Inbördeskrig eller något liknande..

2011-01-31 @ 20:30:18
Eftersom att min dator har smittats av demostrationerna i Egypten så har vi just ikväll ett tyst och hemligt inbördeskrig, då den håller på att ta livet av mig. Jag ska dock fortsätta som diktator och aldrig ge mig, så i veckan kan ni hoppa upp och sätta er på att här ska bli ändring!
Nu sitter jag här vid pappas dator, då jag som en liten vekling gav upp efter en timmas krånglande med min egna. Nu ska jag ta mig en dusch, och försöka fylla ut den överblivna tiden eftersom att jag hade tänkt att skriva ett CV just ikväll och allt. GREAT!
Jag har jobbat idag också om någon nu tycker att det är något att lägga på minnet...
Över och uuuuut!

The sky is kind of pink

2011-01-30 @ 19:19:52
Nu sitter jag här, mätt och glad efter en god middag med släkten. Måste ta tag i lasset med plugg som ligger där borta och ger mig ångest känner jag, men orken räcker tyvärr inte till... Aja, jag får väl ta tummen ur och sätta igång, då det är ekonomiprov som gäller på tisdag, och om ja ska vara ärlig så har jag ingen aning om vad jag ska hitta på i veckan heller, mer än massa nationella förberedelser i skolan och döda kroppen lite sådär lagom på Atlet, sen får vi se hur det blir med bytet till Actic. Jag ska även köra en biodejt tillsammans med mormor, mamma och kusinen, vilket känns väldigt bra!
Nu ska jag läsa ekonomi och sen dra en titt på Solsidan. Ha det bra♥

Love, love, love

2011-01-30 @ 10:31:47
Hello människor! Hur har ni det idag? Själv har jag det riktigt bra, och samlade under gårdagen på mig väldigt mycket kärlek, till mitt lilla bagage, så nu klarar jag mig i några dagar.
Mannen och jag vaknade upp för drygt en timma sen, och nu ligger han är insnurrad i kärlek och jag ska försöka få med honom ner för att stoppa något i våra små magar.
See yah lateeeer

I can only call it one word, and everyone knows how to spell it

2011-01-29 @ 18:44:59
Jag ska ägna kvällen åt en sak - k ä r l e k

Hörs i morgon♥

Öhöööö

2011-01-29 @ 13:41:28
Eftersom pojken inte har några andra bilder, och för att jag inte förstår mig på hans cam, så får ni leva med att ni får en repris.
Hur som så startade jag morgonen med skållhett te över mina lår, och nu sitter jag här och mår allmänt illa. Vad hittar ni på?
Hörs senare

Kvällens utstyrsel i svartvitt

2011-01-28 @ 18:28:54
Say hello to my cute little ear!
B Y Y E

Freeeedag och jag är kär

2011-01-28 @ 17:02:00
Hello ppl! vad händish? Jag kom nyss hem från gymmet och har ätit lite och kollat in dumburken i några minuter. Jag ska alldeles straxt, när duschen är ledig, ta mig en snabbis. Senare ikväll ska jag och mannen gå bort till Marino där lite fler människor kommer att infinna sig lite senare. Vi får se hur kvällen slutar, men jag sover i alla fall hos bubuuu.
Ni ska även få en "kvällens" innan jag beger mig ;)

Trött b-rud

2011-01-27 @ 21:26:22
Nu sitter jag här, efter en lång dag med 80minutare rakt igenom. Känns ändå ganska okej om jag ska vara ärlig. Jag har tränat min lilla rumpa av mig under en timma mitt på dagen, och så har jag nu städat husets två toaletter. Även detta känns helt okej, för i morgon har jag en syssla mindre på mina axlar, och kan därför göra något som är mycket roligare!
Nu ska jag hur som helst bege mig ner i duschen innan jag våldgästar min stackars säng. Jag ska även tagga lite extra till mina tio minuters sovmorgon i morgon. Oh my godness!!!! tyyyyyp... Jag ska även läsa några sidor i min nya påbörjade bok - Magdalena Graaf, Det ska bli ett nöje att döda dig. Känns som en ganska härlig bok va? :)
Nej skämt och sido, det är faktiskt en självbiografi, så sånt ska jag inte sitta här och skoja om.. En annan sjukt sjukt sjukt bra självbiografi jag läst är av Mia Skäringer och heter Dyngkåt och hur helig som helst. Det kan jag varmt rekommendera och nu skriker duschen.
Sweet dreams♥

Most wanted right now

2011-01-27 @ 19:49:58

En liten dagens

2011-01-27 @ 09:50:34

En liten sovmorgon satt fint kan jag ta och tala om och nu ska jag alldeles strax ta mig en liten promenad till skolan. Senare åker jag och tränar så ni lär nog inte hör mycket ifrån mig förrens ikväll.
P U S S S A R

I just found the other piece of my heart,

2011-01-26 @ 16:11:25
Bild 1 - Mamma och Jonathan första dagen, på jakt efter handdukar
Bild 2 - Lanzarotes härligt blåa himmel över den lilla shoppinggatan

Nu är jag hemma efter en lång dag i skolan. Avslutade dagen med tårta, vilket passade väldigt bra då Elin fick vara dagens födelsedagsbarn. Mumsigt värre alltså!
Nu ska jag träna upp rutorna lite innan jag hoppar in i en dusch, för att sen äta och åka vidare till pojken lite lagom fräsch. Ikväll har jag inget plugggggg och gissa om det känns bra!?!?!? Sovmorgon till halv elva i morgon och och jag kan inte säga annat än att det är något som verkligen passar Jolinor. Over and out!

Onsdag 26/1 2010

2011-01-26 @ 08:03:00
Här har ni dagens viktigaste mål i två bilder, och nu väntar bara en lite promenad till skuuulan.
Ha en bra dag!

Congratulations you beautiful thing

2011-01-26 @ 00:00:00
Idag är ingen vanlig dag. Idag är det nämligen min lilla flickas dag. Elin Nina Linnea Nilsson fyller nämligen hela 16 år idag och jag önskar henne det bästa! Hoppas du får en grym dag, jag älskar dig♥

Snö är äckligt

2011-01-25 @ 20:39:21
Snö måste vara det värsta som finns! Jag hatar den och efter två meter snö i en månad vill man då fan inte ha mer, nu när vi är på väg mot ljusare tider och allt! Fysatan och usch! Jag funderar på att ta en skottkärra och köra ut skiten i sjön! Jag måste nog skaffa tillstånd först..

We need to ruff it up

2011-01-25 @ 18:39:26
Även idag har jag varit duktig hemma. Jag har dock inte städat eller något sådant, men jag har lagat mat. Ingen vanlig mat heller, det ska ni veta! Jag fick ett litet infall efter att lilla Hanna tipsat om Paella, då jag inte hade någon idé på mat för dagen. Det blev faktiskt gott och jag rekommenderar er att testa det! Mums, och så är det en spansk rätt också!
Nu ska jag fixa det sista innan jag sätter igång med plugget, hörs senare!

Mitt alldeles egna paradis, ett antal mil ifrån mig - Lanzarote november 2010

2011-01-24 @ 21:20:25

Om jag bara kunde. Då skulle jag

2011-01-24 @ 19:27:47
Lanzarote 27 november till 4 december 2010.
Ja ni. Dagar som dessa saknar jag verkligen Lanzarote och dess underbara och klarblå vatten, även om jag just i stunden inte kunde ta vara på det jag hade. Tyvärr. Det var alldeles för mycket i mitt huvud för att jag skulle kunna koncentrera mig på just resan. Jag var livrädd och jag visste att det värsta tänkbara skulle ske. Just i samma stund som jag faktiskt kom på att jag det inte fanns mycket jag kunde göra och att jag bara skulle skita i allt, ja, då var vi redan på bussen påväg till flygplatsen för att åke hem till Sverige igen. Detta är något jag ångrar stort! Om jag bara kunde göra om allt, då skulle jag ta vara på hela resan så mycket mer och bara må brabrabra. Jag gick runt och var tjurig för att det regnade och kunde inte med mina egna ögon se att jag faktiskt var i paradiset och att jag skulle sakna allt så mycket som jag gör just nu. Dumma mig.

Idag har i alla fall dagen rullat på ganska bra. Jag har varit i skolan och jag har tränat. Jag har jobbat och nu är bara den där värsta biten kvar... Plugget som jag sitter här med och det jag måste fixa till nu. Hoppas ni har det bättre än jag ikväll och jag ska bara säga er - ta vara på det ni har så länge ni har det. Annars blir det alldeles för mycket att ångra längre fram.

Hörs!

Loney, I'm so loonelyyyy

2011-01-23 @ 21:35:05
Nu sitter jag här i min ensamhet. Helt själv. Nu är allt skratt och allt prat från dagen borta som vinden, och det är endast tankarna som sitter kvar och gnager på min hjärna. Iochförsig så är det bra tankar, men det gör ju att saknaden efter det där bra kommer tillbaka också.. Inte lika bra kanske. Meeeeen jag har det ganska bra i alla fall och jag ser fram emot att den kommande veckan ska vara över. Det är mycket som händer minsann! Elinpelin fyller sexton, jag ska träna och i morgon ska jag jobba min lilla rumpa av mig. Jag ska fika och jag ska förhoppningsvis hitta på något mysigt med pojken under veckan också! Sen får vi ju absolut inte glömma plugget som lär ta upp en hel del tid...
Nu ska jag packa ner det sista och sen ska jag drömma mig bort för ett antal timmar innan jag tar tag i skolan i morgon igen.
Över och ut dudes!

I väntan på film

2011-01-23 @ 17:47:55

En dag i slöhetens fotspår

2011-01-23 @ 15:44:07
Hola hola amigos! Vad händish? Jag sitter hemma med pojken min och en liten sjukling till Hannapanna. Känns ganska okej faktiskt, och idag har jag inte gjort många knop ska jag säga er! Jag har bara vaknat, duschat, ätit och legat i sängen. Även det känns jättebra, fast jag vet inte riktigt om det är ett litet virus på väg i min kropp..
Nu ska vi ta vårt pick och pack och bege oss mot andra sidan stan, för film och förhoppningsvis pizzahäng!
PUSSSSS

I'll never go, if you find me

2011-01-22 @ 14:44:52
Här har ni dagens, lite extra allt. Ringarna tillhör Hannispannis!
Nu tar jag en promenad till mormor och dansar ut granen, K Y S S

Underneath the clear blue sky, here's a little heart

2011-01-22 @ 12:19:08
Dessa små godsaker kom brorsan hem med, efter jobbet för ett tag sen, och nu ligger ett av dem i tryggt förvar i min lilla mage!
Idag vaknade jag vid en perfekt tid! Precis klockan tio, och om ni frågar mig så är det precis lagom för att man ska få sova ut lite efter en slitig vecka, plus att man kan få ut mycket utav dagen! Skön känsla det där! Såååå nu har jag bara ätit och ätit och var i full färd med damsugning då jag upptäckte att påsen var överfull och att vi inte hade några fler..
Resten av dagen ska jag i alla fall spendera i stor del med släkten och jag ska packa ner lilla kamme så att det kanske blir lite mer intressanta bilder, eller vad säger ni? Senare sover min lilla pååjke här, och det slår stort!
Ha en bra dag♥

Friday I'm in love

2011-01-21 @ 23:53:52
Nu ska jag bara krypa fram till korset och erkänna att idag har jag kunnat skriva, men har liksom skitit i det, då jag faktiskt haft roligare saker att göra..

För det första har jag varit i skolan och gått egenom nationella prov i fysik, som förövrigt inte var alls lika illa som jag trott att de skulle vara, sen har jag bakat pannkakor med en kär liten Hanna och min egna käring, hemma i mitt kök. Jag har firat morbror på Långskärsgatan, där jag sitter och skriver detta och jag är sjujävlans trött!! Veckorna tar kol på mig verkligen, men jag har använt kvällen åt att skapa lite extra motivation till nästa vecka, plus att jag umgåtts lite extra med modern min. Det sitter aldrig fel!
Vad har ni fördrivit tiden med?

Nu ska jag alldeles straxt försöka få brodern att skjutsa hem mig, så att jag kommer i säng ikväll också. I morgon har jag nämligen tänkt gå upp lite skapligt och köra en dansrunda på Kinectet! Vi får se hur det blir, men en sak är säker, och det är att jag minsann inte behöver sova ensam i morgon, lycka!
Pussar, så hörs vi i morgon!

Lite frukost och dagens Jolina

2011-01-20 @ 20:32:19
Mitt ansiktsuttryck säger ungefär "jag är jävlans sjukt trött och jag borde sova hela dagen" på varenda bild, om det är någon som undrar.
Där ser ni i alla fall vad jag fick i magen i morse, plus hur jag strosat runt under dagen. Eftersom mitt internet inte ville som jag ville, eller heller vill som jag vill, så får ni nöja er med att det tog lite tid idag. Jag tänkte i alla fall göra det i morse... Men vad gör det om hundra år? Precis, inte ett piss!
Dagen har jag i alla fall spenderat i skolan, med fys, svenska och kemi. Helt okej dag egentligen, men idag gick det inte ihop sig. Jag är förövrigt ganska konstig idag. De flesta skulle nog säga att jag är tjurig, men inte jag. Jag känner mig tom på något sätt.. Fråga mig inte varför, för jag mår bättre en någonsin just nu(?).
I alla fall så la jag eftermiddagen på Atlet, där det hela bara blev värre. Jag är urpumpad!! Det finns inte mycket kraft kvar i kroppaset efter 45minuter springande plus ben och mage. Jag ska därför ta två lediga dagar nu i helgen och sen får jag se om jag hinner dit under söndagen.
Hörs!

Orange Orange Orange

2011-01-19 @ 20:30:06
Har precis mumsat i mig den här godbiten och ska alldeles strax göra mig iordning för kvällen. Inatt är det sömn som gäller, vilket jag märkte redan vid klockan halv fyra idag... Humm, vad tror ni? Ska jag satsa på mycket sömn, mat träning och kärlek och se vad som händer? Kanske det. Jag kanske ska ta och köra mitt egna race utan att tänka efter, och bara leva sunt och ha det bra? Men sen kanske jag även ska ha en liten bit av livets goda delikatesser också? Jag tror jag kör på den!!
I morgon fortsätter jag och mannen på atlet och jag ska verkligen köra allt på crosstrainern!

Idag har jag fått höra att jag behöver kaxa till mig för att få många besökare på blogg.se.. Är det så, eller har personen i fråga bara väldigt mycket fel? Man ska alltså bara visa det dåliga för att få någon sorts av uppskattning av något man vill ska vara någon slags spegel av ens liv? Jag hänger inte riktigt med om jag ska vara ärlig. Har ni tappat poängen med att den här bloggen fläker ut stora delar av mitt liv, inte av något jag skulle vilja vara (inte)? Jag tänker i alla fall inte visa något annat än Jolina, och sen är det er uppgift att avgöra om det är min blogg ni vill läsa, eller den där kaxiga personen. Mig spelar ingen roll helt ärligt. Jag gör detta till största del för min skull, även om det är väldigt mycket roligare att blogga när besöksmätaren stiger.

Godnatt & var rädda om er!

I would do anything for you

2011-01-19 @ 17:27:26
Heeeey ppl! Idag har jag ont i magen, väldigt ont i magen...
Pojken och jag sitter nu här och har precis tagit oss en lite tupplur. Riktigt skönt måste jag säga, och det är ju inte utan att man blir piggare.. I två minuter innan man brakar ihop som ett ruttet gammalt hus igen. Aja, inte ofta som jag sover mitt på dagen.
Nu ska vi alldeles strax äta lite mat och sen anländer Idisidis hit!
Hörs senare ♥

I reach out my fingers, it seems like more than distance between us

2011-01-18 @ 20:36:51
Nu är jag hemma efter en och en halv timmas träning, därav mest mage, då mitt ben fortfarande är lite slitet. Jag måste säga att jag är stolt över mig själv som faktiskt gör detta. Meeeen nu är jag i alla fall hemma, dock inte lika snygg som på bilden, men dock ett litet steg närmare "kroppen jag vill ha". Vi får se hur lång tid det tar, och bara hoppas på att jag inte tröttnar eller bara ger upp, vilket jag inte räknat med! Imma do this! Sen är jag även lite mer sprallig än vanligt då jag fick mig första pussen på över en vecka (munsår suger uppochner). Vad har ni för er och hur mår ni idag?
I morgon ska jag träffa Ida ett tag på kvällen, men jag antar att ni lär höra mer från mig då jag hinner hem och varva ner lite innan hon kommer hit, eller hur det nu blir.
Nu ska jag hoppa in i en dusch och sen fortsätta med min halsduk som jag så fint håller på att sticka i slöjden. Den måste ju blir klar någon gång?
Have a nice night!

Kör hårt bruuden!

2011-01-18 @ 17:51:07
Nu ska jag ta mig bort till atlet, i halkan och hoppas på att jag inte slår sönder mig helt. Då slutar det väl med att jag inte kan gå över huvudtaget... Kör ett pass med lilla Stella, och själv ska jag satsa mer på löpningen nu när magen värker efter gårkvällen. Hörs när jag kommer hem igen!

It feels like you're a million miles away

2011-01-17 @ 22:36:53
Bild från juni 2010

Idag har jag varit duktig.
Idag har jag gått genom hela stan två gånger.
Idag har jag ramlat och slagit sönder min vad.
Idag har jag fikat med min lilla farmor och pratat kärlek och allmänt om livet.
Idag har jag klippt mig. Inte mycket.
Idag har jag köpt atletkort och det känns bra.
Idag har jag tränat i två timmar. Det känns också bra.
Idag har jag ramlat en gång till och slagit av min röv.
Nu är jag slut och måste sova.
Godnatt ♥ ♥ ♥

Sunday morning

2011-01-16 @ 10:41:56
Goodmorning! Hur har ni haft det under natten? Jag har haft det grymt bra, och vaknade precis bredvid min lilla pojke. Vi ska nog alldeles straxt få lite frukost i våra magar, och sen får vi se vart dagen tar oss.
Jag ska även säga att jag tänkte bjuda på me under gårdagen, men det liksom flöt undan. Det är tanken som räknas, eller vad säger ni? Det kanske inte räcker?
Vi hörs ikväll, kyssar

Velbon® CX 560

2011-01-15 @ 14:03:48
Här kommer bild på första visade julklappen. Ett stativ till min Nikon D3000, som används flitigt. Jag fick den av min kära far som även köpte lite andra kameragrejer. En riktigt bra klapp!

Amazing sex

2011-01-15 @ 02:07:45
Efter en kväll i detta sällskap + några grabbar mot kvällningen, sitter jag nu här utmattad och trött i sängen och funderar starkt på att använda den till just det den är bäst på. Jag vill i alla fall tacka för kvällen och säga att jag älskar dessa b-rudar något så nådigt!
Godnatt och dröm sött♥

Listen to your heart

2011-01-15 @ 01:14:10
Jag är en sån där lyssnare ni vet. En sån som kan sitta och lyssna på folk i timtal. Men jag kan även vara den som sitter och babblar i timtal också..
Jag kan också vara den där tjejen som tar åt sig av andras ensaker och vad som händer i en annan persons liv. Det är inte alltid så bra ska jag säga er, och jag blir ofta tillsagd att tagga ner och andas in djupt. Jag är bra på att stressa och få munsår alldeles för mycket. Då får man inte pussas och det är sån där jobbiga saker ni vet, som man egentligen inte kan eller vill koppla ihop med stress och dålig sömn om nätterna. Det är ju så mycket roligare att vara vaken på natten?
Jag tycker att det är så sjukt skönt att känna sig mänsklig! Att det inte bara är jag som har problem, även om det ofta känns som det. Att man får känna sig behövd, och att personen som sitter där mittemot verkligen har förtroende för mig och att det den säger tas på stort allvar. Det finns alltid folk som har det värre, även om det är svårt att tänka så i många lägen..
Nu vet jag inte riktigt var jag vill komma med detta, men jag tänkte bara att ni kanske ville veta nåt nytt? Nu vet ni.

Goin' away

2011-01-14 @ 18:41:37
Goddagens folk! Idag mår jag bra och är trött som en sköldpadda. Hur mår ni, och vad kör ni på för liknelse? Dagen har dock rullat på och vi fick sluta en timma tidigare. Lycka! Efter det fixade jag antibiotika och klipptid, innan jag gick för att träffa min lilla pingla Hildis. Återgick hemåt och förbi Hannis, och just nu sitter vi här hela högen - Amazing Sex. Vi får se vart kvällen tar oss, men till en början ska jag försöka få lite mat i magen.
LAAAAATER GUYS

Sicken kombo!

2011-01-13 @ 21:34:03
Kvällens sysselsättning blir delvis plugg, men också att trycka i mig lingonsylt med sked tills jag får kväljningar och ryser och dricka apelsinjuice tills jag kissar ut precis det jag dricker... Ja, jag har fått urinis ytterligare en gång och jag ställer mig nu frågan - Vad är det för fel? Jag frågade precis mamma om det kunde vara farligt att ha det så ofta. Hon sa ja. Så härligt!!
Nu ska jag återgå till skålen med lingonsylt i.
Godnatt

"Skippa stressen och må bättre!"

2011-01-13 @ 18:48:50
Skulle ju vara guld värt om det bara skulle gå att "skippa" det där som förstör vardagen totalt och splittrar allt som går. Nu är det ju inte precis det enklaste och absolut inte med den soppan jag har i huvudet just nu..
Jag behöver en dusch.

En torsdag i orons fotspår

2011-01-13 @ 17:52:53
Det absolut finaste jag har

Efter en inte allt för härlig dag är jag nu hemma med mat i magen och även en liten cup cake, som jag älsklingen och lilla Ana fixa till under eftermiddagen. Dagens skönaste är soffan och datorn med en bra film. Dock så kommer jag inte kunna göra det mer idag då jag har lite plugg att fixa till. Jag hoppas på att morgondagen blir bättre och att jag kan återfå orken i korppaset. Jag vet inte riktigt vart den där kraften tagit vägen.. Men det kanske inte heller är så konstigt att jag är totalt slut efter dessa två dagar? Nu undrar ni säkert vad som hänt, men det kan jag inte säga här, det är alldeles för privat, och det räcker med att säga att jag mår bra och klarar mig.
I morgon ska jag träffa lilla Hildis som åkte ifrån mig under jullovet och kom tillbaka igårkväll. Jag ser fram emot det, och jag hoppas verkligen att hon och alla andra brudar kan få upp den där sprudlande glada och o-oroliga jolinan igen.
Allt ordnar sig. Jag vet.

You can count on me like...

2011-01-12 @ 07:34:10
1 2 3

Gooooodmorgon dudes! Idag är jag trött. Vad är ni? Idag ska jag även gå till skolan. Jag känner att detta kommer bli en vanlig rutin nu i veckorna, så frågan är om jag fortsätter att skriva på morgonen, varje fucking dag.. För den som ville veta tänkte jag också tala om att jag är väldigt trött på munsår och annat som förstör vardagen allmänt mycket. Inte nog med att det är fult, för den biter skiter jag väl i, men det blir ju helt varmt, bubbligt, svidigt och man tappar känseln i typ hela läppen? Öhö, jag ska smörja på ett lager med vit salva, och sen ska jag traska iväg till skolan. Slutar 15.20 idag, så förvänta er inga mirakel..
Over and out!

Try sleepin' with a broken heart..

2011-01-11 @ 22:03:54
.. It's alot easier to sleep with a heart, filled with love


I don't care what the whisperer say, cause they whisper too loud for me

2011-01-11 @ 16:00:03
Första dagen i skolan, efter tre veckor med lov, och jag ställer mig frågan - varför finns skolan och nationella prov? Varför är det lagligt att ge läxor två minuter (exakt!!!!!!!!!!) efter att skolan börjat? Det är inte möjligt... Jag är livrädd för våren. Jag vill inte sitta med ett prov i tre timmar. Jag vill inte stressa och vara livrädd så fort jag går till skolan varje dag som en prov väntar... Jag vill inte. Men hjälper det? NEJ det gör det inte! Känns ju lite halvokej att jag fått ett munsår efter första dagen också.
Åh vad glad jag är idag!

Godmorgon

2011-01-11 @ 07:30:42
Idag hade jag en enda tanke när jag vaknade: NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! Ångest på hög nivå alltså! Galet så fort lovet har gått förbi, och just nu vill jag ha lov resten av mitt liv.. Om bara tanken skulle fungera..
I alla fall så har jag också blivit med löfte - Spara pengar utav bara hellsicke! De är faktiskt ämnade till någonting. Jag ska nämligen försöka ta mig till Filipinerna och Thailand, under tre veckor, om ett år. Alltså nästa vinter. OCH nu "ska vi inte se hur det går". Jag ska klara det här, och nu ska jag vara ärlig. Jag ska klara mig på 300kr i månaden.
Lateroo

Det står skrivet

2011-01-10 @ 23:09:58
Med detta vill jag bara säga godnatt och tala om att jag älskar mannen min något så nådigt! Sen ska jag bara säga att hela dagen har känts som söndag rakt igenom. Jag har ont i huvudet...
Sweeeet♥

The last day

2011-01-10 @ 12:23:59
Eftersom min externa hårdisk just nu är on a vacation hos pappa, så har jag inte några bilder att bjuda er på. Tyvärr.
Jag och min lilla man vaknade runt elva och nu sitter vi här med mätta magar, och har även utökats då Hanna dundrade in för en stund sen. Vi ska försöka ta vara på den sista lovdagen och bara ta det lugnt. Senare jobbar jag, vilket jag inte ser fram emot så mycket...
Later dudes♥

Tron Legacy

2011-01-09 @ 21:17:59
Kom precis hem från sf bio, tillsammans med min fina pojk, som även stannar över natten igen. Just nu sitter vi bara här och jag funderar starkt på en dusch, då jag inte hann det i morse. Vi får se vad som händer sen, men vi har i alla fall lite planer inför vårt lilla projekt som vi funderat ihop tillsammans.. Haha, det lät väl bra? :)
Ha det♥

Fyrtal i dagens utstyrsel

2011-01-09 @ 14:56:52

I've payed my price

2011-01-09 @ 13:14:30
Godmorgon på er goingar! Eller ska jag säga goddag kanske?
Hade en bra kväll igår, och startade den här dagen med att hälla sköljmedel över hela tvättstugan, så det blev lite tid där nere med... Nu ska jag ta tag i disken också, innan jag tar en dusch, som förövrigt behövs! Vi får se när vi hörs igen.
Bye fellas!

Du liksom drog upp mig över kanten

2011-01-08 @ 20:13:00
Som man säger så är livet ibland förjävligt, och ibland är det en dans på rosor.
Jag vet folk som just nu lever i det där förjävliga, och jag vet folk som lever på det där gröna fältet med alla fina blodsröda rosor. Jag vet även att jag är en av dem som är just där. På fältet. Där är man aldrig själv. Inte jag i alla fall. Jag har sällskap hela vägen, av den jag tycker om mest, och den jag faktiskt tyckt mest av alla ting på jorden, under mitt 15åriga liv. Nu kan jag ju inte sätta fingret på vad kärlek är, men just nu är det detta jag kallar kärlek. För mig är kärlek när man saknar den man tycker om så mycket att det gör ont i hjärtat efter bara några minuter. Det är när man vill ha den nära sig mest hela tiden, och man får liksom inte nog av personen. Just nu är jag kär. Sjukt kär. Jag har aldrig känt den här känslan innan, och det syns på mig. Jag är glad. Mina vänner ser på mig, att jag, jag mår bra och jag är lycklig. Det är här jag vill vara, och det är just såhär jag vill må.
Dock så vet jag att det inte är såhär bra livet kommer att vara, men just nu är allt jag kan göra att ta vara på det jag har. Att jag mår bra just nu ska jag komma ihåg längre fram, när jag är i det där förjävliga. Det där som man kallar helvetet och det där som hjälper en att verkligen ta vara på allt det där bra som kommer med lite jämna och även ojämna mellanrum.
Jag tror att man behöver de där svackorna för att kunna ta vara på allt och för att ta vara på kärlek. Det är som att slå knytnäven mot en stenvägg gång på gång. Man blir liksom härdad, även om det kanske i många fall är hjärtat som tar stryk. Hjärtat. Det där som man ska vara rädd om och vårda väl. Det där som behövs för att älska och för att kunna vara kär.
Jag är kär.

Today's question

2011-01-08 @ 14:18:25
Eftersom jag nu fixat iordning bloggen, så att i alla fall jag är nöjd, så har jag även fått mer motivation till att vilja blogga, men det är alltid svårt! Jag vet liksom inte riktigt vad ni vill läsa om och vad ni vill se mer av eller kanske vad ni inte vill se lika mycket..? Motivationen har jag som sagt, men det är min, och jag vill ju även att ni ska tycka att det är kul att läsa! Så vad vill ni se mer/mindre utav?
Jag ska även säga er att ni behöver öva på det där med åsikter.. Det är inte många som faktiskt säger vad de tycker. Jag vill ju se att ni lever folket!



Nu ska jag dra på mig ugg'sen och ta en promenad bort till Hanna där maten nog står på bordet alldeles straxt! KYSSAR

Everyone's watching

2011-01-08 @ 13:45:10
• Leggings med läderlappar - H&M
• Stor T-shirt - H&M
• Smycken - Jc

Du ser andra halvan av solen, jag undrar var vi hamnar härnäst

2011-01-08 @ 11:26:13
Min mamma är söt. För en stund sedan vaknade jag av detta, och jag blev inte ens arg.. Det är ovanligt ska jag säga er. Men nu till det där som är så sött - Det är att hon är precis som jag. Hon höjde musiken och satte på hårblåsen, och efter det började hon sjunga. Riktigt högt sjöng hon. Men det lät bra. Nu har hon åkt och jag ska vara själv hemma tills i morgon, men jag tror jag får lite sällskap av en viss liten pojk också.
Nu ska jag äta frukost och sen ta en promenad. Senare, närmare bestämt vid två ungefär drar jag mina små ben bort till Hanna där det vankas lunch! I mina öron låter det här som en grymt bra dag!
P U S S S S

Facebook ni vet

2011-01-07 @ 23:02:20
Slängde ett öga på facebook och fick syn på ordet godisförbud. Det kanske skulle vara nåt för mig?..

Ibland är livet sådär härligt, ni vet

2011-01-07 @ 19:42:00
Idag har jag inte gjort många knop ska jag säga er! Jag har gjort typ ingenting, bara varit hemma och degat sönder. Plockat lite här och där på rummet, och jag har ställt mig frågan - Hur i hela helvete kan jag förstöra ett nystädat rum över en natt?! Jag kom hem inatt vid ungefär tolv, och var vaken i kanske en halvtimma innan jag somnade gott i sängen, och på nåt sätt så stökade jag ner hela rummet under den där halvimman, och då ska vi även räkna in att jag satt i mammas rum ungefär 29minuter också.. Det är inte rimligt!
Hur som så har jag även haft Hanna här, och vi har roat oss med ett x antal inspelade filmer, plus att hon fann lite egentid med kameran under tiden som jag pillade runt i mina kodmallar. Sååå idag har jag verkligen uppskattat det där med att inte göra någonting. Man kan alltså bara vara hemma en hel dag. Nu var det bevisat, och inte har jag någon ångest? Nejdå!
Nu ska jag snart göra tacos med mor min, och jag ska även försöka knäppa lite bilder på godbiten!
Seeeeeee yaah!

P.S. Jag kom på att jag har ungefär hundrasjuttioelva lanzarotebilder som jag liksom inte visade er, och då kommer frågan - Är det något ni är intresserade av?

The best wtf's of Stockholm 4 - 6/1 2011

2011-01-07 @ 18:33:14

Strawberries in january
Jag tror jag behöver träna på det där med hårbilder...

Home sweet home! Eller?

2011-01-07 @ 16:49:40
Tänkte bara tala om att jag är hemma igen, efter en fin rutt till huvudstaden. Jag har spenderat eftermiddagen med Hannis och nu ska jag ta tag i headern - som ni ser så är det mycket man kan säga om den...

Updateeeeeeeeeee

2011-01-04 @ 20:27:22
Sitter i Bromma och har det allmänt bra, känner mig väldigt trött, så jag siktar på en tidigt kväll!
Ha det bra♥

Nu är vi nog i huvudstaden fullt redo!

2011-01-04 @ 12:50:00

Tänkte att detta kunde vara lite underhållande, men den är ganska kort dock.. Men ett nyårstest är väl alltid intressan? :)


Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Många nya saker.

 

Har du några nyårslöften?

Det är ett måste, och i år har jag även planerat att fullfölja dem!


Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Nej, alla tycker nog att vi är alldeles för unga än..

 

Vilka länder besökte du?

Finland och Spanien - Kanarieöarna - Lanzarote

 

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?

18/4.

 

Vad var din största framgång 2010?

Jag har lärt känna så sjukt mycket nytt folk och krupit ut ur mitt tjocka skal som jag innan bar. Nu finns jag!

 

Största misstaget?

Har nog inte gjort så många misstag, jag har nog mer slitits med i andras.

 

Bästa köpet/gåvan?

Helt klart min Nikon D3000!

 

Vad spenderade du mest pengar på?

Kläder skulle jag tro...


Gjorde någonting dig riktigt glad?

Kärleken, vännerna, familjen och hela sommaren var underbar!


Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?

Många Lars Winnerbäcklåtar, Lady Gagalåtar och en hel del andra ruskigt bra låtar!

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Det har gått mycket uppochner, och om jag ska vara ärlig så har jag nog tyvärr varit ganska deppig.. Men just nu mår jag som en prinsessa!

 

Vad önskar du att du gjort mindre?

Inte deppat över småsaker och inte tänkt så himla onödigt mycket.

 

Favoritprogram på TV?

One Tree Hill

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?

Jag gick i skolan och firade senare med familjen och släkten.

 

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?

Ganska vanlig, har gått mer efter mode detta år än andra!


Den bästa nya personerna du träffade?

Jag träffade en underbar pojk vid namn Johan och alla hans braiga kompisar, bland dem Shad, Thamer och marino, sen har vi ju lilla Hildur och Josefinfinfinfin!

 


Hoppas ni har det bra!

Cause I don't care what your middle name is

2011-01-03 @ 22:39:28
Bild från första bilåket med brorsan

Nu har jag ätit vofflor tills byxorna nästan sprack och jag ska nu packa ner det allra sista, innan jag tar en skön och välbehövd dusch. Sen ska jag bara uppdatera mig lite mer innan jag går och lägger mig hyggligt tidigt i alla fall. Klockan ringer nämligen klockan halv sju, och då ska jag upp! Lockar inte med det där, men det bästa kommer ju av det värsta i många fall, och likaså i detta! Jag önskar er tre fina dagar, och sen hör jag av mig senast under fredag!
Sweeeeet!

Hanna Ströberg 2/1 2011 - del 2

2011-01-03 @ 19:19:01
Dagen har bestått till mestadels fotografering, tillsammans med Hanna, och idag var det minsann fler en en grad kallare än gårdagen! Burrr! Vi fick i alla fall till ett par gobitar som jag bjussar på senare ikväll och längre fram under veckan. Elin och jag har även varit och köpt biljetterna tills i morgon, då vi tar våra två små kroppar och placerar dem fint på ett tåg mot huvudstaden. Gissa om jag längtar! Vi stannar i tre dagar (kommer alltså hem på torsdagnatten), så jag gör bara några tidsinställda inlägg till dessa tre dagar, då jag inte tror att vi har så mycket tillgång till dator och så vidare!
Nu ska jag gå bort till familjen Johansson, tillsammans med mamma där vi ska smälla i oss ett helt lass med vofflor innan jag går hem och packar ner det sista i lilla väskan!
Över och ut!

Jolina Fältsjö [jag] - 2/1 2011

2011-01-03 @ 00:43:26

Inte vilse i pannkakan, jag är vilse i chokladen

2011-01-02 @ 21:44:21

Såhär mysigt hade Hanna och jag efter fotosvängen i förmiddags. Vi fick i alla fall till lite bilder, vilket jag känner mig väldigt glad för. Man orkar liksom inte blogga när man inte har några bilder att visa er. Motivationen i mig kommer till stor del genom bilderna! Så nu är det er tur att ta tag i detta och titta in här med jämna mellanrum, för nu vet vi aldrig när ett inlägg kommer upp ;)

Min dag har i alla fall varit riktigt skön. Jag har fått iordning lite på mitt rum hos pappsen, och ännu mer ordning på rummet här hos mamma. Det är sånt jag bara får för mig att gör lite titt som tätt. Det går bra att bo i ett rum som ser ut som hej kom och hjälp mig, i några dagar, men sen räcker det. Inte nog med det - man känner sig så sjukt duktig efter också! Galet bra.

Hur som så sitter jag i alla fall här nu, med nyförstörda naglar (lösisar är inge bra) som i alla fall blev lite tillfrisknade med hjälp av en fil och en hel del fixade nagelband. Även pimpade med mitt bruna nagellack från pieces. Jag antar att min kväll inte blir mycket mer intressant då kvällen hunnit bli tonåring redan. Så då är det väl bara en sak kvar -
Godnatt och sov så himla gott♥

Hanna Ströberg 2/1 2011

2011-01-02 @ 20:57:55
Foto [jag] Redigering [jag]

2:a januari 2011

2011-01-02 @ 18:15:09

Två bilder i väntan på Hanna, innan vi drog ut på en fotopromenad i det halvkalla vädret idag.
2/1 2011

01 01 11

2011-01-01 @ 22:45:00
Tro hopp och kärlek. Det inleder jag det nya året med.
RSS 2.0