You're too hard to know

2013-01-20 @ 23:26:00
Klockan börjar bli på tok för mycket för att jag ska orka ta mig upp imorgonbitti. Börjar tro att jag är vampyr, med tanke på att jag sällan kan hålla mig vaken dagtid nu för tiden, och hellre ligger och kollar film halva nätterna. Eller så har det bara att göra med mitt lite förvridna dygn att göra.. Hur som så har jag sovit som en jäkla idiot i soffan i lite drygt tre timmar idag, efter ett tretimmars morgonpass på maxi. Och nej, jag hade inte en uns av dåligt samvete för att jag sov bort dagens ljusaste timmar, för jag behövde det! Men för att undvika den risken tog mor och jag vara på de sista ljuset på en timmas promenix på Lysingsbadet. 
 
Morfar drog på storkok och bjöd oss sen på köttfärssås och spaghetti, och det satt precis där det skulle kan jag tala om. Åt som den hungriga varg jag var. Sen har jag, min mamma och mina sociala morföräldrar socialiserat oss riktigt hela kvällen. Vi spelade razzel och quizkampen på mormors iPad i fyra timmar om vartannat. Det kan ju vara riskabelt att prata med varann liksom. 
 
Imorgon börjar jag vårterminen. Det känns ganska okej, med tanke på att det bara kan gå åt ett håll nu. Godnatt och hej från mig!
0 kommentarer i det här inlägget

Skriv din kommentar nedan:

Namn:
VIP?

E-postadress: (visas ej)


Har du någon blogg?:


Kommentar:


RSS 2.0