Jappjapp!

2011-11-30 @ 19:19:49
Bestis
Nu har Hanna gått och jag har diskat efter en god middag. Ska ägna kvällen åt naturkunskapen och synpunkt 1b, tänkte jag. Inte jätterockigt, men väldigt behövligt - imorgon ska jag glida runt och snacka lite kärnkraft! Blir intressant. Hällde precis i mig ett glas kaffe (utan kalorier) med gädde (massa kalorier), då mamma helt glömde mjölken på vägen hem! Men det gjorde inte så mycket, för det är godare med grädde - fätt är gååååttt!

Nu: lilla grodan på bilden ovan.

Nu drunknar vi lite

2011-11-30 @ 15:16:09
Hemma efter en relativt smidig dag i skolan - gåfrånlektiontilllektion, ungefär, men mer blir gjort och man känner sig duktigare när man går och lägger sig, när det bara är två dagar till helg. Därmed också ännu lite mindre tid fram tills jag ska skriva två prov på fredag. Känns sådär, med tanke på att jag inte riktigt snappat upp vad det är vi ska kunna... Kämpa Jolina!!
Nu har jag fått i mig lite grööööt, och väntar nu in Hanna som ska komma och joina mig med spanskaplugget. Skriver prov på fredag och ingen av oss förstår så mycket som ett ord (typ). Nu vet ni vad jag hålls med resten av dagen!
Förresten ska jag ge mig på Lina matkasse igen, men idag blir det fisk - stekt kolja med krämiga grönsaker och potatis. Låter okej!

Miami to Ibizzzzaaaa

2011-11-29 @ 18:31:48
Nu har jag festat runt både med mange och bagge en stund, och insåg precis hur bra Miami to Ibiza faktiskt fortfarande är! Mamma fixade Linas matkasse eller vad det nu heter, så det har jag testat mina skillzz på idag. Gjorde renskavspanna(?). Riktigt kul att testa saker man aldrig gjort innan, och åh, va gott det blev! Rekommenderas*

Nu ska jag dra på mig jackan och dojjorna och åka iväg och glo på en film!

Dagens Jolina

2011-11-29 @ 12:43:00
- Tidsinställt

November 29 - 2011

2011-11-29 @ 09:25:51
Godmorgon solstrålar! Jag är som född på nytt idag, och med bra humör. Solen gick precis i moln, men inte gör det mig något. Igår gick jag runt, på något sätt, ledsen hela dagen, så en dag i glädjens spår låter som en bra dag! Med tanke på att jag faktiskt vaknade gråtandes i morse, så rullar det ju på ganska bra än så länge. Inatt har jag bara drömt sorgliga drömmar, med folk som dött eller försvunnit.

MEEEEEEEEEEN nu ska jag bege mig till skolan och få mina två lektioner avklarade! PUSS

Lusse-katt-kringla-brud-bulle

2011-11-28 @ 21:58:19
Hela huset luktar lussisar och julmusiken tystnade precis. Mamma och jag gjorde ett bra jobb, och fick ihop ett 90tal saffransbullar i olika former! Nu känns det att det julen är påväg, men nu vill tillochmed jag ha snö (och det är väääääääldigt sällan det händer). Detta endast på grund av att jag behöver lite ljus... Det är mörkt när man åker till skolan, och mörkt när man kommer hem - bedrövligt!
Som ni ser har jag även fått i mig årets första tomtegröt, som mamma så fint slängt ihop när jag kom hem från gymmet *en guldstjärna*. Nu har jag även precis fixat en julmapp till alla bilder som kommer tas i dessa blandade färgtider, och det känns bra! Jag är liksom lite förberedd nu ;)

-

2011-11-28 @ 15:26:21

Die monday, die

2011-11-28 @ 15:24:14
"Tänk om man skulle få vara katt".

Idag ville jag dö ungefär lika fort som jag vaknade. Meeeen eftersom det inte var något alternativ direkt, hoppade jag i mössan och har bott i den hela dagen. Skönt! Förövrigt har jag haft en toppenhelg, men som sagt, som man bäddar får man ligga. Smällen fick jag ta idag, då jag myste mig igenom kvällen med pasta, vitlöksbröd, paj och vaniljsås, hos Stella igår. Är det första advent så är det!

Nu har jag fått i mig lite mackaaa och kollar oth. Tänkte plugga lite innan jag trampar bort till actic. 

Första advent

2011-11-27 @ 16:27:28
Jag tycker personligen att det är sjukt att det redan är första advent. Känns som om det var igår den sista snön smälte bort... För exakt ett år sedan var jag på Lanzarote. En resa jag lyckades förstöra alldeles själv, med alldeles för mycket tankar och oro. Samtidigt var det snöstorm hemma i viken. Folk kunde inte åka bil pga av snökaoset och visst höll det sig. Vi hade snö till i maj någon gång, känns det som.

Jag ska spendera min kväll med Stellabella, och ska även packa väskan så jag sover där. Ska sjunga, spela gitarr och ha adventmys!

The Fray – Where The Story Ends
The Fray – Syndicate
The Fray – Heartbeat

Yesterday - Love you guys

2011-11-27 @ 15:08:45

Söndag

2011-11-27 @ 12:17:43
Hade en awesome kväll igår, men är trött som en liten griiiis idag. Galet vad det känns i benen idag, men även nacken har fått en omgång.. Hur det nu gick till. Skyller på dubstep.

Jag har varit vaken i några timmar, men har precis fått i mig lite frukost. Ska fixa iordning på rummet och sen ta tag i skooolan... Känner mig lite överöst nu inför den kommande veckan. Tack för att alla lärare har så bra kommunikation :)

Svidar om

2011-11-26 @ 16:16:40
Kom hem utan julklappar, men med betydligt många fler idéer till presenter! Känns bra, med tanke på att jag köpte alla mina juklappar sista veckan innan julafton last year... Orutinerat. Tog en fika med mina flickor på Frunchlådan, pratade lite skit och hade det mysigt!
Nu är jag hemma och byter om, och om en stund ska jag bege mig. Ska möta upp Elin, Hanna och Stella innan vi ska träffa lite gamla vänner. Spår en bra kväll!

Definitely not an angel

2011-11-26 @ 12:08:22
Mysiga mössan åkte på och får troligtvis stanna kvar ett bra tag! Jag vet dock inte riktigt vad som hänt med mina ögon... Wiisvaring på dom.
Nu väntar jag på Hanna som kommer förbi om en stund och sen möter vi upp Stella på vägen till stan. Låter som grymt bra lördagsplaner i mina öron! Mina fina tjejer ♥

Eat, sleep, enjoy

2011-11-26 @ 10:38:00
Vaknade upp med solsken genom fönstret och blev plötsligt på ett galet bra humör! Nu ska jag bara göra mig iordning och sen promenera ner till stan och starta julshoppingen.

Tänkte bara

2011-11-26 @ 10:34:25
Ursäkta om jag låter otrevlig - men jag vill bara be folk att ge fan i vad jag gör och inte gör. Om ni nu har en åsikt, visst det får ni, men säg det då till mig.

Svaaaaararrrr liiitttteeeee

2011-11-25 @ 22:40:35
Anonym:
Har du pojkvän?
Nej, jag har ingen pojkvän!

The phenomenal bun!!

2011-11-25 @ 22:23:12

Drog av mig sminket och fick till en fenomenal bulle! Varför blir det alltid så på kvällarna, när man inte riktigt bryr sig, och man går runt och ser ut som en påse skit när man (jag) har det på dagarna (när man(jag) bryr sig)? Värt att fundera över.

Öööööööööös i dig mat nu! Det är ju trots allt fredag!

2011-11-25 @ 20:47:18
"Jag vill kräkas i min B&J." Ungefär så känner jag. Jag har ätit alldeles för mycket mat på Harry's och bestämde jag mig för att inte trycka i mig ännu mer. Jag lyckades inte så bra med det, och köpte därför en B&J på Willys förrut. Testade Nordic Water peace. Ingen höjdare, men inte fan kan jag sluta äta... Sen ska jag säga att jag tränat två gånger idag. Nu känns det lite mer okej ;)
Kollar idol med bror och flickvän! Hörs i morgon eller nåttttttt

Sweet dreams

2011-11-24 @ 22:36:00
Spenderat kvällen med tha mannnn. Kollat teve och bara myst, vilket är helt okej nu när veckan drar sig mot sitt slut och det är dags att slappna av för ett par dagar! Imorgon ska jag ut och äta med brodern min, och fira honom eftersom jag inte hade tid att fira honom på sin födelsedag. Sen ska jag se idol och bara ta det lugnt har jag bestämt! OCH PÅ LÖRDAG SKA JAG KÖPA DE FÖRSTA JULKLAPPARNA!!! Kors i taket, jag är ute tidigt (för att vara mig) i år!
Men hörrni, godnatt finingar

Good feeling

2011-11-24 @ 15:55:41
Hallohallo! Tänkte bara hoppa in och säga att veckan gått riktigt fort och att det är fredag i morgon! Guuuuuud så skööön, och det vet ni! Nu ska jag bara träna mig igenom torsdagen och sedan spendera resten av kvällen på ett ypperligt sätt! HÖÖÖÖRS när vi HÖÖÖÖÖRS

Before I die i'll

2011-11-23 @ 20:59:32

Orkaaaar intääää

2011-11-23 @ 17:20:31

Vill liksom inte fastna på bild idag. Weheartit får därför stå för den bildigt kreativa biten.

Jag har gått i skolan, varit trött, haft väldigt kul och ätit väldigt mycket idag. Jag vet inte riktigt, men jag tror inte att jag har nåt stopp för hur mycket jag kan stoppa i mig idag... Illa! Som tur är står lite mer än en timmas dans på schemat. Jag är dock inte pepp för fem öre, men antar att det blir bättre bara jag tar mig iväg. Skulle helst bara gå och lägga mig i sängen och mysa nu...


Jag vill

2011-11-23 @ 16:32:30
Idag är vintern inte mysig. Idag vill jag ha sommar och värme. Jag vill springa runt i högt gräs med alla mina fina tjejer, picknicka på en äng, dansa hela nätterna och åka rullskriskor med benskydd och hjälm. Jag vill inte gå i skolan och ha måsten. Jag vill inte räkna matte, skriva dikter eller prata energikällor. Jag vill ha sol och ett leende på läpparna.

Jag vill hoppa från ett 10metersberg ner i ett blått och härligt hav. Bada naken i en pool och sola hela dagarna. Jag vill äta glass hela tiden och spela beachvolleyboll och spela kort i solen. Jag vill åka båtutflykt och titta på delfiner. Jag vill grilla på stranden, sjunga och spela gitarr hela natten.

Kär och galen

2011-11-22 @ 21:10:49
STOR hiss till kanal 5's nya Kär och Galen! Helmysigt program! Nu vill man ju bara mysa ner sig i soffan med den man tycker om, och verkligen ta vara på den här mysiga tiden. Det är ju trots allt bara jul en gång om året, och nu innan den äckliga snön kommer, känns det faktiskt riktigt mysigt! Förutom det lilla faktum att jag sitter själv i soffan och fryser.

Eftersom jag fastnade framför betydligt roligare saker än matten, och därför inte heller kommit in i duschen än, ska jag hoppa in i den nu (om jag kommer ifrån desperate housewhives vill säga). Hörde förresten tidigare idag att Rihanna's We Found Love - video (som är totalt awesome!!!!!!) inte längre får visas i Frankrike. Mesigt!!
XXX

Spaghetti

2011-11-22 @ 19:04:09
Har för ovanlighetens skull lagat mat. Nu känner jag mig duktig, med tanke på att jag brukar vara bra på att slarva med mat. Har vi inget gott hemma blir det lätt så att jag lever på yoghurt.. Micket energi osååååå ;)
Därför är det inte längre bara mig armar som är mjuka som spaghetti efter ett bra träningspass! Luktar gott gör jag inte, men även det ska fixas alldeles strax. Sen hugger jag in i matten!

run bitch run!

2011-11-22 @ 16:32:55
kämpa slita svettas

Bilder på dig, bilder på mig

2011-11-22 @ 15:24:16
Hallå på er! Slutade för cirkus en timma sen och har nu bara fått i mig lite yoghurt. Sitter för tillfället och kollar OTH och ska sen trääänaa. Ska sen ta tag i matten.. ligger aningen efter såååå nu har jag lite att bita i!
I övrigt har jag bara myst runt hela dagen. Hörrrsss

Tuesday

2011-11-22 @ 07:55:52
Tiiiiiisdag och nu ska jag bege mig! Hoppas ni får en betydligt mindre grå dag, kram

Lek inte!

2011-11-21 @ 22:44:38
Japp! Roligare än såhär blir det inte.
Har hela kvällen socialiserat mig med en fin, ung man. Kollar hockey, varvat med ensam (desperat) mamma söker och halv åtta hos mig. Dunkadunka på hemvägen och nu har jag precis krupit ner i sängen och satt klockan. Ska försöka få mig lite fler timmar än föregående natt, i soffan. Upp tidigare i morgon, och jag startar upp min tisdag med en uppfriskande naturkunskapslektion! Eller..? Sweet dreams

Upp mä't

2011-11-21 @ 15:21:16
Hejhopp! Måndag. Ny vecka och ett lite sämre humör. Men skam den som ger sig! Kör på rutin och packar väskan innan jag förflyttar mig actic. Blod, svett och tårar! Haft en otroligt frustrerande mattelektion och likaså spanska lektion, under dagen och behöver avreagera mig... Låter illa, men det är rena faktan.
Ikväll tänkte jag umgås lite och vara så kallat social, så förvänta er inget! (Roligare när jag inte kan hålla mig från bloggen, och överraskar er då!)

Söndagsgöra

2011-11-20 @ 18:39:49
Ingen söndagsångest idag inte! Jag har myst mig igenom dagen och bara haft det bra. Bland annat, betat av lite grejer från att-göra-listan. Nu kan jag gå och lägga mig mer gott samvete och säga godnatt till bloggen extra tidigt eftersom jag känner att utbudet inte blir särskillt mycket större ikväll! Sitter fortfarande i sängen och lyssnar på musik. Soooooooo, med en nys säger jag hejdå och sov gottittt, vi hörs antagligen i morgon!

SATAN I GATAN

2011-11-20 @ 18:04:06
Där satt den! Så gryyymt jävla snygg! Skulle gärna klicka hem den, om jag så hade ekonomin och kroppen. Den skulle vara bra till både julfest och nyår, mumss! Nu ska jag fortsätta gotta mig på nelly.

Och det går upp!

2011-11-20 @ 15:40:16
Precis urkommen ur duschen och mitt humör är påväg upp. Det på grund av att jag kom på hur mycket tid jag har till att göra saker som behövs idag. Jag ska skriva ihop ett CV och försöka fortsätta lite med samhällskunskapsuppsatsen, vilket jag egentligen inte behöver, men man känner sig extra dukitg dessa dagar! Tid är skönt!
Ser ut att bli en söndag på hemmaplan, och det är skönt. Jag ska äta gott och vara duktig! Sen får jag se om jag får sällskap lite senare under kvällen.
Nu ska jag mysa ner mig i sängen och börja skrivandet!  Över och uuuut

Fuck you

2011-11-20 @ 14:30:56
Idag är det söndag och Jolina är på dåligt humör. Därav får uppdateringen vänta. Känner lite som ovan idag.

Lite sådär bara

2011-11-20 @ 01:23:09
Idag (igår) har det varit lördag och jag har gjort extremt mycket olika saker. Övningskört, städat kaninbur, städat rum, tränat, duschat, myst in kvällens första timmar och festat kvällens sista. Jag är helt klart nöjd, men därav också totalt slut!
Jag ligger just nu i sängen som en död fisk och ska så fort jag skrivit klart inlägget, stänga igen datoren och vila ögonlocken! GODNATTTTT

today's

2011-11-20 @ 01:06:32
jeans, JC - linne, gina - skärp, 2hand

I'll let you go

2011-11-18 @ 18:20:48
Skulle städa, men så blev det inte! Jag har börjat fastna för musikvideos och kan sitta i timmar och bara kolla på dom (freakvarning?????), och när jag gjort det la jag mig i sängen för att vila lite. Jag somnade som en stock och vaknade av telefonen - hemska uppfinning!

Nu är Jonathan och Clara här, och vi lagar tacopaj och ska mysa med mamma framför idol och sällskapsspel! Ikväll ska jag ha det första riktiga fredagsmyset på alldeles för länge, och jag är ivrig! Därför tänker jag lämna bloggen för ikväll och säger att vi hörs i morgon. Ha en skön start på helgen

Wähääää

2011-11-18 @ 15:06:15
Idag vill jag ha sommar, ljus och värme. Det är precis vad jag inte får. Idag får jag kyla, grå moln och vinter. Känns lite sådär, och behovet av en solsemester liksom ökar för var dag... Jag kan i alla fall glädjas åt att det är fredag och jag har två lediga dagar framför mig, men mycket sömn och förhoppningsvis är jag som en ny människa (utan halsont) på måndag! Eller...
Jag ska starta opp det hela helgstyret med att rensa upp på rummet. Jag lyckas alltid ha så lite tid till det i veckorna, så det är lite utav en fredagssyssla. HEJS

En sann troare

2011-11-17 @ 21:06:35
Skulle ut och gå. Fastnade på subway med gratiskaffe. Gratis är gott!
Imorgon är det helg! Jag ska ha en lugn helg har jag bestämt mig för. Vill säga, en helg utan fest och med mycket sömn. Har även planerat att jag ska nöja mig med det! Startar upp på hemmaplan med tacopaj och mamma i morgon.
Nu ska jag gå ner i duschen och sen ta mig raka vägen till sängen. Sussa gott

VICKS Blue, Active

2011-11-17 @ 16:44:11
Räddaren i nöden. Knaprar halsisar och inväntar förbättring. MUMS

Nu vet jag att jag lever

2011-11-17 @ 16:18:56
Som ni ser lever jag lite på cambilder för tillfället. Japp! Men det är smidigt.

Rällen är på plats och livet känns ännu lite dystrare... Bedrövligt risigt det här med tandställning, men ska man vara fin får man lida pin! Ska bli skönt när skrotet är ute ur käften, men under tiden får jag göra det bästa av the situation, så att säga. Det är ju inte hela världen liksom. Jag har tillochmed hört någon säga att det är charmigt med räls.. Eller?

Jag ska promenera lite med Vickan och sen får vi se vad jag hittar på! Ska sova tidigt ikväll, så att the halspain kan gå sin väg någon gång. Ska hoppas på att kunna träääna i helgen kanskeee?

Off to school

2011-11-17 @ 07:58:31
"Hejdå. Ha det så bra!"

Ont i hals.nu

2011-11-16 @ 22:04:12
Ungefär såhär känner jag just nu...
USCH vad ont i halsen jag har nu! Orkar inte määä´t azzzz... Nu blir jag arg och går och lägger mig istället. Förövrigt har dagen varit brååå! GODNATT

Lookin' good

2011-11-16 @ 17:21:43
Hejsan hoppsan! Ska sätta mig i bilen och åka ut till en kär gammal vän med mamma och käka middag. Låter great i mina öron!
Dagen har varit bra och jag ser fram emot helg. Imorgon blir jag rälsmongo på riktigt... Ser mindre fram till det. Pusshej

Onsdag 2011-11-16

2011-11-16 @ 07:38:22
Frulleliden fick idag bli en skål med vaniljyoghurt och special K.

Ska fixa fejjan och sen bege mig till en dag fylld av lektioner. Med en knaper lunch beger jag mig direkt efter skolan till Stella för en liten träff. Ha det mysigt

En pärla

2011-11-15 @ 22:20:03
Tänk dig.
Tänk dig att hela världen snurrar,
runt en liten, liten pärla.
Någonting med pärlan får dig att stanna.
Du vet inte varför, men pärlan får dig att känna dig trygg.
Pärlan börjar betyda mer och mer för varje ynka sekund du tittar på den.
Nu är du totalt fast. Du vill loss. Men du är som fastklistrad.

Det hela är främmande. Skrämmande.
Du inser att det bara är en pärla du står och stirrar på.
En liten pärla. Utan betydelse, för vissa. För dig betyder pärlan världen.
Det bär eller brister. Ge allt eller slit dig loss.

Tänk dig.
Tänk dig att du en dag är pärlan.
Den om någon liksom inte kan ta sig loss ifrån.

Styr iordning lite

2011-11-15 @ 21:55:06
Vet inte riktigt hur det är med er, men ser ni ändringarna i bloggen? Annars är det F5 som gäller, och det vet ni! Kände att shorts och linne inte riktigt passade in, och förövrigt har jag tröttnat lite på att se mig själv på headern hela dagarna, så det fick bli detta istället!! Den passar mig dock i alla fall, då jag är lite utav ett halsduksfreak... Stora, tjocka, mysiga halsdukar, mumma! MEN sen är det ju alltid kul med lite nytt och fräscht också

We found love

2011-11-15 @ 18:07:43
Jag har sagt det förr, och jag säger det igen - fortfarande lika härlig!

.hotter.than.fire.

2011-11-15 @ 17:51:00
weheartit.com
Idag är en sån där bra dag. Slutade runt två och tog därmed ett snack med två fina kottar innan jag satte mig på cykeln och trampade hemåt. Eller ja... fick skjuts. Sen har jag bara varit hemma hela eftermiddagen, lagat mat, och ska nu ta tag i berget av disk som alltid lyckas hamna där borta på bänken såfort jag är i köket... Efter det ska jag vänta en liten stund till innan jag trampar upp till actic för att få några kilometer gjorda!

Mamma pratade precis i telefonen med en kär vän och nu är morgondagens planer också gjorda! Topp1

Neuuwin

2011-11-15 @ 15:52:37
Vintern är här, och vad passar då bättre med nya vantar, mössor och halsdukar?!
Jag har en väldigt generös släkt och har så länge som jag kommer ihåg hållt på och styrt med sykonpresenter hit och syskonpresenter dit. Vill säga att det bara inte är födelsedagsbarnet som får presenter... Bra grej om ni frågar mig just nu. Mindre bra om jag i framtiden ska föra traditionen vidare... Det kan nog lätt bli lite dyrt.
Hur som så är detta lite av vad jag fick när broren min i fredags fyllde 19 hela år. Lovikavantar av mormor och en vit härlig halsduk av mamsen! (tofifee av lilla farmor också) Man tackar man tackar!

När du ger mig "den där" blicken, du vet. Då vet jag.

2011-11-14 @ 21:05:32
Har packat, packat upp, bestämt kläder och packat igen. Så kan det gå när man är effektiv!! Jag har pratat in mig lite med min kära lilla mor, och strax ska jag bege mig! Sover nämligen borta inatt, och sätter klockan på en ännu lite senare, då jag inte börjar förrens tio imorgon. Det känns helt okej, med tanke på att andra ska upp vid sex och sju... ;)
I morgon ska jag gå i skolan, som alla andra ungdomar i Västervik. Sen ska jag träna och laga mat. Torsk, eftersom det är något jag inte vet hur man lagar. + att fisk är nyttigt! (har jag hört) Skämt osido. Fisk är nyttigt, och jag kan rekommendera omega-3-tabletter till den med benhinneproblem! Gav dem ett försök för någon vecka sedan, och min värk är som bortblåst! Kan springa en mil om jag vill, (vilket jag inte vill) och skulle säkerligen inte få ont! GREAT

AMAZING BRALLS

2011-11-14 @ 20:42:15
"Jaha, och hur känns det nu med en stjärt i ansiktet" hehe 
SHIT vad glad jag blev när jag öppnade garderoben och fick syn på mina gamla favvobralls, på understa hyllan. Har vetat att de legat där hela tiden, men liksom inte tänkt tanken att ta dom på mig. När jag nu blev lite stressad över att jag börjar få ont om kläder drog jag på mig dom i all hast och upptäckte till min förvåning att de fortfarande sitter som en smäck! Mums - i morgon bär jag dessa.

True believer

2011-11-14 @ 15:40:20
Om inte lördag skulle vara den bästa av vänner, skulle söndag. Skulle söndag inte vara en dålig vän skulle heller inte måndag vara det. Men så är ju inte fallet...

Det är ny vecka och det suger. Varit i skolan hela dagen och haft massa krångliga lektioner. Den enda positiva saken idag är att min sladdis är hemma! (Låter som om jag gått och fått en unge) Sitter nu och försöker lära mig min vita pärla igen, för det var ju ett tag sen... Och som ni ser har jag vräkt ut mig på golvet. Iklädd träingskläder, och därav kanske ni får en aning om vad jag ska göraaa?
HÖRS

Livstecken

2011-11-13 @ 20:00:27

Tänkte bara titta in och säga att jag faktiskt lever. Fortfarande aningen risig, men det är helt klart påväg åt rätt håll!
Det är söndag och en helg har precis passerat och jag har spenderat den på bästa sätt. Festade in helgen med C.C-fest i fredags, och igår myste jag bara omkring och kollade teve hela kvällen. Idag har jag tränat, firat fars dag hos mormor och hemma hos pappsen.

Nu ska jag chilla lite och njuta av att jag inte har nåt kommande plugg i veckan (vad jag vet). Startar upp den nya veckan med sovmorgon imorgon. Feels good

Ibland så!

2011-11-07 @ 11:27:33
- Ibland måste du liksom dö lite inuti för att kunna resa dig ur askan, tro på dig själv, älska dig själv & bli en ny person.

Ovan en bild från förra veckan. Det ser väldigt dystert ut, men väldigt fint och mysigt var det. Klockan var kanske halv åtta på morgonen och av någon anledning kunde jag bara inte ligga kvar i sängen. Idag var det andra bullar som gällde. Har fått bara några timmars sömn inatt, vilket beror på mina konstiga drömmar. Jag drömmer liksom att jag har ont i hela kroppen, och vaknar därefter med precis samma känsla. Jag blir så sjukt stressad när jag är sjuk.. Får liksom lite panik över att jag var tvungen att bli sjuk direkt efter lovet. Meeen nu ska jag vila upp mig några få dagar, så jag kan fullfölja helgen precis som väntat!
Nu ska jag försöka få på mig nåt skönt och börja packa ihop lite grejer. Ska fråga lilla mamma, som även hon är hemma och sjuk idag, om hon har lust att köra upp mig till pappa. Hoppas ni mår bra allihop! Väntar mig att få hem min datasladd den här veckan, som dröjt mer än en månad nu.. Kommer den inte snart, då brakar helvetet lös!! Jag är ett riktigt yrväder när det väl gäller ;)

Livet är hårt emellanåt!

2011-11-06 @ 15:09:10
Inatt var det som om någon kastade en förkyldning rakt i ansiktet på mig, och jag vaknade idag upp med spränghuvudvärk och ont i halsen. Sååå nu vet jag att jag lever, och med några panodil, tea och halstabletter är det betydligt bättre nu! Nu ska jag bara vila resten av dagen och hoppas på att kroppen är redo för en ny skolvecka med både träning och plugg.
Det är sjukt hur fort en veckas ledighet kan gå, men jag känner ändå att jag har hunnit med mycket, och att jag verkligen tagit vara på tiden. Därav kommer även känslan att det även gått väldigt sakta, vilket jag tycker är skönt! Alltså är det blandade känslor inför den nya veckan. Det ska bli skönt med rutiner, efter en vecka med sockerbomber lite här och var, dålig med sömn och en totalt slukörd kropp! Nu tar vi tag i livet igen! Meeeeen först ska jag försöka bli klar med en engelska-bokredivisning inför morgondagen.

-

2011-11-06 @ 14:59:27
- Där det finns smärta finns det känsla. Där det finns känsla finns det hopp.

I have to let go of your hand

2011-11-05 @ 20:52:52
Så underbart galet och sjukt bra!

Sånt där intressant

2011-11-05 @ 18:06:04
Vad är den äckligaste maten du vet?
Bönor... diggar inte heller fisk särskilt nåt nämnvärt.
Vad ångrar du i livet? (Om något?)
Jag tror att jag ångrar saker jag inte gjort, och tror att det kommer fortsätta så... Jag ångrar ofta hur jag reagerar i olika situationer.
Vilket är ditt favoritplagg i höst/vinter?
Concerse kommer nog alltid att ha första plats på min favvolista, men utöver det är det väl stickade, större tröjor! Försöker hålla mig till det jag tycker är snyggt.
Vad gjorde du i helgen?
Det är helg nu, men förra helgen öste jag järnet med de bästa på denna jord. Firade bland annat in höstlovet. Storslaget!
Vilka är dina fem 2dos nästa vecka?
Gå i skolan, plugga, träna, dansa och plugga. Livet är hårt.
Vad har du på dig just nu?
Morgonrock.
Senaste låten du lyssnade på?
Glad you came - The wanted.
Bästa skönhetsknep:
Sov inte med smink och smröj in ansiktet med återfuktande kräm. Annars behöver man inte gå in för de så hårt...
Vart skulle du tatuera dig om du var tvungen?
Jag tror inte att man behöver tvinga mig till det, men när jag gör det då ska jag i alla fall ha en handleden. Blir nog fler än en.
Vem saknar du?
Finns många i nuläget, men nu vill jag att min lilla Hilda minsann ska komma hem!
Bästa filmen någonsin?
Jag saknar dig.
Vilka tidningar läser du?
Läser inte mycket tidningar alls, men när jag väl gör det så är det oftast skvallerblaskor som intresserar mig mest.
Vad önskar du att du var bättre på?
Jag önskar att jag hade mer självdiciplin när det gäller skolan. Skulle behöva en touch av tålamod.
Vad är din största rädsla?
Att dö.
Vad är det elakaste någon sagt till dig?
"Jag hatar dig".
Om du får barn, vad ska du döpa dem till?
Jag tycker att Keesha är jättefint, men skulle nog inte kunna bestämma innan. Man måste ju se vad det är för liten skrutt man får!
Vilka tre personer inspirerar dig mest?
Min farmor tar helt klart förstaplatsen, och sen kommer alla mina fina tjejer!
Om du fick en enda önskan uppfylld vad skulle du önska?
Att jag får vara lycklig.
Om du fick köpa vilken bil som helst - vilken?
En stor, vit landrover.
Det finaste sms:et du fått i år?
"Jag älskar dig".

I'm responsible if it would fall apart

2011-11-05 @ 15:18:19
Spenderat hela dagen hemma på huldregatan och fixat och trixat med pappas lilla middag som just nu tagit sin början där hemma! Dukat, lagat mat, efterrätt och förrätt. Tror att det kan gå vägen!
Nu ska jag ta tag i lite sån där nödvändiga saker, såsom engelska osv. Känns lite mindre okej, men mer tid över till annat i morgon och ikväll! Mitt (pappas) spotify är upptaget, så det får bli mitt problem för kvällen.. typ. Ilandsproblem.nu

Blå svart guld

2011-11-04 @ 15:18:27
Lite såhär ser jag ut idag. Nu helt plötsligt blev det väldigt dimmigt, vilket jag tycker är sjukt jobbigt... Hur som så sitter jag och väntar på mamma som förhoppningsvis kommit ifrån jobbet nu. Vi ska åka ner till stan och fixa lite ärenden. Jag är wätt sugen på att sitta bakom ratten!

Panicking

2011-11-04 @ 11:15:46
Drar ett inlägg i all hast.
Vaknade inatt av samtal och stängde sen av ljudet, vilket gjorde att jag både stängde av klockan i sömnen och sov som den gris jag är när Hanna gjorde tre desperata försök att ringa och väcka mig.. Inte okej. Nu har jag hur som helst slängt i mig lite yoghurt och ska fixa iordning lite innan jag åker till actic. Kanske tar en sväng till stan innan gymmet.

I'm losing it

2011-11-03 @ 20:44:40
"Lycka är att äga skitmånga saker."


den sköna känslan som uppstår när man kommer på att man FÅR sova hur länge man vill!

2011-11-03 @ 19:17:51
Har sovit sedan jag kom hem vid två ungefär, och har nu bara ätit lite. Varför känns det som att Strandboda har en tendens att göra mig groteskt jäkla trött hela tiden?.. Jag hade i alla fall en bra kväll, med både upp- och nedgångar, men i slutändan brukar ju det hela bli till det bättre.
Nu ska jag fixa iordning på rummet, så att jag överhuvudtaget har något att göra i morgon då jag kommer slippa städa då!

You got the best of me

2011-11-02 @ 09:36:50


trippar runt lite såhär idag!

Good morning

2011-11-02 @ 08:42:35

Vaknade vid klockan sex och har bara sovit ett par minuter sen dess, men jag klagar inte för fem öre! Älskar att kunna ta det lugnt på morgonen, och speciellt nu när man är ledig, att bara gå runt och mysa! Jag har fått i mig lite frukost, och ska nu va lite snäll och diska tänkte jag. Sen ska jag möta Jossan och Stella, som ska frullera på subway (jag står över idag), och lite senare ska jag ta en fika med Vickan, som bara är hemma idag. Blir mysigt!

Have a good time

Look at that body

2011-11-01 @ 21:01:23
Sköna pojkar, LMFAO - sexy and I know it

We're standin' side by side

2011-11-01 @ 19:23:11
This could really be the good life, the city is on fire tonight
Jag har spenderat dagen till mesta del hemma, och ska alldeles strax gå ner och ta tag i disken. Sover borta inatt så vi får se när vi hörs, för morgondagen/natten spenderas förhoppningsvis ute i strandboda!

KlövermjölkN

2011-11-01 @ 13:18:14
Tänkte bara lite spontant slänga in ett inlägg om mitt nya jag. Ända sen jag var liten har jag ogillat mjölk, smör och mejeriprodukter, för att jag hela tiden tänkt på hur de gjorts. Nu i höst har jag dock börjat dricka mjölk. Inte lite heller. Jag dricker mjölk värre än en kalv typ.. Jag har även läst någonstans att ett stort glas mjölk efter ett rejält träningspass ska löna sig. Alltså större anledning att fortsätta dricka!

November 1

2011-11-01 @ 13:09:43
Godmorgon! Eller ska jag säga dag? :))
Jag njuter till tusen av mitt lov, och idag tog jag en rejäl sovmorgon och vaknade för en timma sen ungefär. Skönt! Jag håller på och fixar lite och som ni ser har jag hoppat i träningskläderna, så en sväng till actic är vad jag ska göra härnäst! Funderar starkt på att flytta i träningsbrallorna på heltid. Dom är ju så grymt sköna!!
Sen ska jag damsuga och damma huset tänkte jag. Det är sånt man bara hinner, eller över huvudtaget orkar lägga energi på, när man är ledig.. Därför ska jag vara snäll dotter och städa och laga mat till mamsen! Kvällen är fortfarande oklar men planerna finns.
RSS 2.0