-----

2011-08-30 @ 19:24:11
Godagens. Idag är viken kall blöt och allmänt obekväm. Gått i skolan har jag gjort länge och tvingats vara ute i regnet. Lagat god mat, vilket jag antar blir en av de få saker idag som hamnar på "positivalistan". Tränat lite har jag också hunnit med, men inte känner jag mig duktigare för det. Jag tror mitt knä håller på att balla ur (inte okej).. En till positiv sak idag är att jag ska på bio. Med Hannis. Dagens bästa.

Nu blir det en bloggpaus resten av veckan (antar jag) eftersom jag inte har nåt kul över huvudtaget att bjuda på, då min dator ballar ur TOTALT och liksom bara vägrar starta. Såååå - skyll inte på mig!

Today I don't move like a jagger

2011-08-29 @ 17:03:51

Jag vet, cambilderna tar över.. Idag har jag (om någon vill veta) bestämt mig, och jag säger det man inte ska säga - aldrig - jag ska aldrig klippa av håret igen! Så missnöjd som jag är med frillan just nu är ganska ofattbart. Man brukar liksom kunna gilla läget, men nej. Det går inte för mig. Färgen blev väl okej, men hade varit flera gånger snyggare med mitt (jag påstår inte att det var så långt men..) längre hår. Jo men visst, misstag gör man, och lära sig bör man. I guess? Nu är det bara det att jag måste hålla håret friskt, det vill säga inte platta sönder det totalt för att jag har överjävliga lockar när jag låter det vara. Hur ska detta gå till?!

Idag har jag förövrigt gått och blivit med ytterligare tre block - vilket inte är så hilma nödvändigt just nu, men visst! Bra-att-ha-grejer. Tack mammi!
Idag har jag även slutat cirkus en timma tidigare än beräknat, och där med spenderat den timman nere i stan, och efter den här veckan har jag shoppingförbud. Såvida jag inte råkar skaffa ett brakjobb med typ 70 000 i månaden... - Dream on baby. Idag är jag lite tpl, ni vet.


Nu ska jag packa ihop garderoben för kvällens flytt. Efter det ska jag byta om och knyta på mig springskorna, för att sen få några kilometros trampade. Med detta säger jag alltså hejdå, och hoppas på att jag har en dator tillgänglig inom dom kommande dagarna. Annars - hörs vi någon annan dag!

I tell you, this is the last time

2011-08-29 @ 08:26:09


Godmorgon! Vaknade för curkus 20 minuter sen, och sitter nu och njuter lite av min lilla sovmorgon. Ovan har ni dagens och en nyvaken facelook. Schniiiggt!!
Nu ska jag nog ta mig ner till köket för dagens bästa mål!

- Today meems to be a good day

I can tell when you're faking

2011-08-28 @ 19:28:29


That's the reason I smile today.

Detta är vad jag glidit runt i större delen av min vakna tid idag. När jag inte gjort det har jag sprungit runt i springbralls och mitt väldigt orange linne + springojjor.

Gå all in

2011-08-28 @ 18:35:20


Sooo, life's GREAT!

Idag är en grymt bra söndag. Jag har hunnit med mer än i vanliga fall - rutinerna är tillbaka - och jag känner ingen ånger! Jag har sprungit åtta kilometer, druckit latte med Stells, tackat nej till massor socker, och ätit middag med mamma, bror och hans flickvän. Jag har fixat klart den första "läxan"(!) och ska resten av kvällen bara glida omkring här hemma i veckans absolut skönaste (bild kanske kommer) outfit. En till bra grej som dagen bjudit på är min lön på ett par hundralappar. (Sämre är att jag måste spara mesta möjligt)

Nu ska jag gå ner och avundas brorsan och Clara som i morgon åker till Cypern, för att spendera de närmaste 15 dagarna där. Gissa om jag kokar av viljan att hoppa ner i resväskan och hoppas på det bästa. Men annat än glad kan jag ju inte vara för dom. Om några år är det min tur!

Mothers mother

2011-08-28 @ 12:00:07





Spenderade hela gårkvällen hemma på "mammas gamla gata", vilket alltid är lika mysigt! Jag älskar att bara sitta där och kunna diskutera allt mellan himmel och jord. Undra och klara ut. Det är nästan bara här den där ovillkorliga kärleken existerar. Där spelar ingenting någon roll.

Efter alla godsaker och lite olika gläppande mellan tevekanalerna fick jag även Poseidon sedd. Det var ingen härlig upplevelse. Panik liksom hela tiden... Meeeen mamma och jag tog oss i alla fall hem välbehållna, och jag har nu fått cirka 11 behövliga timmar i sängen.
Idag ska jag inte göra många knop, förutom att jag planerat in en sväng till gymmet, och göra klart en liten uppgift till skolan. Helt okej söndag! 

Holy macarons!

2011-08-27 @ 15:59:47


Hallo på er! Kände att det var lite väl länge sen nu, så jag tog tag i det!

Mamma och jag har spenderat en stund i köket idag, och vips så hade vi ett antal macarons klara. Annat än nöjda kan vi väl inte vara då det är vår första gång?
Nu ska jag ta mig en sväng ner i duschen, innan vi sätter oss i bilen med mamma som passagerare. Senare blir det (kanske årets sista) grillning hos m&m.

Tänkte bara tala om att jag lever

2011-08-24 @ 18:31:49
Halloo, tänkte bara hoppa in och tala om att jag för tillfället inte har någon data, då den kraschade i helgen. Hur som så rullar allt på och livet på gymnasiet är ganska najs!
Hanna och jag ska nu ta oss ner till Träningsvärk1 för ett core/step-pass. Cyklade lite igår, och nu är jag snart igång! Ha det bra, heiidooo

Blev liksom inte som jag tänkt mig

2011-08-20 @ 16:21:57
Såhär har jag sprungit runt idag, men röda läppar och halsduk. Nu är sommaren offecielt över. För de som vill veta fick jag heller inga höstskor med mig hem, men det ligger ett potentiellt par skor inne på Din Sko och väntar på mig.

Dagens bästa

2011-08-20 @ 11:50:40
Hemma efter cirkus åtta kilometer på springband och cykel, och jag är nöjd. Nu har jag precis fått i mig dagens bästa mål, vliket nu har bytts ut från vitt bröd till havregrynsgröt. Idag fick fröken äpple också göra mig sällskap i magen.
Nu ska jag ta en snabb dusch och sen möta upp Hanna. Idag ska jag bli med höstskor hoppas jag. Heidoo

Liksom inget val idag

2011-08-20 @ 09:57:32
Nu ska jag slänga mig på cykeln för att trampa bort till gymmet, där kusinen väntar. Jag tänkte att jag skulle få några kilometer sprugna, men kanske också cyklade? Nu kör vi hårt igen!!

Exakt idag, för länge sen

2011-08-20 @ 00:01:03
Förra veckans tacossss

Med den här bilden kanske ni förstår vad jag sysslat med ikväll. Precis! Ätit. I morgon ska jag träna. Nuråååå? Sova kanske?

ACNE i HÖST

2011-08-19 @ 23:14:23
Jag skulle absolut inte tacka nej till att få trycka in dessa godbitarna in min garderob, nu inför hösten. Skorna är ju helt jävla awesome!!

Actually, I don't really care

2011-08-19 @ 13:39:04
Går klädd såhär idag. Mycket möjligt att jag drar på mig en skjorta över. Linne från jc, byxor VeroModa + red lips.

Last thursday night

2011-08-19 @ 13:32:40
Hade en riktigt mysig kväll igår, men med härliga människor i en härlig sommarstad blir det kanske inte annat? Kom hem rätt tidigt och tänkte ladda upp inför ett pass nu i morse, men icke. Det orkade jag ju inte, och för de som är intresserade stannade jag hemma och åt frukost istället.
Nu ska jag ta på mig lite kläder och cykla ner till mamman, där jag spenderar större delen av dagen. Återträff med spaniengänget är det som gäller! Sen får vi se hur det blir med vädret. Viken har nämligen nästan regnat bort nu på morgonen känns det som... Heidooo

Ellöör?

2011-08-19 @ 10:31:51
Jag står i valet och kvalet om jag ska dra på mig jackan och sätta mig på cykeln och trampa bort till gymmet, eller om jag ska stanna kvar här hemma trött som jag är, och köra lite här istället. Hatar sånt här, men med tanke på hur slut min kropp är så kanske det ät bäst att stanna hemma? he he
Börjar med lite grööööt...

Dag två i huvudstaden

2011-08-19 @ 00:51:54
"Gilla om du vill träffa oss i höst"


Gjorde stan i princip hela dagen, innan vi åt middag på finrestaurang. Åkte lite tunnelbana och avslutade i Lenas säng.

Be my it-boy

2011-08-18 @ 17:42:30
Shorts från h&m, linne från monki och ring från ginapina.


Japp, jag är så kreativ som tar en outfitbild till header!

Haven't you noticed, life goes on?

2011-08-18 @ 17:12:46
Hej på er! Mitt internet har under gårdagen och halva dagen i dag bojkottat mig totalt, och har inte alls velat som jag velat. Där av den dåliga uppdateringen. Lite konstigt det där... Vissa dagar känner jag för att inte alls blogga, men just de dagar när jag känner att det är riktigt roligt att dela med sig av vardagen, då funkar det inte, och då blir jag nästan lite stressad..

Jag har spenderat dagen på stan med Hannisen. Vi har ätit tuna, vilket var alldeles för länge sen, men gud så gott det ääääääärrr! Ikväll styr vi ut mot Gränsö för lite fiesta. Hanna Viberg har fyllt år, och klart att det måste firas! Slänger in en (troligtvis, och tråkigt nog, en sista riktig) sommaroutfit också.

Dag ett i huvudstaden

2011-08-18 @ 16:21:39
Efter fyra timmar på bussen, lastades väskorna vidare till vår lilla värdinna, och vi trampade in mot stan. Vi har varit inneboende hos mammas lilla friend under de här dagarna, vilket har varit mer än najs!

Tacos stod färdigt efter våra timmar på stockholms gator, och kvällen slutade tidigt.

Dagsverket

2011-08-17 @ 16:55:10
Idag har jag agerat frisör nästan hela dagen, och är nu färgad röd hela jag. Nu ska jag hoppa in i en dusch och sen packa iordning för några dagar hos fadern.

H-O-M-E

2011-08-17 @ 00:34:19
Behöver jag säga nåt mer?..

Viken är inte alls lika trevlig och fin som jag minns den. Kan det bero på att sommaren fullt, helt och hållet är slut nu?

Dagens utstyrsel

2011-08-12 @ 15:20:00
Lite tidsinställt! :))) meeeen nu är vi förhoppningsvis i estocolmo och ska sätta igång med affärerna.

I'm no longer with you

2011-08-12 @ 10:17:51
Såhär kan man också se ut.



Morgonen bestående av endast fix och packning har jag nu genomfört och jag väntar in lilla Elin som strax dyker upp här. Bussen åker vid tio i elva, och sen är det bara några timmar, så befinner vi oss i huvudstaden! Hur bra? JÄDEBRA!!! Kommer hem framåt tisdag någon gång under kvällen. Puss på er och ha det så bra så länge!

Nattblugg

2011-08-12 @ 01:47:50
Hallå på er allihopa! Tänkte bara titta in och säga att jag haft en sjuhelvetes dag. Upp och ner, upp och ner. Meeeeen efter ett lyckat häng nu ikväll tackar jag för mig och säger härmed godnatt och sov så jävla gott, för det har jag redan börjat med. I morgon drar jag och brudarna till huvudstaden för att göra den osäker, men vi får se om jag hinner höra av mig i möra. Över och ut...


Förresten så slår ni rekord här på bloggen var och varannan dag nu. Bra jobbat!

Do never care too much

2011-08-11 @ 13:42:08
Today's fick bli de nya svarta, vitt linne från H&M och skärp från forntiden och mammas garderob. Mihih

Först nu ska jag ta tag i packningen och sen får vi se hur lång tid det tar innan lilla Elinpelin har tid. Dock så känns det som om packningen kan ta lite tid för även mig.. Maybe I need a list?.. Förresten så är hösten här, och jag tycker inte alls att det är jobbigt att ha långbrallor på. Snarare mysigt, för snart får jag ha tjocka fina tröjor och halsduk. Också bara en vecka kvar till skolan, vilket jag inte känner någon ånger över heller! Jag blir bara mer positiv för varje dag! Galet bra!

Newin

2011-08-11 @ 12:17:00
Var inne på LindeX en sväng under gårdagen och plockade på mig dessa. Riktigt nöjd, och med ett skärp sitter dom som en smäck! Passar bra nu när det verkar som om hösten redan vill komma(?) Fick dom för tvåhundralappen.

I won't give anymore

2011-08-11 @ 11:19:32
Good morning fellas! Nu är även jag vaken, och studsa ner och hämta lite frullelelele. Vetif*n vad jag ska hitta på idag. Jag ska i alla fall börja med att packa, för i morgon drar vi!


Är jag ensam om att tycka att sommarlovet precis började. Jag har liksom inte kunnat slappna av innan. Kan det bero på arbete? he he
Idag har jag sommarlov.

Get a life

2011-08-11 @ 00:53:51
Haft en superdag med både mina små flickor, och myskväll med film och promenad. Justin Bieber är förövrigt ingen hit hörrni! Söndersågad... Men nu är jag trött och ska släpa mig vidare mot sängen, i morgon ska jag börja packa var det tänkt! Sweet dreams

Favorit i repris

2011-08-10 @ 13:22:23
Kör en favorit i repris idag. Har varit på gymmet och duschat av mig nu. Ska åka bort till Hanna och hämta henne och sen fixa ny dosa till kameran. Får se vad jag hittar på resten av dagen! Byeeeee

I want to be forever young

2011-08-10 @ 12:10:13

+++

2011-08-10 @ 01:07:32
- the sun will come up tomorrow

Hallå där boiz and girls! Hemma efter några timmars jobb, och ska nu bege mig mot sängen. Startar dagen med träning i morgon. Nu ska kroppen komma igång igen! Godnatt :))

Seeees

2011-08-09 @ 16:28:17
Tråkigt inlägg utan bild och grejer. Jag vet, men nu ska jag alldeles strax bege mig ner mot stan och jobba. Inte okej, och vädret har gjort mig besviken också. Det regnar inte. Hörs maybe ikväll.

All the things you said. They were never true.

2011-08-09 @ 12:11:59
Jag har varit både duktig och mindre duktig idag. Igår nämnde jag något om att jag skulle gå upp vid klockan halv åtta idag. Det gjorde jag inte. Jag sov två och en halv extra timmar. Där hade vi det mindre dukiga. Meeeeen jag tog mig till gymmet fortare än blixten och började springa. Jag fick imponerande 7.5 kilometer på rullbandet gjort. Nu är både ben och mage slut, efter att jag körde igång med det direkt efter. Dock ett betydligt kortare pass... En till duktig sak är att jag druckit världhistorians äckligaste smoothie precis. Heeeeeeeelt utan socker. JÄDEDUKTIGT.
Nu ska jag slänga mig in i en dusch lite snabbt och sen tror jag att mina två pinglor dundrar in här närsom.

SqueezedUp!

2011-08-09 @ 00:23:35
Tre bilder från mina dagar i huvudastaden med mamman min, 27e juli 2011.
Jag ger upp. Det funkar inte att vara onödigt bitter nu. I morgon ska det regna hela dagen och jag ljublar över det. Bokstavligt talat. Jag ska försöka få mig lite kvalitéstid med mina två flickor. Kvällen ska jag spendera på Sahara och sen ska jag sova som en stock fram till onsdag för då vill det till att jag är utvilad! Sista dagen i viken, för sex dagar framöver befinner jag mig både i Kalmar och återigen i Stockholm. Jag ska förövrigt dricka sjuttioelva SqueezedUp.
Över och ut!

Ett sällsynt exemplar

2011-08-08 @ 20:23:38
Today pretty much sucked. Jag har inte gjort en enda vettig sak idag. I ett desperat försök åkte jag ner till stan, men insåg på vägen att det inte var så jag skulle spendera dagen. Ensam på stan alltså. Så jag ringde Hanna som fick stå mitt i Ullared och prata med mig, medans jag gick runt stan. Själv, med henne på andra sidan Sverige i luren. Det kändes i alla fall lite bättre. Såg förövrigt en kändis! Eller ja, Björn Hällberg. Sen kan vi säkert diskutera hur känd han nu är.. Som ni ser - jag har inget intressant att berätta längre, och texterna blir bara sämre och sämre. Ni får leva med det.
Nu ska jag göra tea och titta på teve tills jag somnar. Jag SKA upp vid halv åtta i morgon och springa bort till gymmet, där jag ska fortsätta att springa ett bra jävla tag. Någon måtta får det väl va på skiten! Nu ska jag ta tag i träningen en gång för alla! Sen ska jag även jobba några timmar i morgon kväll. Precis vad jag vill spendera mina sista LEDIGA dagar med. - Hallå där din lilla pessimist! Godnatt.

Hej jag är intresserad

2011-08-08 @ 17:45:51
" Infect me with you love,
and fill me with your poison

Xtra ordinär

2011-08-08 @ 12:25:07

Såhär glider jag fint idag. Drog på mig en långärmad för det blåser halv storm ute idag..
Några hann säkert se den första outfiten, men japp, jag bytte om!

Justin Bieber

2011-08-08 @ 11:46:19
Checkade film med Lizen och Elin igår kväll, och tog då även en titt på Justin Biebers film, Never Say Never. Då undrar jag om det bara är jag som ändrat uppfattning om grabben? Han är ju charmig, men visst känns det aningen överdrivet med alla småtjejer som står och gråter. Hur som så känner jag att jag nu måste fullfölja detta och se hela filmen. Nästan lite pinsamt att jag faktiskt skriver det här..


Förövrigt vill jag också lägga upp ett youtube-klipp och sluta skolan. Frågan är om det skulle vara lika uppskattat.. he he

I believe I've been waiting long enough

2011-08-08 @ 08:50:44
Västervik 6e augusti 2011

Good morning! Idag har jag gått upp på tok för tidigt. Jag har trott fel om gymtiderna och jag har ångrat mig. Tänk så mycket man hinner på 20 minuter.. Då är frågan om jag ska göra något av dagen och gymma i morgon, när halva dagen ändå kommer gå till jobb? Jag får ta mig en funderare.

En skål fylld med sommar

2011-08-07 @ 15:14:13
Idag har jag inte gjort många knop inte, men fått ett helt hus städat har jag lyckats med! Därmed den dåliga uppdateringen och det dåliga humöret som nu trädde fram... Trött är vad jag är, men vad gör det? Jag ska få i mig lite mat och skutta in i en välbehövlig dusch, och sen ska jag vänta hem Elin som spenderar den här regniga dagen i Norrköping. Lyckost.. Jag spenderar förhoppningsvis kvällen tillsammans med henne och Lizen. Poss

Tänk så fel man kan ha, när man kallar någon perfekt

2011-08-07 @ 15:09:15
Min gårdag bestod helt och hållet av Elin och olika små äventyr. Men var är inte bättre än att turista hemma? Åka tufftufftåg, äta glass och bara njuta av sommaren. Swedish Floorball open och där med innebandy i mängder stod också på schemat.
Kvällen spenderade jag i min lilla vita sommarklänning och över det Elins aprikoströja, då kvällen inte var allt för het. Åt och hade det mysigt ute i grannarnas stuga på Gränsö, tillsammans med pappa. Somnade ruskigt gott direkt när jag hamnade i sängen.

One missed call

2011-08-06 @ 01:12:53
Godkväll på er mitt härskap.. Eller? Kan ni lista ut vad jag haft för mig under dagens ljusa timmar? Precis! Vistats i solen, som alla andra dagar den här veckan. Dock i ett betydligt manligare sällskap den här gången. Väl hemma kom en Elin och tillsammans med henne och två grabbar har jag spenderat även de mörka timmarna i väldigt gott sällskap, framför en film. En usel skräckis.
Nu ligger Elinen här och sover brevid mig i soffan, men jag antar att det är dags att vecka flickan och få upp henne i sängen för att få mina timmar sömn för natten. I morgon kör vi på Swedish Floorball open, nere i hamnen.

Open your arms,

2011-08-04 @ 23:39:39

- if there's something you don't like, change it.


Efter ytterligare en dag med sol och bad, satt inte en middag med släkten helt fel! Tog sen ett kvällsdopp med Lurre och Offe, men känner att det kanske bara gjorde minus, då jag nu sitter och skakar i soffan... Ska ta mig upp mot sängen nu. Pppkyss


Blunda och peka

2011-08-03 @ 19:13:17
Kvällens fitfit, då jag ska träffa lite brudar och se om kvällen går att genomföra nere i stan, med lite mat och annat mys. Väntar nu in Elin, efter en heldag ute vid havet. Bättre än såhär blir nog inte livet! Tunt med uppdatering, med betydligt med skoj, som ni tyvärr inte får ta del av, he he. Tiden räcker tyvärr inte alltid till..
Spår en urbra kväll och nattar hos Elinska senare under kvällen/natten.

Juni, juli, augusti

2011-08-03 @ 19:08:12
Då gårkvällen bjöd på strålande väder, bestämde jag och mina två vänner oss för att genomföra en picknick. Inväntade också en fjärde femte deltagare, som släntrade in lite senare under kvällen. Men hur som så insåg vi att frukt och grönt inte var kvällens grej, så fort vi entrade affären, så andra bullar blev det - ha ha. Tog som sagt plats i stadsparkens bakgård och hade det helmysigt!

Here comes the sun, my darling

2011-08-02 @ 17:30:22
Har spenderat hela dagen ute i skärgården med Elin, daddis. Hur skönt!? Nu ska jag studsa in i duschen en snabbis, och sen ska vi packa på oss lite frukt och grönt och trampa ner till stadsparken och picknicka med några mysiga brudar. Kameran får vip-place ikväll.

Different DNA

2011-08-02 @ 01:01:36
Bild från början av januari 2011 i Stockholm med Elinpelin!

Sitter hemma med Elin efter en kväll fylld av just Elin och annat härligt! Solen har skinit heeeela dagen och vi har bara haft det bra. Ätit grillat på Långskärsgatan och tagit en promenad till stan, där vi träffat två små pojkar. Nu ska vi hoppa i säng, för i morgon flyger vi upp tidigt för att ta båt ut på sjön! Sov gott

I finally see what it means to be livin'

2011-08-01 @ 11:41:21
Två år gammal bild från första RIX FM festivalen. Nästa vecka går vi på´t igen!


Halloj! Tänkte bara säga att jag lever och har det bra! Klarar mig utan bloggen rätt skitbra, så jag orkar inte ta undan tid för den när jag har så mycket annat skoj för mig.
Idag skiner solen och jag och Hanna ska ta cyklarna och trmpa ut till havet. Vart vet vi inte än, men bra blir det!
RSS 2.0