Två dagar

2011-12-31 @ 12:49:33
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
Bilder - Instagram
Solade sönder hela kroppen igår kväll, och då utesluts inte ansikte. Miss tomato även idag, men det gör mig inget. Lite färg är bara trevligt! Idag är det nyårsfton också, och ingen är gladare än jag! Ser fram emot ett nytt år med både fram- och motgångar. Jag ska njuta av kvällen med de bästa jag har - vänner. Vi ska käka middag at my place till att börja med, men vi styr lite senare kosan mot nyårspartaj en bit bort. Klingar perfekt!

Jag behöver:

2011-12-30 @ 01:04:05
Jag behöver en äckligt lång och varm semester. Det skulle vara en suverän start på det nya året, men så länge jag en ekonomi som vi inte ska tala om, minderåriga (men väldigt fina) vänner och ingen (myndig) kille att åka med, så kan jag fint fortsätta drömma. Och nej. Jag är inte ett dugg avundsjuk på varken brudarna i poolen eller den fina kyssen på stranden.
Imorgon ska jag förresten fixa det på mitt egna lilla vis - sola solarie och bada bubbel med Hanna. Grymt taggad på den! Ouuuff, nyårsfräsch!

Min dag :))

2011-12-30 @ 00:07:21
Idag har jag: vaknat utvilad, varit stolt över att jag fick på plasten på Iphonen igår (även om klockan var 2 på natten när det skedde), tränat väldigt länge med Hanna, bastat ännu längre och också det med Hanna, träffat Elinpelin och snackat lite skit med henne innan Hanna kom (det var inte henne vi snackade om), ätit mat med mamma, ätit pizza med Hanna och promenerat väldigt fort hem igen, druckit kaffe och tittat på en hel hög avsnitt och klipp från Fråga Olle Dokumentären. Jag har alltså haft en händelserik dag, och nog för att det har varit trevligt, men jag har även gått runt med ett mer eller mindre extremt humör. Det har gått från takhöjd, till att braka igenom golvet och ner i källaren. Ungefär. Förbannad som en sugga alltså. Jag sitter nu och försöker klura ut en bra bokstavskombination. S.M.B, P.M.S, A.D.H.D, T.P.L....

Snyggt!

2011-12-28 @ 16:33:50
image descriptionimage description
Ungefär så här min dag sett ut. Gått och blivit med ett till hål, och ätit god lunch med världens bäste far (hahahaha!!). Nu har jag ont i både tänder (förjävligt ont osv) och i öra. Dom kompletterar varann ganska bra nu, och jag får leva på yoghurtdieten. Ska promenera med Hanna och styra upp den här dan nu!

Uppe med tuppen

2011-12-28 @ 10:41:36
Idag är en sån där dag när allt som händer skulle vara trevligt alla dagar förutom just idag. Känner ni igen er? Aeh, jag vet inte. Känner mig lite som en freak mest hela tiden just nu. Inget duger för fröken, men livet bjuder på svackor och det är ju otrevligt att tacka nej. Därför tackar jag och tar fint emot. Nu ligger jag ungefär på myrornas nivå, och det är varför jag inte hört av mig. Jag har inte orkat.

Idag gick jag upp klockan halv 8, efter ynka fyra timmars sömn. Sitter och tänker hela nätterna så sömnen kommer liksom lite i andrahand. Mamma skjutsade mig till tandis och dom drog, slet och spände rällen lite till. Nästa gång får jag förövrigt på underkäken, och där tog dom mig på sängen. Trodde att den skulle tryckas in först i slutet, men nej, det är ju onödigt att spara på krutet! Klart jag ska bli så ful jag kan innan skorten åker!! (det ser jag fram emot, och det vet ni) Haha, nog för pessimisten Jolina - Jag ska ringa pappa som ska hämta mig så vi kan fixa min iPhone 4ssssssss (är stolt och ville bara flika in att jag är väldigt glad över min klapp nånstans) som jag fick i julklapp. Det är problem med 3Gmottagningen, eller så är det jag som är orutinerad #avgå. Sen ska jag försöka övertala honom att åka med mig till stan och skjuta hål i örat på mig. Även det fick jag i julklapp!

-

2011-12-28 @ 01:23:21
- Folk älskar människor som reser sig ur askan.
Därför ska jag nu bli älskad.

There she goes

2011-12-23 @ 17:26:56
Leker lite i pixlr och har precis gjort mig iordning för lilljul, och såhär ser jag ut ikväll! Väntar nu in släkten som kommer om en halvtimma ungefär... Försöker förbereda magen på en rejäl karusell med julmat, tårta, julgodis och julmurre i mängder! Frågan är hur man gör det... Jag kan i alla fall äta med gott samvete ikväll, eftersom jag var och sprang bort lite i förebyggande syfte förut. Kom cirkus en mil, och det är jag nöjd med måste jag säga! Juste, klätt mammas gran har jag också gjort.
Nu ska jag gå och socialisera mig lite där nere, god jul på er!

SVAR: Rare fashion / Chiffon Bandeau Dress

2011-12-23 @ 15:25:06
Fråga:
Passade klänningen? Om inte är jag väldigt intresserad att köpa den av dig! Priset är inget problem, tacksam för svar :)

Svar:
Tyvärr så passade den inte! Den var lite liten runt bysten, och jag har tyvärr redan skickat tillbaka den...

Gavin Degraw

2011-12-23 @ 12:58:54
Gavin Degraw är en sjukt duktig kille, med skön röst som jag länge lyssnat på. Nu går dessa två låtar på repeat här hemma och det bara dånar ut högtalarna. Helt klart kärlek på den!

Dan före dopparedan

2011-12-23 @ 10:13:55
Hade fullt ut med allt annat än bloggen igår, och så blir det idag också. Vaknat tidigt för att pynta med världens bästa far, och nu åker vi ner till stan för att fixa de sista klapparna och käka lunch. Ikväll firar vi lilljul med släkten och käkar god mat! Ha en bra dag ♥

Keep it simple

2011-12-21 @ 22:28:15
"Svälj stoltheten och ta snacket
Man kan inte förlora något man aldrig haft"

Idag har viken fått ett vitt och mysigt täcke, från insidan i alla fall

2011-12-21 @ 20:56:26
Idag kom den första riktiga snön till viken (enligt mig), jag har tagit mig igenom 2011 sista lektion och jag har tänkt en helt del. Jag önskar lite att jag var som bruden på bilden ovan. Det är jag inte. Jag hatar snö. Speciellt om den kommer flygandes från himlen på morgonen påväg till skolan. Helt okej om jag får sitta inne och titta på när de vita, mjuka kristallerna faller sakta och fint från himlen, och ner och lägger sig som ett härligt duntäcke på marken. Det är även helt okej att gå på hårt packad, knastrande snö när solen skiner och det inte kommer en flinga från himlen. Nu vet ni vad jag tycker om snö.

Har inte känt för att blogga över huvudtaget idag, så däför har det blivit därefter. Jag har kollat oth ända sen jag kom hem. Duschat har jag också gjort, och fått hem en extremt ful klänning från nelly.com som jag ska skicka tillbaka imorgon. Imorgon när jag får mitt efterlängtade jullov! Jag kan bara beskriva det med ett ord: L Y C K A

Leave the rest behind, but don't forget

2011-12-20 @ 22:11:17

Bild på en lite mindre Jolina, från midsommarafton 2011.

Tja! Tränat, duschat och kollat klart första säsongen av oth. Känns som detta börjar bli rutin... Har nu tagit mig in i andra och ska se hur länge jag orkar sitta uppe inatt. Är ganska trött, och eftersom jag nästan bokstavligt talat är död på mornarna så kanske det vore bra om jag fick lite sömn? :))
Tänkte även berätta att min bästa vän har startat en ny grej på sin blogg. Hon vill ha er hjälp med att komma igång och överhuvudtaget få reda på om ni är intresserade av hennes lilla idé. Jag själv tycker det är galet smart och kommer ta del i det hela!

Musik, sommar, vänner, kärlek och värme - något att längta efter!

2011-12-20 @ 17:55:42
Kollade in min kära vän, Hildas, blogg. Hon har idag fått tomorrowland 2011 uppkört framför näsan och där fann hon sin längtan till sommaren. Och DÄR kom även vad jag längtar till mest av allt nu! Där har ni även ungefär vad jag lever för - musiken, jappjapp! Så jäkla awesome, och i sommar, då ska jag leva som aldrig förr!

Äta bör man, annars dör man

2011-12-20 @ 15:04:26
Foto omgjort i pixlr.com.

Har varit i skolan och ätit både macka och lunch. Nu är jag hemma efter en sväng till Ö&B och har nu fått i mig detta ovan. Idag är en ätardag. Ont i huvudet har jag också, så jag ska ta det lite lugnt innan jag åker till actic en sväng. Kanske kolla lite oth? ;)

Pixlr.com

2011-12-19 @ 22:00:33
Kollade in Felicias blogg och hittade där http://pixlr.com/o-matic/, som är en fotofixsida. Riktigt kul med ny redigering och nya effekter till bilderna! Det är också väldigt enkelt att använda, för såna som mig, som inte har alls så stor erfarenhet av foto osv... Passade mig perfa! Bilden ovan är redigerad där för er som inte fattade den vinken ;)

Stuck

2011-12-19 @ 19:01:08
Hahaha, sitter och kollar in videos från oth på youtube. Finns dock bara omgjort och orkar inte hitta nåt fint litet läge att visa er... Jag har i alla fall fastnat, och det är ett som är säkert! Sitter och nöter avsnitt efter avsnitt och kan liksom inte komma därifrån. Älskar när man liksom flyter in i deras liv och börjar tänka på just deras sätt. Om det ändå vore så lätt! Då hade jag inte haft hårt mycket problem just nu, haha.

Hur som. Jag ska packa ihop min kläder och dyligt och sen ska jag vänta in pappan som kommer och hämtar mig om en timma ungefär. Till packningen drar jag på lite s.k. cpmusik från denna underbara serie! (Måste ladda ner alla säsonger!!!!!!!!!!!!!)

Go all black

2011-12-19 @ 12:16:38
Idag ser jag ut såhär efter ett ombyte - svart.

4e advent

2011-12-18 @ 23:02:24
Ingen jul-, advent- eller vinterkänsla över huvudtaget här! Skittråkigt med tanke på att det faktiskt är alla tre, och jag liksom inte har något val. Jag har spenderat hela dagen i sängen, med undantag för toalettbesök och ett mål mat, och jag har lyckats se elva avsnitt av one tree hill. Tiden går fort när man har roligt, jappjapp!
Jag tänkte sammanfatta min helg... Men sen kom jag på att det inte finns nåt att sammanfatta, och då kan det ju bli svårt. Jag har blivit en tråkig människa, helt klart! En hemsk människa.
- Hej! Jag heter Jolina och jag spenderar kvällar och helger i min säng! Låter kul va? Det hade det allt kunnat ha varit... Om jag inte hade gjort det själv varenda jävla gång! Ungefär...
Nu ska jag kolla på oth :D *SKRÄLL*

One Tree Hill

2011-12-18 @ 13:46:59
Kom på att jag hade lite filmer på den externa hårdisken och hittade till min lycka tre av de första säsongerna av Oth, som jag laddade ner för ett år sen ungefär. Kunde dock inte kolla på dem eftersom jag hade en riktig skrothög till dator... Men nu går det på högvarv här hemma! Oouuf, dör också lite på Chad Michael Murray aka Lucas, men det hör väl till?

. Nu vet ni vad jag gör resten av dagen också!

Don't leave footprints in the snow

2011-12-18 @ 12:29:12
Har kollat klart på filmen jag började kolla på inatt - One day. Helt okej, men hade nog lite för mycket förväntningar tror jag... Grät inte alls så mycket som jag trodde att jag skulle, haha. Sen skulle jag göra omelett, men det blev (som vanligt) äggröra, och nu ligger jag bara och degar i sängen. Satsar på en sängliggardag idag, så det passar alldeles utmärkt att jag är totalt slutkörd. Varför jag är det vet jag inte. Har nämligen inte gjort nånting på hela helgen(?)

Let's fake a smile!

2011-12-17 @ 19:14:27
Sitter just nu med Stells hemma hos mig, men ska nu bege oss bort mot Olle och Jacob för att spendera kvällen med dom. Har dock ingen aning om vad vi ska hitta på, men nåt mysigt blir det nog! PÖSSN

Jeffrey Campbell, Lita

2011-12-17 @ 17:00:41
Ooufff, dör på plats!

And I keep dancin' on my own

2011-12-17 @ 13:08:17
Idag ska jag mysa runt såhär - brors tröja och mina nya bralls från Cheap Monday.
Tränade förut, och trodde att jag skulle dö ungefär. Bastade och trodde även där att jag skulle somna och dö. Cyklade hem i snöovädret som dragit sig hit, till viken. En sak är säker - min stad gör skäl för sitt namn: världens bästa sommarstad. Där är alltså inte snö och blask inkluderat, vilket gör mig lite bitter idag. Det är kallt och blött ute, och jag har ingen aning om vad jag ska göra resten av dagen. Inga planer ikväll och är heller inte pepp på nåt över huvudtaget. KEEUUWWL!

Nike & newline

2011-12-17 @ 09:28:20
KÄMPA SLIT SVETTAS!!!!!

Tidslinjen

2011-12-17 @ 09:08:33
Eftersom jag inte kunde somna igen, kollade jag runt på facebook och klurade ut hur jag skulle uppdatera till tidslinjen. Fixade en omslagsbild med bilder från weheartit och har nu ändrat och lagt till lite information. Funderar på att göra mig iordning och gå en sväng till gymmet. Jag har ju liksom inget annat för mig...

07:53

2011-12-17 @ 07:53:34
Sa precis hejdå till bror. Jobbigt. Nu ska jag sova mer - godnatt

Be patient

2011-12-16 @ 21:01:02
Har haft minifredagsmys med mamma och bror för sista gången på över tre månader. Känns lite tråkigt, men skönt med tanke på att detta är något han verkligen vill! Jag klarar mig alltid, trots att jag kommer sakna honom nåt så nådigt ;)
Har städat hela eftermiddagen och har nu både fått i mig lite mat och duschat. Har gjort mig iordning igen, för jag tänkte ta en promenad och fixa lite ärenden. Bland annat skicka tillbaka både byxor och klänning, men också hämta Jonathans julklapp. Sen ska jag bara mysa resten av kvällen, och tänkte hinna med ett fotbad - Så himla skönt!

I'm stuck in my daydream

2011-12-16 @ 19:47:29
The worst things in life come free to us
And we're all under the upperhand
Go mad for a couple of grams
And we don't want to go outside tonight
And in a pipe we fly to the Motherland
Or sell love to another man
It's too cold outside
For angels to fly

Newline

2011-12-16 @ 17:46:22
Mamma kom hem och slet fram träningskläder från Newline som hon köpt till mig. Tycker det är så himla kul med just träningskläder. Det gör liksom hela träningen roligare! En tröja, ett par strumpor och trosor. Man tackar också bockar ♥

När man vaknar och tror att man är död

2011-12-16 @ 07:57:32
Godfredag hörrni! När jag vaknade idag var jag mer död än levande kan jag säga.. Men när tanken på att det är fredag slog mig, gick helt klart att gå upp ur sängen. Har bytt om till träningskläder eftersom vi börjar med idrott, och hällt i mig en kopp kaffe, som mamma hade gjort iordning. Har också laddat upp inför dagen med massa pepp musik! Undrar vad mina grannar vägg i vägg tror om mig som drar igång nause klockan halv åtta på morgonen.. Dom får faktiskt ta den smällen. Dom är pensionärer och kan sova hela dagarna ;)

Just that easy

2011-12-15 @ 21:21:17
Skulle inte ha nåt emot att spendera min mornar såhär - we♥it

Var och tränade förut, men är helt slut i kroppen. Ska köra en sväng imorgon också så får jag se hur de går. Nu ska jag i alla fall hoppa in i en dusch och sen ta ett fotbad tänkte jag!
Fredag imorgon och shieet vad veckorna går fort! Tur... Vet inte mycket alls om helgen men lite förhoppningar har jag! Ska byta klappar med bror imorgon, så jag får se om jag kanske stannar hemma imorgon och gör nåt annat på lörre. Ha det brååå

Cheap Monday / Nelly.com

2011-12-15 @ 17:25:19
Fick hem ett paket ifrån nelly.com idag igen, men innehållande två par (stl.26 och 27) jeans från cheap monday. Ni får en bild på stjärten just av den enkla anledningen att jag aldrig blir nöjd med mina ben framifrån. 399 riksdaler, och jag är helt klart nöjd!

Lunch

2011-12-15 @ 12:07:40
Har lunch, så jag åkte hem en sväng. Har bestämt mig för att köpa ett par TrimGrip som sägs öka förbränningen i träningen nåt enormt, så jag ska testa och se ;) UFmässa på skolan, så det är extrapris, och jag antar att det bara är att passa på?! Ska åka och ta ut pengar nu, och sen gå till en gympalektion. Hörde rykten om volleyboll...

Aningen besviken, men fy så bra det blir!

2011-12-14 @ 21:52:06
Uppd: Klänningen kom hem och jag fick på mig den i ett naffs som vanligt.. Grymt fin klänning, men som jag trodde så var den lite för liten.. Dock inte där jag trodde - satt bra över mage (lite svår att få upp över rumpan) men liten över brösten (SKRÄLL!!!!!) och ryggen. Har så fint fått min mammas (fina) men breda och stadiga rygg, tack mamma, nog för att den är snygg, men passar gör den inte i allt!
Nu ska jag alltså skicka tillbaka den och beställa en i en storlek större! Gör om gör rätt.

Uppd: Klänningen är slut och just nu suger det mesta. Faan också! Nu måste jag hitta en ny pärla - den här som var så bra! Kunde användas under alla årstider och tider på dygnet.. Bajs

My mind is so true, I want to show you

2011-12-14 @ 20:26:06
Bild från i augusti.

Druckit julmust, ätit pepparkakor och kollat på film på danslektionen. Tänk om varje lektion kunde vara så??? Dansade några steg på slutet, men stretchade innan det sönder benen lite lagom... Såg ut som om jag skitit på mig när jag reste mig upp från golvet/väggen. Smexigt, jag vet.
Nu har jag ätit massor vofflor och gosat med kusinernas hund. Den minsta kussen är här och säger hejdå till broren min, och just nu går lyxfällan på högvarv där nere. Mamma och jag ska gå och hämta mitt paket (japp, jag är alldeles för liten för att göra sånt själv tydligen..) från nelly sen - Hoppas det passar!

Så dansar vi till dansmusik igen

2011-12-14 @ 17:46:19
Hängde med Hannawii och Ströö efter skolan och har därför inte hört av mig. Det var tungt att gå upp i morse, eftersom jag inte fick så mycket sömn inatt. Nu ska jag dansa.

Till dig

2011-12-13 @ 23:51:28
Det slog mig förut, att min bror åker iväg och jobbar på lördag. Jag kommer inte att få träffa honom på tre hela månader. Längre än så har vi aldrig någonsin varit ifrån varann, det känns som en hel livstid om ni frågar mig. Just nu känns det bara mest jobbigt om jag ska vara ärlig...
Min bror är den bästa i alla världar. Oslagbar. Ett riktigt praktexemplar på en riktig bror, en sån som alla vill ha. Han ställer upp i alla lägen, och är den starkaste personen jag vet. Han är även den snällaste och mest omtänksamma personen jag känner. När jag föddes ritade han en teckning till mig. En teckning med texten "Välkommen lillasyster". Jag kunde aldrig i världen fått ett bättre välkomnande, eller en bättre familj att få växa upp i. Teckningen knäcker mig varje gång jag tittar på den, och jag gråter som ett litet barn. Men av lycka.

Innan jag kunde prata var det alltid Jonathan som stod vid min sida som tolk. Det var han som lärde mig att prata, att cykla och att överhuvudtaget leva. Han är den som varje jul och födelsedag var glad för min skull, när jag fick större eller dyrare presenter. Sån var aldrig jag, och jag beundrar honom nåt enormt över saker som dessa. Han är den som alltid tyckt om mig för den lillasyster jag varit, trots sättet jag betett mig på eller saker jag sagt, och jag antar att det nu är min tur att berätta hur mycket jag faktiskt också alltid älskat honom som den underbara bror han är. Trots alla gånger vi slagist, bråkat och skrikit åt varann. Jag har alltid älskat honom och kommer alltid att göra det.
Det var dock inte alltid han som lärde mig saker. Jag har faktiskt lärt honom lite jag med.. Såsom att åka bergochdalbanorna på Liseberg, Gröna Lund och Ölands Djurpark. Allt detta samtidigt som han försökte lära mig att spela på chokladhjulen och vinna förstavinsten. Men en sak är säker - den grabben har tur som inte smittar av sig i första laget ;) Vi har liksom kompenserat varann på bästa sätt genom alla år. Jag har varit den lite mer galna och han den vettiga... Och jag kan inte vara mer än stolt över honom.

Det är nu min oro kommer in i bilden. Vem ska nu åka fram och tillbaka med mig mellan mamma och pappa varannan, var tredje och fjärde vecka? Vem ska skälla på mig när jag änvänder dina saker? Vem ska säga nej när jag frågar om jag får låna dina kläder? Vem ska peppa mig till att gå klart gymnasiet (som i övrigt just nu suger nåt så makalöst mycket)? Och sist men absolut inte minst - Vem ska prata med mig om framtiden och ge mig möjligheten att fantisera iväg om att kunna rymma hem till dig, i din alldeles egna lägenhet, när jag blir trött på mamma och pappa på samma gång? Jag antar att de här tre månaderna blir en prövning för oss båda.
Just idag gick det upp för mig hur otroligt mycket jag faktiskt kommer att sakna dig. Hur otroligt jobbigt det kommer vara att säga hejdå på lördag. Om tre ynkliga dagar. Och hur underbart det kommer vara att få träffa dig igen, i april!
So far away, yet so close - Jag älskar dig, storebror ♥

I'm here to crash your party

2011-12-13 @ 15:08:01
Tisdagar blir betydligt bättre ju närmre jullovet vi kommer, och det lilla faktum att jag tagit mig igenom ett matteprov, sett lucia och ätit tomtegröt drar inte ner poängen för dagen! Slutar dessutom tidigt och hade en sovmorgon imorse. Nu är det bara ynka sex skoldagar kvar innan jag får två veckor ledigt! Åoh, vad jag ska njuta!!

Nu ska jag skala potatis och sen åka och träna innan jag lagar resten av maten. Ska träffa några av jordens bästa människor lite senare, för att bland annat säga hejdå till Hannawii som åker till värmen på fredag. Gör det idag eftersom tiden inte finns senare i veckan. Men damn vad jag är avis på henne! Jag vill också åka :( 
Kommer såklar sakna henne i mängder också...
Hörs ni vet

Lucia

2011-12-13 @ 08:48:43
weheartit.com
Godmorgon på er! Idag ställde jag klockan på sju, endast för att få känna känslan av att få sova 1,5 timma till. Gick sådär när jag kom på att det är lucia, och vad är en lucia utan luciatåg på teven? Ingen lucia det inte! Därför slet jag mig fint upp klockan sju och har nu kollat ett halv tåg, och ett halvt vakna med the voice-program. Har även fått i mig två lussisar, så nu jäser magen lagom bra, men vad gör man? "Ickesocker-dieten" funkar inte just nu ;)
Nu ska jag gå och klä på mig och fixa iordning mig, innan jag åker till skolan för matteprov, svenska och lucia! Ha en mysig dag, hörrni!

Like a day dreamer

2011-12-12 @ 21:52:08
Känner mig extremt duktig nu när jag går och lägger mig innan klockan tio! Kommer sova gott inatt.

You don't need to save me, just listen to your heart

2011-12-12 @ 20:53:10
Jag saknar det som inte finns,
Jag sprider ut mig själv i vinden

Svalkar vinden?
Värmer solen?
Ser du något bakom molnen?
Känner du lyckan genom sorgen?

Skitkul osv

2011-12-12 @ 19:50:20
Tja! Haft en pissdag, men något som piggade upp lite var träningspasset Hanni och jag tog oss igenom förut. Har nog dock inte varit såhär risig någonsin... Mamma hade bakat världens godaste kaka när jag kom hem från gymmet, och ja, jag åt. #mindrebra.
Nu kollar jag halv åtta hos mig, som tagit sig ända till vår lilla stad. Stör mig dock nåt så nådigt på vår fula dialekt! Usch..
Nu ska jag packa.

Tredje advent

2011-12-11 @ 22:54:03
Planerna har gått fram och tillbaka och upp och ner hela kvällen, men det slutade med att jag stannade hemma. Har kollat teve och kollar just nu på Beck. Har en tendens att bli arg såhär på söndagskvällen. Kan det vara p.g.a. att det inte är långt alls kvar till måndag? Kanskeeee. Har i alla fall bockat av ett av alla dessa arbeten och annat som ska vara klart innan jul. #kännermigduktig
Imorgon ska jag gå i skolan och efter det förhoppningsvis träna med Hanna. Flyttar också till mamma, men har inte packat, så det är nåt jag måste hinna med imorgon också.
Nu är jag dock trött som den lilla gris jag är och ska trippa upp till sängen. Idag känner jag för att gå och lägga mig och vakna om ungefär tre år...

click click click

2011-12-11 @ 20:15:28
Bild från i somras.

Klickade hem byxorna från nelly förut, men var lite osäker på storleken och tog därför två par. Ett par i min vanliga storlek och ett par i en mindre. Hoppas på att de mindre passar ;)
Shoppat julklappar hela eftermiddagen och är faktiskt lite impad av mig själv. Mammas, pappas och broderns är klara och betalade! Hittade även lite smått till mig själv, såsom underkläder och lite annat nödvändigt. Tog en fika med Hannisen också, mysigt!
Nu har papsen åkt hemifrån och jag spenderar nog natten själv i huset. Bra, med tanke på att jag tycker att det är riktigt skönt att vara ensam hemma! Har placerat mig i soffan framför copycat singers, och tror inte det blir många fler knop ikväll faktiskt.

It's the life with the beating of young hearts

2011-12-11 @ 12:42:09
Ser ut lite såhär idag - tredje advent och allt! Det slog mig förut, att det är nu bara två(?!!?!?!) veckor kvar till jul! För att vara exakt en vecka och sex dagar. Shit, vad tiden går fort, och SHIT vad mycket jag måste hinna med på två veckor!! Jag ska i alla fall bocka av lite klappar idag, tillsammans med Hanna. Solen skiner och jag har redan hunnit massor! Poss på er

The ugly truth

2011-12-11 @ 09:47:50
Satte klockan på halv nio idag, för att komma upp så att jag nu kan gå och träna lite skapligt. Jag kan dock inte påstå att det var ett enkelt jobb, då jag somnade runt tre inatt... Har kollar filmer och skrattat högt i min ensamhet ända sen dess :)
Meeen nu är jag igång och ska knyta på mig skorna och springa några kilometer! Efter det ska jag köpa de första klapparna, men tror att jag hör av mig innan det.

Internet-shopping

2011-12-11 @ 00:38:25
Har letat brallor de senaste timmarna, och detta blev resultatet - en usel bild (dålig kvalle, jag vet) på ett par, i mina ögon, prefekta byxor! Har kollat kommentarerna och sett att de drar åt sig dam, men det är väl nåt man får leva lite med om man ska trippa runt i svarta byxor? Men hur som, nu till min fråga - Jag har inte sett nåt om att dom töjer sig, vilket jag är orolig över att de ska göra. Så, är det någon som vet om Cheap Monday töjer sig mycket? Tacksam för svar om någon har nåt tips! Det är nämligen det värsta jag vet, när jeans töjer sig. Då slutar jag oftast att använda dem, och då blir ju köpen ganska onödiga!

Nu ska jag krypa upp i sängen, efter att ha spenderat kvällen på golvet, tillsammans med skruttan. Hon somnade tillochmed på golvet, så jag satt här själv en stund, innan jag väckte henne och sa att hon skulle gå hem... Haha, jag låter hemsk ;)
Imorgon ska jag upp lite skapligt och springa lite. Har fått i mig på tok för mycket godis ikväll, men nya dumle gingerbread är att rekommendera, Supergoda! Imorgon ska jag även köpa de första klapparna. Godnatten

16:27

2011-12-10 @ 16:27:22
Har spenderat hela dagen i sängen, med undantag för lite fix på rummet. Känns som om varje lördag lyckas bli så på något konstigt vänster!? Meeen nu ska jag dra tummen ur och åka och handla med pappa och Hanna. Sen ska jag försöka övertala henne att hem igen! Ser fram emot lite frisk luft, för det har det inte blivit mycket utav de senaste dagarna!
Drog i alla fall på mig det skönaste jag hittade - träningsbrallsen! Funderar på att flytta in i dem premanent..?

Dear summer, I love you

2011-12-10 @ 14:24:58

sex bilder från juli månad, och jag saknar sommaren bedrövligt mycket!

Rare fashion / Chiffon Bandeau Dress

2011-12-10 @ 12:30:36
Klänningen jag klickade hem igår, är denna. Tyckte den var både snygg och fin inför julens alla tillställningar, men också inte för mycket. Den går att bära till helt bara ben i sommar. Jag är dock lite orolig över storleken. Beställde den i small, som är samma storlek som modellen bär på bilden - är lite rädd för att jag skulle behöva en storlek större. Meen det får vi se när jag får hem den i veckan!
Beställd från Nelly, för ynka 400-lappen. Gillar deras priser på bra produkter!

Sommaren är på väg!!! eller?..

2011-12-10 @ 12:03:11
Jag har haft min lilla orangea hos Stella sen i somras, men kände i veckan att det var dags att hämta den. Drog på mig den direkt när jag vaknade idag - nu känns sommaren liiiite närmare, även om den första snön precis kommit... Diggar i alla fall färgen och modellen. Och på tal om modell! Klickade igår hem en klänning till jul och allt sånt bestyr. Nu känner jag mig mer i fas!

- Nej bilden är inte redigerad ;) "När jag blir stor ska jag bli mulatt!"

Extas

2011-12-09 @ 07:52:16
HAHAHAHA, vilken söt liten krabat! Såg den på Vakna med The Voice igår morse och kunde inte låta bli!

Mysfaktor

2011-12-08 @ 22:21:22
Kom på att jag behöver lite mys, och eftersom jag varken hinner eller får det på nåt annat sätt, tänker jag duscha med lugn musik och dimmern nerdragen - man tager vad man haver!

Liksom lite ur fas

2011-12-08 @ 21:49:02
Tja! Jag just nu ↑
Ätit, tränat, sjungit med Stells, ätit lite till och nu skrivit på mitt samhällskunskapsarbete - ÅNGEST. Ska bli skönt när helgen är här... Varit ytterligare en tuff vecka, men lite mer "invecklade" grejer på schemat, och en liten del där har varit plugg.
Imorgon har Stella och jag på extremt hemlig plats en extremt hemlig spelning. Låtarna är dock inte lika extremt hemliga - jullåtar. Inte ens snyggt, men ooh, så mysigt!
Nu ska jag duscha och sen plugga engelska som jag så fint dragit ut på till sista dagen, kvällen, timmen och minuten!

Power nap

2011-12-08 @ 11:47:51
Kom precis hem efter två lektioner. Idag känns det mesta ganska tungt, så jag bestämde mig för att åka hem och ta en tupplur innan jag åker vidare till en gympalektion om cirkus en timma!

Off

2011-12-07 @ 23:03:28
Arkivet spelar in.
Det är väl förjävligt att jag alltid ska fastna framför tekniken om kvällarna... Suttit hela kvällen framför teven och bara myst, men inte f*n blir jag trött av det, och jag kan bara kalla det en sak - överstimulerande(?!)
Men nu ska jag vare sig jag vill eller ej sova. Ska försöka mig på en riktig skönhetssömn, så jag vaknar utvilad och fin imorgon... Eller?
Jag har förövrigt börjat med nåt nytt. Precis innan jag somnar gör jag små stön som får mig att vakna igen. OCH hur ska man då se det? Se det hur ni vill!

-

2011-12-07 @ 18:51:17
Citerar:
"Some days you feel like other days. Some days you feel better than other. Some days you feel like lying in bed and doing nothing, but ofcourse, those days you can't." Men idag är det banne mig en sån dag.

!!!!!

2011-12-06 @ 21:38:36
Skojade bara angående Claras blogg. Hon har bloggat sen i augusti i år ;)

Där ja!

2011-12-06 @ 21:36:48

Ungefär exakt, prick en vecka gammal bild.
Ojojoj, vad är det jag ser? Blogg.se har blivit lite mer modernized, eller vad vi ska kalla det! Och detta den enda dagen i veckan som jag inte är inne mer än EN endasta gång... Sen hurvida jag är före eller efter alla andra att upptäcka detta skiter vi i!!

Bara så ni vet har jag bara inte orkat eller hunnit med bloggen, och hur det ser ut i morgon får vi se. Har ganska mycket på tapeten just nu, och det lär förbli så fram till helgen i alla fall. Tänkte också bara länka till Clara, som nyligen(?) startat en blogg, här på blogg.se - www.lillaaurora.blogg.se

Behöver ett brejk

2011-12-05 @ 17:17:09
Måndag i all sin ära! Tråkigt, tråkigare, tråkigast. Bläää, vad jag är trött på alla dessa rutiner, veckodagar och månader! Kan man inte bara låta det vara sommarlov året runt? Jag menar, hur mycket som vi lär oss i skolan nu, kommer vi använda i vuxenlivet? Alltså - jag börjar bli skoltrött och behöver sol och värme, men framförallt ett stort fett lov, där jag kan sova halva dagarna och träffa nära och kära när jag vill, utan att behöva proritera... Vilken tur att vi går mot jul, hörrni!
Jag har hursom varit på gymmet, fått några calories brända ni vet, och har nu fyllt på med lite mat i magen! Extra skönt att jag fått lite motion, då jag gått runt och känt mig som en ballong hela dagen ungefär... Inte okej. Hoppas på bättre dag i morgon!

Monday morning

2011-12-05 @ 08:34:43
Goodmorning fellas! Idag är jag så trött så jag tror jag ska gå av på mitten. Vilken tur att jag då har en liten sovmorgon, som idag nästan känns larvigt kort... Kunde inte somna inatt och har vaknar flera gånger. Jag har även lyckats få till ett ultrafluff inatt - riktigt snyggt!.. eller? Såååå jag får se vad jag hittar på.
Nu sitter jag och äter yoghurt och lyssnar på musik. Jag får se när jag orkar ta mig härifrån, he he. I eftermiddag ska jag förhoppningsvis repa med Stells, och efter det försöka springa några kilometer! Kul att de saker man ser fram emot, alltid lyckas hamna på kvällar och helger ;) Skolan liksom förstör lite...


Ha en bra dag!

Där ni!

2011-12-04 @ 18:48:49

Så dansar vi till dansmusik igen

2011-12-04 @ 17:03:18
hei

Tja!

2011-12-04 @ 16:02:34
Nyduschad. Nu vet ni!
Tränat, städat, duschat och nu ska jag plugga. Går det att lista ut vad det är för dag?..

Svar på tal

2011-12-04 @ 12:28:05
Anonym:
Jag har en fråga till dig my love, hur hoppar man ner i en dusch? Puss
Man hoppar ner i en dusch när den står i källaren, gullet ;) puss på dig också

Just chillin'

2011-12-03 @ 18:06:32
Mötte upp Stella för en fika på frunchlådan (nya placet to be), förut. Snackade lite strunt och cyklade sen hem till hit i motvind och regn. Inte dagens mysigaste, helt klart, men nu har vi värmt upp oss igen och ska snart peta i oss lite mat, innan vi trampar upp till henne, tillsammans med Hannann.
Får se vad som händer, men ett möte med lite gamla vänner låter bra i mina öron! KYSS1

Fikar med Stellsss

2011-12-03 @ 14:17:21

Discodiscodisco

2011-12-02 @ 21:34:14
Har gått klädd lite såhär ikväll - The Beatles!
Hemma efter disco med 75 8åringar. Krävande arbete, tro det eller ej! Haha, och det är himla mysigt att känna igen sig så mycket.. Ser precis vem jag var av alla små brudar i limbo, tryckare och buggtävlingar, himla kul! Efter en "troligtvis bruten" rygg och ett "troligtvis krossat" knä, är jag nöjd med kvällen och ska nu bara ta det lugnt. Nu vet ni!

Friday is a good day

2011-12-02 @ 15:10:47
Åh vad jag njuter! Två prov är avklarade och det är helg - jag kommer drömma på spanska inatt...

Ikväll ska jag jobba några timmar och tjäna mig en slant, för att efter det bara slappa. Meeeeeeeeen nu ska jag bädda ner mig framför oth och bara mysa, innan jag sen tar tag i städningen!

Energy

2011-12-01 @ 20:45:16
Tog en paus från plugget och trampade bort till actic, skööönt! Sååå nu har jag ytterligare lite energi att lägga på böckerna, men först ska jag hoppa ner i en dusch. Hörs imorgon

Dör lite

2011-12-01 @ 17:35:40
*kräks*
Har läst hundrasjuttioelva sidor i engelskaboken och anser mig vara "klar" inför provet. Nu sitter jag snart och gråter i spanskaboken... Räknar med ett stort fett F och ett omprov i spanskan! Allt för mig - försöker få stöd av mamma som bara lyssnar fint. Jag vill också va vuxen och slippa äckliga prov i helt främmande pråk!!!

Keeping happiness

2011-12-01 @ 16:17:58
Idag är det torsdag, första december och en dag kvar till helg. Det är grymt skönt, och jag ska bara ta det lugnt och kanskeee tjäna några kronor i helgen. Något som är lite mindre bekvämt är mina två prov imorgon - spanish and english. Får man be om lite bättre kommunikation?!

Såååå nu ska jag stoppa näsan i engelskaboken, och sen får vi se hur långt jag kommer med spanskan innan jag ger upp...
jag vill ligga i en säng och skratta hela dagarna

Första december

2011-12-01 @ 07:30:00
Nu börjar det. Tänd ljusen och njut. Snart är det andra advent, och en vecka efter det är det tredje. Efter den fjärde får vi jullov och sen börjar vi om på nytt - januari, februari, mars... 17 år och snart är det sommar igen. Men nu - njut av en vit-röd tid med nära och kära.
RSS 2.0