Over and over again

2011-03-22 @ 17:21:58
Nu ska jag vara uppriktig och rak mot er. Jag har tröttnat på att skriva halvdana inlägg och att inte bli nöjd över det jag skriver över huvudtaget. Därför tar jag nu en paus och återkommer när lusten för bloggen är tillbaka. Det lär nog inte ta alldeles för lång tid.
Förövrigt håller jag på att bli sjuk så jag hoppar över träningen då jag inte tror att det blir så bra. Ikväll knarkar jag te och sen får vi se hur morgondagen blir.
Ha det bra. D

A peace of mine

2011-03-21 @ 14:19:46
21/3 - 11 Morgonsol kan ju nästan vara det finaste alltså!
Efter en precis lagom lång skoldag sitter jag nu i soffan och kekar lökringar, medan One Tree Hill kör på högvarv på teven. Det är ju bara synd att det är sista avsnittet, som jag dessutom såg igår... Om någon timma ska jag försöka få ner lite grejor i väskan då jag efter jobbet tar mig till morsan min.
Ha en fortsatt najs day!
. D

Sunny sunday

2011-03-20 @ 15:21:54
Efter att jag tagit en sjukt skön promenad hem, har jag nu fixat till i köket, fotat solen med nya objektivet och sitter just nu med en glasskål i handen. Idag skiner solen som ni kanske förstår och då känner i alla fall jag att det är svårt att hålla humöret dåligt. Man blir liksom glad hela naturligt! Det är varmt idag också, jag gick med bara kofta en bit faktiskt innan jag sa hejdå till Johan och började planera inför nästa helg.
Resten av dagen spenderar jag hemma, framför teven och ikväll kommer Fannybanny tillbaka och förgyller ytterligare några dagar.

P a u s e

2011-03-19 @ 16:24:58
Idag tar jag en paus från bloggandet och jag har lovat mig lite kvalitetstid med pojken min. Nu ska vi och handla och sen tar vi en promenad, såååå nu vet ni i alla fall var jag håller hus och vad jag sysslar med de närmaste timmarna.
KYSS. D

Dååååligt värre

2011-03-18 @ 18:52:15
Hejsanhoppsan! Idag blir det dåååligt med uppdatering. Det har snöat hela dagen och jag går i taket, jag har tränat och sprungit långt och nu är släkten här och firar mig för en andra gång. Smörgåstårta ligger gott i magen och jag känner för att bara lägga mig i soffan och bara döööö. Jag är trött.

Vi hörs i morgon. D

Life's never good enough

2011-03-17 @ 17:43:56
Hejsan svejsan!
Igår var jag på lite dåligt humör när jag skrev här, men idag tänkte jag på just det - att hur mycket enklare det är att skriva glatt, när man faktiskt är på bra humör!
Idag har jag haft en skitdag också, med ämnesprov i fysik och massa tankar om att jag bara vill sticka pennor i alla som stör mig, så idag kan ni som inte känner mig vara glada över att ni faktiskt inte gör det ;) Skämt osido, nu är jag på bättre humör, och jag kan nog bara ge den crediten till en liten figur. Den figuren finns på bilderna över och heter Fanny. Det går ju nästan inte att inte vara glad när man kommer hem och blir påhoppad av en lite söt puttehund! Nu yrar hon omkring med en boll, maten står påspisen och Halvåtta Hos Mig står på högvarv. Känns ganska bra faktiskt, och med bara en dag kvar i skolan, firande för mig på fredag och häng med Johan på lördag så ser jag fram emot helgen!
Hoppas ni haft en bra dag hörrni! Jag hör av mig senare.
. D

A day for schoolwork

2011-03-16 @ 17:53:17
Slängde ihop en lite för salt kladdkaka under förmiddagen.

Heeeeej ppl! Efter den här studiedagen har jag tyvärr inte fått en enda studie gjord. Det är ju allt så jag får lite ångest... Med ett natinellt prov i fysik och en herrans massa teknik i morgon så är jag inte heller så pepp på skiten. Hur som så får jag väl ta mig igenom några sidor lite senare, och runt åtta dyker nog Hanna upp, så att vi kan gå och köpa lite guudis till morgondagen.
Dagen har jag spenderat tillsammans med Fanny, på gymmet, i tvättstugan och i köket. Mannen min kom även hit runt två och nu sitter både han och Marino här. Sååååå nu ska jag nog ägna lite tid åt dem!
Hööörs. D

Määääää

2011-03-15 @ 18:26:31
Halloj där!
Idag har jag nått toppen av förutmjukelse under en dans, då jag faktiskt skapade den där känslan alldeles själv då allt bara blev pinsamt, men visst, livet går vidare! Eller?... ;)
Jag har dansat mitt på stan, i gubbkläder, dansat fel, och hoppat runt som ett litet barn om någon undrar. Inget jag brukar syssla med i vanliga fall liksom... Hur som så är i alla fall en av alla danser, på e-valet, nu inspelade och vi kan bara hoppas på att det blev bra!
Jag kom hem för cirkus en timma sen och ska nu bara ta det lugnt resten av kvällen. Jag är så in i gatans trött nu om dagarna, så vad passar inte bättre än en studiedag i morgon? Jag ska nog försöka få med min Johan ut på ett litet påhitt om vädret tillåter, plus att han kanske borde må lite bättre om det ska fungdera. Vi får la hoppas! Idag lever jag verkligen på hoppet...
I tider som dessa får ni nöja er med gamla bilder, men den här bilden kan ju i alla fall få innebörden att jag verkligen saknar mitt lilla brudgäng just nu!

No computer

2011-03-14 @ 21:06:43
Hello på er! Jag mitt klantarsle glömde min dator hos mamma idag, så den får jag nog ta och hämta under morgondagen.

Idag har hur som helst Fanny kommit, och vi har varit på en överdrivet lååååång promenad till ungefär andra sidan stan och tillbaka. Känns ganska bra med tanke på att jag inte hann få in någon träning idag.
Nu ska jag trippa upp till sängen, för jag är nämligen såhäääääääär trött idag. Fråga mig inte varför.
KyssN. D

I just came to say goodnight

2011-03-13 @ 22:05:45
Bild på min fina Hanna och jag, från jullovet 2010.

Dagen kunde nog inte blivit bättre, med både lite träning och mycket god mat, släkt och familj. Har kollat solsidan med mamma och bror, och nu även packat väskan, för i morgon, då bär det av mot pappsen. I veckan har jag även Fannybanny, så då har jag minsann en hel del att stå i! Har även studiedag på onsdag, och då vankas det överraskning för Johan. Det ska bli kul och se vad han tycker om hela grejen ;)
Nu ska jag gå ner till mamma och kolla de sista minuterna på Wallander innan jag trippar mot sängen.
Sov gott. D

It's worth the price I pay

2011-03-13 @ 13:47:58
-My love,

your drug

Lyckans hjul

2011-03-13 @ 12:53:04
Godmorgon! Dagen till ära, har jag tagit första springturen ute tillsammans med mamma. Riktigt skönt faktiskt! Precis perfekta temperaturen ute nu. Även om solen idag lyser med sin frånvaro, så tror jag att det kan bli en bra söndag. Jag ska bara ta det lugnt och om några timmar dimper nog kusiner, moster och morbror in tror jag. Då blir det middag och jag har även lovat att göra sallad, så det är nog dags för en dusch nu...
Lateroooo. D

Everybody hurts sometimes

2011-03-13 @ 01:48:38
Det finns alltid en liten sanning bakom varje "Bara skojade"

Lite kunskap bakom varje "Jag vet inte"

En liten känsla bakom varje "Jag bryr mig inte"

Och lite smärta bakom varje "Det är okej"


Push F5 it you can't see any differences
. D

Eric Saade - Popular till Düsseldorf → CHECK

2011-03-12 @ 22:25:13
Jag kan väl inte annat än önska killen lycka till?

Atcho prosit!

2011-03-12 @ 22:21:10
Hellu på er gubbar och gummor! Hur har ni det? Jag själv har det väldigt mysigt tillsammans med min lilla mor ikväll! Vi har nyss kollat melodifestivalen, och visst, Eric kanske kan göra ett bra jobb i stora Eurovision i Düssedorf, men jag tror ändå Danny hade gjort det bäst.
Jag har i alla fall haft en grymt bra och chillad dag till max ute hos Hilda! Med god mat, annat gott och väldigt gott sällskap så kan det ju inte bli annat än drittigt bra? Vi har även varit flickiga och kollat flickfilm och fått bort lite kalorier efter en stunds dansande!
Hur som så har vi även fått i oss lite varma mackor och kaffe, och nu ska jag ta på mig min rosa lilla overall och försöka få min mamma på räknehumör, för nu är det minsann dags för lite resesparande om jag ska försöka ta mig till Phillipinerna i december! (Är det någon som hört något om tsunamin förressten? Den skulle väl ta sig till Phillipinerna också?)
Have a nice evening. D

Red lips

2011-03-12 @ 12:20:59
Hello finingar!
Kvällen slutade toppen med Johan, Jocke och Hanna på bio. Nu ska jag ta mina röda läppar och bege mig ut mot Hildis, där jag sedan spenderar resten av dagen.
PUSS PÅ ER. D

Friday

2011-03-11 @ 18:18:11
Kom hem från skola och träning för ett antal timmar sen, och nu har Johan anlänt. Nu ska jag hoppa ner i en dusch, och sen gör jag mig iordning och får lite mat i magen, innan vi träffar Hanna och Jocke för bio.
KYSSEN. D

Idag är ingen bra dag

2011-03-10 @ 22:10:54
Godnatt. D

The point of no turn

2011-03-10 @ 17:37:04
Idag är en konstig dag.
Idag är jag på nåt sätt lite nere, vilket är ganska konstigt med tanke på alla fina saker som hoppade in på allaminasakerkontot under gårdagen.
Idag har jag fått tårta i skolan.
Idag har jag gjort stan med Hanna, och varit hos tandläkaren.
Nu sitter jag i min stora bebisdräkt och gör mest ingenting. D

Dödstrött efter dagens festligheter!

2011-03-09 @ 22:57:06
GODNATT. D

My sweet sixteen!

2011-03-09 @ 15:50:55
Som jag nämnde igår så är det ingen vanlig dag idag. Det är nämligen min födelsedag, och för exakt 16 år sen, just nu låg jag tillsammans med min lilla mor på BV och chillade och suttade mjölk och vad annat nu små bebisar gör ;) Ganska najs egentligen... Att va bebis alltså, haha.
Nu har jag kommit hem efter en skoldag med lite av det vanliga, och nu väntar jag på pojken min som kommer hit för att fira mig tillsammans med släkten lite senare. Känns som om fortsättningen av dagen blir bra den med!
Vi hörs senare för nu måste jag ta tag i mitt bombnedslag, och här ovan ser ni föressten en av presenterna från i morse, då hela familjen klampade in tillsammans med sång och frukost på sängen!
SOLOOOOOONG. D

There's a party in my head, and everybody's commin'

2011-03-08 @ 21:58:42
Här har ni bilder från helgen då det blev ommöblering av rummet hos pappa. Inte för att så många kanske vet hur det såg ut innan, men i alla fall :)

Jag har haft en seg dag idag, förutom att pojken min kom och förgyllde den efter skolan. OCH eftersom det är både internationella kvinnodagen och fettisdagen idag, så blev det både snällheter och semlor, mums!
Mannen gick för ett tag sen och jag har precis tagit mig en dusch och diskat litegranna. Nu ska jag alldeles styra mot sängen, men innan ska jag säga att i morgon är ingen vanlig dag... ;)
Pusssssss. D

Like Suicide

2011-03-08 @ 07:43:00
Idag kör jag på mina crocker och nåt annat skönt och slappt
. D

My heart is refusing me - Loreen

2011-03-07 @ 21:07:35
Duktig brud det där!

Är det föressten bara jag som kommer ihåg henne från idol?..

Oh my god! I'm alive!

2011-03-07 @ 20:03:48
Ja det är lika sant som det är sagt! Om inte ännu mer sant! Jag lever ungefär så mycket man kan leva tror jag... Min söndag gick åt till att möblera om och fixa i garderoben, plus att jag hade ett litet bråk med internet. Igen. Inte najs alls, men mer najs blev det på rummet! Folk brukar kalla det en skön känsla att vara ifrån bloggen och internet, men jag kan inte hålla med, då jag har nästan hela livet här. Skriver jag inte här, ja, då vet i tusan vad jag gör och jag blir alldeles virrig... Därför tog jag tillfället i akt att skriva en snutt här, nu när jag är hemma efter en dag i skolan, med skojfoto, en dag på stan med M, och sist men inte minst på jobbet. Såååå nu har jag tjänat mig ett par lappar också! Helt okej.
Vi höööörs! D

I'm comin' home

2011-03-05 @ 12:35:30
Haloj där! Hur har ni det?
Jag har spenderat min fredagnatt hos min pojke, och det har därför blivit dåligt med uppatering bland allt kortspel och annat kul! Vi har även blviti riktiga hejjare på att vara trötta om kvällarna och somnar därför tidigt jämt. Det är faktiskt en bra egenskap har jag kommit på, och de betyder alltså att vi har hela dagen efter att ta vara på. Jag gillart!
Nu ska vi ta oss en promenad och sen ska grabben ta tag i bilratten! Kvällen spenderar jag förhoppningsvis hemma med pappa och bror. Känns som att det är en sån där mysdag idag, då man bara kan glida omkring utan bekymmer. Hakuna matata, det är ord som är bra ;)
. D

Torsdagsmys

2011-03-03 @ 20:40:18
Sitter här och myser, all alone, med kaffe och dator framför Landskampen. Jag har även syndat och ätit choklad, men vad gör det om hundra år? Dom rutorna får jag bort enkelt ;)
Jag undrar vart broren min tagit vägen... Kanske dags att ta tag i telefonen?
I morgon startar jag med school och sen vidare mot Actig direkt efter det. Kvällen och natten spenderar jag i mycket gott sällskap både i bubbel och på restaurang förhoppningsvis. Det ser jag fram emot, och jag ska se till att hela helgen blir så bra som jag hoppas på! Vad ska ni hitta på?
Nu ska jag kolla klart på teven och sen känner jag att sängen passar väldigt bra!
Sov så gott. D

Sky's the limit

2011-03-03 @ 18:50:12
Även idag skiner solen och jag är på bra humör, dock med magvärk som skulle räcka för hela skolan tror jag... Men jag har i alla fall bestämt mig för att dissa den värken och ägnat min eftermiddag åt mitt livs friska fläkt! Vi har mest gått runt i stan och haft det bra, men nu har hon lämnat mig för ett tag sen och jag ska ägna mig åt teven resten av kvällen. Just nu är det Teen Mom som gäller ;)
. D

F f f frukost

2011-03-03 @ 08:28:24
Detta är vad jag fått i mig efter nattens sömn, som blev ovanligt kort då jag drog mig upp ur sängen en och en halv timma innan jag skulle gå upp... Vad har hänt med mig? Haha.
Nu ska jag ta och fixa iordning mig lite och sen tar jag en kort promenad till skolan. Det blir kanske dåligt med bloggning idag, då jag ska träffa Hildapilda efter school. Vi tar en sväng till stan innan vi antagligen tar oss hem hit! Lateroooooo
. D

Blue blue sky

2011-03-02 @ 21:40:10
Guuuud så härligt med blå himmel! Är det nu den efterlängtade vårvintern kommer, alltså? Man kan ju inte var annat än på bra humör när vädret är såhär bra. Idag har även varit en trött dag, men jag tror att jag behövde träningspasset jag tog mig tid till, tidigare ikväll. Jag har även fått frillan klippt, vilket känns skönt nu när jag börjar få ordning på stråna!
Nu sitter jag här och väntar in morgondagens träningsvärk och även en sovmorgon på cirkus två timmar. Helt okej om ni frågar mig. Nae nu ska jag slänga mig in i duschen och sen lapa i mig av nattsömnen!
Puss på er. D

SKIING

2011-03-01 @ 20:14:28
Hej på er! Jag har spenderat precis hela dagen i kisas Tolvmannabacken. Riktigt kul är det allt, och jag har även premiärat som lärare åt mina kära små klasskamrater! Ganska nöjd med mitt jobb...
Efter att vi färdats med buss i ungefär en och en halv timma landade jag hemma och skulle precis slappna av innan planerna ändrades och jag färdades vidare mot min lilla pojke, där det blev både resesnack och fika, skönt det med. Nu har jag precis kommit hem och funderar på att lägga mig i soffan och typ aldrig gå där ifrån. Därmed säger jag godnatt tidigt ikväll.
Sov gott och dröm sött. D
RSS 2.0