjd! Har dock ett historiaarbete som jag och min käre lille vän ska stoppa våra små näsor i ikväll. Jag måste säga att jag känner mig väldigt duktig, då jag lägger en fredagkväll på plugg.
Nu ska jag i alla fall hoppa in i en dusch och sen får vi se när Hanna hör av sig. Hörs kanske senare

jag älskar att vara barnslig med dig

2011-10-27 @ 17:31:54

Sean Kingston and Justin Bieber – Eenie Meenie
Cheap Trick – I Want You To Want Me

måndag, oktober 24

2011-10-24 @ 15:44:19
Eftersom jag tog en lite väl lång sovmorgon i morse, hann jag alltså inte med något annat än att slänga upp håret i en bulle, fixa till mig och borsta tänderna. Frullen fick bli köttbullar och potatis... Bra jobbat, Jolina!
Är nu hemma och fått i mig mitt andra mål för dagen. Ska stoppa näsan i matteboken en stund innan jag trampar vidare mot actic. Hör förhoppningsvis av mig ikväll

I'm out

2011-10-23 @ 19:04:39
Middagsplanerna blev ändrade och slutade med en släktmiddag med både efterrrätt och fika på det. Mys

Will you remember what you promised me?

2011-10-23 @ 14:53:25
weheartit.com

Spenderade natten på bortaplan, men är nu hemma. Ännu är dagen oklar, men förhoppningsvis ska jag få in lite plugg någonstans.. Ska äta middag med mamma bror och Clara, mysigt! Känner för ovanlighetens skull ingen ånger idag, vilket är väääldigt skönt. Nu är det bara en vecka kvar och sen får jag mitt lilla höstlov, som även det ännu är totalt orört när det gäller planering osv.

† † †

2011-10-22 @ 17:27:34
Skon var aldrig menad för oss.
Den var menad för någon med nättare fötter än vad vi hade, och det visste vi om.
De ville bara se oss skära. Och den här staden var aldrig vackrare än de dagar i vår barndom då vi lärde oss att vara rädda.
- Jonas Gardell, ur "en komikers uppväxt"

American topshop shorts

2011-10-22 @ 17:19:05
Tränat, ätit tolv sorters kakor hos farmor, frukt hos m&m och känner att jag nu står på typ.. 0 igen. Känns sådär. Meeeeeeen det är lördag och dessa dagar är till för att ätas på!
Ska snart äta med mamma och sen trampa mot Stella för att sedan troligtvis spendera kvällen och natten i hennes säng. Ha det bra ppl

Kommentarsvar

2011-10-22 @ 17:10:19
Anonym:
jättefin tröja du har på dig! vart har du köpt den?
btw så är du gryyymt snygg!!
<3
Det tackar jag för! Den är från gina tricot tror jag, men är dock inte min.. ;) Det är min kära vän Elin som så snällt lånat ut den till mig. Använder den dock fortfarande, älskar den!
Ska slutligen tacka igen, och slänga in att jag verkligen älskar sån här kommentarer! Ni gör mina dagar hörrni!

Sábado 22 de octubre

2011-10-22 @ 11:24:23
Sunshine
Jag spenderade gårdagen på hemmaplan i soffan med mamma. Kollade idol, Hellenius hörna (beste!) och käkade tacos med broren min. Skönt med en fredag utan planer för en gång skull!
Idag blir det andra bullar! Jag har precis fått i mig min frulle och ska om en stund bege mig bort mot actic för att få några kilometros sprungna. Kvällen är fortfarande lite oklar, men möjligheter finns!
Dagens cictat: "Pappa, när Gud delade ut hjärnorna... Då var du på toaletten"

Liksom inte alls säker på min sak

2011-10-20 @ 22:45:58
Jag skulle vilja beskriva de här känslan med ord, men det är svårare än vad jag väntat mig.
Den där osäkra känslan, som slår till när man står där mittemellan. Då man inte vet vad man ska ta sig till riktigt.
När man står i valet och kvalet om att vara realistisk eller inte tänka alls. Vill man riskera att den stadiga marken man står på ska rasa ihop snabbare än du hinner säga nej.
Vill jag riskera min mark? Vill jag ta chansen att falla tiotusentals meter ner igen? Vara tvungen att börja om på den stadiga plattform som jag idag faktiskt väldigt stolt står på? Orkar jag det?
Eller vill jag stå där på sidan om och se allt rinna ut i sanden? Ångra det jag inte gjorde. Att jag inte chansade? Det kunde ju trots allt blivit bra... Vill jag vara den där fega, överkontrollerande, nästan läskiga personen som tillslut kommer ifatt sig själv med att ha slösat bort hela livet på att bara gå runt och oroa sig?
Jag vet inte svaret på den här frågan, men jag har nog nästan bestämt mig för att inte tänka över huvudtaget och faller jag så gör jag. Jag vet att jag tar mig upp igen, på något vänster. Jag har gjort det förr.

They are not artists because no one can play the guitarr!

2011-10-20 @ 20:43:32
Sådärja! Så här rolig är jag idag, men bara för att hon är så fin!

Jag har haft huvudet i skolbörckerna sedan jag kom hem idag, men tog en paus för att äta och åka till skolan för utvecklingssamtal. Utöver detta har jag även överträffat mig själv idag, då jag spenderade rasten nere i bibblan med näsan i ett engelskt lexikon varvat med pennan i handen! Idag är jag stolt över mig själv.

I morgon är det fredag och jag har nget inbokat, vilket är väääldigt skönt för en gång skull! Ska förhoppningsvis inte få så himla många knop gjorda. Nu ska jag slänga ett getöga i spanskaboken ;)

Bad situation!!

2011-10-20 @ 16:17:42
Läget är såhär: Jag är överöst av plugg och ska därför offra min torsdag för att få vara lite ledig i helgen. Hejdå.

Diddelidou

2011-10-19 @ 15:55:52
I don't care what anyone thinks about me!.. Okey, that was a lie

Wednesday october 19

2011-10-19 @ 07:32:47
Nyvaken och mysig är jag. Ska bege mig neråt för att fixa till fejjan och stoppa nåt i magen! See you lateeeer

miss. know nothing

2011-10-18 @ 20:46:12
Bilder från gårdagens långfrulle på Subway. Sms:et som förgyllde min dag och mina två (den tredje står bakom kameran) älsklingsbrudar! Bilderna snodde jag från vickan.

Har varit och sprungit några kilometer och kört lite styrka. Jag hade glömt hur grymt det är att springa! Nu har jag dock lite ont i benen, men ska smeta på lite voltaren och se om det blir bättre snart. Ska nu hoppa ner i en dusch och sen stoppa näsan i engelskaboken!


------

2011-10-18 @ 18:07:08
Nu är det bara ungefär tio månader kvar tills jag får njuta på riktigt igen. Nu är det verkligen överjävligt. Det är kallt, det regna, det är blött, och jag skulle inte bli förvånad om den första snön kom typ... imorgon. Sorgligt är ordet jag använder! Livet i viken är lite omständigt nu.

Haha, you're such a bitch.

2011-10-17 @ 18:12:02
We♥it

Hemma hos mamma med mat i magen efter träning. Ska snart trampa upp till pappa och packa och duscha av miiiig. Hade håltimma första lektionen, så började inte förrens klockan kvart i ett idag. Heeeelt okej! Kan inte alla måndagar vara såhär?!
Förövrigt fortfarande ingen sladd är kommen, men vi får se hur det blir i veckan!

buzzin' like a honeybee

2011-10-15 @ 11:57:51
Har varit och tränat och gjort ett ärende på stan. Ska snart iväg en sväng, och insåg precis vad klockan är. Jag får lägga på ett kol!

Myspys

2011-10-13 @ 20:56:57
Sitter med vaniljteét i ena handen och pennan i den andra. Pluggar spanska och har det allmänt härligt. Plugg är livet de´!

Jag blir dum av dig

2011-10-13 @ 17:57:55


Mitt nya stjärnskott i min spotifylista och en sommarbild på mig. Det är ungefär vad jag har att bjussa på idag. Sen kan jag ju passa på att säga att jag inte är död, men att det är tyvärr fortfarande min lilla vita...

Nu är det vinter ute. Fjällräven sitter som fastklistrad och vantarna likaså! Crazyyy, med tanke på att vi nästan hade sommarvärme för bara en vecka sedan(?). Den berömda brittvärmen bestämde sig för endast en kort visit. Men jag tror nog inte att någon gick ut genom dörren igår morse utan en chock, då vi nu fått vår första frost i viken! Jag ska dock inte klaga på vintern - den har trots allt sina mysiga stunder! Men jag kan inte förneka att jag hellre föredrar varma sommarkvällar, bruna ben och glass i solen!

Utan bild

2011-10-10 @ 19:27:28
Detta bådar inte gott! Ätit onyttigt och skippat träningen idag... Därför ska jag "straffa" mig lite med att inte njuta av min sovmorgon imorgon. Nepp, för jag ska upp och träna istället!
Jag har dock haft en grymt skön dag tillsammans med min andra hälft. Vi har glidigt runt på stan och bara pratat. Det finns mycket att prata om efter två veckor ska jag säga er, och mycket hinner hända! Men Hanna och jag brukar ju i vanliga fall heller inte ha några problem med att hitta på något att prata om... ;)
Nu ska jag packa ihop mina grejer inför en vecka hos pappsen och sen kommer han troligtvis och hämtar mig. Förresten så kommer jag nog inte ha någon dator de närmaste dagarna, men jag hör av mig så fort jag kan!

It's a funny money thing

2011-10-10 @ 19:03:08
Såhär rolig vill jag vara på jul/nyår och alla andra roliga tillställningar i vinter. Svart. Skulle dock kunna tänka mig en färgklick på skorna..
Klänningarna är ju verkligen skitsnygga, men ryggarna tar ju priset! Sinnes schnigga!!

Jag är bäst. Försök att överträffa det.

2011-10-10 @ 08:54:46
Tänkte trippa runt såhär idag. Leggings från h&m, sönderklippta längre ones från JC, stor t-shirt från h&m och en grååå poncho från mammas garderob. Utöver detta har jag också dragit på mig mina nya lite sötare rosa stumpor!

Många steg från paradise

2011-10-09 @ 22:21:56
Idag kom min lilla Hanna hem. Brun som pepparkakan och såg ut att må riktigt jäkla bra! Nu syns man knappt i hennes sällskap, och syns man, då är det på grund av att man lyser upp... Jag skulle alltså inte tacka nej till en resa. Tänk att bara få gå runt och svettas pga värmen och tycka att det är jobbigt och onödigt att bada, för att det ändå inte svalkar för fem öre! Att kunna gå runt i ett slappt linne och ett par shorts och bara vara. Jag vill inte vara kvar i kalla Sverige en minut till! Nu skulle det förövrigt vara ett väldigt bra läge för mig att åka.. Händer inget alls och viken är sitt gamla vanliga jag.

Do you know how to hold me?

2011-10-09 @ 13:44:46
Sööööööndag
Kom hem från actic för cirkus halvtimman sen och ska nu hoppa in i duschen. När jag är klar där beger jag mig, i sällskap av Elinpelin, till Bökensved för att kolla in Hannisen som ska sparka boll! Hon kom hem i morse, så det ska bli grymt kul att träffa henne efter två veckor i värmen! Saknat henne en del..
Vid fem ska vi bege oss till miss Wiberg där det vankas tea och annat mys! Dessa planer klingar bra i mina öron!

-----

2011-10-08 @ 19:52:54
Bloggen ligger i stiltje och det lär fortgå i alla fall till i morgon. Spenderat natten ute i skaftet och där av sömnbristen. Nu ska jag gå ner till soffan igen och dra på Livet Enligt Rosa.

HEJ NI!

2011-10-06 @ 19:19:51
Tjenis, stella här! Jag skulle bara skriva här lite fort medans jolina byter om att hon rockar! jaaa vad mer?
Vi har yselipyst framför tvn med lite, okej inte lite, flingor, mackor, korv osv! Nu ska hon iväg och träna och jag ska dra vidare och möta Hanna för att dra på spelning! 

Will you be there?

2011-10-05 @ 20:35:26
weheartit

Hemma och trött och eländig. Inte jätterockigt! Ska hoppa ner i en dusch och efter det bege mig mot sängen. Ska till läkaren i morgon på morgonen. Dags att ta fingret ur och se vad det är för fel på benen mina... Kan ju fortfarande inte springa.
Ska försöka umgås med Stells en stund under morgondagen, men även en sväng till actic står på schemat!

Kärlek vid sista ögonkastet

2011-10-05 @ 15:31:57
Har slängt i mig lite mat, då jag inte kommer ha tid med det resten av dagen och titta vad jag tittade i kylen! 80%are, wohooo Jolina, du är duktig! I vanliga fall hade jag ju valt mjölkchokladen, men kan man vara nyttig(are) så ska man.

Tung dag i skolan med ungefär etthundrasjuttioelva lektioner på schemat, och som ni förstår så tycker inte jag att det är fullt okej. Om någon vill veta så är de också endast tunga ämnen... Typ naturkunskap, historia och matte osv. Jag har också gått och dragit på mig ett illamående utan dess like, då det inte rikigt vill ge sig. Nåt litet virus? Det har jag inte tid med, så ikväll ska jag försöka komma i säng tidigt igen!

Love taught me to lie

2011-10-04 @ 21:35:54
Jag vill kunna gå runt i korta shorts och magtröja igen.. we♥it

Efter både plugg och en lång tur med bilen känns det nu helt okej att hoppa isäng lite skapligt ikväll! Mamsen och jag tog även en sväng till Maxi för att jag skulle få min kanelbulle, men fick jag det? NEJ, såklart inte... Jag fick nöja mig med en fake hallonmuffin (med hallonsylt och inte riktiga hallon, inte okej!).
I morgon väntar en häktisk skoldag, nästan helt utan raster och efter det lite ärenden, innan jag kör loss på ytterligare en danslektion! Det sista klingar bra i mina öron. Förresten så är det "vändardagen" i morgon - bara två dagar kvar till helg!!


† † †

2011-10-04 @ 16:57:20
"Gammal kärlek rostar aldrig" - Men möglar det gör den

Cinnamon bun´s day

2011-10-04 @ 15:00:22
Nu är jag hemma efter en tisdags arbete i skolan, och har varit extra dukig då jag tagit med mig ungefär hela skolan hem! Jag ska ta det lugnt i någon timma innan jag ska laga mat, och efter det hugga in i berget av ickenödvändigt plugg. Det ska bli skönt att få lite gjort, då jag inte alltid lyckas med det i skolan...
Idag är det kanelbullens dag också. Kanelbullarna finns överallt, i caféterian, på teven, på facebook och gud vet vad! Någon mer än jag som inte planerat in ett bullbak idag?.. Det känns lite som om det är vad som står på mångas schema idag, och ska det inte bakas så ska det ätas. Men det kanske tillochmed jag hinner med ;)

Spåkulan

2011-10-03 @ 20:09:09
Jag har funnit ett nytt litet intresse i det här med spåkulor och horoskop, och här kommer min spådom för ikväll!
God afton Jolina!
Du kommer att hamna i nya umgängeskretsar! Din karriär får därmed en puff framåt.

Tack och bock ankarstock!

How do we survive?

2011-10-03 @ 18:12:19
Hallo på er my sun beams! Min lilla vita pärla har inga batterier och laddaren kollapsade under gårdagen, så dom kommande dagarna får ni nöja er med uppdateringen från mammis dator!
Var hos frissan för ett tag sen och filade lite på topparna, och inte mycket alls åkte av då jag varit duktig med både platt och hårföning! Nu ska vi bara se om det vill sätta igång och växa...
Har käkat lite med mamma och ska trampa upp till actic nu tänkte jag. Resten av kvällen spenderar jag nog med näsan i "en komikers uppväxt" av ingen mindre än Jonas Gardell!

The best of 1998 and so on

2011-10-03 @ 18:05:03
När något aldrig liksom dör ♥

En sån dag

2011-10-02 @ 15:58:08
Idag är det en sån där äckeldag, så vad passar bättre än äckelmat också?! Äckligt var det ju dock inte, och satt precis där det skulle i magen! Jag hamnade på soffan så fort jag kom hem och här har jag varit fast sen dess, och förblir nog resterande tid av dagen. Jag ska försöka få lite spanska gjort, men många fler knop blir det inte!

Och ungefär såhär ser jag ut just nu

2011-10-01 @ 17:45:15
Drar snart ut på nya äventyr!

Hejsan hoppsan lillebror!

2011-10-01 @ 12:38:51
Nu är jag hemma efter en natt hos elinpelin, och ska alldeles strax byta om till lite finare för att sedan åka med papsen på dop! Det är min kusins lilla bebis som ska bli döpt. I bästa fall får jag med mig kameran! En outfit dyker nog också upp inom kort.
RSS 2.0